Dr. Hauschka
Acasa Producatori Producatori - Dr. Hauschka
Dr. Hauschka

 Dr. Hauschka, experti in cosmetica naturala din 1967 - ISTORIA

 

Activitatea Dr. Hauschka incepe in anul 1935, cand medicul Rudolf Hauschka si cativa colegi infiinteaza compania farmaceutica  WALA Heilmittel, cu o abordare holistica si antropozifica a sanatatii si cu misiunea declarata “de a sprijini vindecarea umanitatii si a planetei”. Compania are ca domeniu de activitate studiul, cercetarea si productia de  remedii naturale si homeopate.

Adevarata poveste incepe insa 10 ani mai devreme, cand Rudolf Hauschka il intalneste pe Rudolf Steiner la una din prelegerile sale. Rudolf Steiner este parintele antropozofiei, o stiinta spirituala care avea sa influenteze abordarea unor domenii majore precum agricultura, educatia, medicina, arhitectura, economia si artele.

Inspirat de filozofia si raspunsurile lui Steiner, pornind de la studierea ritmului si energiei vietii si trecand prin experimente succesive cu plantele, Dr. Haushka elaboreaza metode unice de obtinere a unor extracte vegetale in baza apoasa care se pastreaza vreme de peste 30 de ani, fara a fi conservate cu alcool sau alte substante chimice.

La inceputul anilor ’60 Rudolf Hauschka o intalneste pe Elisabeth Sigmund – esteticiana, avand studii medicale si un interes deosebit pentru o ramura a sanatatii neglijata la inceputul secolului: ingrijirea pielii. Elisabeth Sigmund isi petrece prima parte a vietii studiind ritualurile de frumusete si produsele de ingrijire traditionale din Europa, Africa de Nord si Asia, punand accent pe relatia istorica dintre acestea si identitatea spirituala, culturala si religioasa a populatiilor. Elisabeth acorda o atentie deosebita examinarii relatiei dintre sistemul limfatic, santatate si frumusete, aceasta abordare unica a stimularii sistemului limfatic fiind unul dintre pilonii succesului produselor sale de ingrijire.

Gasind interese comune in antropozofie si abordarea holistica a sanatatii, ingrijirii si frumusetii, Rudolf si Elisabeth incep colaborarea pentru dezvoltarea unei linii de produse de ingrijire naturale in intregime, care sa respecte ritmul natural al pielii si al functionarii organismului si care sa se distinga prin puritate si eficacitate.

In anul 1967 este lansata prima gama de cosmetice Dr. Hauschka Skin Care.

http://www.dr.hauschka.com/ 

Nu s-a gasit nici un produs

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide