Acasa Detalii loialitate
Detalii loialitate

Organik.ro iti rasplateste loialitatea!

Iti oferim 5% sau 10% reducere pe viata la toate comenzile plasate din contul tau daca esti Bio Member  sau Client Partener.

Cum poti deveni Bio Member sau Client Partener?

Ai statut de BIO Member si discount de loialitate permanent de 5% din valoarea tuturor comenzilor daca indeplinesti oricare din conditiile de mai jos:

a)      ai contul activ de minim 6 luni si valoarea totala a comenzilor finalizate de minim 300 lei, sau

b)      valoarea comenzilor finalizate depaseste 600 lei

Treci la nivelul urmator! Primesti statut de Client Partener si discount de loialitate permanent de 10% din valoarea tuturor comenzilor daca indeplinesti oricare din conditiile de mai jos:

a)      ai contul activ de minim 12 luni si valoarea totala a comenzilor finalizate de minim 600 lei, sau

b)      valoarea comenzilor finalizate depaseste 1000 lei

 

TERMENI SI CONDITII

1. Calcularea plafoanelor de loialitate se face in mod automat de catre sistem si se bazeaza exclusiv pe valoarea comenzilor finalizate (primite, platite si incasate), fara costuri de transport.

2. Factura emisa pentru comenzile tale va contine o sectiune unde vei putea consulta valoarea Discount loialitate.

3. In sectionea Contul meu/ Loialitate vei putea oricand consulta  procentul de reducere dar si suma totala a discounturilor de loialitate primite de tine de-a lungul timpului.

4. Discounturile de Loialitate (Partener, Bio Member) sunt permanente si se aplica doar la produsele care nu intra in campanii de reduceri sau alte promotii, si numai dupa scaderea Bonusului de Afiliere (atunci cand acesta exista).

5. Atunci cand exista, Bonusul de Afiliere se cumuleaza cu Discountul de Loialitate, ordinea aplicarii fiind: prima data se scade Bonusul de Afiliere, iar la valoarea ramasa se aplica Discountul de Lolialitate.

6. Termenii si Conditiile Programului de Loialitate pot fi modificate oricand de catre Organik.ro, fara notificare prealabila, acestea fiind opozabile Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide