LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Recenzii si parerile clientilor despre produsele cosmetice bio de la Organik.ro

Client Produs Link produs Recenzie
Dinu Rimel bio pentru extra volum si curbare Front Row Curl, 9 ml - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rimeluri-bio/rimel-bio-pentru-extra-volum-si-curbare-front-row-curl-9-ml-lavera La inceput avea o consistenta mai lichida si nu eram foarte incantata. Dupa aprox o saptamana a devenit putin mai dens si defineste destul de bine genele (aplic 2 straturi). La aplicare trebuie atentie sporita, pt ca e foarte usor sa te murdaresti, din cauza formei mai greu de controlat a periei. Nu pot sa spun ca are efect vizibil de curbare, nu am renuntat la cleste.
Iulia Absorbante super cu aripioare 12 buc - Natracare http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/absorbante-super-cu-aripioare-12-buc-natracare Absorbantele sunt la fel de bune calitativ ca cele clasice, insa sunt biodegradabile si folosindu-le protejam mediul in care traim. Nu produc iritatii si sunt placut de folosit. Trebuie avuta mai multa atentie la aripioare care se dezlipesc daca nu sunt lipite una peste alta.
Iulia Inalbitor pudra pentru rufe, biodegradabil, 1Kg - Ecodoo http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-bio-pentru-rufe/inalbitor-pudra-pentru-rufe-biodegradabil-1kg-ecodoo Folosesc inalbitorul acesta de 2 ani si este eficient. Din motive ce tin de protectia mediului refuz ideea de clor sau alte produse asemanatoare, iar acesta este primul inalbitor ecologic care este intr-adevar eficient, fara sa mai vorbim de faptul ca nu provoaca iritatii, asa cum fac inalbitorii obisnuiti. Pretul pare descurajant, dar folosit conform indicatiilor ajunge pentru aproape un an. Il recomand cu toata inima!
Oana Cristina Spray balsam copii, pentru descurcarea parului, cu galbenele - URTEKRAM http://www.organik.ro/mama-si-copilul/baita-si-toaleta/spray-balsam-copii-pentru-descurcarea-parului-cu-galbenele-urtekram Este foarte bun intr adevar descurca parul .
Marc Crema rich ten sensibil si reactiv, normal sau uscat, REactive 40ml - JONZAC http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/crema-rich-ten-sensibil-si-reactiv-normal-sau-uscat-reactive-40ml-jonzac In sfarsit am descoperit o crema potrivita pentru tenul meu sensibil! Are efect de calmare, roseata dispare si in acelasi timp lasa tenul hidratat! Ce pot sa-mi doresc mai mult ?
Marc Tratament complet pentru unghii Elixir 7 in 1 - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/produse-pentru-unghii-cuticule-manichiura/tratament-complet-pentru-unghii-elixir-7-in-1-joko Un tratament complet pentru unghii! Recomand!
Marc Lac de unghii Pink Grapefruit 569 - Avril http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-pink-grapefruit-569-avril Ador culoarea! Se asorteaza perfect cu tinutele mele de vara!
Marc Sampon organic pentru volum Rhassoul  african - URTEKRAM http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-organic-pentru-volum-rhassoul-african-urtekram Este ideal pentru un par fin, fara volum. Flaconul trebuie agitat bine inainte, personal il las 5 minute pe par, calmeaza scalpul si hraneste firul de par.
Marc Sampon ayurvedic pentru volum si stralucire cu Amla - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-ayurvedic-pentru-volum-si-stralucire-cu-amla-khadi Sunt abonata la acest sampon ! Il folosesc pentru a mentine culoarea si stralucirea parului data de vopseaua naturala henna.
Marc Sampon Thin to Thick, tratament pentru par fin, fara volum, 237 ml - JASON http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-thin-to-thick-tratament-pentru-par-fin-fara-volum-237-ml-jason Imi place acest sampon! Parul arata sanatos, plin de volum si  acum atrage privirile celor din jur!
Diana Deodorant natural roll-on Caise & Flori de soc - Benecos http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-natural-roll-on-caise-flori-de-soc-benecos Chiar miroase a caise! Intradevar permite pielii sa transpire dar asta si vreau. Pentru cine adora mirosurile gurmande de fructe, e alegerea perfecta
Diana Gel de dus family size Lamaie si Ananas, 500 ml - SANTE NATURKOSMETIK http://www.organik.ro/cosmetice-bio-pentru-barbati/geluri-de-dus-sapunuri-barbati/gel-de-dus-family-size-lamaie-si-ananas-500-ml-sante-naturkosmetik Un gel de dus foarte bun. L-am folosit si ca sampon cu rezultate bune. Imi place ca e mai gros/dens decat alte produse asemanatoare pe care le-am mai incercat.
Vatajita Balsam de rufe concentrat (40 spalari), Flori de Camp - ATTITUDE http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-bio-pentru-rufe/balsam-de-rufe-concentrat-40-spalari-flori-de-camp-attitude Este balsamul meu preferat. Miroase divin, ca o adiere de vara. E intens (pt ca nu spal multe rufe deodata, jumatate de capac e de ajuns), persistent si faptul ca poate fi folosit pentru fosa septica (deci ecologic)  si nu a fost testat pe animale, e un plus. Imi place sa stiu ca produsele la fabricarea carora contribui cumparandu-le nu afecteaza mediul si ca existenta mea afecteaza cat  mai putin nociv alte vietuitoare :)
Raluca Sapun negru african autentic, din Ghana - Akoma Skincare http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/sapun-negru-african-autentic-din-ghana-akoma-skincare Folosesc sapunul de aproape 2 ani, face minuni pentru parul meu foarte subtire, la prima folosire n-am dat cu balsam, s-a descucat destul de greu dar wow ce par superb aveam a doua zi, dintr-un par  subtire si lipit de pielea capului a devenit des si viguros ca lana de oaie :) Il folosesc pe tot corpul, lasa pielea curata, am tenul gras si e perfect pentru cosuri,  le usuca repede. Recomand cu incredere.
Mariana Deodorant spray natural cu citrice, 30 ml - Weleda http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-spray-natural-cu-citrice-30-ml-weleda Eficient. Chiar functioneaza
Mariana Crema hidratanta activa bio cu luminita noptii - Bioearth http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/crema-hidratanta-activa-bio-cu-luminita-noptii-bioearth O crema foarte buna.Hidrateaza foarte bine. Intra foarte usor in piele.
Baciut Crema bio protectie solara minerala bebe si copii FPS45 - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/mama-si-copilul/creme-uleiuri-tratamente/crema-bio-protectie-solara-minerala-bebe-si-copii-fps45-eco-cosmetics Dupa muuulte cercetari, am ales aceasta crema pentru fetitele mele (4.5 ani si 11 luni). O ador! Nu are mirosul acela specific de "chimic", se intinde usor, intra in piele frumos si nu lasa pelicula aceea specifica unor creme, care impiedica pielea sa respire, si, in plus, protejeaza foarte bine. Pentru fetitele mele a fost alegerea perfecta.
Adrian P Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/piatra-de-alaun-deodorant-mineral-stick-120-gr Foarte multumit de produs, atat ca after-shave cat si ca deodorant (fara miros). La caldura excesiva e indicat de 2 ori/zi,  in rest odata dimineata e suficient
Adrian P Sapun magic 18-in-1 Eucalipt, 236 ml - DR. BRONNER http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/sapun-magic-18-in-1-eucalipt-236-ml-dr-bronner Singurul din gama acestora care merge si pt spalatul pe dinti, datorita gustului  mai bun, nu face spuma de ras ca un produs dedicat , in rest e  ok la tot ce l-am folosit, conform descrierii, fiind f concentrat.
Otilia Apa florala de Hamamelis (hammamelis virginiana), 125ml - Akoma Skincare http://www.organik.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/ape-florale-argile/apa-florala-de-hamamelis-hammamelis-virginiana-125ml-akoma-skincare Imi place produsul. Am incercat si si eu impptriva punctelor rosii de dupa epilare. Nu au disparut total dar ajuta destul de mult.
Nastasa Sapun de Alep cu 55% Ulei de Dafin, 200 g - SARYANE http://www.organik.ro/igiena-personala/sapun-de-alep/sapun-de-alep-cu-55-ulei-de-dafin-200-g-saryane Folosesc sapun de Alep pentru spalatul parului din luna Ianuarie. Mentionez ca am psoriazis la nivelul scalpului si ca pana atunci foloseam tot felul de creme care erau greu de aplicat si imbacseau parul, care necesita spalare la 2 zile. Acum il spal de 2 ori pe saptamana, nu mai am acele scoame groase, sunt niste cojite doar, nu mai am nici senzatia de mancarime, parul e stralucitor, creste parca mai repede si e sanatos. Ca un pont: pentru a fi mai usor de utilizat, las sapunul cu o seara inainte de a ma spala intr- un bol mic cu putina apa, acesta se topeste putin, rezulta ca un sampon in care cateodata pun si cateva picaturi de ulei de neem pentru ca e minunat pt scalp si par, las 3-5 minute sa actioneze sapunul si apoi clatesc bine. Nu am incercat sa ma clatesc cu otet, dar folosesc un sampon BIO cu Aloe pentru a aplica pe varfuri,  astfel parul nu e aspru ci matasos.
Nastasa Pachet 2 X Bila de spalare ecologica Ecobola - Irisana http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-ecologici-pentru-bebe-si-copii/pachet-2-x-bila-de-spalare-ecologica-ecobola-irisana Numai tu poti gasi toate ciudateniile a fost reactia mamei si a surorii mele dupa ce au aflat de aceasta ultima achizitie a mea, recunosc ca de mult imi doresc un dedurizator pentru rufe moi si economie de detergenti ( cine se uita atent pe eticheta detergentilor vede care e diferenta de cantitate de detergent de la o apa foarte dura, cum e la noi, la una moale, semnificativa zic eu) dar  un dedurizator e o investitie cam  mare, asa ca aceste bile sunt minunate! Am spalat deja cu ea( una am facut- o cadou mamei), am folosit si o cantitate mica de detergent lichid si un pic de balsam, poate renunt la el pe parcurs, si rufele sunt intr- adevar mai moi!
Nastasa Sapun natural SOS Cellulite - Jovis Homemade Beauty http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/tratamente-celulita-si-vergeturi/sapun-natural-sos-cellulite-jovis-homemade-beauty Imi place acest sapun, exfoliaza foarte bine, eu folosesc si pentru coate si genunchi, apoi aplic ulei de cocos presat la rece, iar pielea devine super catifelata, observata  si de sotior!
Nastasa Crema hidratanta nuantatoare cu fructe, protectie solara FPS20,Peach Bisque -100 Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/protectie-solara-pentru-ten/crema-hidratanta-nuantatoare-cu-fructe-protectie-solara-fps20peach-bisque-100-pure-cosmetics Folosesc aceasta crema hidratanta nuantatoare cu mare placere, se aplica usor, hidrateaza, ofera si nuanta placuta, daca o intinzi corect nu lasa urme, are miros placut si ESTE NATURALA! Este si convenabila, folosesti o cantitate destul de mica ( 2 pompite sunt suficiente pentru fata, gat si decolteu) si nu uitati ca are 50 ml, nu 30 cum au cele mai multe creme similare, deci pretul este rezonabil!
Suzana Masca hidratare intensa pentru ten uscat, cu trandafiri salbatici, 10 ml - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/masti-pentru-ten/masca-hidratare-intensa-pentru-ten-uscat-cu-trandafiri-salbatici-10-ml-lavera Hidrateaza binisor
Suzana BIO Protej slip din bumbac organic DUAL FORM (normal + tanga), 30 buc - VIVICOT BIO http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/bio-protej-slip-din-bumbac-organic-dual-form-normal-tanga-30-buc-vivicot-bio Le folosesc de putin timp, insa sunt foarte bune si nu ma mai irit, asa cum pateam de la cele sintetice. Sunt intr-adevar moi si lasa pielea sa respire. Am sa mai comand cu siguranta
Adelina Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rimeluri-bio/rimel-negru-bio-cu-ulei-de-marula-avril Prima mea experienta cu produsele de  make-up naturiste, asadar , m-am gandit sa incep cu un produs ieftin, cu recomandari bune, ca sa nu regret ca arunc banii pe fereastra pe un produs scump. Am ales aceasta mascara. M-a surprins ca nu se scutura de pe gene,  nu curge si imi amplifica genele scurte si rare ca vai de ele, neincarcandu-le.
Dinu Tus de ochi bio Negru - Avril http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/tus-de-ochi-bio-negru-avril Ca avantaje, are o culoare destul de intensa si se usuca repede odata aplicat, rezista toata ziua. Ca dezavantaje, pensula e putin mai greu de manevrat (e putin mai bine dupa ce te obisnuiesti cu ea) si sticluta este destul de mica. avand in vedere ca nu intentionez sa il tin pana se usuca, poate nu o sa fie chiar o problema.
Dinu Creion Kajal BIO pentru ochi, Gri - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/creion-kajal-bio-pentru-ochi-gri-benecos Are o textura moale, culoarea este intensa si rezista rezonabil de-a lungul zilei. Pentru persoanele cu ten gras,cred ca se intinde, insa pentru un ten  normal sau uscat poate fi folosit in siguranta. Il aplic pe interiorul pleoapei si, desi am ochii sensibili, nu ma irita, ca alte creioane (non bio). Daca vreau un machiaj mai accentuat, folosesc si liner (am unul de la avril, tot de pe organik). Fiind moale,trebuie ascutit mai des, deci cred ca o sa il termin mai repede decat alte creioane pe care le-am avut, dar il am de peste 1 luna si am consumat cam 1/4, nu e grav. Se demachiaza la fel ca un creion obisnuit, nu am simtit diferente.
Dinu Benzi terapeutice cu turmalina pentru dureri menstruale - Iriscup http://www.organik.ro/mama-si-copilul/remedii-naturale-repelente-insecte/benzi-terapeutice-cu-turmalina-pentru-dureri-menstruale-iriscup Sunt ca nite plasturi mai mari, se folosesc destul de usor si nu se vad prin haine. Ca efecte, as spune ca a avut loc o imbunatatire, chiar daca durerile nu au disparut complet (eu am dureri destul de mari, asa incat am folosit si cate un analgezic in primele 2 zile). Benzile rezista fara sa se dezlipeasca, nu se slabeste adezivul de la apa; le-am tinut cam 3 zile (cel mai bine le udati inainte sa le indepartati, pentru ca se lipesc de firele de par destul de tare). Pentru persoane care au dureri, dar nu insuportabile, cred ca sunt o alternativa la analgezice.
Dinu Lac de unghii PEACH SORBET - Benecos http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-peach-sorbet-benecos Nuanta este ca in imagine, arata destul de bine cu 2 straturi. Insa nu este rezistenta, sare cam de a doua zi. Dupa indepartare, unghiile nu raman deteriorate, ceea ce e ok. Daca ar fi fost mai rezistenta, luam in calcul sa cumpar si alta nuanta
Elena Lac de unghii Hibiskus 561 - Avril http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-hibiskus-561-avril Imi place aceasta oja. Rezista mai bine decat cele profesionale care nu sunt ecologice. Culoarea este frumoasa. M-a surprins in mod placut. Cu siguranta o sa mai cumpar, deoare iti doresc unghii sanatoase si rezitente, iar aceasta este solutia optima. Recomand top coat peste oja pentru rezista indelungata
Timea Crema hidratanta nuantatoare cu fructe, protectie solara FPS20,Golden Peach -100 Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/protectie-solara-pentru-ten/crema-hidratanta-nuantatoare-cu-fructe-protectie-solara-fps20golden-peach-100-pure-cosmetics imi place tare mult, ma bucur ca am gasit acest produs care este si fara gluten
Claudia Serum Ten Perfect pentru ten obosit, tern, pori deschisi - JONZAC http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/serum-ten-perfect-pentru-ten-obosit-tern-pori-deschisi-jonzac Un ser deosebit, o textura extrem de fina, foarte hidratanta si nu lasa tenul gras. Recomand cu mare drag, mai ales pentru tenurile deshidratate.
corinavari Lac de unghii Coral 02 - Avril http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-coral-02-avril Aspect neomogen pe unghii. Pensula lasa dare.
corinavari Lac de unghii Champagne 106 - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-champagne-106-joko Oja e foarte vascoasa. Imi dai seama ca nu e veche dar pe unghii, nu se aplica uniform si arata complet inestetic dand un aspect manjit .
corinavari Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/piatra-de-alaun-deodorant-mineral-stick-120-gr Este inodor si nu lasa urme pe haine. in plus este eficient impotriva transpiratiei. Nu l-am folosit inca pentru a stopa sangerari dar ca deodorant e perfect.
corinavari Deodorant bio roll-on cu rodie - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-bio-roll-on-cu-rodie-eco-cosmetics Nu previne transpiratia. Are un miros placut dar nu rezista decat daca nu e prea cald.
corinavari Masca hidratanta pentru ten Intensive, plic 11 ml - NONICARE http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/masti-pentru-ten/masca-hidratanta-pentru-ten-intensive-plic-11-ml-nonicare E buna. Hidrateaza putin dar efectul e foarte discret.
corinavari Masca pentru fermitate cu ulei de karanja, ceai alb si acid hialuronic, 10 ml - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/tratamente-antirid/masca-pentru-fermitate-cu-ulei-de-karanja-ceai-alb-si-acid-hialuronic-10-ml-lavera exceptionala! cu adevarat senzationala! tot ce regret este ca nu exista recipiente mai mari. tenul e vizibil mai neted si proaspat imediat.
corinavari Nuantator satinat pentru buze si obraji Grapefruit - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fard-de-obraz/nuantator-satinat-pentru-buze-si-obraji-grapefruit-100-percent-pure-cosmetics e placut si se intinde usor. problema e ca trebuie dat de mai multe ori pe zi pentru ca intra in piele. avantajul este ca arata foarte natural.  obrajii par  imbujorati nu fardati
corinavari Tus de ochi bio Negru - Avril http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/tus-de-ochi-bio-negru-avril Produsul nu este rau dar se intinde greu pe pleoapa. Nu-mi dau seama daca este din cauza consistentei sau a pensulei.
Cristina Creion BIO contur ochi Negru 01 - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/creion-bio-contur-ochi-negru-01-lavera Este foarte bun, mina este moale, culoare intensa si rezistenta.
Cristina Creion Kajal BIO pentru ochi, Violet - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/creion-kajal-bio-pentru-ochi-violet-benecos Culoare este foarte frumoasa, de mult imi doream un creion mov. Ca si consistenta este ok, destul de moale. Dar  parca rezista mai putin pe pleoape decat alte creioane, eu avand si tenul gras.
Cristina Tus lichid pentru contur ochi Negru - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/tus-lichid-pentru-contur-ochi-negru-lavera Imi place f mult, e tusul meu preferat. Este foarte bland cu ochii, se demachiaza doar cu apa calduta, nu e nevoie de demachiant. Mie imi place pensula carioca, e mai usor de folosit. Cu vechia pensula subtire nu reuseam niciodata sa imi trasez o linie dreapta .
Cristina Rimel bio pentru volum NEGRU, 9 ml - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rimeluri-bio/rimel-bio-pentru-volum-negru-9-ml-lavera Eu cautam un rimel care sa confere volum si sa se demacheze usor, doar cu apa calduta pentru ca am ochii f sensibili. Din pacate acest rimel nu face nici una nici alta. Nu prea confera volum, este foarte discret si natural. Ma gandesc ca este potrivit pentru persoanele cu gene blonde dar dese, pentru cele cu gene negre si scurte/rare rezulatatul va fi unul ntural. De asemenea, in ciuda comentariilor de pe net cum ca poate fi demachiat doar cu apa, eu nu am reusit acest lucru. Am nevoie de un demachiant pentru al da jos. Doar cu apa ramane pe gene si se intinde sub ochi. Ca si avantaje, este un rimel foarte bland cu ochii, nu irita , contine incrediente naturale, confera un look discret/natural si volum in functie de tipul de gene.
Luminita Detergent de vase ecologic cu aloe vera, 500 ml - Ecodoo http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-bio-pentru-vase/detergent-de-vase-ecologic-cu-aloe-vera-500-ml-ecodoo Spala bine, totusi la grasimi si in general trebuie pus in cantitate mai mare decat cele din comert altfel nu spala. Pe mine m-a tinut acesta sticla cca 2 luni.
Luminita Pasta de dinti bio pentru copii, TUTTIFRUTTI - URTEKRAM http://www.organik.ro/mama-si-copilul/pasta-de-dinti-bebe-si-copii-periute/pasta-de-dinti-bio-pentru-copii-tuttifrutti-urtekram Am cumparat-o pentru fiica mea cea mare de 7 ani. Nu este foarte incantata fata de pasta care o avea inainte din comert dar se spala cu ea si rezultatele sunt bune: curata bine si in cantitate mica (asadar este eficienta), face spuma cat sa fie placuta, are gust bun si lasa respiratia proaspata.O recomand.
Luminita Pasta de dinti naturala pentru copii, aroma de banane - Jack n' Jill http://www.organik.ro/mama-si-copilul/pasta-de-dinti-bebe-si-copii-periute/pasta-de-dinti-naturala-pentru-copii-aroma-de-banane-jack-n-jill Este sub forma de gel transparent, trebuie sa pui mai multa decat la pastele de dinti obisnuite pe periuta copiilor ca sa spele bine (eu o folosesc la fetita mea de 4 ani), nu face aproape deloc spuma are un gust placut (de banane).
Luminita Pasta de dinti Powersmile fara fluor pentru albirea dintilor, 170g - Jason http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-orala/pasta-de-dinti-powersmile-fara-fluor-pentru-albirea-dintilor-170g-jason Ma inscriu si eu la restul comentariilor spunand ca pasta de dinti merita toti banii. Are o textura fina, spala bine dintii si chiar ii albestste. Lasa o respiratie proaspata. Ai o senzatie placuta folosind-o. Fiica mea cea mare de 7 ani si-a parasit pasta de copii pentru ea.
Luminita BIO Absorbante de noapte din bumbac organic cu aripioare, 10 buc - VIVICOT BIO http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/bio-absorbante-de-noapte-din-bumbac-organic-cu-aripioare-10-buc-vivicot-bio Stau bine fixate pe chilot ... dar  nu mi-a placut sa simt senzatia de ud si rece care apare imediat dupa ce incep sa se umple. Lichidul ramanea  neoxidat total (ceea ce nu mi se pare OK atata timp cat sangele isi schimba culoarea oxidandu-se repede pe vata de bumbac, de exemplu) si din cauza umezelii daca nu ai posibilitatea sa te schimbi foarte repede si ai o piele sensibila te pot irita. In plus m-am patat cu ele mai mult decat cu cele care le foloseam inainte...si nu utilizam marca cea mai mediatizata din comert ci una testata si aleasa atent.
Luminita Sapun natural hidratant Simple 3 Lavender - Jovis Homemade Beauty http://www.organik.ro/igiena-personala/sapun-natural/sapun-natural-hidratant-simple-3-lavender-jovis-homemade-beauty Sapunul este cu un miros foarte fin, atat de fin incat abia il sesizezi, face multa spuma si lasa pielea foarte curata, chiar un pic uscata. Nu trebuie pus mult ca sa spele efectiv. Spre deosebire de sapunurile hand made care le-am mai folostit eu, nu usuca pielea excesiv dar nici nu areun miros prea placut care sa te duca cu gandul la plante (aici lavanda).
ioana Lubrifiant intim pe baza de ulei, aroma vanilie de Madagascar, 80 ml - YES http://www.organik.ro/igiena-personala/lubrifianti-intimi/lubrifiant-intim-pe-baza-de-ulei-aroma-vanilie-de-madagascar-80-ml-yes Un produs foarte calitativ, cu un miros deosebit de vanilie. Il recomand cu incredere.
Aurelia Rimel natural cu pigmenti din fructe Black Tea (negru) - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rimeluri-bio/rimel-natural-cu-pigmenti-din-fructe-black-tea-negru-100-percent-pure-cosmetics De vreo doi ani folosesc numai acest rimel pentru ca la demachiere nu afecteaza genele si este un rimel de zi cu zi. Pentru a obtine un efect intens pentru un machiaj special il pot da in 2-3 straturi fara sa incarce, genele ramanad separate. Imi mai place si ca nu are alcool.
alisia Apa termala spray, 300 ml - JONZAC http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/apa-termala-spray-300-ml-jonzac f buna,calmeaza tenul sensibil si iritat.
Nastasa Gel de curatare ten, corp si igiena intima, 500 ml - Biofficina Toscana http://www.organik.ro/mama-si-copilul/baita-si-toaleta/gel-de-curatare-ten-corp-si-igiena-intima-500-ml-biofficina-toscana Eu l- am folosit ca fel de dus si demachiant, are un miros placut si proaspat de fenicul, hidrateaza pielea, dar pentru mine nu e potrivit ca sapun  intim. E oricum avantajos, iar pompita dozatoare e foarte practica!
Nastasa Gel intim bio cu galbenele si nalba - Bioearth http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-intima/gel-intim-bio-cu-galbenele-si-nalba-bioearth E un gel intim delicat, nu irita deloc, ba chiar calmeaza posibilele iritatii locale. Folosesc cu incredere si la copilasii mei. Nu e nevoie decat de o singura pompita pentru o utilizare, iar cantitatea dozata e mica, tine mult.
Nastasa Julieta Pasta de dinti bio cu argila si lamaie - CATTIER http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-orala/pasta-de-dinti-bio-cu-argila-si-lamaie-cattier Folosim aceasta pasta de dinti de aproape o luna, la inceput o foloseam doar  eu, apoi am vazut ca s- au " abonat" si ceilalti membrii ai familiei, inclusiv cel mic de 2 ani imi cere sa- l spal cu ea, eu o folosesc cu periuta electrica, curata foarte bine, imi place si aroma de lamaie, chiar daca nu e foarte pronuntata, e proaspata. O voi folosi in continuare!
Dana Gel colorant de styling si ingrijire pentru sprancene Hazel Blonde - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/gel-colorant-de-styling-si-ingrijire-pentru-sprancene-hazel-blonde-lavera Arata natural pe sprancene: doar le coloreaza (trebuie sa fie blonde sau un saten deschis), nu incarca firele si rezista bine (10-11 ore). Fff bun!
Dana Deodorant roll on Lamaie verde - URTEKRAM http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-roll-on-lamaie-verde-urtekram F eficient: opreste 100% mirosul, dar nu impiedica transpiratia, nu irita si nu usuca pielea.
Dana Rimel cu pigmenti din fructe Dark Chocolate (maro inchis) - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rimeluri-bio/rimel-cu-pigmenti-din-fructe-dark-chocolate-maro-inchis-100-percent-pure-cosmetics Nu irita ochii, dar are o granulatie care este prea mare si nu "sta" bine pe pleope: se raspandeste in jurul ochiului.
Dana Deodorant roll on Trandafir - URTEKRAM http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-roll-on-trandafir-urtekram Fff. eficient: opreste 100% mirosul, dar lasa pielea sa respire (transpiratia nu este oprita), nu irita si nu usuca pielea.
Raluca Deodorant spray 24H cu hamamelis si trandafiri, Basis Sensitiv - LAVERA http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-spray-24h-cu-hamamelis-si-trandafiri-basis-sensitiv-lavera Am utilizat acest deodorant primavara si am fost multumita de eficacitatea lui; lasa pielea sa respire, nu inhiba transpiratia si are un miros discret.
Raluca Ruj de buze cu pigmenti din fructe, Rosehip - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rujuri-si-creioane-de-buze/ruj-de-buze-cu-pigmenti-din-fructe-rosehip-100-percent-pure-cosmetics Am achizitionat acest ruj in primul rand datorita ingredientelor naturale din care este realizat; tinand cont de acest aspect nu aveam asteptari foarte mari in ceea ce priveste culoarea si rezistenta, insa am avut parte de o surpiza placuta: are o culoare deosebita si rezista pe buze un timp indelungat. Il recomand.
Raluca Fard bio de pleoape quattro, Blue Platinum 07 - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/farduri-de-pleoape/fard-bio-de-pleoape-quattro-blue-platinum-07-lavera Utilizat impreuna cu un primer pentru ochi machiajul rezista toata ziua; nuantele sunt foarte frumoase si se completeaza armonios, astfel ca se pot utiliza fie individual, pentru un machiaj simplu, de zi,  fie impreuna pentru un machiaj sofisticat, de seara.
Milescu Mascara natural SUPERLONG LASHES, Negru - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rimeluri-bio/mascara-natural-superlong-lashes-negru-benecos Culoarea este de un negru intens, placut la miros. Periuta de aplicare cred ca este buna pentru alungire, pentru volum sau a intoarce genele, eu una nu reusesc. inn plus, daca imi intra in ochi, ma ustura un pic. Atentie la acest lucru. Per total, un rimel ok.
Milescu Fard de pleoape quattro Purple Fantasy 03 - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/farduri-de-pleoape/fard-de-pleoape-quattro-purple-fantasy-03-lavera Fardul se simte fain pe piele, culorile sunt discret sidefate, naturale.
Milescu Fard de pleoape natural FAIRYTALE - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/farduri-de-pleoape/fard-de-pleoape-natural-fairytale-benecos E placut pe piele. O nuanta placuta, seamna foarte bine cu ce e in poza.
Ioana Detergent bio hipoalergenic  FARA PARFUM pentru bebelusi sau piele sensibila, 1.5 L - Ecodoo http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-ecologici-pentru-bebe-si-copii/detergent-bio-hipoalergenic-fara-parfum-pentru-bebelusi-sau-piele-sensibila-15-l-ecodoo Nu recomand. Dupa spalare, rufele  raman cu un miros urat, ca si cum nu ar fi spalate :-(
Ioana Detergent ecologic de spalat vase si biberoane FARA PARFUM, 700 ml - ATTITUDE http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-bio-pentru-vase/detergent-ecologic-de-spalat-vase-si-biberoane-fara-parfum-700-ml-attitude Produsul curata foarte bine...inclusiv grasimile...ideal pentru spalarea vaselor deoarece nu are miros
Ioana Pasta de dinti naturala pentru copii, coacaze negre organice - Jack n' Jill http://www.organik.ro/mama-si-copilul/pasta-de-dinti-bebe-si-copii-periute/pasta-de-dinti-naturala-pentru-copii-coacaze-negre-organice-jack-n-jill Deoarece nu face spuma, da senzatia ca dintii nu sunt bine curatati :-(
Ioana Deodorant roll-on extra sensitiv fara parfum & alcool, Pure Spirit  - SANTE NATURKOSMETIK http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-roll-on-extra-sensitiv-fara-parfum-alcool-pure-spirit-sante-naturkosmetik Este un produs foarte bun...intra-devar neutralizeaza mirosurile nedorite.
Ioana Eco-Baby 3 in 1 Gel de dus, sampon si balsam pentru bebelusi FARA PARFUM - ATTITUDE http://www.organik.ro/mama-si-copilul/baita-si-toaleta/eco-baby-3-in-1-gel-de-dus-sampon-si-balsam-pentru-bebelusi-fara-parfum-attitude Foarte bun !
andreea sas Protej slip din bumbac organic curved 30 buc - Natracare http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/protej-slip-din-bumbac-organic-curved-30-buc-natracare Recomand cu incredere.
Andreea Sas Periuta de dinti din silicon cu protectie, pentru 1-3 ani - Jack n' Jill http://www.organik.ro/mama-si-copilul/pasta-de-dinti-bebe-si-copii-periute/periuta-de-dinti-din-silicon-cu-protectie-pentru-1-3-ani-jack-n-jill Periuta perfecta! Material de calitate. Opritorul e numai bun pt cei mici. Am luat si pt fetita mea si pt nepotica.
Andreea Sas Periuta de dinti din silicon Degetar pentru 6-18 luni, 2 buc - Jack n' Jill http://www.organik.ro/mama-si-copilul/pasta-de-dinti-bebe-si-copii-periute/periuta-de-dinti-din-silicon-degetar-pentru-6-18-luni-2-buc-jack-n-jill Prima periuta a fetitei mele. Material de calitate. Face usor si placut procesul invatatarii spalatului pe dinti.
andreea sas Deodorant roll-on BIO pentru barbati - Florame http://www.organik.ro/cosmetice-bio-pentru-barbati/deodorante-barbati/deodorant-roll-on-bio-pentru-barbati-florame Miros placut. Pt sot nu a fost suficient de puternic atunci cand presta munca fizica  solicitanta asa ca l-am preluat eu. Sunt multumita de produs.
Delia Lac de unghii Next Wave 135 - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-next-wave-135-joko Este foarte frumoasa culoarea. Cat despre rezistenta...mi se intampla ceva ciudat. Uneori ma tine 5-6 zile, alteori doar 3. Nu imi dau seama care ar fi cauza. Dar per total, este o oja excelenta si vreau sa imi iau cat mai multe culori. Deocamdata o am pe aceasta dar si varianta pe alb mat. La aceea e o problema cu pensula (nu stiu daca e la toate sau am nimerit eu cu un defect) , in sensul ca lasa urme.Recomand acest produs!
Delia Pudra minerala SAND - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/pudra/pudra-minerala-sand-benecos Este cea mai buna pudra. In special pentru fetele cu tenul gras, este pudra ideala, dar cred ca se potriveste tuturor tipurilor de ten. Eu o folosesc peste un CC Cream sau peste fond de ten, iar rezultatul e ''WOW''. Nu lasa acea textura de faina, ai tenul fin si fara efect de masca. Imi mai place la ea , faptul ca este tip pulbere si este foarte usor de folosit.
gabriela voiculescu Ser cu efect de luminozitate - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/tratamente-antirid/ser-cu-efect-de-luminozitate-100-percent-pure-cosmetics Este un ser de care pot spune, fara sa exagerez, ca m-am indragostit. Pe langa mirosul divin are o putere de a patrunde in piele remarcabila, lasandu-ti pielea fina, hidratata si catifelata. Il recomand cu cea mai mare caldura. Dealtfel toate produsele de la 100 Pure Cosmetics sunt remarcabile. Ma bucur ca existati pe piata.
larisa Kit de epilare cu ceara naturala din zahar roll-on si benzi, 140g - Simoun http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/epilare/kit-de-epilare-cu-ceara-naturala-din-zahar-roll-on-si-benzi-140g-simoun produsul este exact ca in descriere. a fost pentru prima oara cand am folosit asa ceva si m-am descurcat destul de bine. benzile sunt refolosibile, se spala foarte usor cu apa calduta. urmeaza sa observ si eficienta metodei.
Patricia Deodorant natural cu bicarbonat Bergamot & Lime, borcanel - Schmidts's Deodorant http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-natural-cu-bicarbonat-bergamot-lime-borcanel-schmidtss-deodorant Un deodorant cu un parfum energizant de citrice, placut la aplicare, putin uleios si abraziv din cauza bicarbonatului(un mic efect de gomaj), dupa aplicarea deodorantului ramai fresh toata ziua.
Patricia Deodorant natural cu bicarbonat Lavender & Sage, borcanel - Schmidts's Deodorant http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-natural-cu-bicarbonat-lavender-sage-borcanel-schmidtss-deodorant Cu parfum predominant de lavanda , inauntru exista o mica lingurita din plastic pentru aplicarea cremei deodorant, foarte eficienta, distruge mirosurile neplacute; cu un mic dezavantaj, mi s-a decolorat materialul unei rochii  cu maneca lunga in regiunea subratului (rochia fiind de culoarea mustarului) :( Atentie! poate decolora hainele.
Patricia Unt de vanilie, 50g - Akoma Skincare http://www.organik.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/unturi-cosmetice-naturale/unt-de-vanilie-50g-akoma-skincare Un unt cu un parfum excelent ,aplicat dupa dus , dupa epilare, calmeaza pielea si o hidrateaza. a devenit untul meu preferat
Rodica Crema bio protectie solara inalta FPS 30, nuantata - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/crema-bio-protectie-solara-inalta-fps-30-nuantata-eco-cosmetics Sunt multumita de crema, o folosesc doar cand sunt expusa mai mult la soare! Putin luceste fata si trebuie folosita in cantitate mica.
Rodica Lubrifiant organic pe baza de apa 50 ml - YES http://www.organik.ro/igiena-personala/lubrifianti-intimi/lubrifiant-organic-pe-baza-de-apa-50-ml-yes E unul dintre cele mai bune produse folosite.
Violeta Istrate Vopsea de par naturala Saten Inchis - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/vopsea-de-par-naturala/vopsea-de-par-naturala-saten-inchis-khadi Mie imi place foarte mult acesta vopsea naturala.Nunata este asemnatoare cu cea a parului meu, lucru care ma intereseaza , imi acopera firele albe si nu mi se pare ca se duce repede culoarea. Nu se vede inestetic la baza firului de par atunci cand acesta creste. Nu miroase a flori de primavara-vara-toamna pt ca e din plante, miroase a ierburi,oricum mult mai ok decat sa miroasa a chimicale in toata casa, precum in cazul vopselelor traditionale.  Nu a patat cada sau prosopul. Se aplica mai greu datorita consistentei, dar nu e dificil.  Dupa spalare parul e stralucitor si hidratat. Sunt deja la a-5-a vopsire si voi continua.
Andreea Apa de toaleta naturala Orchidee Blanche, 50 ml - Acorelle http://www.organik.ro/parfumuri-bio-si-naturale/parfumuri-pentru-femei/apa-de-toaleta-naturala-orchidee-blanche-50-ml-acorelle Parfumul este foarte placut, binedispune, este natural, floral-fresh, intens, insa aceasta intensitate nu persista mai mult de 1 ora, dar se pastreaza mirosul domol, mai mult daca este folosit pe haine decat pe piele, inca vreo 4-5 ore. Astfel de mireasma placuta merita toti banii si nu este deloc  scump si cel mai important: este obtinut din "materii prime naturale".Recomand!
Andreea Apa de parfum bio Infusion de Neroli, 50 ml - Acorelle http://www.organik.ro/parfumuri-bio-si-naturale/parfumuri-pentru-femei/apa-de-parfum-bio-infusion-de-neroli-50-ml-acorelle Iubesc parfumurile cu Neroli si mereu caut parfumul care sa se apropie cel mai mult de mireasma naturala a plantei. Acest parfum de Neroli imi ofera aceasta mica placere :)In plus si raportul calitate pret este foarte bun.Recomand!
Andreea Tratament pentru acnee si puncte negre cu Schisandra, ten mixt si cu probleme - SANTE NATURKOSMETIK http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/ten-mixt-gras-acnee/tratament-pentru-acnee-si-puncte-negre-cu-schisandra-ten-mixt-si-cu-probleme-sante-naturkosmetik Cosii se estompeaza de la prima folosire, la fel si iritatia/rosata provocata de acestea.Dupa vreo 4-5 aplicari deja aspectul pielii este imbunatatit, iar numarul cosilor este redus drastic.Vreau sa mentionez ca mie imi apar cosi (mici, dar multi, mai ales pe frunte si mijlocul obrajilor, spre ureche) din cauza sensibilizarii tenului din ultima perioada si reactivitatii acestuia la praful si poluarea excesiva a mediului in care traiesc, si mai putin din cauze hormonale.Un produs bun care-si merita banii.
voiculescu PURPROTECT Balsam hidratant pentru corp, piele sensibila - Dermatherm http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/piele-sensibila-sau-alergica/purprotect-balsam-hidratant-pentru-corp-piele-sensibila-dermatherm Sunt deja la al treilea tub de crema si pot spune ca este foarte buna pentru pielea iritata si deshidratata. Patrunde foarte usor in piele, calmeaza si racoreste.O recomand cu caldura!
Balea Sampon bio par uscat Nordic Birch, 250 ml - URTEKRAM http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-bio-par-uscat-nordic-birch-250-ml-urtekram COMENTARIU DEZACTIVAT LA CERERE CLIENTA, APARE CU NUMELE DE FAMILIE, VA REPOSTAEste un sampon extraordinar!! L-am luat de 2 ori de pe acest site.. curata fff bine si nu usuca. Eu am parul gras la radacina si uscat la varfuri si folosesc si masti cu uleiuri tratament. Curata super! De cand n-am mai pus pe par sampoane chimice nu mi se mai despica varfurile ca inainte.
Elena Sampon cu brusture si neem pentru scalp sanatos - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-cu-brusture-si-neem-pentru-scalp-sanatos-100-percent-pure-cosmetics Acestr sampon curata fff bine insa pentru parul meu (care este gras la radacina si uscat la varfuri) este prea mult. La radacina e ok dar imi lasa varfurile uscate.. imi lasa parul usor aspru pe lungime.
Campion Dischete demachiante din bumbac bio, 80 buc - Douce Nature http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/dischete-demachiante-din-bumbac-bio-80-buc-douce-nature Sunt foarte multumita de ele, reusesc sa-mi curat foarte usor fata si ma bucur ca am gasit un produs care sa fie si sanatos pentru ten si sa fie si eficient.
Campion Burete Konjac neutru (alb) pentru orice tip de ten http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/burete-konjac-neutru-alb-pentru-orice-tip-de-ten Auzisem despre acest produs de la o prietena si m-am gandit sa il incerc. Este o alegerea foarte buna pt o curatare eficienta a fetei si pt o exfoliere usoara, nu zgarie piele, mai mult decat atat o lasa foarte catifelata. Sunt extrem de incantata de buretel si il voi cumpara din nou cu siguranta!
Campion Apa micelara calmanta ten sensibil reactiv, REactive 500ml - JONZAC http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/apa-micelara-calmanta-ten-sensibil-reactiv-reactive-500ml-jonzac Am asteptat putin timp sa apara in stoc acest produs si cand a aprut, m-am grabit sa il cumpar. Ma bucur nespus ca am facut asta, este un produs pt curatare foarte delicat, pielea imi ramane foarte catifelata si se simte hidratata, nu imi usuca tenul si chiar mi-l linisteste daca este iritat. Am studiat cu atentie ingredientele inainte de a-l cumpara si sunt foarte multumita de cat de eficient este pt un produs natural. Il recomand cu caldura!
Campion Servetele umede din bumbac organic pentru igiena intima Natracare http://www.organik.ro/mama-si-copilul/sarcina-si-alaptare/servetele-umede-din-bumbac-organic-pentru-igiena-intima-natracare Foarte delicate cu pielea, calmeaza zona foarte usor si improspateaza.
Campion Crema bio de zi cu rodie si papaya - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/crema-bio-de-zi-cu-rodie-si-papaya-eco-cosmetics O crema foarte usoara, se absoarbe foarte repede in piele si hidrateaza fara a lasa urme lucioase. Sunt foarte multumita de ea.
Mihaela Spuma de curatare hidratanta Nuage Celeste - CATTIER http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/spuma-de-curatare-hidratanta-nuage-celeste-cattier Un produs extrem de delicat cu pielea, curata in profunzime si hidrateaza foarte bine pielea. Dintre toate produsele de curatare ale tenului, cel mai bine ma simt cu cele sub forma de spuma, iar aceasta este foarte buna!
Oana Hoza Crema de noapte 5 in 1 Re-Energizing Sleeping Cream - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/crema-de-noapte-5-in-1-re-energizing-sleeping-cream-lavera Imi place foarte mult mirosul,are o textura super (nu lasa tenul gras),se vede o schimbare notabila a liniilor fine din zona ochilor.Este o crema ce face minuni,merita toti banii!!!
Nastasa Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot - Lime - Schmidts's Deodorant http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-stick-cu-bicarbonat-bergamot-lime-schmidtss-deodorant Pentru mine este deodorantul potrivit. Am mai folosit deodorante fara saruri de aluminiu, dar nu protejau impotriva transpiratiei si a mirosului. Mirosul acestui stick este proaspat, se aplica mai greu decat unul obisnuit, in sensul ca nu aluneca, este mai dur, nisipos parca, poate din cauza bicarbonatului. Ma bucur ca exista jn antiperspirant natural si bun. Il voi face cadou si altora! Sper sa revina pe stoc!!!
ciprian Gel de curatare hidratant bio +25 ani, Intensive - NONICARE http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/gel-de-curatare-hidratant-bio-25-ani-intensive-nonicare Salut, acest gel de curatare pentru mine se potriveste de minune.l-am primit astazi pentru tenul meu gras si  il lasa mai curat dar si hidratat.Aceasta este prima impresie , vreau sa vad situatia in 2-3 saptamani.Cu mirosul nu m-am impacat in totalitate, dar cred ca ma voi acomoda.Recomand impreuna cu o lotiune tonica de curatare!
ciprian Sampon bio tratament pentru par gras si matreata-Bioearth http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-bio-tratament-pentru-par-gras-si-matreata-bioearth Acest sampon are efect inca de la prima utilizare, nu lasa reziduri , are un miros placut si intr-adevar, dupa 2-3 saptamani am capatat o stralucire a parului.Il utilizez de 2-3 ori pe saptamana si la final ma clatesc cu apa amestecata de otet de mere sau zeama de lamaie.il recomand cu incredere!
Popovici Lotiune naturala anti insecte - Ineldea #N/A Sunt foarte multumita de produs. Verificat si pe fetita si pe mine. Are un miros placut, nu e gras si nu pateaza si intr-adevar respinge tintarii.
Popovici Gel pur aloe vera 99%  - Bioearth http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/gel-pur-aloe-vera-99-bioearth In folosesc pentru orice iritatie pe fata, maini, corp. Este foarte eficient.
Popovici Deodorant natural cu bicarbonat Bergamot & Lime, borcanel - Schmidts's Deodorant http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-natural-cu-bicarbonat-bergamot-lime-borcanel-schmidtss-deodorant Sotul meu este foare multumit de el. Se absoarbe repede si e rezistent.
LARISA Lac de unghii Red Alert 112 - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-red-alert-112-joko oja se intinde bine pe unghie si s-a uscat destul de repede (am folosit si o solutie de uscare rapida). nu a sarit de pe unghie, insa s-a "tocit" la varful acesteia (patesc frecvent acest lucru). de asemenea, mirosul este la fel de puternic ca la orice oja.
larisa Lac de unghii Red Alert 112 - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-red-alert-112-joko am uitat sa mentionez faptul ca are o acoperire foarte buna. nu au fost necesare 2 straturi de oja. ceea ce mi se pare un plus.
Alina BB Cream natural 8 in 1, BEIGE - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creme-nuantatoare-bb-cream/bb-cream-natural-8-in-1-beige-benecos f faina, am achizitionat-o deja a doua oara.
Alina Cupa Menstruala (Marimea L) Roz - Iriscup http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/cupa-menstruala-marimea-l-roz-iriscup Imi place foarte mult cupa menstruala. Am cumparat-o dupa ce am aflat despre ea pe blogguri, unde erau muuulte informatii.1. Este foarte usor de folosit, este moale, deci nu jeneaza si nu deranjeaza cu absolut nimic.2. Este foarte incapatoare.3. Eu am o nastere si am ambele cupe si S si L. Mi se par minunate.4. Am mai mare siguranta ca nu ma patez.5. Investitia se amortizeaza este foarte adevarat. Se curata foarte usor. Astfel ai si controlul abundentei ....menstruatiei.O recomand cu drag.
Alina Pasta de dinti homeopata cu chimen negru,  fara fluor  - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-orala/pasta-de-dinti-homeopata-cu-chimen-negru-fara-fluor-eco-cosmetics Este o pasta de dinti senzationala!Am inceput sa nu mai suport gustul acela fals si plin de chimicale al pastelor obisnuite, iar aceasta pasta face treaba excelenta si are si un gust placut. Imi place foarte mult.
Irina Primer pentru luminozitate cu vitamine si Resveratrol - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fond-de-ten/primer-pentru-luminozitate-cu-vitamine-si-resveratrol-100-percent-pure-cosmetics E o crema foarte fina, usor stralucitoare, intra f bine in ten si il netezeste.
Maria Ulei cu trandafiri, toate tipurile de piele (ten si corp), 100 ml - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/unturi-si-uleiuri-de-corp/ulei-cu-trandafiri-toate-tipurile-de-piele-ten-si-corp-100-ml-khadi Anul trecut am cumparat pentru prima data acest ulei de la organik. L-am cumparat pe "nevazute", pentru ca nu stiam nimic despre el, dar imi placea ideea de ulei de trandafiri, avea o sticla frumoasa si era de provenienta indiana. Dupa primele utilizari, a ajuns pe primul loc in preferintele mele si acolo a ramas de atunci. In prezent am ajuns la a treia sticla si in momentul in care scriu acest comentariu, il am aplicat pe fata. As putea sa elogiez acest ulei la nesfarsit (si ar fi complet justificat), dar voi incerca sa ofer o opinie cat mai obiectiva, care se poate fi utila si altora. In primul rand, eu am prins uleiul si in formatul vechi, cand se vindea in flacon de plastic de 210 ml si fara pompa de pulverizare. Te descurcai mai greu cu el - de multe ori uleiul se prelingea pe sticla si se pierdea o parte din el. In prezent, recipientul este chiar din STICLA, la 100 de ml (ocupa mai putin spatiu in bagaj atunci cand calatoresti) si are pulverizator, ceea ce elimina complet orice risipa. Eu il folosesc si pe corp, dar si pe ten. Specific ca m-am nascut cu o afectiune a sistemului limfatic, numita limfedem, din cauza careia nu imi circula bine limfa prin corp. Nu vreau sa va expun o lectie de anatomie aici, mai ales ca bolile limfatice nu sunt prea des intalnite, dar daca ar fi sa rezum efectele cu care ma confrunt eu, acestea sunt - umflarea ocazionala a mainilor, picioarelor si a fetei. Pentru a reduce umflarea, medicii mi-au recomandat de-a lungul timpului diverse masaje si creme, care s-au dovedit mai mult sau mai putin utile. Dupa ce am cumparat uleiul de trandafiri Khadi, am decis sa incerc un masaj cu el chiar si pe zonele afectate limfatic. Nu ma asteptam sub nicio forma sa aiba efecte atat de spectaculoase. Nu numai ca umflarea s-a redus vizibil in mai putin de o ora, dar pielea mi-a devenit extrem de fina si culoarea ei s-a uniformizat. Parea ca sunt bronzata. si foarte important, bronzata uniform. Tot din cauza problemelor limfatice, aveam niste pete pigmentare pe maini. Mi-am masat mainile cu ulei zilnic si in scurt timp au inceput sa se reduca vizibil. Foarte multi apropiati mi-au spus ca petele s-au redus considerabil, fara sa-i intreb si fara sa  le fi spus ca folosesc un produs nou. Am aplicat uleiul si pe ten, desi la inceput am fost sceptica la utilizarea uleiurilor pe ten. Ma temeam sa nu fie prea grase. Mentionez ca am un ten mixt. Efectele uleiului asupra tenului meu - 1.armonizeaza culoarea pielii. Dupa ce il folosesc, arat de parca as fi folosit un fond de ten 200% compatibil cu nuanta tenului meu. 2.Sterge urmele de acnee. Nu avusesem avut niciodata probleme cu acneea, dar in urma cu ceva timp au inceput sa-mi apara unele eruptii, in mare parte datorate unei diete haotice. Dupa ce l-am aplicat pe ten de cateva ori, uleiul cu trandafiri Khadi a sters complet orice urma lasata de acnee si de atunci nu am mai avut nicio problema. Dar REPET - tenul meu nu a avut niciodata tendinte acneice, in afara acelui episod pasager. Tenul s-a revoltat temporar doar cand am inceput sa introduc deseuri nutritionale in corp. De aceea nu m-as hazarda sa spun cuiva cu acnee severa ca acest ulei e mana cereasca ce-i va rezolva toate problemele. Imi relatez strict experienta personala. 3.Exista zile in care circulatia limfatica imi functioneaza mai prost si ma trezesc dimineata cu fata umflata. Inainte aceste episoade imi cauzau cea mai crunta disperare...tocmai fata ? Cum sa ies in lume asa ? Dar acum aplic putin ulei pe fata si-l las sa-si faca treaba. In mai putin de o ora, fata imi e complet desumflat?. Poate suna SF, considerand ca limfedemul este o problema medicala, dar credeti-ma, nu mi-as permite sa glumesc pe acest subiect. Acest ulei chiar ma sustine foarte mult in tinerea sub control a problemelor limfatice. Inca un lucru. Vorbind despre ulei, am accentuat efectele benefice pe care le-a avut asupra limfedemului meu. Probabil pentru multi acest lucru va parea irelevant, data fiind raritatea acestei boli. Din pacate specific ca doar limfedemul congenital (cel cu care te nasti, la fel ca al meu) este rar. Exista un numar urias de cazuri de limfedem dobandit pe parcursul vietii, la persoane nascute sanatoase - in urma accidentelor de orice fel, este suficient sa fie sectionat un vas limfatic pentru ca intreg sistemul sa o ia razna. ?i Stiu cat de dureros psihic e sa-ti vezi brusc membrele umflandu-se nejustificat. Ai face orice sa imbunatatesti macar putin situatia. Astfel, daca cineva cu o astfel de problema va citi acest comentariu, ii recomand din suflet sa incerce uleiul cu trandafiri Khadi. Poate nu va functiona la toata lumea atat de miraculos ca in cazul meu, dar...merita incercat. Eu una as fi dat orice sa aflu de acest ulei mai devreme, sa mi-l sugereze cineva. Mi-a imbunatatit viata enorm. In prezent as putea renunta la orice crema de corp, ten, ulei de masaj, si sa raman doar cu uleiul Khadi. Il iau in toate calatoriile. O ultima mentiune - daca este atat de bun pentru pielea unei persoane cu limfedem, ganditi-va ce-ar putea sa faca pentru o persoana complet sanatoasa ! Merita incercat, dupa parerea mea. Nu lasati prejudecatile pe care le-am avut si eu (ca imi va ramane pielea grasa dupa ce aplic un ulei pe ea etc) sa va opreasca de la testatul uleiului. Daca uleiul nu intra complet in piele dupa ce a fost aplicat pe ten sau corp, puteti sa stergeti surplusul cu un servetel demachiant. Eu asa fac. Pielea ramane in continuare hidratata si nu va confruntati cu senzatia aceea de "grasime". Singurul lucru caruia ar trebui sa-i acordati mai multa atentie, intr-adevar, este mirosul uleiului. Are un miros de plante, foarte oriental, care aduce vag cu trandafirii. Nu tuturor le place acest miros. Oamenii au preferinte olfactive foarte diferite. Nu as recomanda sa-l aplicati pe ten daca va displace mirosul. Mie una imi place foarte mult, dar nu suntem toti la fel. In fine, daca acest review va fi util macar unei singure persoane, eu mi-am atins scopul. Ma duc sa-mi sterg surplusul de ulei de pe ten cu un servetel demachiant. Apoi voi intampina reactiile predictibile ale celor din jur : "Wow, ce ten bronzat ai ! Cand ai fost la plaja ?" O zi bun? Tuturor ! :)
Maria Ulei antivergeturi cu centella asiatica, 100 ml - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/tratamente-celulita-si-vergeturi/ulei-antivergeturi-cu-centella-asiatica-100-ml-khadi Am cumparat acest ulei in februarie si l-am folosit frecvent pentru diminuarea unor cicatrici. Respect. Uleiul si-a respectat 100% "fisa postului". Cicatricile(provenite din doua operatii, facute in urma cu mai multi ani)  abia se mai vad. Le-am carat pe corp ani intregi, iar acum, in cateva luni, s-au redus aproape complet. Trebuie sa iti focusezi bine privirea pe respectiva portiune pentru a vedea urma vaga a cicatricii. Voi continua sa-l folosesc, pentru ca ma entuziasmeaza efectele sale. Produsul in sine e si foarte estetic. Sticla e eleganta si are pulverizator - impiedicand astfel risipirea din belsug pe care o experimentam la vechile flacoane Khadi, stramosii actualelor sticle. Din punct de vedere strict fizic, uleiul are o consistenta potrivita - nu e exagerat de dens, dar nu e nici frate cu apa. Are consistenta ideala pentru a intra in piele imediat. Lasa pielea fina, moale si hidratata, iar ca un plus, miroase exceptional. Am incercat multe uleiuri de la Khadi, toate facandu-si treaba foarte bine, dar dupa parerea mea, acesta miroase cel mai frumos. Mirosul sau aduce a iasomie si persista imp indelungat pe piele. Pe ten nu l-am incercat pana acum, dar o data am aplicat din greseala putin pe o zona inflamata de pe antebrat  si mi-am facut griji ca ar putea inrautati eruptia. Am fost surprinsa sa constat ca de fapt a calmat-o. Cu toate acestea, a fost singura mea experienta de acest gen, asa ca nu recomand sa-si trateze cineva eruptiile cutanate strict cu acest ulei, fara un sfat dermatologic avizat. In legatura cu vergeturile, care sunt tocmai problema tinta a uleiului, nu am avut ocazia sa-mi fac o parere inca. Din fericire. Am 18 ani si pana acum n-am avut probleme cu vergeturile, dar nu stii niciodata cu ce te poti confrunta in viitor, asa c...voi tine acest ulei pe aproape. :)
Oana Sapun cu lapte de capra si sare marina - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-pentru-barbati/geluri-de-dus-sapunuri-barbati/sapun-cu-lapte-de-capra-si-sare-marina-100-percent-pure-cosmetics Va rog mult de tot, vedeti ca ceva nu este in regula. Produsele 100% pure sunt vegane, nu ar folosi niciodata ingrediente de origine animala precum se sugereaza in descriere , "lapte de capra" :)))
Mandruta Pasta de dinti naturala cu ratanhia - Weleda http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-orala/pasta-de-dinti-naturala-cu-ratanhia-weleda Curata foarte bine si are si gust placut. Imi place foarte mult.
Patricia Gel de dus revitalizant cu portocale si catina - LAVERA http://www.organik.ro/igiena-personala/geluri-de-dus-si-baie/gel-de-dus-revitalizant-cu-portocale-si-catina-lavera Un gel de dus cu un parfum exploziv de relaxant, imi place la nebunie parfumul de portocala . Trebuie sa-l incercati , deveniti dependent de el ;)
Maria Ulei anticelulitic 10 plante, 100 ml - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/tratamente-celulita-si-vergeturi/ulei-anticelulitic-10-plante-100-ml-khadi Sunt foarte multumita de acest ulei. Are un miros placut si energizant, care persista pe piele. Dupa masaj, pielea se incalzeste putin intotdeauna, semn ca uleiul isi face treaba. Lasa pielea fina si supla, iar dupa o perioada de masare constanta , celulita se reduce vizibil (Evident ca trebuie sa ne facem si noi partea...sa nu mancam numai deseuri alimentare, sa ne mai punem in miscare etc, pentru ca acest ulei nu contine praf de zane. Nu ne face suple daca ne masam cu o mana, iar cu cealalta mancam prajituri fara numar. Totusi, ne da o mare mana de ajutor, daca vrem sa scapam de celulita sa-l ajutam sa actioneze tinandu-ne  de cat sub control stilul de viata.  Cat despre consistenta, e adevarat ca nu intra in piele la fel de repede ca o crema, dar eu, una, dupa ce-l las sa actioneze aproximativ o ora, sterg surplusul cu un servetel (prosoapele riscati sa le ungeti). Un alt aspect pozitiv pe care l-am remarcat dupa utilizarea sustinuta a uleiului, este imbunatatirea circulatiei limfatice. Dupa masaj, vasele limfatice se destind sesizabil si incep sa functioneze mai bine. Recomand uleiul cu incredere !  :)
Anca Onea Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rimeluri-bio/rimel-negru-bio-cu-ulei-de-marula-avril Am incercat diferite marci bio iar acesta mi-a placut cel mai mult, de la perie la felul cum acopera genele fara sa incarce si fara sa curga. Recomand
Corina Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata, 20 buc - Acorelle http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/epilare/benzi-depilatoare-cu-ceara-rece-pentru-fata-20-buc-acorelle Sunt bune, mi-au smuls mustata de nu m-am vazut :)))
elena Sapun traditional de Alep cu 40% ulei de dafin, 200g - NAJEL http://www.organik.ro/igiena-personala/sapun-de-alep/sapun-traditional-de-alep-cu-40-ulei-de-dafin-200g-najel Un produs excelent .Il folosesc si ca sampon (am parul tuns scurt ) si ca gel de dus.Folosit regulat indeparteaza matreata(dar efectele se vad de la prima aplicare) . Imi curata foarte bine tenul (foarte sensibil si mixt) .Nu usuca pielea .Il aplic ,las sa actioneze aproximativ 1-5 minute pe fata(ca o masca)sau 5 -10minute pe par apoi clatesc .Mai sapunesc odata (cu efect de balsam).
Larisa Creion Kajal BIO pentru ochi, Violet - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/creion-kajal-bio-pentru-ochi-violet-benecos Mie imi provoaca alergie la ochi.
Madalina Lac de unghii Paris Night 138 - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-paris-night-138-joko Cea mai buna oja folosita pana acum. Sta pe unghii aproximativ o saptamana, chiar si in cazul in care spal vase, lucrez in gradina, etc.
mihaela Pachet 2 X Bila de spalare ecologica Ecobola - Irisana http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-ecologici-pentru-bebe-si-copii/pachet-2-x-bila-de-spalare-ecologica-ecobola-irisana Sunt  incantata de acest produs. Spala foarte bine, la fel ca un detergent ecologic. Am folosit o lingura de detergent, iar pentru pete solutia speciala aplicata direct pe pata. Rufele au mirosit bine. Cel mai mult imi place faptul ca rufele sunt moi si nu se sifoneaza. Aproape ca nu mai trebuie calcate dupa ce sunt uscate. Foarte multumita!
Patricia Apa de parfum bio Reve de Lotus, roll-on 10 ml - Acorelle http://www.organik.ro/parfumuri-bio-si-naturale/parfumuri-pentru-femei/apa-de-parfum-bio-reve-de-lotus-roll-on-10-ml-acorelle parfum micut perfect pentru poseta, cu esente de citrice
Patricia Balsam protectie solara fata cu ulei de karanja SPF 30,  5ml - Acorelle http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/protectie-solara-pentru-ten/balsam-protectie-solara-fata-cu-ulei-de-karanja-spf-30-5ml-acorelle Un balsam delicat, putin uleios, cu un parfum specific uleiului de karanja (cu miros de caisa coapta), creeaza o senzatie placuta dupa ce este aplicat pe fata. Pacat de dimensiunea cutiutei in care se prezinta si cantitatea de balsam SPF, arata ca un balsam de buze.
Irina Protej slip din bumbac organic mini 30 buc - Natracare http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/protej-slip-din-bumbac-organic-mini-30-buc-natracare Eficiente, le folosesc zilnic si sunt foarte multumita.
Irina Sampon organic Aloe vera pentru par normal - URTEKRAM http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-organic-aloe-vera-pentru-par-normal-urtekram Curata bine parul, nu il usuca si nici nu se ingrasa repede. Il alternez cu cel cu musetel.In general sunt foarte multumita de produsele URTEKRAM.
IRINA Gel dus Trandafir, family size 500 ml - URTEKRAM http://www.organik.ro/igiena-personala/geluri-de-dus-si-baie/gel-dus-trandafir-family-size-500-ml-urtekram Este eficient, are un miros placut de trandafiri, dar discret. Nu usuca pielea. Este produsul meu preferat de la URTEKRAM, il recomand.
IRINA Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot - Lime - Schmidts's Deodorant http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-stick-cu-bicarbonat-bergamot-lime-schmidtss-deodorant Este foarte eficient in privinta mirosului. Atentie: nu este un antiperspirant, adica lasa pielea sa transpire, asa cum este normal si sanatos. Mirosul este superb ! Este deodorantul meu preferat. Chiar daca se consuma in 3-4 luni (aplicat o data/zi, ocazional de doua ori/zi), urmaresc mereu cand apare in stoc pt a comanda. Am cumparat pt toti membrii familiei si il recomand oricui.Initial am avut varianta la borcanel si m-a convins ca este un produs f bun.Nu am remarcat sa pateze hainele.
IRINA Masca antiage cu trandafir de Damasc - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/tratamente-antirid/masca-antiage-cu-trandafir-de-damasc-khadi La mine are un efect incredibil, parca nu seamana cu nicio alta masca. Pielea este evident mai neteda si mai fina, intinerita, motiv pt care te si binedispune ! :)
aida Fond de ten mineral ANGELIC, 12g - Barefaced Beauty http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fond-de-ten/fond-de-ten-mineral-angelic-12g-barefaced-beauty Super multumita de el ...acopera perfect ...nu credeam ca un produs natural poate sa acopere asa bine ...
aida Creion Kajal BIO pentru ochi, negru - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creion-si-tus-pentru-ochi/creion-kajal-bio-pentru-ochi-negru-benecos culoare intensa ..la mine personal tine pana seara
AIDA Sapun alb original de Marsilia , 300 g - Douce Nature http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-ecologici-pentru-bebe-si-copii/sapun-alb-original-de-marsilia-300-g-douce-nature SUPER INCANTATA DE EL...SCOATE PETELE DIFICILE DE PE HAINELE LUI BEBE
AIDA Sampon si gel de dus bebe cu musetel - Earth Friendly Baby http://www.organik.ro/mama-si-copilul/baita-si-toaleta/sampon-si-gel-de-dus-bebe-cu-musetel-earth-friendly-baby EU FOLOSESC ACEST PRODUS DE CAND S-A NASCUT BEBE (2ANI) SI NU AS RENUNTA LA EL ...IL RECOMAND
AIDA Solutie de curatare multi suprafete, hipoalergenica, 1L - Ecodoo http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-pentru-curatenie-si-menaj/solutie-de-curatare-multi-suprafete-hipoalergenica-1l-ecodoo IL FOLOSESC CU SUCCES DE CATEVA LUNI :SPALAT PE JOS GRESIE SI PARCHET ,IN TOATA BAIA
AMG Lubrifiant organic pe baza de apa 50 ml - YES http://www.organik.ro/igiena-personala/lubrifianti-intimi/lubrifiant-organic-pe-baza-de-apa-50-ml-yes Foarte bun, nu e lipicios  si in plus e natural.
Andreea BIO Ruj de buze JUST RED - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rujuri-si-creioane-de-buze/bio-ruj-de-buze-just-red-benecos Arata ca in a doua poza. Pare inchis la culoare dar pe buze este rosu. Nuanta frumoasa pe care nu trebuie sa o dai in strat gros. Nu usuca buzele
Andreea Crema bio cu protectie solara inalta FPS 50+, nuantata  -  Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/crema-bio-cu-protectie-solara-inalta-fps-50-nuantata-eco-cosmetics Crema pare un pic uleioasa, se intinde mai greu probabil din cauza protectiei minerale. Lasa un luciu pe piele. Este foarte eficienta. Am testat-o pe o portiune de piele, un cerculet, si vreau sa spun ca a ramas alba pe cand in rest s-a inrosit de la soare.  In plus nu am facut alergie si in general fac alergie la cremele de protectie cu factor chimic
Andreea Sapun de Alep cu namol de la Marea Moarta, 100 g - NAJEL http://www.organik.ro/igiena-personala/sapun-de-alep/sapun-de-alep-cu-namol-de-la-marea-moarta-100-g-najel Pare bun, nu am apucat sa il folosesc foarte mult. Curata bine. Nu l-am folosit pe par. Momentan nu am remarcat proprietati terapeutice, dar ma gandesc ca e mult mai bun in diverse afectiuni dermatologice pentru ca e natural, fata de cele chimice.
Mincu Pasta de dinti BIO cu echinacea si propolis, Basis Sensitiv - LAVERA http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-orala/pasta-de-dinti-bio-cu-echinacea-si-propolis-basis-sensitiv-lavera Foarte buna. Curata eficient, nu contine flour.
Anca Sampon tratament cu ginkgo si masline, 500ml - SANTE NATURKOSMETIK http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-tratament-cu-ginkgo-si-masline-500ml-sante-naturkosmetik Este un sampon foarte bun, face spuma de la prima spalare, dar mie imi usuca putin parul daca nu flosesc balsam dupa samponare. Pro cantitatea pentru intreaga familie :)
Anca Gel de curatare ten, corp si igiena intima, 500 ml - Biofficina Toscana http://www.organik.ro/mama-si-copilul/baita-si-toaleta/gel-de-curatare-ten-corp-si-igiena-intima-500-ml-biofficina-toscana Il folosesc ca gel de dus, are un miros puternic de fenicul dar nu deranjant. Imi place ca nu usuca piele, ca face spuma, ca nu are o consistenta apoasa si ca vine cu pompita.
Anca Lubrifiant intim pe baza de ulei, aroma vanilie de Madagascar, 80 ml - YES http://www.organik.ro/igiena-personala/lubrifianti-intimi/lubrifiant-intim-pe-baza-de-ulei-aroma-vanilie-de-madagascar-80-ml-yes Este cel mai bun lubrifiant pe care l-am folosit. Ma bucur pentru ca acum il gasesc si in Romania. Multumesc organik!
Onea Gel dus Brown Sugar, family size 500 ml - URTEKRAM http://www.organik.ro/igiena-personala/geluri-de-dus-si-baie/gel-dus-brown-sugar-family-size-500-ml-urtekram Este foarte consistent, e nevoie de o cantitate mica ca sa faca spuma, nu miroase deloc deranjant. Iubesc pentru ca este vegan, 100% natural si mai ales pentru ca nu este testat pe animale.
Onea Lubrifiant intim pe baza de ulei, aroma vanilie de Madagascar, 80 ml - YES http://www.organik.ro/igiena-personala/lubrifianti-intimi/lubrifiant-intim-pe-baza-de-ulei-aroma-vanilie-de-madagascar-80-ml-yes Folosesc aceste produse de cativa ani, comandate din afara si m-am bucurat enorm sa le gasesc in sfarsit si in Romania. Bravo Organik! Mirosul este de vis daca iubesti vanilia. Recomand!
Mihaela Balsam de par bio cu ceai verde si jojoba - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/balsam-si-tratamente/balsam-de-par-bio-cu-ceai-verde-si-jojoba-eco-cosmetics Lasa parul matasos si descurca excelent parul, ceea ce va insemna mai putine fire rupte. Pentru varfuri despicate si fire rebele, pana acum, nu am gasit niciun produs, fie chimic, fie bio, fie ieftin, fie piperat care sa  rezolve problema.
Mihaela Deodorant bio roll-on cu rodie - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-bio-roll-on-cu-rodie-eco-cosmetics Eu nu m-am impacat deloc cu el, desi sunt o persoana care transpira destul de putin. Il voi mai incerca la iarna... Poate organik.ro va aduce si produsul similar de la BCom Bio. Ceva mai scump, dar ofera rezultate excelente, chiar si pe canicula. Mi-ar placea sa-l cumpar si de pe acest site.
Mihaela Spuma de par bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-pentru-barbati/tratamente-capilare-hairstyling-barbati/spuma-de-par-bio-cu-rodie-si-goji-eco-cosmetics Desi la inceput nu-mi incarca parul, ulterior si-a pierdut flexibilitatea. L-am folosit ca varianta pentru controlul firelor rebele.  Din acest punct de vedere, ofera rezultate chiar mai bune decat produsele create special .
Fira Crema bio protectie solara inalta FPS 30, 75 ml - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/crema-bio-protectie-solara-inalta-fps-30-75-ml-eco-cosmetics Este o crema extraordinara. Protejeaza pielea foarte bine. Am folosit-o in doua concedii pana acum si anul acesta mi-am comandat-o din nou. Am fost foarte multumita de produs si de cand l-am descoperit nu am mai folosit alta crema de protectie. Pentru un sejur de 10 zile, doua persoane, eu am comandat doua, pentru ca folosesc cam un tub si un pic din al doilea, insa vara abia a inceput.
Fira Lotiune After Sun bio cu aloe si catina, 75 ml - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/lotiune-after-sun-bio-cu-aloe-si-catina-75-ml-eco-cosmetics Am folosit aceasta lotiune dupa fiecare expunere la soare, chiar daca nu aveam arsuri pe piele. Confera o senzatie racoritoare, hidrateaza foarte bine pielea. Daca pielea este arsa, calmeaza usturimile si roseata dispare foarte repede. Folosita impreuna cu crema de protectie garantez un bronz frumos si de lunga durata.
Fira Pasta de dinti naturala cu sare Weleda http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-orala/pasta-de-dinti-naturala-cu-sare-weleda Este o pasta de dinti foarte buna, curata foarte bine, nu face spuma prea multa, dar pe mine personal nu ma deranjeaza. Faptul ca nu contine fluor si ceilalti compusi cancerigeni este extraordinar. Pentru o curatare perfecta, este indicat sa se foloseasca pasta de dinti pe periuta neudata. Sarea mentine gingiile sanatoase.
ciprian Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/piatra-de-alaun-deodorant-mineral-stick-120-gr Eficienta sa pentr mine este una medie, nu recomand pentru activitati sportive.Aspectele pozitive sunt faptul ca impiedica iritatiile si mirosul neplacut si nu lasa urme pe haine , iar ca aspecte negative eficienta sa medie intr-o zi de vara in privinta  estomparii transpiratiei.Il folosesc de apoximativ o luna.
Dobos Sampon cu brusture si neem pentru scalp sanatos - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-cu-brusture-si-neem-pentru-scalp-sanatos-100-percent-pure-cosmetics Am cumparat acest sampon incantata sa constat lista de ingrediente continute. Dupa folosire, sunt si mai incantata sa constat ca lasa parul foarte matasos si curata foarte bine scalpul. Am simtit ca nici macar nu ar fi necesar sa mai aplic balsam dupa samponare... pentru mine este o alegere reusita!
Dobos Balsam de par pentru stralucire cu yuzu si pomelo - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/balsam-si-tratamente/balsam-de-par-pentru-stralucire-cu-yuzu-si-pomelo-100-percent-pure-cosmetics Acest balsam are un parfum discret, o consistenta cremoasa si un efect de inchidere a cuticulei capilare. Merita incercat.
Dobos Lotiune micelara reechilibranta Ondee Merveilleuse, 200ml - Cattier http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/lotiune-micelara-reechilibranta-ondee-merveilleuse-200ml-cattier Sunt foarte incantata de aceasta lotiune! Ofera luminozitate tenului, lasandu-l in acelasi timp matifiat. De cand am inceput sa il folosesc nu mi-au mai aparut cosuri.
Ema Crema tratament pentru calcaie uscate cu unt de shea - CATTIER http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/ingrijire-maini-si-picioare/crema-tratament-pentru-calcaie-uscate-cu-unt-de-shea-cattier Aceasta crema m-a ajutat sa-mi repar calcaiele uscate. Sunt multumita de ea... o voi reachizitiona! In plus, are un parfum delicat si o consistenta care intra usor in piele.
Ema Pasta de dinti bio cu argila si propolis pentru probleme gingivale - CATTIER http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-orala/pasta-de-dinti-bio-cu-argila-si-propolis-pentru-probleme-gingivale-cattier O pasta de dinti cu efect revigorant si calmant in acelasi timp..
Ema Exfoliant bio cu argila alba pentru toate tipurile de ten - CATTIER http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/exfoliante-pentru-ten/exfoliant-bio-cu-argila-alba-pentru-toate-tipurile-de-ten-cattier Curata foarte bine tenul si confera luminozitate, lasand pielea catifelata. Il folosesc o data pe saptamana, consider ca este un produs bun pentru rutina generala de intretinere a tenului.
Ana Solutie de curatat pardoseli, gresie si parchet, Citrus Zest, 1.04L - ATTITUDE http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-pentru-curatenie-si-menaj/solutie-de-curatat-pardoseli-gresie-si-parchet-citrus-zest-104l-attitude Am spalat atat parchet, cat si gresie cu el. Curata bine, fara sa lase urme precum alte produse obisnuite din comert. Parfumul e placut si discret, asa cum imi place mie. Il recomand cu incredere.
Ana Lotiune After Sun bio cu aloe si catina, 75 ml - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/lotiune-after-sun-bio-cu-aloe-si-catina-75-ml-eco-cosmetics Lotiunea after sun este hidratanta si racoritoare, lasand pielea catifelata dupa aplicare. Am folosit-o impreuna cu lotiunea de protectie solara si suntem incantati, atat eu, cat si prietenul meu. Dintre toate produsele de soare pe care le-am incercat, noi ramanem la eco cosmetics, brand pe care il recomandam cu incredere.  :)
Girbea Balsam de rufe concentrat (40 spalari), Flori de Camp - ATTITUDE http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-bio-pentru-rufe/balsam-de-rufe-concentrat-40-spalari-flori-de-camp-attitude Astazi am folosit pentru prima data acest balsam de rufe bio. Abia am asteptat sa termine masina de spalat ca sa vad cum miros hainele. Parfumul e discret, insa  e asa de placut ca nu ma saturam sa miros hainele si sa ma laud cu alegerea facuta. Am spalat cateva haine mai sensibile si cu mana. M-am bucurat de acelasi miros imbietor si de aceeasi senzatie catifelata a hainelor. Nu mai suport demult balsamurile chimicoase care au mirosul acela puternic de iti vine sa stranuti non-stop. Acum folosesc un detergent bio de la ECOS, de care sunt multumita, insa vreau sa incerc neaparat si un sortiment de la ATTITUDE. Sper sa imi placa la fel de mult ca si balsamul. :)
Ana Ruj de buze bio cu aspect mat Matt'n Plum 28 - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/rujuri-si-creioane-de-buze/ruj-de-buze-bio-cu-aspect-mat-mattn-plum-28-lavera Culoarea este intensa, foarte elegant, hidratant.
Ana Crema matifianta echilibranta ten mixt, cu ceai verde si galbenele, 50 ml - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/crema-matifianta-echilibranta-ten-mixt-cu-ceai-verde-si-galbenele-50-ml-lavera Folosesc crema pentru tenul meu seboreic. Este hidratanta, se absoarbe foarte bine in piele, nu lasa tenul uleios si este o excelenta baza de machiaj.
Ana Crema de noapte antirid cu coenzima Q10, Basis Sensitiv - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/crema-de-noapte-antirid-cu-coenzima-q10-basis-sensitiv-lavera O crema foarte buna mai ales in sezonul rece. Este nutritiva.  Foarte potrivita pentru tenul sensibil. Cred ca e prima crema care m-a ajutat impotriva uscarii tenului pe timp de iarna.
Ana Crema hidratanta antirid cu coenzima Q10 Basis Sensitiv, 50 ml - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/hidratare/crema-hidratanta-antirid-cu-coenzima-q10-basis-sensitiv-50-ml-lavera O crema hidratanta, calmeaza tenul sensibil, este perechea cremei de noapte din aceeasi gama. Imi este potrivita si sub machiaj.
Ana Gel de curatare reechilibrant fara sapun Vague de Purete, 200ml - Cattier http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/gel-de-curatare-reechilibrant-fara-sapun-vague-de-purete-200ml-cattier Curata foarte bine si nu usuca pielea. Bun pentru tenul meu sensibil.
Ana Balsam de par pentru stralucire si volum, Basis Sensitiv - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/balsam-si-tratamente/balsam-de-par-pentru-stralucire-si-volum-basis-sensitiv-lavera Sunt incantata de produs. Am un scalp seboreic si foarte sensibil, iritat. Balsamul descurca si hidrateaza foarte bine parul fara sa il ingrase si fara sa irite scalpul. Recomand pentru spalari foarte dese. Il folosesc impreuna cu sampoane speciale pentru dermatita seboreica. Parul se aranjeaza foarte usor aproape ca nu mai necesita pieptanare.
Ana Gel intim bio cu galbenele si nalba - Bioearth http://www.organik.ro/igiena-personala/igiena-intima/gel-intim-bio-cu-galbenele-si-nalba-bioearth Imi place, nu irita si are un parfum placut, mie imi place si ambalajul.
ciprian Gel de curatare purificator pentru ten gras, mixt, acneic 200 ml - CATTIER http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/gel-de-curatare-purificator-pentru-ten-gras-mixt-acneic-200-ml-cattier Lotiunea o foloses impreuna cu un gel de curatare, are efect de curatare profunda precun si de hidratare.O recomand in special celor care au probleme cu roseata de pe fata !
Ana Crema hidratanta cu ulei de argan si factor de protectie (SPF) 30 - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/protectie-solara-pentru-ten/crema-hidratanta-cu-ulei-de-argan-si-factor-de-protectie-spf-30-100-percent-pure-cosmetics Crema are o textura mai grosuta si imediat dupa aplicare, ai impresia ca esti alba la fata . Dupa ce masezi usor si intra in piele, aspectul de varuit dispare. Foarte important este sa folosesti putina crema la aplicare. Are o textura mai groasa si de aceea trebuie intinsa foarte bine ca sa nu ramai cu senzatia de ten incarcat si gras. Mie imi place foarte mult, m-am obisnuit cu ea si o folosesc atat vara, cat si iarna. Este foarte, foarte spornica.
Ana Sampon cu jojoba impotriva caderii parului,  473 ml - Jason http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-cu-jojoba-impotriva-caderii-parului-473-ml-jason Folosesc acest sampon de aproximativ jumatate de an. De cand l-am descoperit nu mai pot renunta la el. Ador textura bogata, care face spuma din belsug si care miroase atat de bine.  Mirosul ramane chiar si dupa ce folosesc placa de par. Mentionez ca folosesc destul de des placa si parul arata foarte bine, comparativ cu perioadele in care foloseam sampoane din comert.
Ana Sapun natural exfoliant Green Poppy - Jovis Homemade Beauty http://www.organik.ro/igiena-personala/sapun-natural/sapun-natural-exfoliant-green-poppy-jovis-homemade-beauty Imi place foarte mult acest sapun. Ma spal cu el zilnic si ma ajuta sa tin punctele negre sub control. Imediat dupa spalare, trebuie aplicata crema hidratanta, altfel simti cu se usuca pielea si te strange fata.
Ana Tablete bio pentru masina de spalat vase, 30 buc - Ecodoo http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-bio-pentru-vase/tablete-bio-pentru-masina-de-spalat-vase-30-buc-ecodoo Am achizionat recent aceste tabelete pentru masina de spalat vase. Noua ni se pare mult mai confortabil sa folosim tablete decat detregent lichid. Vasele au ramas curate si stralucitoare. Probabil vom continua sa le folosim.
Ana Solutie de curatare multi suprafete, hipoalergenica, 1L - Ecodoo http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-pentru-curatenie-si-menaj/solutie-de-curatare-multi-suprafete-hipoalergenica-1l-ecodoo Am folosit solutia pentru curatarea baii si am sters cu ea si mobilier din pal. Am combinat solutia cu apa intr-un recipient cu pulverizator ca sa ne fie mai usor cu aplicarea. Suntem multumiti de felul in care suprafetele testate s-au curatat.
Elena Sampon ayurvedic cu hibiscus pentru scalp sensibil - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-ayurvedic-cu-hibiscus-pentru-scalp-sensibil-khadi Este un sampon bun. Curata bine, lasa parul usor de descurcat, cu volum si cu un miros oriental superb, un amestec de plante.  Un produs 100% natural, fara pic de substanta chimica in el!!  Nu este cremos, textura lui este mai lichida decat a unui sampon obisnuit; chiar daca la prima impresie am crezut ca-mi lasa parul incalcit... m-am inselat! Merita incercat!
Elena Sampon pudra cu Amla, Shikakai si Reetha - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-pudra-cu-amla-shikakai-si-reetha-khadi Curata foarte foarte bine, eu am folosit metoda alternativa cu acest sampon. Imi place fff mult cum miroase acest sampon (a plante, ierburi..) Folosit regulat aveam o usoara nuanta de roscat. Din pacate eu am o problema cu lungimea parului (am parul ff gras la radacina si cu tendinta de uscare la varfuri) si acest sampon imi asprea varfurile (mai ales ca folosesc si uleiuri ayiurvedice si trebuia sa-l  curat fff bine). Probabil pentru cei cu parul gras este ideal... si normal, pentru cei care isi doresc sa incerce ceva natural, pur.
Maria Unt de avocado, 100g - Akoma Skincare http://www.organik.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/unturi-cosmetice-naturale/unt-de-avocado-100g-akoma-skincare Pana acum l-am incercat doar pe piele(corp) si sunt foarte incantata de el. Hidrateaza excelent, lasa pielea foarte moale si usoara si diminueaza cicatricile. Untul are o consistenta foarte cremoasa, ceea ce a fost o surpriza pentru mine, deoarece ma asteptam sa semene cu untul de shea, care este mai tare. Acest unt chiar seamana cu o crema. Totusi, in piele nu intra la fel de rapid ca o crema -  cel putin la mine - asa ca am doua modalitati de utilizare : 1.il aplic pe pielea curata, las sa actioneze o jumatate de ora, apoi sterg surplusul cu un servetel umed   2.(am aplicat aceasta varianta mai ales pentru zonele in care aveam cicatrici vizibile) il aplic seara, pe pielea curata, apoi infasor zona cu o fasa - din cele care se folosesc pentru bandajare, se gasesc in orice farmacie - si las asa pana dimineata. In acest mod mi-am redus vizibil niste cicatrici provenite din interventii chirurgicale. Urmeaza sa incerc untul si pe par, cat de curand. Voi reveni dupa aceea cu o noua opinie. :)
Doina Fond de ten bio, BEIGE ROSE 06 - SLA PARIS http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fond-de-ten/fond-de-ten-bio-beige-rose-06-sla-paris Foarte bun acest fond de ten, confera tenului un aspect natural mat dar luminos in acelasi timp, uniformizandu-i  culoarea. Acopera destul de bine dar trebuie intins repede. Nuanta e bej deschis, mai degraba neutra decat rece.
Doina Ser contur ochi si buze, antirid-anticearcan-calmant, Sublimactive - JONZAC http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/ochi-creme-contur-serumuri/ser-contur-ochi-si-buze-antirid-anticearcan-calmant-sublimactive-jonzac Hidrateaza bine, diminueaza intr-o oarecare masura cearcanele. Eu sunt multumita mai ales ca este un produs hipoalergenic, fara parfum.
Doina Crema Sens pentru piele uscata si sensibila - Bioearth http://www.organik.ro/mama-si-copilul/creme-uleiuri-tratamente/crema-sens-pentru-piele-uscata-si-sensibila-bioearth E o crema placuta,, hidrateaza bine, nu e exagerat de grasa, nu miroase a nimic. Foarte potrivita pentru ten alergic.
Doina Sampon echilibrant cu lamaie si menta, pentru par gras - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-echilibrant-cu-lamaie-si-menta-pentru-par-gras-lavera L-am cumparat cu ceva vreme in urma pentru baiatul meu care are parul gras. De atunci, imi cere mereu sa i-l cumpar pentru ca e singurul care isi face efectul in ceea ce priveste grasimea si matreata. Nu stiu daca este cel mai bun dar lui ii place acest sampon.
Doina Apa florala de Musetel Roman(chamaemelum nobile), 125 ml - Akoma Skincare http://www.organik.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/ape-florale-argile/apa-florala-de-musetel-romanchamaemelum-nobile-125-ml-akoma-skincare Foarte utila pentru improspatarea pielii dupa demachiere. Miroase placut, nu puternic.
Doina Apa de parfum bio Divine Orchidee, roll-on 10 ml - Acorelle http://www.organik.ro/parfumuri-bio-si-naturale/parfumuri-pentru-femei/apa-de-parfum-bio-divine-orchidee-roll-on-10-ml-acorelle Ma bucur mult ca ati adus parfumurile Acorelle. Am avut ceva emotii cand l-am comandat pe acesta pentru ca voiam sa regasesc vechea apa de parfum Orchidee Blanche si oscilam intre apa de toaleta cu acel nume si cea de parfum, Divine Orchidee. M-am hotarat la ultima si n-am gresit. E  chiar mai buna decat versiunea anterioara si,  pentru mine, inlocuieste cu succes un parfum cu chimicale, fie el si de firma. Trebuie mentionat totusi ca parfumurile organice nu rezista pe piele la fel de mult timp precum celelalte. Ar fi bine sa aduceti si testere.
Dinu Sampon reparator cu trandafiri si cheratina, par uscat si deteriorat - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-reparator-cu-trandafiri-si-cheratina-par-uscat-si-deteriorat-lavera Scalpul meu este uscat, iar samponul il curata bine, fara a il inaspri. Folosesc cu un balsam dupa spalare si este destul de bun in aceasta combinatie. Nu are eficienta unui tratament pentru par uscat, insa nici pretul nu este comparabil, asa ca pot sa spun ca imi indeplineste asteptarile.
Dinu Fond de ten cremos  Porcellan 01 - SANTE NATURKOSMETIK http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fond-de-ten/fond-de-ten-cremos-porcellan-01-sante-naturkosmetik Este un fond de ten usor, as spune ca are acoperire medie. Este hidratant si tinde sa devina uleios la aprox 1-2 ore dupa aplicare, asa incat pentru persoanele cu tenul gras cred ca ar trebui o pudra foarte buna.Eu am tenul mixt, gras doar in zona T si foarte uscat in rest, folosesc pudra minerala de la Barefaced pentru zona T, insa tot tinde sa se ingrase si sa necesite retus. Ofera un aspect natural, nuanta este deschisa, chiar ca in imagine si miroase frumos. Se preteaza la aplicare in mai multe straturi
Dinu MINI Fond de ten mineral SERENITY 2.5g - Barefaced Beauty http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fond-de-ten/mini-fond-de-ten-mineral-serenity-25g-barefaced-beauty Eu l-am luat pentru a il folosi ca pudra, avand tenul mai uscat (de fapt, e mixt, insa probema pe care o urmaresc mai atent este in partea uscata). Are o putere buna de acoperire, desi nu totala si nu trebuie aplicat in cantitate exagerata pentru a nu patrunde in liniile fine. Pentru zona T nu matifiaza prea tare, dar folosesc si un fond de ten mai gras (de la Sante), deci ma asteptam la acest lucru. In orice caz, daca retusez cam la 3-4 ore, e in regula. Nu e o cantitate mare, e practic o mostra, dar nu se consuma asa de repede si imi place ca nu trebuie sa cumpar tot produsul ca sa vad cum e. Per total, ajuta la realizarea unui machiaj natural, flawless (pentru pers cu tenul foarte deschis, cel putin) si cred ca pentru cele cu tenul gras este chiar bun ca fond de ten.
Dinu Fard de pleoape quattro Cappuccino Cream 02 - LAVERA http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/farduri-de-pleoape/fard-de-pleoape-quattro-cappuccino-cream-02-lavera Culorile imi plac, se aplica bine cu orice tip de pensula. Pentru un machiaj smoothie, parerea mea este ca nuanta cea mai inchisa merge mai degraba pentru tonul mediu, eu am folosit ceva mai pigmentat pentru tonul inchis. Nuanta cea mai deschisa este potrivita si pentru a ilumina arcada la un machiaj de zi. Are rezistenta ok, nu simt o diferenta fata de machiajul industrial. Imi place mai ales ca nu imi irita ochii si pleoapele, ca alte produse. Ii dau 5* pentru un machiaj de zi, insa pentru machiaj de seara ar fi cam de 3* pentru ca nu are un maro pigmentat.
Dinu Deodorant natural roll-on Caise & Flori de soc - Benecos http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-natural-roll-on-caise-flori-de-soc-benecos Miroase placut, insa nu este suficient de puternic pentru mine. Prefer deodorantele tip spray sau cele mai solide, asa ca le voi incerca si pe acelea. In orice caz, in materie de deodorante, particularitatile pielii fiecarei persoane fac mare diferenta, asa ca nu pot sa exclud ideea ca functioneaza mai bine pentru alte persoane.
Dinu Blush natural trio FALL IN LOVE - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fard-de-obraz/blush-natural-trio-fall-in-love-benecos Este potrivit pentru o colorare discreta a obrajilor, dar si pentru o colorare mai intensa. L-am folosit pentru un machiaj de seara aplicand 2 straturi si a devenit mult mai vizibil. Sunt multumita de cum imi completeaza machiajul, mai ales ca am tenul deschis si nu vreau sa aplic  prea mult sau prea inchis.
Dinu Blush natural trio FALL IN LOVE - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/fard-de-obraz/blush-natural-trio-fall-in-love-benecos Este potrivit pentru o colorare discreta, dar si pentru o colorare intensa, daca se aplica 2 straturi. L-am folosit inclusiv la machiaj de seara si am fost multumita. Am tenul deschis, asa ca nu vreau sa fie prea pigmentat sau sa aiba o nuanta prea inchisa si, fiind 3 culori, e usor de ajustat nuanta
BAICU Pudra de ten compacta Porcelain - Benecos http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/pudra/pudra-de-ten-compacta-porcelain-benecos Excelenta pentru un ten deschis la culoare. Nu incarca tenul si rezista de dimineata pana seara. Eu o aplic zilnic peste fond de ten. Nota 10 !
BAICU Vopsea de par naturala Rosu (Henna, Amla si Jatropha) - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/vopsea-de-par-naturala/vopsea-de-par-naturala-rosu-henna-amla-si-jatropha-khadi Eu folosesc Hena de 2 ani. Combin rosu cu saten inchis si imi place ca mereu am o nuanta noua. Pe firele albe prinde mai rosu sau mai saten, in functie de cata pudra pun mai multa. Eu sunt satena inchis cu fire albe asa ca dup ce ma vopsesc sunt saten inchis cu reflexe rosii. Sunt foarte incantata ca aceasta vopsea dureaza o luna si nu mi mai irita scalpul, fata de vopseaua din comert care dupa  aproximativ 3 sapt disparea. Nota 10 !
BAICU Vopsea de par naturala Saten Inchis - Khadi http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/vopsea-de-par-naturala/vopsea-de-par-naturala-saten-inchis-khadi Folosesc aceasta vopsea de 2 ani. O combin si cu Hena rosu. Acopera foarte bine firele albe si rezista o luna si mai bine pe par. Nu mi mai cade atat de mult par ca atunci cand foloseam vopsea traditionala. Eu o mai combin cu ulei de argan, un galbenus si o lingurita de miere si o las pe par minim 2 ore, apoi doar ma clatesc fara sampon. Abia a doua zi ma spal cu sampon. Parul meu este matasos, stralucitor si cu volum.
BAICU Apa micelara purifianta hipoalergenica, ten sensibil mixt si gras, Pure 500ml - JONZAC http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/curatare-si-demachiere/apa-micelara-purifianta-hipoalergenica-ten-sensibil-mixt-si-gras-pure-500ml-jonzac Cel mai important este ca nu ma ustura ochii de la acest demachiant. In plus sterge foarte repede machiajul, nu e nevoie sa folosesc mult si sa insist. Pielea ramane curata si hidratata . Am folosit o lunga perioada creme demachiante dar aceasta apa micelara este de departe mult mai buna.
BAICU Ser anti-pete cu efect de albire - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/cuperoza-pete-pigmentare-cicatrici/ser-anti-pete-cu-efect-de-albire-100-percent-pure-cosmetics Doar ce l-am terminat. Este excelent pentru petele maronii de soare de pe frunte, nas si barbie. Eu ma lupt cu ele de mult timp, mai ales cand stau in soare, chiar daca folosesc spf50. Am folosit multe creme pentru pete, dar abia cu acest ser am reusit sa scap de ele. O sa mi mai iau unul, mai ales acum pe timp de vara. Il folosesc dimineata si seara dupa ce ma demachiez.
Anca Absorbante normal cu aripioare 14 buc - Natracare http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/absorbante-normal-cu-aripioare-14-buc-natracare Le folosesc de ceva timp si sunt foarte delicate  si nu se simt pe piele ca si cele clasice.Recomand!
Anca Crema pentru ochi cu cafeina, 30 ml - 100 Percent Pure Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/ochi-creme-contur-serumuri/crema-pentru-ochi-cu-cafeina-30-ml-100-percent-pure-cosmetics Este pentru prima oara cand imi achizitionez aceasta crema si am incredere ca nu ma va dezamagi, o sa vin cu vesti dupa ce o testez :)
Anca Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 550g http://www.organik.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/unturi-cosmetice-naturale/unt-organic-de-shea-nerafinat-akoma-skincare-refill-550g Folosesc de f.mult timp untulde shea,pentru corp,fata,maini si este de departe un produs f.bun hidratant si il folosesc seara  si pentru conturul de la ochi pentru hidratare intensa.Il recomand cu drag.
Lozneanu Protej slip din bumbac organic mini 30 buc - Natracare http://www.organik.ro/igiena-personala/absorbante-tampoane-cupa-menstruala/protej-slip-din-bumbac-organic-mini-30-buc-natracare Le folosesc de ceva timp si sunt foarte delicate  si nu se simt pe pile ca si cele clasice.
Andreea Apa de colonie bio (eau fraiche) Divine Orchidee, 30 ml - Acorelle http://www.organik.ro/parfumuri-bio-si-naturale/parfumuri-pentru-femei/apa-de-colonie-bio-eau-fraiche-divine-orchidee-30-ml-acorelle Iubesc faptul ca desi este facut din ingrediente naturale este atat de intens, floral, si persistent. Bun pentru corp si pentru suflet :)
Andrea Bratara anti-tantari refolosibila, diverse culori - BUDDYGUARD http://www.organik.ro/mama-si-copilul/remedii-naturale-repelente-insecte/bratara-anti-tantari-refolosibila-diverse-culori-buddyguard e buna si impotriva capuselor? ca vad ca scrie si alte insecte....
Elena Sampon bio par uscat Nordic Birch, 250 ml - URTEKRAM http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-bio-par-uscat-nordic-birch-250-ml-urtekram Este un sampon extraordinar!! L-am luat de 2 ori de pe acest site.. curata fff bine si nu usuca. Eu am parul gras la radacina si uscat la varfuri si folosesc si masti cu uleiuri tratament. Curata super! De cand n-am mai pus pe par sampoane chimice nu mi se mai despica varfurile ca inainte.
Otilia Crema bio protectie solara FPS 20, 75 ml - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/protectie-solara-bio/crema-bio-protectie-solara-fps-20-75-ml-eco-cosmetics Este eficienta crema, protejeaza bine, nu ne-am ars. Insa are o textura groasa, se aplica mai greu pe piele.
Otilia Ulei esential de Lavanda (lavandula angustifolia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/uleiuri-si-unturi-naturale/uleiuri-esentiale-naturale/ulei-esential-de-lavanda-lavandula-angustifolia-organic-10-ml-eco-cosmetics Are un miros foarte placut, cel mai bun ulei de lavanda ce am avut pana acum.
Otilia Gel bio intensiv pentru ingrijirea unghiilor si cuticulelor - LAVERA http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/ingrijire-maini-si-picioare/gel-bio-intensiv-pentru-ingrijirea-unghiilor-si-cuticulelor-lavera Se absoarbe rapid, este usor de folosit, dar nu sunt satisfacuta 100 % de rezultat, cred ca produsele asemanatoare dar pe baza de ulei (nu gel) sunt mai eficiente.
Otilia Gel de dus bland cu miere si lapte de migdale - LAVERA http://www.organik.ro/igiena-personala/geluri-de-dus-si-baie/gel-de-dus-bland-cu-miere-si-lapte-de-migdale-lavera Foarte bun, recomand! Are un miros placut si nu usuca pielea.
Geanina Deodorant natural cu bicarbonat Ylang Ylang & Calendula, borcanel - Schmidts's Deodorant http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-natural-cu-bicarbonat-ylang-ylang-calendula-borcanel-schmidtss-deodorant Rezista ok pana la un punct, dar pateaza foarte tare hainele (lasa impresia de transpiratie puternica pe haine, si in plus, se impregneaza atat de tare in haine, ca nu mai iese nici la spalat cu detergent special). Modalitate de aplicare deficitara.
Geanina Sampon Thin to Thick, tratament pentru par fin, fara volum, 237 ml - JASON http://www.organik.ro/cosmetice-naturale-par/sampon/sampon-thin-to-thick-tratament-pentru-par-fin-fara-volum-237-ml-jason Foarte ok, unul dintre putinele sampoane care intr-adevar confera volum.
Irina BB cream compact 5 in 1 cu FPS 50 (01 ten deschis) - JONZAC http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/creme-nuantatoare-bb-cream/bb-cream-compact-5-in-1-cu-fps-50-01-ten-deschis-jonzac Sunt multumita de acest bb cream, am tenul mixt dar il folosesc doar peste o crema de protectie solara si il aplic cel mai usor  cu degetele, la inceputul aplicarii pare un pic mai inchis dar se adapteaza nuantei tenului frumos si uniform. Apreciez foarte mult ca nu da luciu tenului  si are o acoperire buna.
Irina Pudra compacta organica, cu ingrediente florale, Ivory - ZUII Organic http://www.organik.ro/machiaj-mineral-si-bio/pudra/pudra-compacta-organica-cu-ingrediente-florale-ivory-zuii-organic Este o pudra buna cu o nuanta naturala, acoperire destul de mare si usor matifiant. Il folosesc doar singur, am incercat peste un fond de ten si crema dar nu s-a comportat la fel de bine.
Irina Sapun cu unt de shea, baobab si extract de vanilie - Akoma Skincare http://www.organik.ro/mama-si-copilul/baita-si-toaleta/sapun-cu-unt-de-shea-baobab-si-extract-de-vanilie-akoma-skincare Imi place foarte mult si sunt dependenta de acest sapun, lasa pielea hidratata, catifelata si usor parfumata a  vanilie.
Irina Lac de unghii Next Wave 135 - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/lacuri-de-unghii/lac-de-unghii-next-wave-135-joko Nunanta este frumoasa iar in cazul meu are rezistenta buna. Calitate-pret super!
Irina Top coat lucios, cu aspect de gel - Joko http://www.organik.ro/manichiura-si-pedichiura/produse-pentru-unghii-cuticule-manichiura/top-coat-lucios-cu-aspect-de-gel-joko Foarte multumita  de aspect si durata, recomand!
Irina Regenerant celular pentru fata si corp cu aloe vera, multifunctional - Bioearth http://www.organik.ro/cosmetice-bio-ten/protectie-solara-pentru-ten/regenerant-celular-pentru-fata-si-corp-cu-aloe-vera-multifunctional-bioearth Foarte bun pentru tenul meu mixt si cu pete, dupa epilat sau diverse iritatii, este intr-adevar un  multifunctional  minunat.
Irina Deodorant natural cu bicarbonat Lavender & Sage, borcanel - Schmidts's Deodorant http://www.organik.ro/igiena-personala/deodorante/deodorant-natural-cu-bicarbonat-lavender-sage-borcanel-schmidtss-deodorant Este un deodorant foarte eficient am fost super incantata dar... din pacate dupa aproximativ o luna de folosire zilnica am observat ca pielea de la subrat avea un aspect  neuniform si  devenise sensibila, am trecut la un deodorant roll-on de la Eco si pielea si-a revenit la normal ( in cateva zile ). Am aflat ca unele persoane pot avea  o reactie  la deodorantele cu bicarbonat...imi pare foarte rau ca nu il mai pot folosi .
oana Pachet 2 X Bila de spalare ecologica Ecobola - Irisana http://www.organik.ro/detergenti-ecologici/detergenti-ecologici-pentru-bebe-si-copii/pachet-2-x-bila-de-spalare-ecologica-ecobola-irisana Eu am luat setul de 2 bile. Prima incercare nu a fost chiar pe masura asteptarilor: rufele au iesit la fel de curate ca si inainte, dar nu miroseau a rufe curate (am folosit ambele bile la o masina plina fara detergent si fara balsm). A doua incercare a fost reusita, deoarece am pus putin balsam pt a da un miros mai placut. Hainele intr-adevar sunt moi si mai putin sifonate ca inainte (cu detergent obisnuit). Recomand in spacial celor care au copii  mici si celor care sunt interesati de protejarea mediului de poluanti.
Corina Ulei natural anti tantari - Eco Cosmetics http://www.organik.ro/mama-si-copilul/remedii-naturale-repelente-insecte/ulei-natural-anti-tantari-eco-cosmetics Pentru noi a fost foarte eficient L-am folosit si pe copil mic, de 2 ani, nu a avut nicio reactie alergica. Am dat mai intai putin, pe manuta, ca sa vedem daca e vreo problema, dar n-a fost cazul. Miroase  placut, recomand.
Foloseste MAJUSCULE