Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de Camellia (ceai verde), 60 ml - Akoma Skincare
Ulei de Camellia (ceai verde), 60 ml - Akoma Skincare
1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 60 ml
Greutate 65 g
Cod AKM028
Stoc Stoc limitat
Pret 26.87 RON
Pret Client Partener 24.2 RON
Pret Bio Member 25.5 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

 

Uleiul de ceai verde se obtine prin macerarea frunzelor de ceai in ulei de floarea soarelui. De secole, uleiul de ceai verde a fost folosit in medicina traditionala chineza, dar si pentru ingrijirea parului, a unghiilor si a pielii. Este un ulei non-gras ce se absoarbe rapid, fara sa lase pelicula la suprafata pielii. Bogat in colagen vegetal si antioxidanti, uleiul de ceai verde imbunatateste elasticitatea pielii, hraneste si protejeaza.

Proprietati

-          Rapid  penetrant, potrivit ca baza de masaj, nu lasa pelicula grasa

-          Continut foarte bogat in nutrienti si acizi Omega 3 si Omega 6, combate imbatranirea prematura si reduce ridurile instalate

-          Hidratant, emolient si  protector pentru par si unghii

-          Regenerant, cicatrizant

-          Bogat in colagen vegetal, sporeste elasticitatea pielii, previne si reduce vergeturile existente

Utilizare:

-          ca atare, nediluat, aplicat pe ten pentru tratamente antirid, hidratare

-          ca atare, nediluat, aplicat pe par ca masca hidratanta (cu cel putin 2 ore inainte de spalare)

-          ca ulei pentru unghii si cuticule, fortifiant si hidratant

-          ca baza de masaj, combinat cu alte uleiuri vegetale si / sau uleiuri esentiale

-          ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, sapun, ulei purtator in aromaterapie etc.

 

Ingrediente: frunze de ceai verde (Camellia Sinensis) macerate in ulei de floarea soarelui

Origine:  Europa
Valabilitate: 2 ani

 

Utilizare:

-          ca atare, nediluat, aplicat pe ten pentru tratamente antirid, hidratare

-          ca atare, nediluat, aplicat pe par ca masca hidratanta (cu cel putin 2 ore inainte de spalare)

-          ca ulei pentru unghii si cuticule, fortifiant si hidratant

-          ca baza de masaj, combinat cu alte uleiuri vegetale si / sau uleiuri esentiale

-          ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, sapun, ulei purtator in aromaterapie etc. 

 

 

Pret per L 447.84 Lei/L
Popescu2014-01-03

A fost primul meu ulei natural cumparat de la ORGANIK, si a fost o revelatie.Il recomand celor care se respecta si doresc sa se rasfete.

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD