Acasa Categorii - Protectie solara bio Detalii - Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare
Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare
7 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Akoma
Prezentare recipient sticla 100 ml
Greutate 200 g
Cod AKM016
Stoc Nu este in stoc
Pret 34.84 RON
Pret Client Partener 31.4 RON
Pret Bio Member 33.1 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Descriere

Uleiul de cocos virgin Akoma este produs exclusiv prin procedee mecanice, sub control strict si certificare organica Soil Association. Uleiul de cocos Akoma este procesat din nuci de cocos proaspat culese - de indata ce uleiul a fost extras, el este ambalat si expediat, fara nici un alt tratament chimic sau termic. Uleiul de cocos Akoma este pur si simplu ... raw!
Uleiul de nuca de cocos este un ulei tropical excelent pentru hidratarea pielii, potrivit pentru toate tipurile de ten.

Uleiul de cocos este bogat in  antioxidanti si previne formarea radicalilor liberi. Folosit la masajul fetei, elimina petele sau alte imperfectiuni cauzate de varsta sau expunerea la soare, uniformizand tenul. Este indicat si pentru o demachiere blanda , in special in zona ochilor. Are efect antibacterian si poate fi folosit in tratamentul acneei, al ranilor mici, pentru eczeme sau infectii fungice.
 - Pentru barbati, se recomanda folosirea dupa barbierit, ca balsam pentru calmarea si hidratarea pielii iritate.  
 - Aplicat pe corp se absoarbe rapid si formeaza un strat protector fin care mentine tesuturile hidratate pentru mult timp. Aplicat in apa de baie sau direct pe piele imediat dupa dus, lasa pielea catifelata si tanara.
 - Hraneste parul si il face mai puternic, sanatos si stralucitor, protejandu-l de efectele nocive ale razelor UV. Regleaza functionarea optima a scalpului si opreste producerea matretii. Utilizat ca masca de par dupa spalare, are efecte remarcabile de hidratare si regenerare.
- Ulei pentru cuticule
- Ingrijirea buzelor: vremea rece, vantul sau radiatiile UV pot usca repede pielea sensibila ale buzelor. Uleiul de cocos este eficient si placut in ingrijirea buzelor. 

INGREDIENTE: 100% Ulei din nuca de Cocos (cocos nucifera) certificat organic Soil Association si Fair Trade. Tara de provenienta: Sri Lanka

Mod de utilizare:
 La temperatura camerei uleiul de cocos este solid, dar punctul de topire este 24ºC . La contactul cu palmele devine lichid si usor de aplicat. Poate fi folosit simplu sau in amestec cu alte uleiuri vegetale sau esentiale preferate:
 - Direct pe piele, pe fata sau pe corp pentru hidratare
 - In combinatie cu gelul de aloe vera pentru hidratare, calmare, protectie UV;
-  Combinat cu ulei de masline pentru masca de par ;
- Combinat cu zeama de lamaie pentru zonele uscate : coate, genunchi, calcaie;
- In amestec cu zahar brun sau sare marina pentru exfoliere corporala;
- Incorporat in masti : de exemplu masca de argila si ulei de cocos pentru ten uscat etc 

Pret per L 348.36 Lei/L
Butoi Daniel2016-04-21

Excelent uleiul de cocos,autentic,de la mama lui.

Butoi Daniel2016-04-21

Excelent produs.Unul dintre cele mai autentice,de pe piata romaneasca.Raport calitate/pret bun.

Mary H.2016-02-22

Initial, cand am comandat acest ulei de cocos, m-am gandit sa-l utilizez special pentru gingii(paradontoza), dar am inceput sa-l aplic si pe fata, maini. Este superb... ;-)

Henri2015-07-20

Un produs excelent care va inlocui toate produsele de ingrijire corporala folosite pana acum. Se absoarbe repede in piele (trebuie utilizata o cantitate f mica si masare buna a zonelor in care se aplica); utilizat pe corp lasa pielea catifelata intreaga zi, fara a forma pelicula grasa ca alte produse; aplicat pe coate si calcaie inmoaie pielea foarte bine lasand-o foarte catifelata; folosit pe fata atat noaptea cat si ziua, pielea ramane hidratata intreaga zi, destinsa, luminoasa. Se poate aplica atat pe piele uscata cat si imediat dupa dus pe pielea usor umeda pentru o absorbtie mai buna. Am un ten acneic (nici un tratament nu a dat cu adevarat rezultate) si o piele cu probleme (ranile se cicatrizeaza greu si raman semne). In toate zonele cu probleme unde am aplicat uleiul (de acum am o saptamana de utilizare) pielea s-a cicatrizat frumos,cosurile active s-au retras, petele ramase dupa extragerea cosurilor au inceput sa se estompeze si pielea a inceput sa aiba un aspect uniform. Recomand

IRINA2014-05-10

Puteti sa-mi spuneti daca acest ulei poate fi folosit si ca aliment?

BIANCA2012-08-03

Buna ziua. As vrea sa comand acest ulei dar in reteta mea de sampon trebuie sa-l combin cu 2 uleiuri si nu stiu cum sa-l transform in lichid astfel incat sa-l pot combina. Multumesc.

Kmi2010-08-18

Cred ca ar mai trebui adaugat ca trebuie aplicat pe pielea umeda.Eu am avut probleme mari cu pielea din cauza uleiului de cocos care incepuse sa-mi usuce pielea asta pt ca-l aplicam pe pielea uscata.Din pacate am aflat foarte tarziu acest lucru....acum imi este teama sa-l mai folosesc.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide