Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Musetel Roman dilutie 5% (Anthemis Nobilis), 10ml - Ancient Wisdom
Ulei esential de Musetel Roman dilutie 5% (Anthemis Nobilis), 10ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod EO-18
Stoc In stoc
Pret 22 RON
Pret Client Partener 19.8 RON
Pret Bio Member 20.9 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Uleiul esenţial de muşeţel este foarte bland, fin şi tolerat in mod excepţional, este anti-inflamator, antiseptic, deosebit de util pentru iritaţiile pielii, facilitează relaxarea şi calmarea.

Un ulei esenţial foarte bland, fin şi tolerat in mod excepţional, este anti-inflamator, antiseptic si vindecător, deosebit de util pentru iritaţiile pielii, pentru artrită şi dureri musculare. Calmant şi liniştitor, ajută in situaţii de stres şi insomnii cronice sau acute, facilitează relaxarea şi reducerea tensiunii musculare, este util in tratarea inflamaţiilor, cistitelor, alergiilor cutanate, eczemelor şi eruptiilor, este cicatrizant cutanat
Alte denumiri: chamaemelum nobile, muşeţel nobil

Recomandări

  • afecţiuni dermatologice pruriginoase şi/ sau alergice: eczeme, psoriazis, acnee, dermatite
  • cuperoză
  • piele sensibilă, inflamată, iritată
  • ten gras, ten ridat
  • abcese, furuncule, herpes, plăgi infectate
  • şoc nervos, stres, anxietate, insomnie, astm nervos
  • insomnie la adulţi, angoase
  • insomnie la copii
  • sindrom PMS
  • dureri de cap, migrene

Sfaturi utilizare in cosmetice:

  • incorporarea in compoziţii cosmetice destinate tenului gras, acneic, cuperozic (dozaj uzual recomandat in compoziţii cosmetice 0,5 - 2%)
  • ca ingredient in cosmeticele destinate pielii sensibile, iritate
  • ingredient calmant pentru cosmeticele dedicate oricărui tip de ten
  • prepararea de loţiuni sau balsamuri după plajă
  • ca ingredient in formularea unguentelor şi cremelor dedicate pielii cu un spectru larg de afecţiuni dermatologice
  • ca ingredient in aplicaţii locale pentru ingrijirea pielii afectate de eczeme, dermatite
  • ca ingredient in prepararea produselor de ingrijire capilară: şampoane, condiţionatoare, regeneratoare; aplicat pe părul blond, deschide uşor culoarea

Utilizare in aromaterapie:

  • incorporat intr-o bază vegetală ca ulei de masaj pentru afecţiuni articulare, dureri abdominale, dispepsii sau colici la copii, frecţii şi masaje pe plexul solar, de-a lungul coloanei vertebrale sau reflexoterapie pentru diverse tuburări psihoemoţionale
  • sub formă de compresă sau ca unguent pe zonele inflamate
  • 10-12 picături in apa de baie pentru calmare şi detensionare
  • 4-5 picături in baia copiilor pentru ameliorarea stărilor de agitaţie şi inducerea uşoară a somnului
  • in candelă sau vaporizator pentru o atmosferă calmantă, in stările de stres, insomnii, agitaţie (inclusiv la copii)

 

INCI: Ulei esential de  Musetel Roman (Anthemis Nobilis)  dilutie 5% in ulei din samburi de struguri

Precauții în utilizare: uz extern. Păstrare: inchis ermetic, in loc uscat, ferit de căldură şi lumină. Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; a nu se lăsa la indemana copiilor; nu este recomandat in sarcină şi alăptare
Non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului inainte de utilizare!

Pret per L 2 200.31 Lei/L

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide