Acasa Categorii - Uleiuri vegetale cosmetice Detalii - Ulei de dafin pur, virgin, 50ml - Ethnic Treasures
Ulei de dafin pur, virgin, 50ml - Ethnic Treasures
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator SARYANE
Prezentare 50 ml, sticla cu pipeta
Greutate 150 g
Cod ETT-025
Stoc Nu este in stoc
Pret 38 RON
Pret Client Partener 34.2 RON
Pret Bio Member 36.1 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Uleiul de dafin este un veritabil elixir natural pentru piele, avand proprietati purifiante, antibacteriene, antiseptice si regeneratoare. Acest ulei pur este obtinut prin metode stravechi din boabele de dafin culese cu grija de localnicii regiunii Antiochia din sudul Turciei. Uleiul de dafin este ingredientul principal folosit pentru obtinerea Sapunului de Alep.Cu un miros specific puternic si o culoare verde-maronie, uleiul de dafin are o textura bogata, vascoasa, are o absorbtie lenta in piele, fara a lasa insa senzatia de gras. Fluiditatea uleiului de dafin este influentata de temperatura mediului in care este pastrat.
PROPRIETATILE ULEIULUI DE DAFIN - purifiant, antibacterian si antiseptic, este benefic pentru ingijirea pielii cu diferite afectiuni dermatologice si a scalpului sensibil, cu matreata-antiinflamator si calmant-antifungic si antiparazitar-antioxidant si astringent-emolient si nutritiv, bogat in acizi grasi mononesaturati si polinesaturati, este benefic pentru pielea uscata si deteriorata-regenerator cutanat, accelereaza cicatrizarea
BENEFICIILE ULEIULUI DE DAFIN - ingrijirea pielii cu diverse afectiuni dermatologice si a infectiilor cutanate: psoriazis, eczeme, dermatite, micoze, furunculi-ingrijirea pielii uscate si deterioarate- ingrijirea tenului acneic- ingrijirea scalpului sensibil, cu matreata-ingrijirea parului gras-folosit ca ulei de masaj ajuta la relaxarea muschilor si diminuarea durerilor reumatismale
Uleiul de dafin este un ulei concentrat in substante active, de aceea nu se recomanda folosirea in stare pura pe piele, doar diluat intr-un ulei purtator.

INGREDIENTE: 100% Ulei de Dafin Pur (Laurus Nobilis Fruit Oil)

Pret per L 760.08 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide