Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de orez , 60 ml - Akoma Skincare
Ulei de orez , 60 ml - Akoma Skincare
1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 60 ml
Greutate 65 g
Cod AKM079
Stoc In stoc
Pret 21.29 RON
Pret Client Partener 19.2 RON
Pret Bio Member 20.2 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Uleiul de orez are o compozitie interesanta, imbina fitosterolii si carotenoidele cu orizanolul si acidul ferulic. Este un ulei antioxidant prin exceptie, regenerant si penetreaza foarte bine pielea.

Un ulei cu o compozitie interesanta, imbina fitosterolii si carotenoidele cu orizanolul si acidul ferulic. Este prin urmare un complex antiage care aduce beneficii in special pielii mature, imbatranite sau devitalizate.

Este un ulei antioxidant prin exceptie, regenerant si penetreaza foarte bine pielea.

Proprietati

este un ulei uscat

antioxidant remarcabil (tocopherol, tocotrienol, oryzanol)

anticearcan

circulator, activeaza microcirculatia

restructurant

protejeaza impotriva agresiunilor de mediu (poluare, raze UV)

antiimbatranire, antiradicalar

bun penetrant, nu lasa senzatia de film gras pe piele 

Recomandari

ten matur

ten devitalizat, imbatranit

ten asfixic, tern

ten afectat de roseata, cuperoza

piele iritata

contur de ochi

cearcane, ochi umflati

Recomandari privind prepararea compozitiilor, dozaj si concentratii regulare:

aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda

in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii

pentru formularea cremelor fluide sau a serumurilor pentru contur de ochi

ca ingredient in cremele antiage

ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, tern

ca ingredient in lotiunile de corp calmante si hidratante

ca ingredient in creme pentru pielea iritata, fragila

pentru formularea cremelor anticuperozice

Ingrediente: oryza sativa bran oil

Origine: Europa

Metoda de obtinere: prin presare din invelisul bobului proaspat de orez

Prezentare: lichid uleios clar, culoare galbuie, miros usor vegetal 

Pastrare:

fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Date de siguranta:

non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; uz extern

Pret per L 354.80 Lei/L
Mihaela2014-02-26

Ce cantitate are acest ulei? In prezentare apare initial la 60 ml si apoi la 100ml.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide