Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de tataneasa, 60 ml - Akoma Skincare
Ulei de tataneasa, 60 ml - Akoma Skincare
1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 60 ml
Greutate 65 g
Cod AKM031
Stoc Stoc limitat
Pret 24 RON
Pret Client Partener 21.6 RON
Pret Bio Member 22.8 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

 

Tataneasa este o planta  al familiei Boraginacee si  este folosita ca  plantă medicinala de secole. Grecii şi romanii antici o foloseau pentru a opri sangerarile si pentru a vindeca taieturile. Este o plantă nativă din Asia şi Europa, insa care  acum se cultiva intensiv si in  Statele Unite şi Australia.
Maceratul uleios de tataneasa este utilizat extern pentru a trata multe afectiuni inclusiv arsuri şi leziuni, ulceratii, erupţii cutanate, psoriazis, eczeme, intepaturi de insecte, umflaturi, contuzii, entorse, dureri ale nervilor, fracturi si artrita. Acesta se poate folosi  de asemenea pentru ingrijirea pielii si prevenirea ridurilor, pentru  cicatrizare şi diminuarea vergeturilor. 

Proprietati si indicatii:

-          antibacterian

-          antiinflamator

-          cicatrizant

-          bogat in alantoina, vindeca rapid ranile, accelereaza regenerarea tesutului cutanat

-          arsuri şi leziuni, ulceratii, erupţii cutanate

-          psoriazis, eczeme, intepaturi de insecte

-          umflaturi, contuzii, entorse, dureri ale nervilor, fracturi si artrita

-          vergeturi

-          ameliorarea durerilor cauzate de leziuni sportive şi de oase rupte.

 

 

Ingrediente: macerat de Tataneasa (Symphytum officinale) in ulei de migdale dulci (Prunus Amigdalis) 

Utilizare:

-          Uleiul se maseaza  direct pe zona afectata a corpului şi ofera ajutor de lunga durata

-           Pentru masaje de ralaxare,  decongestioneaza si flexibilizeaza muschii si articulatiile

-           Poate fi de asemenea utilizat ca un ulei de baie pentru a calma eczeme, mancarimi şi alte afecţiuni ale pielii. 

Avertismente
Uleiul de tataneasa nu ar trebui utilizat pe o rana murdara, sau adanca, deoarece  vindeca foarte rapid pielea de la suprafata, riscand infectii in profunzimea tesutului. Trebuie evitata ajungerea uleiului de tataneasa direct in fluxul sanguin. Uleiul de tataneasa  nu ar trebui să fie ingerat.

 

Pret per L 400.04 Lei/L
Popescu2014-01-03

Intra usor in piele.

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD