Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de avocado crud, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare

Ulei de avocado crud, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare

1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 60 ml
Greutate 65 g
Cod AKM025
Stoc In stoc
Pret 34.8 RON
Pret Client Partener 31.3 RON
Pret Bio Member 33.1 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Produs certificat organic Soil Association
Uleiul de avocado (Persea Gratissima)  este un ulei mono-saturat, de culoare verde-masliniu, cu  o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca.O sursa bogata de vitamina A, B1, B2  si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate.
Este absorbit cu usurinta, chiar si in profunzime, din aceasta cauza fiind un bun transportator pentru alte substante cosmetice active. Uleiul de avocado este bogat in sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substante reputate pentru efectul lor de a atenua petele produse de varsta sau de expunerea la soare, cicatricile.
Uleiul de avocado mareste in mod semnificativ si superior altor uleiuri vegetale productia de colagen din piele, de aceea este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii, direct aplicat pe piele sau inclus in produsele anti-ageing.
Folosirea uleiului de avocado pentru par  poate aduce multiple beneficii. Este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterii parului.
Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestia cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Adaugand la acestea continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se recomanda ca un ingredient de baza in produse pentru ingrijirea si tratarea parului.
Proprietăţi ulei de avocado

  •     emolient
  •     catifelant
  •     penetrant
  •     regenerant, restructurant
  •     cicatrizant
  •     hidratarează ÅŸi înmoaie pielea
  •     atenuează reacÅ£iile inflamatorii
  •     reglează permeabilitatea celulară
  •     asistent la bronzare
  •     hrănitor ÅŸi regenerant al părului 

Recomandări ulei de avocado
    ten matur, ridat, devitalizat
    ten uscat sau descuamat
    îngrijirea gâtului ÅŸi decolteului
    piele sensibilă, fragilă
    îngrijirea zonei ochilor
    cicatrici ÅŸi mici imperfecÅ£iuni ale pielii
    vergeturi preventiv ÅŸi curativ
    transportarea mai adâncă în piele a diverselor active cosmetice
    regenerarea părului uscat, deteriorat, afectat de chimicale
    prevenirea căderii părului

Ingrediente: Ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil) organic
Metoda de obţinere: prin procedeu la rece din pulpa fructului
Origine:  Africa de Sud
UTILIZARE
    poate fi utilizat ca atare nediluat pe piele ÅŸi păr
    ca ingredient în compozitii pentru îngrigirea pielii, protejarea de uscare ÅŸi deteriorare,
    ca ingredient în compozitii cosmetice dedicate îngrijirii tenului, pentru catifelare, hidratare, hrănire
    ca ingredient pentru prepararea de creme, loÅ£iuni ÅŸi unguente dedicate îngrijirii ÅŸi regenerării Å£esutului sensibil ÅŸi fin ÅŸin jurul ochilor, gât ÅŸi decolteu,
   ca ingredient în prepararea de unguente emoliente pentru Å£esuturile lipsite de elasticitate, piele întărită,
    ca ingredient pentru prepararea de uleiuri înainte de plajă
    ca ingredient în prepararea de măşti pentru regenerarea, hrănirea ÅŸi întărirea părului
    ca ulei de bază în aromaterapie pentru diverse masaje, alături de uleiuri esenÅ£iale alese după preferinÅ£e
COMBINATII RECOMANDATE
    combinat cu ulei de măsline pentru pregătirea pielii la expunerea la soare
    combinat cu ulei de rosa mosqueta ÅŸi/sau ulei din germeni de grâu pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
    combinat cu ulei de ricin ÅŸi ulei esenÅ£ial de ylang-ylang pentru mască de păr uscat
    combinat cu ulei de cocos, ulei esenÅ£ial de cedru atlas ÅŸi rozmarin pentru prevenirea căderii părului

Pret per L 579.93 Lei/L
Andreea2018-02-26

Îl folosesc în măștile pentru păr, sunt foarte mulțumită.

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD