Acasa Categorii - Absorbante, tampoane, cupa menstruala Detalii - Protej slip din bumbac organic curved 30 buc - Natracare
Protej slip din bumbac organic curved 30 buc - Natracare
4 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Natracare
Prezentare Cutie 30 buc
Greutate 100 g
Cod NC140
Stoc In stoc
Pret 16.39 RON
Pret Client Partener 14.7 RON
Pret Bio Member 15.6 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Pentru zilele cu ciclu mai putin abundent sau doar cand aveti nevoie de extra protectie. Materiale naturale, strat supermoale de bumbac, Fara parfum, plastic, materiale albite cu clor. Biodegradabile.

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.


Strat absorbant din bumbac certificat organic. Fara pesticide, fara parfum, plastic, materiale albite cu clor. 93% biodegradabile.


Pret per Kg 546.21 Lei/Kg
Cristina2018-03-05

Foarte delicate in contact cu pielea!

Mihaela2018-02-14

Folosesc de ani de zile absorbantele Bio și le recomand cu căldură pe cele de la Vivicot și Natracare. Sănătatea noastră ține și de igiena intimă.

CATALINA2016-08-05

Foarte calitative, fine, nu irita, absorb foarte bine, de aceea nu trebuie schimbate f des - de 3 ori pe zi e suficient.

andreea sas2016-06-14

Recomand cu incredere.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide