Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Palmarosa (cymbopogon martinii) din culturi salbatice, 10 ml - Eco Cosmetics
Ulei esential de Palmarosa (cymbopogon martinii) din culturi salbatice, 10 ml - Eco Cosmetics
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Eco Cosmetics
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod 02023
Stoc In stoc
Pret 15.48 RON
Pret Client Partener 13.9 RON
Pret Bio Member 14.7 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Beneficii cosmetice: antiacneic, antirid, regenerează ţesutul, bun pentru infecţii fungice, dermatită, eczeme, piele matură, infecţii ale pielii.
Cu o aroma dulce, florala, uleiul esenţial de palmarosa din culturi salbatice  este antiviral, antibacterian, antifungic şi un tonic general pentru inimă. Poate fi utilizat in aromaterapie pentru: anorexie, bronşită, convalescenta, cryptococcus, atonia digestiv, oboseală generală, infecţii intestinale, epuizare nervoasă şi a stresului, pentru diferite infecţii ale aparatului respirator.
În cosmetică este utilizat pe scară largă deoarece este bogat în geraniol (are o compoziţie similară cu cea a uleiului esenţial de trandafir) şi pentru proprietăţile sale de regenerare celulară şi de echilibrare a pielii şi părului. De asemenea, este utilizat ca o componentă de parfum în produse cosmetice, parfumuri, şi săpunuri în special datorită proprietăţii excelente de a-şi menţine aroma persistentă.
Mai poate fi folosit şi la baie sau la masaj, adaugat in uleiuri baza sau in cremele preferate. 

 PROPRIETĂŢI: 

    regenerator al pielii
    regulator de sebuum
    rejuvenant al pielii obosite, îmbătrânite
    astringent
    hidratant, drenant
    parfumant cu note similare esențelor mai rare și scumpe

RECOMANDAT PENTRU:

    hidratarea pielii de orice tip
    redobândirea elasticității pielii
    revitalizarea pielii mature
    prevenirea îmbătrânirii precoce a pielii
    îngrijirea tenului uscat, mixt sau cuperozic
    tratamente anticelulitice
    drenaj limfatic
    stimularea circulației sanguine

Ingrediente: 100% ulei esential natural de palmarosa (Cymbopogon Martinii) din culturi salbatice, nepoluate. Tara de origine India. Fabricat in Germania prin metoda la aburi.

Mod de utilizare: Uz extern, conform indicatiilor din prospect.

Aroma:  florală, proaspătă, dulce, similară cu cea a trandafirului sau a geraniului

Ca parfum se potriveşte cu:  geraniu, bergamotă, rosmarin, lime, ylang-ylang

UTILIZARE:

    ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor destinate tenurilor mixte, acneice sau cuperozice, în concentrație de 1-2%
    ca ingredient pentru prepararea cremelor și unguentelor pentru drenaj limfatic sau tratament anticelulitic, în concentrație de 2-3%
    ca ingredient pentru prepararea cremelor și loțiunilor de ten matur, masaj facial, în concentrație de 1-2%
    inclus în măști regenerante, purifiante, vitalizante pentru toate tipurile de ten, în concentrație de 1-2%
    parfumarea compozițiilor cosmetice pentru a obține o aromă subtilă cu notă de trandafiri, iasomie, flori exotice, în concentrație de 1-2%

PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină
DATE DE SIGURANŢĂ:    non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant;    este recomandat cu moderație în alăptare și sarcină - trimestrul II și III; non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare; nu lăsați la îndemâna copiilor;    uz extern!

 

Pret per L 1 548.00 Lei/L

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide