Acasa Categorii - Protectie solara bio Detalii - Ulei de cocos virgin organic, 150 ml - Jovis Homemade Beauty
Ulei de cocos virgin organic, 150 ml - Jovis Homemade Beauty
8 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Jovis Homemade Beauty
Prezentare 150 ml
Greutate 125 g
Cod UVC
Stoc In stoc
Pret 30.97 RON
Pret Client Partener 27.9 RON
Pret Bio Member 29.4 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Untul de cocos este extras prin presare la rece din fructele proaspete de nuca de cocos (Cocos nucifera), fara a fi apoi rafinat, dezodorizat sau modificat in vreun fel, pastrandu-si astfel intacte toate proprietatile, precum si un imbietor miros de cocos. Din cauza faptului ca are un punct de topire destul de scazut, este cunoscut si sub denumirea de "ulei de cocos".

Untul de cocos are certificare organica obtinuta de producator.

Proprietati:

  • hidrateaza, regenereaza si protejeaza pielea uscata, crapata, ranita
  • repara, hidrateaza si confera stralucire parului uscat, degradat, vopsit (se intinde pe toata lungimea parului, se acopera capul cu o folie de celofan si apoi un prosop pentru a facilita patrunderea untului, se tine cateva ore sau chiar peste noapte si apoi se spala cu un sampon natural)
  • calmeaza iritatiile si arsurile solare
  • excelent pentru ten matur, uscat, sensibil
  • este util in tratamentul unor afectiuni dermatologice (eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii)
  • previne, reduce ridurile si mareste elasticitatea pielii
  • poate fi folosit inclusiv pentru copii, bebelusi, femei insarcinate si persoane cu pielea foarte sensibila
  • are un miros imbietor de nuca de cocos
  • se intinde usor si intra repede in piele, conferind un luciu satinat dupa aplicare

 

Ingrediente: unt de cocos virgin organic

Tip de piele: toate tipurile de piele

Aroma: specifica, dulce, fructata

Volum/Gramaj: 150 ml/aprox. 100 g

*Datorita faptului ca untul de cocos are un punct de topire scazut, expunerea la temperaturi mai ridicate din timpul transportului il poate face sa ajunga la destinatar in stare lichida. Acest lucru nu ii altereaza nici o proprietate. Este nevoie doar sa il tineti intr-un loc racoros pentru a-si recapata consistenta.

 

Pret per L 206.48 Lei/L
Cristina2016-03-09

Se poate folosi si in scop alimentar, de exemplu in retete de prajituri?

ECHIPA2016-03-09

Cristina, acesta nu are si grad alimentar, doar cosmetic. Insa cel de la Akoma are grad alimentar: http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/ulei-de-cocos-certificat-organic-presat-la-rece-grad-alimentar-100-ml-akoma-skincare sau acesta http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/ulei-de-cocos-virgin-certificat-organic-presat-la-rece-500-ml-akoma-skincare

Iulia2015-08-11

Este ulei sau unt?

ECHIPA2015-08-11

La temperaturi sub 22-24C este unt, iar peste aceste valori este ulei.

Lyndi2014-08-02

Foarte bun...miroase frumos si pentru pielea iritata, sensibila este excelent.

RAMONA2014-04-10

FOARTE BUN.

Alex2012-12-19

Sunt incantata de acest produs!Miroase foarte frumos si lasa pielea fina.

Guvir Valentina2012-11-20

l-am primit ieri si abia asteptam sa-l folosesc. Este foarte bun, lasa pielea catifelata dupa folosire si miroase foarte frumos...

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide