Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de cocos fractionat (caprilis), 50ml - Ancient Wisdom
Ulei de cocos fractionat (caprilis), 50ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 50 ml
Greutate 100 g
Cod BOa-06
Stoc In stoc
Pret 21 RON
Pret Client Partener 18.9 RON
Pret Bio Member 20 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Proprietati:

  • are o textură foarte ușoară și mătăsoasă
  • se simte extrem de plăcut pe piele
  • este incolor, are miros neutru și este fluid la temperatura camerei
  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îmbunătățește penetrarea substanțelor active în piele
  • nu astupă porii, nu formează un strat gras pe piele, nu este comedogen
  • lasă luciu minim pe piele, un aspect satinat


INCI: Caprylic/ capric triglyceride (ulei de cocos fractionat)

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros;

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Pret per L 420.07 Lei/L

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide