Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Vitamina E naturala din germeni de grau, 50 ml - Ancient Wisdom
Vitamina E naturala din germeni de grau, 50 ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 50 ml
Greutate 100 g
Cod BOa-16
Stoc In stoc
Pret 28 RON
Pret Client Partener 25.2 RON
Pret Bio Member 26.6 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare și în compozițiile cosmetice care conțin ingrediente cu potențial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator și protector.
Daca actiunea radicalilor liberi asupra pielii te ingrijoreaza, atunci vitamina E este o metoda grozava de a te proteja. Aceasta este recunoscuta pentru impactul semnificativ asupra functionarii celulelor pielii, actionand in acelasi timp si ca un antioxidant. Vitamina E poate fi folosita cu succes pentru a va proteja pielea de razele UV, principalele vinovate de imbatranirea pielii, riduri, pete etc.

Proprietati:

  • Antioxidant: protejeaza uleiurile si unturile de rancezeala
  • Anti-aging: blocheaza actiunea radicalilor liberi aspura pielii, inclusiv reducerea degenerarii celulelor datorita expunerii UV
  • Actiune anti-inflamatoare
  • Ajuta la mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii
  • Imbunatateste microcirculatia

Recomandări, aplicații

  • toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii (care conțin și ulei)
  • accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor și a altor probleme ale pielii
  • înainte și după expunerea la soare
  • ca ingredient în creme, balsamuri, seruri, alifii, produse de machiaj
  • în măști, seruri, tratamente pentru piele și păr
  • ca agent antioxidant pentru uleiuri și alte produse uleioase predispuse la râncezire, și prelungirea duratei de utilizare a cosmeticelor în general
  • ca antioxidant în preparate cosmetice care conțin și uleiuri, în special cele sensibile la oxidare

INCI: Natural Vitamin E Oil (Tocopherol)

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros;

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Pret per L 560.01 Lei/L

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide