TRANSPORT GRATUIT
Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de Lavanda (lavandula angustifolia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics
Ulei esential de Lavanda (lavandula angustifolia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics
3 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Eco Cosmetics
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod 01063
Stoc In stoc
Pret 30.97 RON
Pret Client Partener 27.9 RON
Pret Bio Member 29.4 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Cel mai recunoscut și răspândit ulei esenţial, cu nenumarate aplicatii si utilizari in industria cosmetica, in aromaterapie, dar si in cosmetica homemade.
Recomandat pentru: regenerarea pielii îmbătrânite; echilibrarea pileii grase; alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă,     dureri de cap, migrene, insomnii și tulburări ale somnului; crearea unei atmosfere liniștite în dormitor; anxietate, stări de letargie, depresie; ajută în cazurile de bronșită, astm, răceli, laringită     dureri reumatismale, lumbago, crampe, diferite dureri asociate cu sportul; probleme de piele: iritații, acnee, cuperoză, eczeme, vergeturi; răni și arsuri ușoare, arsuri solare, înţepături de insecte; seninătate în ambient.

Proprietăţi: 
    antidepresiv, antiseptic, antispastic
    cicatrizant cutanat și regenerant celular
    deodorant, insecticid
    sedativ și calmant
    rubefacient
    tonic, sudorific

Ingrediente: 100% ulei esential pur de Lavanda (lavandula angustifolia) din agricultura ecologica. Tara de origine Franta, fabricat in Germania prin metoda la abur.

Utilizare:

  •     inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masajul persoanelor afectate de crampelor si durerilor musculare, reumatism, masaje relaxante, în concentrație de 2%
  •     ca ingredient în prepararea cremelor sau loțiunilor pentru tratarea afecțiunilor cutanate, acnee, cuperoză, în concentrație de 1-2%
  •     ca ingredient în prepararea produselor cosmetice în scopul regenerării și revitalizării tenului matur, în concentrație de 1-1,5%
  •     ca ingredient în prepararea cremelor pentru vergeturi, în concentrație de 2%
  •     ca ingredient în prepararea de măști pentru tenul îmbătrânit, devitalizat, 1-1,5%
  •     inclus în unguente pentru dureri de cap, dureri cervicale, mușchi contractați, în concentrație de până la 2%
  •     ca ulei de baie pentru a calma și relaxa organismul, pentru liniștirea sistemului nervos, 15-20 de picături (2-3 picături în baia copiilor)
  • în vaporizatoare și candele pentru dureri de cap, migrene, insomnii și tulburări ale somnului
  •     ca ingredient în parfumuri și sprayuri de corp, 2-4%
  •     pentru prepararea de săculeți cu plante uscate, potpourri natural, perne medicinale


Păstrare: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

Date de siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; este recomandat cu moderație în sarcină şi alăptare; non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare;  nu lăsați la îndemâna copiilor; uz extern!

Pret per L 3 097.20 Lei/L
Otilia2016-06-23

Are un miros foarte placut, cel mai bun ulei de lavanda ce am avut pana acum.

Bia2013-10-07

Foarte bun pentru mentinerea puritatii si elasticitatii tenului in combinatie cu ulei de argan sau cocos, aplicat pe pielea umeda, dupa demachiere.

BIANCA2011-11-09

Are un miros placut si multe utilizari. Pentru parfumarea camerei, pentru izgonirea tantarilor, pentru a crea o stare de calm si bunastare, pentru bai relaxante - este unul din cele mai populare si des utilizate uleiuri.

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide