Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei din seminte de rodie, presat la rece, 30 ml - Akoma Skincare
Ulei din seminte de rodie, presat la rece, 30 ml - Akoma Skincare
1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 30 ml
Greutate 35 g
Cod AKM047
Stoc In stoc
Pret 38.71 RON
Pret Client Partener 34.8 RON
Pret Bio Member 36.8 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Este un ulei scump si greu de obtinut – sunt necesare peste 90 de kg de rodii proaspete pentru a produce doar o jumătate de kilogram de ulei din seminţe.

Uleiul din seminţe de rodie este extrem de bogat şi hrănitor, ce se remarcă prin beneficiile sale cosmetice și terapeutice.

Efectele benefice ale fructului de rodie sunt recunoscute si documentate in Orient inca din cele mai vechi timpuri. Proprietatile antioxidante, anti-hipertensive si anticancerigene ale sucului de rodie nu mai sunt o noutate pentru cei preocupati de o viata sanatoasa. Insa ce face ca acest fruct sa fie si mai special, sunt calitatile extraordinare ale uleiului extras prin pesarea samburilor.

Semintele de rodie contin acid pucinic, un acid gras polinesaturat (Omega 5), asemanator ca structura cu acidul linoleic. Acidul pucinic este un compus rar, cunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii foarte puternice.

In plus fata de actiunea sa calmanta si reparatoare, uleiul din seminte de rodie stimuleaza inmultirea keratinocitelor, prin urmare este ideal pentru ca activ incorporat in tratamentele de reparare a pielii sau părului deteriorat.

Prezenta fitosterolilor cu efecte antioxidante si de combatere a radicalilor liberi fac din acest ulei un aliat împotriva imbatranirii precoce și impotriva formarii ridurilor.

Toate aceste calitati dezvaluie uleiul din seminte de rodie ca un activ cosmetic de o bogatie inegalabila.

Proprietăți:

Calmant și antiinflamator puternic datorita continutului bogat in acid punicic;

Antioxidant puternic, anti-radicali liberi, combate efectelor razelor UV, ale stresului si poluarii și previne formarea ridurilor;

Activ anti-age, reparator si regenerant : rodie extract de CO2 stimuleaza mecanismele de reparare a pielii proliferarea keratinocitelor și îngroșarea epidermei.

Reparator pentru parul deteriorat, varfuri uscate, despicate

Indicatii:

Piele iritată, piele crapata, eczeme, iritatii de barbierit

Pielii matura, cu linii fine si riduri

Piele reactiva, sensibilă la roșeață și iritație

Arsuri solare, arsuri termice

Par deteriorat, uscat, tratat chimic

Varfuri despicate, casante

Cateva idei:

Seruri și creme anti-imbatranire

Creme pentru primele riduri

Creme sau seruri pentru ochi

Lotiuni calmante pentru piele sensibila, dupa epilarea cu ceară sau expunerea la soare, aftershave-uri

Ulei de masaj relaxant si calmant

Ulei capilar reparator

Serum reparator pentru par deteriorat

 

Ingrediente: 100% ulei din seminţe de rodie (punica granatum seed oil)

Metoda de obţinere: prin presarea la rece, din seminţele fructului

 

UTILIZARE:

- in stare pura, aplicatii locale pe zone restranse

- diluat in alte uleiuri sau inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 1-10%

 

Pret per L 1 290.40 Lei/L
coiciu2011-10-28

foarte hidratant, catifeleaza pielea. eu l-am folosit pe fata si pot spune ca dupa, pielea e mai moale. recomand

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide