TRANSPORT GRATUIT
Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de migdale dulci certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare
Ulei de migdale dulci certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare
2 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 60 ml
Greutate 65 g
Cod AKM051
Stoc In stoc
Pret 38.71 RON
Pret Client Partener 34.8 RON
Pret Bio Member 36.8 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere


Ulei fin, bun emoilent pentru orice tip de piele în special pentru cea sensibilă sau uscată, ideal pentru masaj facial, corporal şi în masajul bebeluşilor.
Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calităţile sale deosebite, folist atât în gastronomie, cât şi în cosmetică. Fructele sale alungite conţin un sâmbure tare şi uşor dulceag, cu o aromă specifică. Speciile de migdali diferă în funcţie de scopul cultivării şi de zona în care cresc.
Utilizat încă din antichitate de către egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte şi din tratamentele cosmetice contemporane.
Migdalul este cultivat astăzi în special în ţinuturile însorite şi călduroase din Spania, California, Italia şi China.
Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezintă o bună bază de masaj, şi purtător de principii active din uleiurile esenţiale şi diversele ingrediente cosmetice.
fitosteroli.
Proprietăţi: emolient, echilibrant, hrănitor, catifelant, delicat, calmant, fortifiant al părului, Recomandări: masaj facial şi corporal, masajul bebeluşilor, masajul bustului, pielea deshidratată, ten uscat, pielea sensibilă, delicată, diminuarea cearcănelor şi ridurilor, dizolvarea crustelor de lapte la bebeluşi, îngrijirea pielii gravidelor, demachiere, înmuierea şi condiţionarea părului, revitalizarea părului casat, vopsit, uscat, ameliorarea iritaţiilor şi crăpăturilor, purtător pentru alte principii active.

Ulei din sâmburi de migdale (prunus amygdalus dulcis oil) organic, certificat Soil Association
Metoda de obtinere:  prin presare la rece din sâmburi; 
Origine: Asia Centrala si de Est
Utilizare:
    se poate utiliza ca atare nediluat pe piele ca demachiant sau pentru masaj
    combinat cu o apă florală pentru un demachiant bifazic
    combinat cu uleiuri esenţiale specifice şi alte uleiuri vegetale pentru formularea uleiurilor de masaj
    ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea zonei ochilor
    ca ingredient în loţiuni şi lapte de corp
    ca ingredient în creme şi loţiuni pentru îngrijirea tenului uscat
    ca ingredient în formularea uleiurilor de bronzaj
    combinat cu uleiuri şi active specifice pentru masajul bustului
    inclus în balsamuri capilare şi măşti protectoare pentru păr uscat
Combinatii recomandate:
    combinat cu apă de neroli pentru un demachiant bifazic
    combinat cu ulei esenţial de lavandă pentru calmarea pielii deranjate de iritaţii sau soare
    combinat cu unt de shea şi ulei de rosa mosqueta pentru o compoziţie de prevenire a vergeturilor
    împreună cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru îngrijirea părului uscat
    cu ulei esenţial de lămâie verde pentru unghii şi cuticule
    cu ulei de caise şi ulei esenţial de geranium pentru un ulei facial de ten uscat
    cu ulei de avocado, ulei esenţial de rozmarin şi mentă pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie

Pret per L 645.20 Lei/L
BIANCA2011-11-08

Si noi il folosim "la dublu".Este intr-adevar foarte bun si se absoarbe foarte bine in piele, atat pe tenul meu cat si pe corpul lui bebe :)

Tatucu Ana-Maria2011-03-29

este un ulei extraordinar pentru mame si bebe, puiul meu il adora!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide