TRANSPORT GRATUIT
Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de jojoba presat la rece, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare
Ulei de jojoba presat la rece, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare
1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare 60 ml
Greutate 100 g
Cod AKM035
Stoc In stoc
Pret 60 RON
Pret Client Partener 54 RON
Pret Bio Member 57 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Controlează secreţia de sebum la nivelul pielii şi scalpului. Se absoarbe rapid și se potrivește pentru orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Redă strălucirea și vitalitatea pielii.
Jojoba, un arbust cu înălţimea de 3 până la 6 m, creşte în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrală şi de sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obţinut prin presarea la rece boabelor bogate în ulei. Planta a fost denumită şi "aurul pielii" ca urmare a varietăţii de utilizări pe care le are în tratamentul şi îngrijirea oricărui tip de piele.
Proprietăţile seminţelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni şi azteci. Uleiul extras din seminţe este defapt o ceară lichidă asemănătoare sebumului uman, şi destul de diferită faţă de majoritatea uleiurilor vegetale comune.
Alte denumiri: simmondsia chinensis, ceară de jojoba
Proprietăţi
    echilibrant al secreţiei de sebum
    emolient
    protector al filmului hidrolipidic al pielii
    penetrant, nu lasă urme lucioase
    non-comedogenic
    antiinflamator
    hrănitor
    catifelant
    uşor cicatrizant
    calmant, reechilibrant
Recomandări
    ten mixt sau gras
    piele uscată, deshidratată
    menţinerea supleţii şi elasticităţii pielii
    hidratant de buze
    bază de machiaj
    ulei pentru cuticule
    balsam capilar
    păr uscat pentru strălucire şi vitalitate
    păr gras pentru reglarea excesului de sebum capilar
    adjuvant în eliminarea progresivă a mătreţii

Ingrediente: Ulei de jojoba (buxus chinensis oil) organic, certificat Soil Association
Metoda de obtinere:  prin presare la rece a seminţelor

UTILIZARE
    aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire, inclusiv după epilare sau bărbierit
    poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient într-o compoziţie bifazică pentru demachiant de ochi
    nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor şi cuticulelor
    ca atare aplicat pe păr, sau ca ingredient în măşti de păr, alături de uleiul de ricin şi alte uleiuri esenţial specifice
    ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice dedicate îngijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare
    inclus în compoziţii pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, elasticizare şi emoliere
    ca ingredient în formularea loţiunilor de îngrijire cotidiană a tenului mixt şi gras
    ideal ca bază de masaj alături de esenţiale specifice
    ca ingredient în măşti capilare pentru părul gras, sau părul uscat dar scalpul gras
COMBINATII RECOMANDATE
    cu ulei esenţial de oregano sau rozmarin pentru îngrijire capilară
    cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru aplicare pe părul uscat
    cu ulei de argan şi ulei esenţial de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasă şi mixtă
    cu ulei de borago, rosa mosqueta şi esenţial de geraniu pentru regenerarea pielii
    cu ulei de crin alb şi ulei esenţial de geraniu pentru pete de vârstă, cuperoză
    cu ulei de primulă, borago şi ulei esenţial de morcov pentru soluţie regenerantă de noapte

Monica2011-05-04

Se poate folosi ca baza pentru parfumuri?

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide