Program showroom
Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Scortisoara (Cinammon Ceylan) din culturi salbatice, 10 ml - Eco Cosmetics
Ulei esential de Scortisoara (Cinammon Ceylan) din culturi salbatice, 10 ml - Eco Cosmetics
1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Eco Cosmetics
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod 02053
Stoc In stoc
Pret 26.48 RON
Pret Client Partener 23.8 RON
Pret Bio Member 25.2 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Indicatii: Faringita, raceala, slabiciune generala, spasm muscular, impotriva impotentei, in caz de diaree, tonic pentru inima si circulatie. Poate unul din cele mai cunoscute afrodisiace, cu cele mai multe vanzari la nivel mondial, scortisoara are proprietati terapeutice despre care exista dovezi vechi de 4000 ani.

Uleiul esential de scortisoara se obtine prin distilarea frunzelor sau a scoartei, este un puternic antiseptic si are proprietati analgezice, antibacteriene si stimulante. In cantitati mici este afrodisiac si s-a demonstrat ca mirosul de scortisoara calmeaza si stabilizeaza nervii, amelioreaza tensiunea si revigoreaza simturile. Parfumeaza placut, dezinfecteaza usor aerul din incapere si ofera un tonus mental deosebit.
Uleiul esential de scortisoara, in proportii foarte mici, este frecvent utilizat in industria parfumurilor, deoarece are aroma seducatoare dulceaga, lemnoasa si usor iute.

Siguranta: Ca si masuri de precautie se recomanda la folosirea pe piele, extern, atentie maxima deoarece este un iritant puternic. Acccesele de tuse, usturimea ochilor sau a nasului sau alta forma repetitiva de disconfort inseamna ca sunteti alergic la scortisoara si folosirea ei trebuie evitata! Nu se foloseste in prezenta copiilor mici sau a femeilor insarcinate!

Ingrediente: 100% ulei esential natural de Cinammon Ceylan din culturi salbatice, tara de provenienta India. Fabricat in Germania prin metoda la aburi.

Mod de utilizare: uz extern, conform indicatiilor din prospect!

Pret per L 2 647.75 Lei/L
BIANCA2011-11-09

L-am folosti pentru parfumarea incaperii, pentru aromaterapie - este una din aromele mele preferate!

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD