Acasa CONCURS RECOMANDARI
CONCURS RECOMANDARI

Castigatorii concursului:

  • Premiul 1, constand intr-un voucher in valoare de 150 lei, se acorda dlui. Catalin Popescu (5 afiliati noi)
  • Premiul 2, constand in dublarea bonusului de afiliat pe perioada concursului ii revine Dnei. Mihaela Andreea Tache (comenzi afiliati de peste 700 lei)

Castigatorii vor intra in posesia premiilor pana la sfarsitul acestei saptamani

Multumim tuturor participantilor !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nota organizatorului:

Pentru a facilita utilizarea programului nostru de recomandari, am simplificat procesul de afiliere. Un scurt tutorial poate fi citit aici
Acum, in pagina fiecarui produs gasesti optiunea “Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?” chiar sub butonul de adaugare in cos.
Poti introduce direct adresele de email ale prietenilor carora le recomanzi acel produs.
Acestia primesc recomandarea ta pe e-mail, impreuna cu 5% reducere la prima comanda, daca se inregistreaza folosind linkul unic din continutul mesajului.
Tu castigi 10% bonus pe viata din valoarea comenzilor primite in urma recomandarilor directe, plus 5% din valoarea comenzilor primite in urma recomandarilor indirecte.

REGULAMENT

ORGANIZATOR:
Concursul cu tema “Pentru prieteni” este organizat si desfasurat de catre Organic Terra SRL (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul in Bucuresti Str. Nicolae Titulescu nr.94, Sector 1, CUI : RO24823799 cu Nr. de inregistrare la Registrul Comertului : J40/20291/04.12.2008

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare “Regulament”), asa cum este specificat mai jos.

DURATA CONCURSULUI:


Concursul “Pentru prieteni” se desfasoara pe perioada: 29 septembrie – 29 octombrie 2016

PREMIILE:

Vor fi acordate 2 premii dupa cum urmeaza:

1.    Primul premiu consta intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 150 si se acorda utilizatorului care are cele mai multe invitatii de afiliere pe e-mail acceptate in perioada concursului.

2.   Cel de-al doilea  premiu se acorda utilizatorului care a incasat cea mai mare suma din afiliere pe perioada concursului . Premiul consta in dublarea bonusului de afiliat obtinut pe perioada concursului.


CONDITII DE PARTICIPARE:

Concursul este deschis tuturor utilizatorilor inregistrati pe www.organik.ro, cu excepţia angajaţilor Organic Terra SRL, precum şi partenerilor comerciali.

MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI:

Trimite una sau mai multe recomandari de produse folosind formularul de afiliere din pagina produsului. Introdu adresele de e-mail ale prietenilor sau cunostintelor carora vrei sa le recomanzi produsul.
Persoanele catre care s-au trimis invitatiile de afiliere vor primi un e-mail cu recomandarea ta si un link unic pentru inregistrare. Vezi tutorialul

DESEMNAREA CASTIGATORILOR:

Rezultatele finale si castigatorii vor fi publicate pe site- in pagina concursului, prin intermediul newsletterului si pe pagina de Facebook

CLAUZE FINALE:

Se considera acceptata invitatia de afiliere si se acorda 5% reducerea la prima comanda doar daca inregistrarea utilizatorului se face in sesiunea deschisa prin linkul unic de afiliere primit pe e-mail.
Pentru calculul rezultatelor finale vor fi luate in considerare doar bonusurile incasate si invitatiile de afiliere acceptate din data de 29 septembrie pana in data de 29 octombrie 2016 inclusiv.
Prin inscrierea in acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si accepta conditiile din Regulamentul de Concurs, Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului si ale Programului de Afiliere. Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania si va fi facut public pe site-ul www.organik.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a imbunatati sau schimba prezentul Regulament, urmand ca orice astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea in pagina concursului.

Succes,

Echipa Organik.ro

Concurs afiliere

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide