Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Santal Amyris (Amyris Balsamifera), 10ml - Ancient Wisdom
Ulei esential de Santal Amyris (Amyris Balsamifera), 10ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod EO-09
Stoc In stoc
Pret 26 RON
Pret Client Partener 23.4 RON
Pret Bio Member 24.7 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Santal Amyris sau Santalul de Haiti este un arbore al carui lemn este extraordinar de bogat in uleiuri, fiind folosit pe post de candela de locuitorii din insule. Uleiul esențial distilat din lemnul arborelui degajă un parfum balsamic, lemnos, cu note de mosc, și este utilizat în parfumerie, aromaterapie și în aplicații cosmetice.
Santal Amyris este diferit de uleiul esențial din lemn de santal (santalum album) care are un miros similar, dar mai intens și pregnant, și care este mult mai scump.

Proprietățile uleiului de santal amyris

  • decongestionant limfatic și venos
  • stimulator al circulației periferice
  • stimulează activitatea cardiacă
  • echilibrant, adaptogen
  • pozitivant, util în stări de convalescență, angoase, oboseală
  • favorizează un climat potrivit pentru relaxare și meditație
  • parfumant cu note de bază, fixator de parfum

Sfaturi de utilizare:

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj aromaterapeutic pe spate sau plexul solar, în dozaj de până la 10%
  • ca ingredient în creme și balsamuri pentru probleme venoase și circulatorii, varice
  • dozaj indicativ pentru includerea în compoziții cosmetice de îngrijire a pielii 0,5 - 3%
  • ca esență parfumantă cu note orientale dar și ca activ cosmetic pentru poduse de îngrijire și igienă, inclusiv pentru bărbați
  • ca ingredient pentru preparate de îngrijire a părului
  • prin vaporizare, difuzare aeriană sau cu lampa de aromaterapie, asociat cu alte esențe, pentru o atmosferă relaxantă, potrivită pentru reculegere sau meditație
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide, ca notă de bază și fixator

INCI: 100% Ulei esential natural Amyris Balsamifera, obtinut prin distilare la aburi

Precauții în utilizare: uz extern

Pret per L 2 600.15 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD