Acasa Categorii - Unturi cosmetice naturale Detalii - Unt exotic de Tacuma brazilian, 30 g - Akoma Skincare
Unt exotic de Tacuma brazilian, 30 g - Akoma Skincare
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 30 g in cutie plastic
Greutate 45 g
Cod AKM144
Stoc In stoc
Pret 32.9 RON
Pret Client Partener 29.6 RON
Pret Bio Member 31.3 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Arborele de Tacuma este originar din padurea amazoniana si produce fructe comestibile, apreciate de localnici pentru savoarea lor. Din semintele arborelui se extrage un unt de culoare alb galbuie, cu miros si caracteristici foarte similare cu ale untului de Muru Muru.

Acest unt este solid la temperatura camerei, insa se topeste rapid in contact cu pielea, sau la temperaturi mai ridicate, transformandu-se intr-un ulei usor de aplicat pe piele si pe par.

Untul de Tacuma este bogat in acizi grasi si polifenoli, responsabili de combaterea proceselor de oxidare celulara cauzate de radicalii liberi.

Piele: untul de Tacuma este un excelent hidratant si emolient. Nu lasa o pelicula grasa pe piele, fiind foarte permeabil. Poate fi folosit si de persoanele cu piele sensibila. Este bogat in acizi grasi (palmitic, stearic, oleic si linoleic), esentiali in procesele de dezvoltare si regenerare celulara, in lupta impotriva radicalilor liberi, in reglarea sistemului imunitar al pielii si parului.

Par: untul de Tacuma este similar in proprietati cu untul cu muru muru. Poate fi folosit pentru hidratarea scalpului uscat, iritat, dar mai ales pentru redarea sau mentinerea frumusetii si stralucii parului. Poate fi aplicat ca atare, direct pe par, sau incorporat in sampon / balsam. Hidrateaza exceptional parul uscat, deteriorat, cret, cu fire rebele.

Untul de Tacuma poate fi folosit si in compozitii cosmetice : creme, lotiuni, balsamuri de buze, fond de ten, balsamuri si masti de par sau scalp, lotiuni demelante si leave-in pentru par, scruburi si produse pentru baie  etc. Datorita continutului ridicat de acizi grasi, untul de tacuma confera stabilitate emulsiilor homemade, fara sa afecteze textura produsului final.

 

Utilizare:

Poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele / par/ scalp. Se topeste in contact cu palmele sau la temperaturi mai ridicate (in timpul verii), ceea ce face ca aplicarea sa fie facila.

Inclus in compozitii cosmetice homemade:

  - in creme si lotiuni: 3 - 15%

  - balsamuri si unguente: 5 - 100%

  - creme si unturi de corp, emulsii apa/ulei: 3 - 20%

  - balsam de par: 3 - 10%

Ingrediente: 100% unt din samburii arborelui Tacuma (Astrocaryum tucuma)

Origine: Brazilia

 

Pret per Kg 1 096.78 Lei/Kg

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD