Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Palmarosa (Cymbopogon Martinii), 10ml - Ancient Wisdom
Ulei esential de Palmarosa (Cymbopogon Martinii), 10ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod EO-36
Stoc In stoc
Pret 20 RON
Pret Client Partener 18 RON
Pret Bio Member 19 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Denumire latina: Cymbopogon Martinii
Parti utilizate: iarba
Origine: India
Metoda de extracție: distilare la abur

Are proprietăți antibacteriene și antifungice de excepție fiind util în deodorante, îngrijirea pielii cu probleme, a scalpului și picioarelor. Este apreciat și pentru efectul de stimulare a circulației periferice și de drenare limfatică.

Recomandări:

  • ameliorarea afecțiunilor cutanate: micoze, eczeme, dermatoze
  • îngrijirea pielii mature, a tenului gras acneic
  • îngrijirea pielii afectate de acnee, cicatrici post acneice, plăgi
  • îngrijirea scalpului afectat de mătreață, seboree
  • igiena și îngrijirea părului gras
  • în deodorante pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute
  • pentru prepararea compozițiilor destinate drenajului limfatic și diminuarea edemelor
  • în caz de circulație sanguină deficitară
  • neutralizarea mirosului neplăcut în caz de transpirațe excesivă, inclusiv la picioare
  • pentru ameliorarea stărilor de stres, anxietate, iritabilitate, oboseală

Sfaturi de utilizare pentru uleiul esential de Palmarosa

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, lapte de corp, balsamuri și unguente
  • ca ingredient în deodorante, cremă de picioare
  • inclus în geluri, creme, uleiuri sau loțiuni pentru masaj facial și corporal
  • amestecat cu un ulei vegetal, pentru masaj aromaterapeutic pe abdomen sau la baza coloanei vertebrale
  • ca ingredient în șampoane, balsamuri, măști și frecții capilare
  • difuzat în aer pentru aromaterapie
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

INCI: 100% Ulei esential natural Cymbopogon Martinii, obtinut prin distilare la aburi

Precauții în utilizare: uz extern

Pret per L 2 000.39 Lei/L

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide