Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Trandafir dilutie 5% (Rosa Centifolia), 10ml - Ancient Wisdom
Ulei esential de Trandafir dilutie 5% (Rosa Centifolia), 10ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod EO-41
Stoc In stoc
Pret 28 RON
Pret Client Partener 25.2 RON
Pret Bio Member 26.6 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Denumire latina: Rosa Centifolia
Parti utilizate: petale
Origine: Maroc
Metoda de extracție: distilare la abur; dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Uleiul esential de trandafiri este printre cele mai scumpe si pretioase elixiruri ale frumusetii. Este obtinut din petalele trandafirilor, prin metoda distilarii cu aburi. Sunt necesare circa 4 tone de petale pentru a obtine un litru de ulei. O singura picatura de ulei esential de trandafiri contine esenta si parfumul a 30 de trandafiri.

Compozitia uleiului esential obtinut din <<regina florilor>> este una dintre cele mai complexe. Dintotdeauna este unanim recunoscut pentru  proprietatile sale regenerante.  Parfumul sau este cunoscut pentru ca linisteste, faciliteaza buna dispozitie si alunga gandurile rele.

Puternic regenerator celular, astringent, anti-rid, ajuta refacerea epidermei dupa arsuri. Trandafirul are o actiune pozitiva asupra problemelor psihice datorita proprietatilor sale de tonic general.

O esență cu un parfum distinct, bogat și rafinat, potrivit îndeosebi pentru crearea de parfumuri feminine, florale, senzuale, uleiul esential de trandafiri este o alegere bună pentru parfumurile încântătoare, ce evocă o grădină de trandafiri în roua dimineții.

Proprietati aromaterapeutice:

  • armonizant psiho-emoțional, calmeaza durerile de cap
  • este recunoscut pentru proprietățile afrodisiace, este de ajutor în caz de frigiditate, libidou scăzut
  • stimuleaza starea de bine si increderea in sine
  • induce o stare de relaxare și de optimism
  • folosit sub formă de ulei de masaj, 3-5 picături diluate în ulei vegetal, aplicat de-a lungul coloanei vertebrale
  • ajuta in depresie, scade febra, este un tonic pentru organism

INCI: Ulei esential din petale de trandafir (Rosa Centifolia), dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Precauții în utilizare: uz extern

Pret per L 2 800.07 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD