Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Scortisoara (Cinnamomum Zeylanicum), 10ml - Ancient Wisdom
Ulei esential de Scortisoara (Cinnamomum Zeylanicum), 10ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod EO-21
Stoc In stoc
Pret 15.99 RON
Pret Client Partener 14.4 RON
Pret Bio Member 15.2 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Cu mirosul său cald și intens, uleiul de frunze de scorțișoară este apreciat în parfumerie și în aromaterapie deopotrivă. Are o puternică acțiune antiinfecțioasă, stimulatoare și încălzitoare, este utilizat și ca afrodisiac sub formă de masaje sau ca esență în parfumuri.

Recomandări, aplicații

  • micoze, verugi, infecții cutanate
  • infecții bucale și respiratorii, igienă dentară
  • oboseală, somnolență, digestie lentă, stări de astenie și depresive
  • impotență, libidou scăzut
  • circulație sanguină deficitară, încălzirea membrelor și a musculaturii
  • igiena și întreținerea casei
  • prepararea parfumurilor, parfumarea săpunurilor

Cum se folosește uleiul de scorțișoară

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj indicativ 0,1 - 2%; fiind un ulei esențial puternic, se folosește în concentrație mică atunci când se aplică pe o suprafață mai mare de piele
  • diluat în ulei vegetal, împreună cu alte esențe, sub formă de masaj
  • o picătură pe un bețișor cu vată, aplicat pe verugi (negi), o dată sau de două ori pe zi, evitând contactul cu pielea sănătoasă
  • ca ingredient în creme, balsamuri și unguente
  • ca ingredient în pastă de dinți
  • ca aromatizant și parfumant în balsamuri de buze
  • ca esență parfumantă pentru săpunuri, sare de baie
  • ca ingredient în soluții contra insectelor; în soluții de curățare a tapițeriei și covoarelor ca anti-acarian
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide
  • difuzare aeriană prin vaporizare sau difuzare aeriană; se recomandă difuzarea pe un timp scurt și în combinație cu alte uleiuri esențiale cu aromă mai blândă (ex. portocale)

INCI: 100% Ulei esential natural Cinnamomum Zeylanicum, obtinut prin distilare la aburi

Precauții în utilizare: uz extern

Pret per L 1 599.36 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD