Acasa Categorii - Tratamente antirid Detalii - Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio
Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio
8 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator ArganMaroc
Prezentare Flacon sticla bruna cu roll-on, 10 ml
Greutate 40 g
Cod MLK07
Stoc Nu este in stoc
Pret 59 RON
Pret Client Partener 53.1 RON
Pret Bio Member 56.1 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Acum intr-un nou ambalaj, mai elegant si mai practic, cu roll-on.

Acest ulei se obtine prin presarea la rece a semintelor fructului de cactus (prickly pear) – a nu se confunda cu uleiul de smochin de barbaria, care este un macerat de flori de cactus intr-un ulei vegetal de baza (de obicei ulei de floarea soarelui), un ulei ieftin si usor de obtinut! 

Uleiul din seminte de cactus Opuntia Ficus Indica este extrem de rar si pretios, cu o putere incredibila de a revitaliza si regenera pielea, un adevarat “botox” natural.
Uleiul este obtinut din presarea la rece a semintelor de cactus Opuntia Ficus Indica printr-un proces realizat manual, ce implica o munca uriasa si o cantitate foarte mare de seminte si fructe de cactus. 
Opuntia Ficus Indica este o specie de cactus originara din Mexic insa este cultivata cu succes si in bazinul Marii Mediterane, mai ales in Maroc. Fructul acestui cactus este cunoscut sub diferite denumiri: smochina chumbo, smochina salbatica de india (Figue de Barbarie) sau para tepoasa (Prickly Pear) si este comestibil, putand fi utilizat si in bucatarie, nu doar pentru obtinerea uleiului cosmetic. 
Pentru extragerea uleiului semintele sunt separate de pulpa fructului, spalate, uscate, apoi presate la rece. Dificultatea obtinerii cat si efectele miraculoase asupra pielii fac acest ulei atat de rar si pretios. 
Auriu, cu o textura fina, non-grasa si un miros discret, uleiul de seminte de Cactus Opuntia Ficus Indica este absorbit cu usurinta de piele. Cu o puritate de 100% si eficienta redutabila, uleiul actioneaza asemeni unui veritabil ser de tinerete: atenueaza ridurile, netezeste conturul ochilor si tonifica pielea. 
Datorita concentratiei de vitamina E (mai mult de 1000 mg/kg) si acizi grasi nesaturati, din care peste 60% acid linoleic, uleiul are un puternic efect anti-oxidant, reface stratul hidrolipidic, asigura un efect de lifting intens, stimuleaza formarea ceramidelor. Este o bariera naturala impotriva radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea pielii. Utilizat periodic mentine pielea elastica, ferma si catifelata, ii asigura nutritia naturala si luminozitatea.  

Beneficii:

› reduce si previne ridurile si semnele imbatranirii pielii

› atenueaza cearcanele

› hidrateaza si hraneste pielea in profunzime

› reda luminozitatea si stralucirea fetei

› ajuta la regenerarea celulara, revitalizeaza si restructureaza pielea

› estompeaza cicatricele

› tonifiaza conturul fetei, zona decolteului si a bustului 

Tip de piele: Este recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila. 

100% Ulei din seminte de  Cactus Opuntia Ficus Indica (figue de barbarie) BIO
Produs Organic certificat de ECOCERT Franta in conformitate cu standardele ECOCERT. 100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.


PRODUS IN: Maroc


Mod de utilizare: Uleiul de seminte de Cactus Opuntia Ficus Indica poate fi utilizat sub diverse forme: dimineata, in forma pura sau in combinatie cu crema de zi si seara, in forma pura sau in cobinatie cu crema de noapte. Poate fi folosit si pentru a intretine zona decolteului, a bustului, pentru parul devitalizat sau pentru unghii.

Pret per L 5 900.40 Lei/L
Vuculescu2016-11-03

Super efectul de botox,in special in zona ochilor si a gurii,foarte hidratant si mentine pielea ellastica pt mult timp.Il folosesc ca atare pe fata gat decolteu sani cicatrici par unghii.

mariana2016-05-23

Imi placea acest ulei si inainte, singura dezamagire era ambalajul. Acum e excelent!

Maria G.2015-10-21

Produsul nu mai este in stoc de ceva vreme. Mai aduceti?

Maria G.2015-06-11

Patrunde in piele si o catifeleaza. Foarte bun!

mnariana2015-05-12

As vrea sa stiu, va rog, cum se foloseste pentru par si ce efecte are in acest sens. Multumesc!

Liana Enache2015-01-31

Efectul antirid este evident! Intr-adevar, acest ulei patrunde rapid in piele.

Mary H.2014-11-01

Acest ulei patrunde bine in piele, ofera catifelare si elasticitate. Multumita :-)

Andreea2014-10-28

Sunt foarte multumita de acest ulei, lasa pielea catifelata si cu un aspect placut.

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide