TRANSPORT GRATUIT
Acasa Categorii - Uleiuri esentiale naturale Detalii - Ulei esential de bergamot (Citrus Bergamia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics
Ulei esential de bergamot (Citrus Bergamia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Eco Cosmetics
Prezentare 10 ml
Greutate 45 g
Cod 01113
Stoc Nu este in stoc
Pret 27.1 RON
Pret Client Partener 24.4 RON
Pret Bio Member 25.7 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Acest ulei esential cu miros proaspăt este un un favorit în aromaterapie şi reprezinta o componenta de baza in parfumurile cele mai renumite.

Mirosul acestui ulei este în esenţă de citrice, încă fructat si dulce, picant, cu o calitate cald-florala şi o reminiscenţă de neroli si lavandă. 

Proprietati terapeutice
Proprietăţile terapeutice ale uleiului esential  de bergamota includ: analgezic, antidepresive, antiseptic, antibiotic, vermifug, anti-spasmodic, calmant, cicatrizant, deodorant, digestiv, febrifug, cicatrizant.
Uleiul esential de Bergamot  poate fi utilizat în tratamentul depresiei, al stresului, pentru tensiune, teama, isterie, anorexie, psoriazis, eczeme şi infecţii ale pielii.

In cosmeticele naturale se foloseste ca adjuvant in produsele cosmetice destinate tenului cu probleme (acnee, infectii ale pielii, ten gras).

 Utilizari

Lampa de aromaterapie

În terapia cu vapori, uleiul de bergamota poate fi folosit pentru depresie, stres, tensiune, teama, tristete, probleme respiratorii, raceala si gripa, sindrom premenstrual  etc.

In uleiul de masaj sau baie

Uleiul esential de bergamot poate fi folosit într-un amestec de ulei de masaj, sau diluat într-o baie pentru a indeparta stresul, tensiunea, sindromul premenstrual, problemele pielii ( acnee, infectii ale pielii, ten gras, psoriazis, eczema, exces  de sebum), mâncatul compulsiv, depresia postnatală, raceala si gripa, anxietatea, depresia şi anorexia nervoasa .

Masat pe zona abdominala, are efecte pozitive in indigestie, colici si dureri gastrice.

In cosmetice

Amestecat in cosmetice sau intr-un ulei baza, uleiul esential de bergamot  poate fi folosit pentru răni şi tăieturi, psoriazis, ten gras, scabie, eczeme, acnee, precum şi varicelă.  

Uleiul esential de bergamot se amesteca foarte bine cu uleiuri esenţiale cum ar fi:  piper negru , salvie  , chiparos , tamaie , geranium , iasomie , mandarine , nucşoară , portocala , rozmarin , lemn de santal , vetiver şi -ylang ylang . 

Proprietăţi
antifungic, antiseptic, antiviral, antibacterian
regenerant cutanat, cicatrizant
purifiant
parfumant cu notă proaspătă

Recomandări
ten acneic, seboreic
ten obosit, tern, devitalizat
piele iritată, eczeme
tratarea herpesului
aromaterapie: stres, insomnie, anxietate
odorizant: purificarea și parfumarea aerului

Ingrediente: 100% ulei esential  de bergamot (Citrus Bergamia), organic,  din agricultura ecologica fara pesticide, erbicide, fertilizatori. Tara de provenienta: Italia. Produs in Germania, prin metoda la aburi. 
Mod de utilizare : Uz extern, conform informatiilor din prospect!

Utilizare:

inclus în compoziții cosmetice de îngrijire în concentrație de 0.5-2%
în combinație cu alte uleiuri esențiale și ingrediente active pentru prepararea de creme și loțiuni în funcție de specificul pielii – totalul uleiurilor esențiale să nu depășească 2% din compoziție
inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masaj relaxant, maxim 2%
inclus în produse pentru igiena sau îngrijirea părului gras și/sau cu mătreață: șampon, balsam, până la 2%
pulverizare în încăperi pentru purificarea și parfumarea aerului, diluat 5% în alcool
în vaporizatoare și candele în scopul creării unei atmosfere de calm și liniște pentru persoanele stresate, anxioase, sau care suferă de insomnii
parfumarea cosmeticelor sau crearea de blenduri de parfum, ape de toaletă sau sprayuri corporale

Precautii: Datorita continutului de bergapten, poate fi fototoxic – evitati expunerea la soare dupa utilizare.  A se evita de persoanele cu probleme la ficat, nu se recomandă în sarcină şi alăptare. Poate să cauzeze iritaţii ale pielii, folosiţi doar bine diluat în uleiuri purtătoare.

Pret per L 2 709.60 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide