Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Lavanda (Lavandula Angustifolia), 10ml - Ancient Wisdom
Ulei esential de Lavanda (Lavandula Angustifolia), 10ml - Ancient Wisdom
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Ancient Wisdom
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod EO-01
Stoc Nu este in stoc
Pret 14.99 RON
Pret Client Partener 13.5 RON
Pret Bio Member 14.2 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Cel mai recunoscut și răspândit ulei esenţial, cu nenumarate aplicatii si utilizari in industria cosmetica, in aromaterapie, dar si in cosmetica homemade.
Recomandat pentru: regenerarea pielii îmbătrânite; echilibrarea pileii grase; alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă, dureri de cap, migrene, insomnii și tulburări ale somnului; crearea unei atmosfere liniștite în dormitor; anxietate, stări de letargie, depresie; ajută în cazurile de bronșită, astm, răceli, laringită dureri reumatismale, lumbago, crampe, diferite dureri asociate cu sportul; probleme de piele: iritații, acnee, cuperoză, eczeme, vergeturi; răni și arsuri ușoare, arsuri solare, înţepături de insecte; seninătate în ambient.

Proprietăţi: 

  • antidepresiv, antiseptic, antispastic
  • cicatrizant cutanat și regenerant celular
  • deodorant, insecticid
  • sedativ și calmant
  • rubefacient
  • tonic, sudorific

INCI: 100% Ulei esential natural Lavandula Angustifolia, obtinut prin distilare la aburi din flori (origine Franta)

Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; este recomandat cu moderație în sarcină şi alăptare; non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare;  nu lăsați la îndemâna copiilor; uz extern!

Utilizare:

  • inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masajul persoanelor afectate de crampelor si durerilor musculare, reumatism, masaje relaxante, în concentrație de 2%

  • ca ingredient în prepararea cremelor sau loțiunilor pentru tratarea afecțiunilor cutanate, acnee, cuperoză, în concentrație de 1-2%

  • ca ingredient în prepararea produselor cosmetice în scopul regenerării și revitalizării tenului matur, în concentrație de 1-1,5%

  • ca ingredient în prepararea cremelor pentru vergeturi, în concentrație de 2%

  • ca ingredient în prepararea de măști pentru tenul îmbătrânit, devitalizat, 1-1,5%

  • inclus în unguente pentru dureri de cap, dureri cervicale, mușchi contractați, în concentrație de până la 2%

  • ca ulei de baie pentru a calma și relaxa organismul, pentru liniștirea sistemului nervos, 15-20 de picături (2-3 picături în baia copiilor)

  • în vaporizatoare și candele pentru dureri de cap, migrene, insomnii și tulburări ale somnului

  • ca ingredient în parfumuri și sprayuri de corp, 2-4%

  • pentru prepararea de săculeți cu plante uscate, potpourri natural, perne medicinale


Pret per Kg 1 499.40 Lei/Kg
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Înainte de a naviga te informăm că organik.ro este abilitat să prelucreze date cu caracter personal prin sisteme proprii sau ale partenerilor. Folosim cookies pentru conținut, funcții ale rețelelor sociale și pentru analiza traficului web. În cazul în care alegi să continui navigarea, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre. Pentru mai multe detalii citeste politica de confidentialitate.

Date obligatorii pentru
  • preluare comenzi prin platforma de e-commerce
  • livrare comenzi prin servicii de curierat
  • procesarea de plati online (Librapay)

Cookies de marketing
  • Statistici de accesare site si remarketing prin care iti aducem aminte sa revii pe site-ul nostru prin afisare de banere pe alte site-uri si Facebook

Cookies functionale
  • Sistem de alerte de stoc, cosuri si recomandari pe site sau prin email

DE ACORD