Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Portocala (Citrus Sinensis), 10ml - Ancient Wisdom
Ulei esential de Portocala (Citrus Sinensis), 10ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod EO-35
Stoc Nu este in stoc
Pret 12 RON
Pret Client Partener 10.8 RON
Pret Bio Member 11.4 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Este o esență cu parfum foarte plăcut, apreciată în aromaterapie pentru efectul liniștitor, relaxant, digestiv și de favorizare a somnului. Folosită ca esență parfumantă aduce note de prospețime și optimism, fiind o alegere bună pentru geluri de duș, săpunuri, săruri de baie, sprayuri de împrospătare a camerei și așternuturilor.

Proprietățile uleiului de portocală:

  • calmant al sistemului nervos, relaxant
  • sedativ, favorizează un somn liniștit
  • antiseptic și purifiant lejer
  • parfumant plăcut cu note proaspete, optimizante

Sfaturi pentru utilizarea uleiului de portocală

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozajul indicativ pentru preparate cosmetice este de 0,5 - 2%
  • ca ingredient în preparate cosmetice destinate îndeosebi tenului gras, acneic sau pielii cu probleme: retenții de apă, seboree, vergeturi
  • ca ingredient în creme de corp, balsamuri, gomaj și uleiuri de masaj general
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri, geluri de duș, cleansere și alte produse de igienă
  • difuzat în aer pentru crearea unei atmosfere ce favorizează calmarea, relaxarea și instalarea somnului
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj pe abdomen în caz de digestie lentă, colici, spasme intestinale
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei sau pe plexul solar pentru probleme nervoase și stări tensionate
  • inclus în uleiuri de baie și săruri de baie ca esență parfumantă cu efect relaxant
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

INCI: 100% Ulei esential natural Citrus Sinensis, obtinut prin extractie la rece din coaja fructului

Precauții în utilizare: uz extern

Pret per L 1 199.52 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD