Acasa Categorii - Hidratare Detalii - ZZ Sensitive Gel fortifiant pentru ten sensibil, 150 ml - Annemarie Borlind
ZZ Sensitive Gel fortifiant pentru ten sensibil, 150 ml - Annemarie Borlind
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Annemarie Borlind
Prezentare 150 ml
Greutate 360 g
Cod ANMB865
Stoc In stoc
Pret 77 RON
Pret Client Partener 69.3 RON
Pret Bio Member 73.2 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

ZZ Sensitive: Protectie blanda. Piele catifelata
Pielea sensibila necesita ingrijire speciala: gama ZZ Sensitive are la baza ingrediente active atent selectionate si perfect coordonate pentru a sustine nevoile pielii sensibile, indiferent ca vorbim de perioada adolescentei sau de tenuri aflate la varsta regenerarii. Daca sistemul imunitar al pielii este perturbat, tenul va fi iritat, cu o senzatie de uscaciune si disconfort. Complexul inovativ de prebiotice si probiotice din produsele Annemarie Borlind restabilesc flora normala si protectia naturala a tenului, pentru o piele curata, calmata, fara iritatii sau roseala. 100% fara conservanti, parfumuri si coloranti sintetici.

Gelul tonifiant: Fortifiaza; Calmeaza; Revigoreaza. Pentru piele sensibila.
Hidrateaza in profunzime si o pregateste perfect pentru aplicarea cremei de zi sau noapte. Orhideea aurie improspateaza si relaxeaza pielea. Eficienta si compatibilitatea cu pielea confirmate stiintific. Produs vegan. Mod de utilizare: Se aplica pe pielea curatata, dimineata si seara si se uniformizeaza cu degetele.

Povestea produselor Annemarie Borlind incepe acum aproape 60 de ani in inima muntilor Padurea Neagra - un loc de basm, cunoscut pentru abundenta in ape minerale naturale, folosite ca baza in retete si esentiale pentru calitatea produselor cosmetice Borlind. Produsele Annemarie Börlind se numara astazi printre cele mai renumite game naturale de ingrijire a tenului din lume, fiind distribuite si folosite in peste 30 de tari.

Filozofia ce sta la baza fiecarui produs:

  • Bazat pe natura, cu ingrediente 100% naturale    
  • Testat dermatologic pentru eficacitate si compatibilitate cu pielea    
  • Netestat pe animale si fara ingrediente de origine animala   
  • Cu extracte vegetale organice

  • AQUA [WATER]
    • Deep spring water. Water from the red sandstone strata of the northern Black Forest in Germany. It is obtained from our own well at a depth of 165 meters, and is unchlorinated and naturally pure. Its function is to moisturize the surface of the skin and to act as a solvent for water-soluble ingredients and plant extracts.
  • ALCOHOL
    • Pure, undenatured ethyl alcohol, potable alcohol. Obtained by fermenting plants containing starch or sugar. Alcohol is deployed as a solvent for extracts and various active ingredients. It also has a refreshing, astringent, toning and preservative effect, and stimulates the circulation.
  • GLYCERIN
    • Glycerin. A component of all fats and oils. Glycerin has a moisturizing effect. For BÖRLIND, it is derived solely from vegetable oil.
  • INULIN
    • Inulin. A polysaccharide from chicory root. Has a conditioning and caring effect on the hair and skin.
  • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE
    • A polysaccharide of plant origin. Its prebiotic properties support the beneficial skin flora and thus strengthen the skin barrier. Ideal to soothe and care for sensitive skin.
  • XANTHAN GUM
    • Xanthan. A polysaccharide produced by microorganisms from plant substrates containing sugar. A gelling/thickening agent that also stabilizes emulsions.
  • CURCULIGO ORCHIOIDES ROOT EXTRACT
    • Extract from the root of "golden eye-grass". A traditional medicinal plant (used in TCM). It has an antioxidant and antibacterial effect. The action mechanism of the root extract improves the functions of the skin's protective barrier, therefore returning sensitive skin to a "normal" condition.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN]
    • Carrageenan. A natural gelling agent for cosmetics and foodstuffs that is derived from red algae. Used to make gels and to thicken emulsions.
  • RHIZOBIAN GUM
    • A film-forming agent. A gum-like polysaccharide gel with which desert plants protect their roots from dehydration in symbiosis with microorganisms in times of dryness. Has a skin-smoothing and moisture-retaining effect.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE
    • Potassium salt of glycyrrhizinic acid. An active ingredient obtained from licorice root. Alleviates irritation.
  • FRUCTAN
    • A polysaccharide. Derived from "inca root" (= yacón). Its prebiotic properties support the beneficial skin flora and thus strengthen the skin barrier. Soothes and cares for sensitive skin.
  • MALTODEXTRIN
    • Maltodextrin. A polysaccharide derived from plant starch. Supplies moisture and used as a carrier for active ingredients/plant extracts in powder form.
  • LACTOBACILLUS FERMENT
Pret per L 513.37 Lei/L

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD