Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare
Ulei din seminte de merisor (cranberry), 30 ml - Akoma Skincare
6 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 30 ml
Greutate 35 g
Cod AKM032
Stoc Nu este in stoc
Pret 41.62 RON
Pret Client Partener 37.5 RON
Pret Bio Member 39.5 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Uleiul din seminte de merisor este o achizitie relativ noua a industriei cosmetice, dar s-a bucurat de recunoastere imediata datorita  echilibrului sau unic intre acizii grasi Omega 3, 6, 9 care nu se regaseste in nici un alt ulei si datorita continutului foarte bogat in antioxidanti naturali. Acest ulei exceptional favorizeaza absorbtia si utilizarea acizilor grasi esentiali de catre piele si hraneste in profunzime.

Uleiul de merisor este bogat în tocotrienoli (vitamina E), este non-gras şi penetreaza cu uşurinţă pielea.
O alta caracteristica definitorie este faptul ca este cel mai nesaturat ulei , aceasta insemnand proprietati de hidratare superioare oricarui alt ulei. Stabil si cu un continut extrem de ridicat de antioxidanti naturali, uleiul de merisor este un ulei unic, cu proprietati remarcabile. In nici un  alt ulei din piata nu se regaseste o proportie perfecta de 1:1 intre acizii Omega 3 si Omega 6. Acest raport ideal a acizilor grasi este de o importanta majora – Omega 3 hraneste pielea, dar numai in prezenta lui Omega 6 absorbtia si utlizarea sa este consolidata.
Uleiul de merisor se obtine prin presarea la rece a seminţelor din fructe (Vaccinium macrocarpon) şi are un continut foarte  bogat în tocotrienoli (antioxidanti). Usor si non-gras, este un agent exceptional de hranire si hidratare pentru ten.
Merisorul (cranberry) este un fruct care creşte în condiţii meteorologice extreme în Canada şi Finlanda. Natura a dotat aceasta planta cu mijloace de aparare robuste, astfel incat merisorul este unul dintre puţinele fructe care combina efectele puternice anti-imbatranire ale polifenolilor şi tocotrienolilor (vitamina E) cu actiunea  de protecţie şi restructurare a acizilor graşi esenţiali Omega 3 şi Omega 6.
Bogaţia sa in taninuri, de asemenea, ii confera un potential redutabil de a inhiba dezvoltarea bacteriilor.
Uleiul de merisor este un ulei anti-îmbătrânire si un purifiant de exceptie!
 
Proprietăţi:

- un antioxidant foarte puternic, datorita prezenţei de tocotrienoli şi antociani

- actiune antimicrobiana data de taninuri

- astringent

- filtru UV natural

 - calmant pentru piele uscata, sensibila, iritata

 - antirid de exceptie pentru toate tipurile de ten

Indicatii:

-  tratament anti-imbatranire de exceptie

-  tratament purifiant pentru  pielea iritata sau pielea cu probleme

-  tratament echilibrant si anti age pentru tenul gras şi mixt

-  calmant pentru  pielea uscata, eczema, mancarimi

-  prelungeste durata de viata a produselor cosmetice, datorita actiunii antibacteriene

 

 

Ingrediente: 100% ulei de merisor Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil
Utilizari:

-  tratament anti-imbatranire de exceptie

-  tratament purifiant pentru  pielea iritata sau pielea cu probleme

-  tratament echilibrant si anti age pentru tenul gras şi mixt

-  calmant pentru  pielea uscata, eczema, mancarimi

-  conservant pentru cosmeticele homemade, datorita actiunii antibacteriene   

 

 

Pret per L 1 387.20 Lei/L
Gavrus2016-10-16

L-am folosit nediluat pe fatza, trebuie pusa o cantitate mica, altfel parca ustura putin, sau l-am amestecat cu o mica cantitate de "carrier oil" pentru a-l face mai bland pe piele. Hidrateaza foarte bine tenul meu foarte uscat.

Diana2015-08-21

Il folosesc in combinatie cu uleiul de avocado, in proportii egale, in locul cremei de zi 30+ pentru ten normal. Este foarte bun, asigura protectie UV naturala, hidrateaza bine si nu lasa un film gras pe piele.

Mirela2014-07-11

am folosit acest ulei nediluat si este foarte bun tinand cont ca am tenul uscat.eu folosesc doar uleiuri ptr data ,am renuntat la creme, iar acesta chair hraneste tenul si intra destul de repede in piele si nu trebuie reaplicare peste zi.miroase acceptabil, nu foarte puternic.

ECHIPA2014-01-08

Sigur, se poate utiliza nediluat!

Bejenariu A.2014-01-03

am cumparat acest produs si am aceeasi intrebare.Se poate utiliza nediluat,in loc de crema de fata?

Cristina Dinu2013-02-11

se poate utiliza nediluat?

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide