Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Tea Tree (melaleuca alternifolia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics
Ulei esential de Tea Tree (melaleuca alternifolia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics
3 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Eco Cosmetics
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod 01133
Stoc In stoc
Pret 20.33 RON
Pret Client Partener 18.3 RON
Pret Bio Member 19.3 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Un ulei esential care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa: unul dintre cele mai importante stimulente ale sistemului imunitar, vindeca infectii virale, bacteriene si fungice, vindeca rani si calmeaza durerile musculare.

Proprietăţi terapeutice: antimicrobian, antiseptic, antiviral, balsamic, bactericid, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, imuno-stimulant si sudorific.

Uleiul esential de tea tree este folosit cu succes in tratarea urmatoarelor afectiuni:  astm, tuse, sinuzită, tuse convulsivă şi tuberculoza, in bolile aparatului  genito-urinar, cistită şi infecţii genitale, candida etc.

Uleiul esential de tea tree este recunoscut pentru ca trateaza o serie de afectiuni si probleme ale pielii: abcese, acnee, arsuri, herpes, ten gras, ciuperca piciorului, micoze, leziuni herpetice, pete, erupţii cutanate, negi, rani infectate, scalp cu probleme, matreata.

Lampa de aromaterapie

În terapia cu vapori, uleiul esential  de arbore de ceai ajută la răceală, sinuzită, bronşită şi orice altă afecţiune respiratorie, reustaurarea echilibrului emotional dupa un soc, post-operator etc.

In  ulei de masaj sau în baie : in amestec cu un ulei purtator  de masaj sau diluat în baie, uleiul esential de tea tree ajuta cu toate bolile respiratorii, tuse, bronsita, sinuzită, raceala,  artrita, dermatită, infecţii ale pielii, probleme ale scalpului, infecţii virale, urticarie, transpiratie excesiva a picioarelor.

In cosmetice

Amestecat în creme,  loţiuni, sampon, uleiul esential de tea tree poate fi folosit pentru o varietate de probleme: ten gras, acnee, infectii fungice, bacteriene, virale, abcese, răni, muscaturi, erupţii cutanate, iritatii de scutec, mătreaţă, dereglari ale scalpului , repelent pentru tantari, paduchi sau alte insecte.

Uleiul esential de tea tree se potriveste bine cu cu scortisoara, cuişoare, muscata, levantica, lamaie, smirnă, nucşoară, lemn de trandafir, rozmarin si cimbru.

Siguranta: Uleiul esential  de arbore de ceai este considerat un ulei inofensiv, intrucat este  non-toxic si non-iritant. Insa exista si persoane cu sensibilitati aparte, asadar se cere precautie. Nu trebuie folosit pe rani adanci, in jurul ochilor, nasului etc.

Ingrediente: 100% ulei esential natural de arbore de ceai tea tree (Melaleuca Alternifolia), din agricultura ecologica, tara de origine Australia. Fabricat in Germania.

Mod de utilizare: Uz extern, conform indicatiilor din prospect.

UTILIZARE:

  • ca ingredient în creme și loțiuni pentru tenuri grase, încărcate, infectate, în concentrație de 2%
  • ca ingredient în unguente și creme pentru infecţii micotice ale unghiilor de la mâini și micoze la picioare, în concentrație de 2-3%
  • ca ingredient în cremă de scutece, în concentrație de 1-2%
  • înclus în șampoane, condiționatoare sau măști pentru păr, în concentrație de 2-3%
  • ca ingredient în măștile purifiante și tonifiante pentru ten cu sau fără probleme, 1-2%
  • ca ingredient în soluții dezinfectante atât pe piele cât și pe diverse suprafețe din cămin, 2-5%
  • câteva picături în băi de șezut pentru probleme vaginale, 2-3%
  • sub formă de terapie de vapori, ajută în caz de răceală, sinuzită, bronşită şi orice indispoziţie de origine respiratorie
  • picurat în cadă pentru o baie terapeutică a persoanelor cu boli respiratorii, răceli, artită, dermatită, infecţii ale pielii, urticarie, răceli și bronșită la copii
  • nediluat pe zonele restrânse problematice, cu ajutorul un tampon de bumbac sau un bâț de ureche, inclusiv pentru acnee rebelă 

 PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

 DATE DE SIGURANŢĂ:

  • non-toxic, non-iritant, posibil sensibilizant
  • este recomandat cu moderație în sarcină şi alăptare
  • nu ar trebui utilizat pe răni adânci sau în apropierea ochilor, urechilor, nasului și nici intern
  • non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsați la îndemâna copiilor
  • uz extern!
Pret per L 2 032.80 Lei/L
cris2014-08-16

Ca si uz intern, pot sa folosesc 2 picaturi in prepararea unei ape de gura. Ms

BALAN2011-11-09

Si eu sunt multumita, are atat de multe utilizari! Eu l-am folosit inclus in masca de argila pentru ten, in lampa de aromaterapie pentru a alunga tantarii, la inhalatii si comprese pentru raceala!

Mihaela Toana2011-05-03

Sunt foarte multumita de acest ulei. Este adevarat ca aplicat in apropierea ochilor, tinde sa te faca sa lacrimezi, insa macar atat am putut si eu sa indur si bine am facut, intrucat incepand cu prima aplicare, cosurile au inceput sa se usuce si la 3-4 zile deja nu mai erau inflamate. Sunt foarte multumita de acest produs. Il recomand!

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide