LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Recenzii si opinii clienti la produsele Organik martie 2018

În primul rând, vă mulțumim pentru implicarea de care ați dat dovadă în această campanie!  Concursul "Premiem recenzii" s-a născut în urma sondajului de satisfacție a clientilor organik.ro. Cu ocazia acestui sondaj, am aflat ca un aspect foarte important pentru clienții noștri sunt recenziile celor care au comandat si folosit produsele noastre.
Pe parcursul ultimelor 3 săptamâni am primit foarte multe recenzii și ne-am bucurat de diversitatea lor dar și de gradul de apreciere ridicat pentru produsele pe care le comercializăm . Daca sunteti curiosi, le puteti citi pe toate în continuare.

SPECIAL Poți acorda stele celor mai bune recenzii si ajuți la alegerea căstigătorul premiului special >>Viziteaza sondajul

comment_id user_name Produs Recenzie
4892 Dobre Gel de curatare bio cu ceai verde si echinacea - Eco Cosmetics  Am un ten gras si folosesc de o luna acest gel. Sunt  foarte multumita . Curata delicat fata si nu usuca, are un miros discret.
Il recomand !
5450 eden Gel de curatare bio cu ceai verde si echinacea - Eco Cosmetics  Foarte bun.Nu ususca fata deloc si demachiaza foarte bine din prima cu o cantitate mica de produs.Recomand mai ales pentru tenul gras.
5147 DIANA Gel pur aloe vera 99% - Bioearth  EXCELENT!!! Foarte eficient impotriva iritatiilor, pentru pielea mainilor afectata de frig/detergenti/sapunuri chimice. Este o crema de maini excelenta, care se absoarbe rapid, fara a lasa pe piele stratul acela gras suparator, iar faptul ca nu are alt miros in afara de cel de aloe este inca un avantaj. A facut sa dispara in 2 zile o afectiune cutanata care nu se cicatriza de aproape 2 saptamani. Il foloseste intreaga familie si suntem foarte multumiti de rezultate!
4699 Luu Gel pur aloe vera 99% - Bioearth  Foarte bun produsul. Se poate folosi atat pe fata cat si pe corp, pt rani, iritatii, infectii mici.
5267 Ana Gel pur aloe vera 99% - Bioearth  Panaceu pentru piele. L-am folosit după plajă, după epilare, pe o zonă roșiatică a obrazului, când am tenul mai iritat, pe coșuri, pe piele atât de uscată că mi se crapă și peste tot a fost absolut minunat. Încă nu l-am folosit în produse homemade, dar clar va fi un ingredient nelipsit oriunde se poate aplica. Singurul lucru care îmi displace este că e dificil de scos din tub când e pe sfârșite și am impresia că se irosește mult produs așa. Dacă ar exista o versiune la borcan, ar fi absolut ideal. Până atunci, stoarcem cât putem din el. Sunt curioasă și cum este versiunea cu arbore de ceai.
4867 Georgiana Gel pur aloe vera 99% - Bioearth  Un produs foarte bun si eficient impotriva iritatiilor. L-am folosit impotriva iritatiilor pe care le-am avut pe fata, iar in cateva zile mi-au trecut lasand piele curata si hidratata. In continuare il folosesc seara in locul cremei de noapte.
4830 Mariana Crema hidratanta activa bio cu luminita noptii - Bioearth  Este o crema foarte buna. Intra usor in piele.Recomand!
4971 Vatajita Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  Atentie! Creaza dependenta! Nu m-as mai putea lipsi de el. Il folosesc pt fata si pt corp in special antivergeturi. E genial ca are pulverizator!
5055 Mincu Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  Cel mai bun ulei. Il folosesc in loc de crema pe fata, dar si pe corp, cateodata si pe par. Cel mai bine merge aplicat pe pielea umeda. Pielea nu ramane uleioasa dupa aplicare.
5448 Ana Maria Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  foarte bun produsul, am avut unul similar din Maroc nu am vazut diferente intre ele, il folosesc in locul cremei de fata si pe pielea copilului!
5340 Matei Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  Foarte bun produsul, dar nu pentru tenurile grase - acneice. il folosesc cu mare incredere pe corp, mai ales pe timp de iarna.
5165 Iza Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  Foarte bun uleiul! Cele mai bune rezultate le-am vazut la maica-mea si la sotul meu - ambii au tenul mai ridat si mai uscat decat al meu. La maica-mea a fost incredibil, uitasem ca l-a folosit seara si a doua zi am intrebat-o ce si-a facut la fata ca arata super bine. Acum o mai depinde si de tenul fiecaruia, nu stiu ce sa spun. Cel mai bine o iei pe incercate, in cel mai rau caz in folosesti pe corp daca nu ti se pare ca e potrivit pentru tine..
5312 Andreea Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  Foarte mulțumită , îl folosesc pentru ten cât și pentru corp după duș.
4889 Aura Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  Folosesc de cateva luni uleiul de argan si sunt foarte multumita . Il recomand !
5394 Daniela Ulei de argan bio, 50 ml - ArganMaroc  Imi place, acest ulei este un produs multifunctional, hidrateaza foarte bine si este absorbit rapid in piele!
5391 Irina Crema antirid bio cu aloe vera si extract de ginseng - Bioearth  Este o crema light, usor parfumata dar potrivita pentru tenul meu mixt si sensibil. Imi place sa o folosesc si ca baza de machiaj pentru ca se absoarbe foarte bine si repede. Pentru persoanele cu tenul uscat se poate sa nu fie suficient de hidratanta.
4858 Natalia Dascalu Deodorant bio cu nalba si frunze de maslin - Eco Cosmetics  L-am folosit vara ,desi eu nu transpir mult ,nu m-a protejat .Are o textura tare ,tine f mult din cauza asta ,n-am avut rabdare sa se termine.Miroase foarte placut .
4680 URSU Deodorant bio cu nalba si frunze de maslin - Eco Cosmetics  una din preferatele noastre....rezistent
5045 Daniela Gel de dus natural cu rodie si ceai verde - Eco Cosmetics  Acest gel de dus curata delicat, are un miros discret si are o formula care pastreaza pielea moale si catifelata. Il recomand!
4625 Dalia Lotiune de corp super hidratanta cu ulei de masline si rodie - Eco Cosmetics  Crema hidrateaza foarte bine piela, eu o folosesc pe tot corpul in special pentru zonele cu vergeturi imediat dupa dus (1-3 min dupa) si am observat o imbunatatire considerabila a aspectului vergeturilor dupa cateva zile, o recomand cu incredere :)
5036 mocan VEGICOR crema cortizon natural - Bioearth  l-am comandat pt dermatita atopica (adult) si functioneaza desi obisnuita cu cortizonul din farmacie care are efect dupa o singura aplicare, am crezut ca nu va avea succes...dupa aprox 7 zile se vede o f mare imbunatatire;
5218 Albu Pasta de dinti homeopata cu chimen negru, fara fluor - Eco Cosmetics  Are un gust placut, curata bine dintii si lasa o senzatie de prospetime dupa folosire. Sunt multumita de acest produs.
4890 Aura Pasta de dinti homeopata cu chimen negru, fara fluor - Eco Cosmetics  Folosesc de doua luni aceasta pasta de dinti si sunt  foarte multumita . Curata bine  dintii si lasa o senzatie de prospetime in gura .Recomand !
5043 Daniela Pasta de dinti homeopata cu chimen negru, fara fluor - Eco Cosmetics  Imi place aceasta pasta de dinti pentru ca are un gust placut, un miros proaspat de chimen si curata foarte bine dintii.
5164 iza Pasta de dinti homeopata cu chimen negru, fara fluor - Eco Cosmetics  Nu e deranjanta, face echipa buna cu periuta electrica, gustul e placut.
4677 URSU Pasta de dinti homeopata cu chimen negru, fara fluor - Eco Cosmetics  una din preferatele noastre
4676 URSU Apa de gura bio concentrata, cu salvie si chimen negru - Eco Cosmetics  nu are gust, este eficienta
5123 Claudia Apa de gura bio concentrata, cu salvie si chimen negru - Eco Cosmetics  Sunt foarte multumita de produs. Are un gust usor mentolat. Nu mai simt nevoia sa ma clatesc insistent, ca dupa o apa de gura obisnuita :).
5289 kiss Sampon bio hidratant cu nalba si maslin-Eco Cosmetics  Sunt foarte multumita de el.
5085 Bosinceanu Sampon bio pentru volum cu kiwi si lime-Eco Cosmetics  Am parul gras si trebuia sa ma spal pe cap aproape zilnic, dar de cand il folosesc pot sta si 5 zile. Usuca putin parul si trebuie sa stau cu balsam pe varfuri  mai mult timp de cat inainte, dar acest lucru nu ma supara avand in vedere ca nu mai am aspectul de par nespalat. :)
4631 Dorina Sampon bio pentru volum cu kiwi si lime-Eco Cosmetics  Foarte bun! Il folosesc impreuna cu balsamul Eco Cosmetics.
5041 Daniela Sampon bio pentru volum cu kiwi si lime-Eco Cosmetics  Imi place acest sampon, curata delicat parul, ofera volum si stralucire. Sunt multumita!
5209 Elena Sampon bio pentru volum cu kiwi si lime-Eco Cosmetics  L-am folosit si eu dar mi s-a parut ca nu mi se potriveste. Daca vreti hidratare pentru par.. atunci nu este alegerea buna. Mie mi-a uscat parul si eu imi doream volum dar nu sa-l usuce. Cred ca este bun pentru persoanele cu par gras..  dar cum al meu are tendinta de uscare la varfuri mai ales.. prefer sa raman la Urtekram cu cocos sau pt par uscat si 100% Pure.
4891 Aura Sampon reparator bio cu mirt si gingko biloba-Eco Cosmetics  Un sampon care curata  foarte bine, ofera parului stralucire si volum.Il recomand !
5042 Daniela Sampon reparator bio cu mirt si gingko biloba-Eco Cosmetics  Un sampon foarte bun, hidrateaza parul si il curata delicat. Dupa spalare parul ramane stralucitor si este usor de pieptanat.
5366 Calfa Lorena Balsam de par bio cu ceai verde si jojoba - Eco Cosmetics  Acest produs este absolut genial! Folosesc de mai bine de un an saponul cu lime si kiwi in combinatie cu balsamul ptr volum de la Morrocanoil. Acest balsam de la Ecocosmetics l-am folosit in urma unei de colorari totale . Stim cu toate ce inseamna acest lucru. Insa dupa folosirea balsamului parul arata mai bine ca inainte . Este plin de volum de la radacina, straluceste pur si simplu, este matasos si usor de descurcat. Mai bun decat balsamul pe care il foloseam inainte care costa de 5 ori mai mult.
4633 Dorina Balsam de par bio cu ceai verde si jojoba - Eco Cosmetics  Foarte bun! Sunt foarte multumita de el!
5185 Albu Gel de par bio fixare si volum - Eco Cosmetics  L-am cumparat pentru sotul meu, dar am fost atat de incantata de el, incat il folosesc si eu zilnic. Nu incarca parul, miroase placut si e facut 100% din ingrediente naturale!
5422 buia Balsam de par intensiv cu ulei de masline si catina - Eco Cosmetics  FOARTE MULTUMITA, HIDRATEAZA, DESCALCESTE PARUL FIN CU TENDINTA LA INCURCARE, PARUL ARE ASPECT SI TEXTURA EVIDENT MAI BUNA CHIAR DUPA PRIMA UTILIZARE
5150 Diana Sampon si gel de dus bebe cu rodie si catina alba - Eco Cosmetics  Este un produs excelent!! Il folosesc la fetita mea de aproape 7 ani, atat pe par cat si pe corp. Spuma delicata, miros placut si discret. Cu produsele cosmetice clasice era necesar sa o spal pe par la fiecare 2 zile. Folosind acest produs parul se pastreaza si miroase proaspat chiar si o saptamana.
5237 Neagu Ulei natural antivergeturi pentru sarcina Weleda  L-am folosit pe toata perioada sarcinii, dar si dupa, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.
4928 Stioiu Georgiana Ulei natural antivergeturi pentru sarcina Weleda  Nu miroase puternic, hidrateaza bine pielea si nu lasa urme pe haine. Singurul inconvenient de pana acum este gramajul: cei 100 ml se termina destul de repede.
5284 Irina Pasta de dinti naturala cu sare - Weleda  Curata foarte bine dintii si ingrijeste gingiile. Are o aroma placuta de plante.
5014 dana ioana Pasta de dinti naturala cu sare - Weleda  foarte buna pasta de dinti.
5291 kiss Pasta de dinti naturala cu sare - Weleda  Imi place.Curata fff bn.Merita banii
5238 Maria Sampon si gel dus cremos cu galbenele, 200 ml - Weleda Baby  Miroase placut si il relaxeaza pe cel mic. Pentru extra spuma, folositi o cantitate mica de produs impreuna cu jet puternic de apa cand pregatiti baita.
5341 Matei Crema de fata cu galbenele, 50 ml - Weleda Baby  Are un parfum minunat. imi aduce aminte de copilarie. Este ideala pentru tenul matur, mai ales in zilele geroase.
5386 ANTON Crema iritatii scutec cu galbenele, 75 ml - Weleda Baby  Am folosit-o pt iritații și într-adevăr după 2 utilizări s-au ameliorat.Sunt mulțumită de ea.
5239 Maria Crema iritatii scutec cu galbenele, 75 ml - Weleda Baby  Ofera protectie maxima, mai ales in zona funduletului care tinde mereu sa fie iritata.
5079 Diana Crema iritatii scutec cu galbenele, 75 ml - Weleda Baby  Una dintre cele mai bune creme folosite
4640 Albu Absorbante super cu aripioare 12 buc - Natracare  Sunt multumita de acest produs, care protejeaza la fel de bine ca un absorbant clasic, avand totusi avantajul ca nu contine clor sau alte substante care pot fi iritante mai ales intr-o zona asa sensibila.
4651 Oana Protej slip din bumbac organic mini 30 buc - Natracare  Folosesc aceste protej slipuri deoarece cele obisnuite imi provoaca iritatii. Sunt foarte multumita de ele.
4984 Ioana Protej slip din bumbac organic mini 30 buc - Natracare  Le folosesc pe toate din Gama Natacare de vreo 2 ani și sunt foarte mulțumită!
4708 Alina P Protej slip din bumbac organic mini 30 buc - Natracare  Sunt cele mai bune absorbante zilnice folosite pana acum, nu contin parfum, inalbitori si alte subtante care de obicei imi provoaca iritatii. Recomand!
4691 Mihaela Protej slip din bumbac organic curved 30 buc - Natracare  Folosesc de ani de zile absorbantele Bio și le recomand cu căldură pe cele de la Vivicot și Natracare. Sănătatea noastră ține și de igiena intimă.
4987 Ioana Protej slip din bumbac organic tanga 30 buc - Natracare  Foarte bune, îmi place ca dezlipesc ușor aripioarele când le dau jos, ceea ce era o problema cu alte branduri la lenjerie tanga.
4693 Mihaela Protej slip din bumbac organic tanga 30 buc - Natracare  Folosesc de ani de zile absorbantele Bio și le recomand cu căldură pe cele de la Vivicot și Natracare. Sănătatea femeii ține foarte mult și de igiena intimă, de calitatea tampoanelor, absorbantelor, etc.
4985 Ioana Protej slip din bumbac organic ultra subtire 22 buc - Natracare  Le prefer pe celelalte, aceeași cutie cu verde dar sunt mai groase. Acestea sunt foarte subțiri. Recomand Natacare!
5118 Otilia Protej slip din bumbac organic ultra subtire 22 buc - Natracare  Un produs calitativ, neiritant. Le prefer pentru ca sunt subtiri, au un adeziv bun si sunt din bumbac. Recomand!
4586 Ioana Servetele umede din bumbac organic pentru igiena intima Natracare  Sunt foarte fine, miros placut si improspateaza zona intima. Sunt ideale pentru o  calatorie lunga.
4988 Ioana Tampoane SUPER fara aplicator 20 buc - Natracare  Sunt foarte bune, eu le las și peste noapte. Cele din comerț sunt pline cu clor și alte substanțe extrem de dăunătoare pentru o zona atât de intima!
5449 Ana Maria Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 125 g  Foarte bun produsul, il folosesc pentru pielea copilului ten si maine pentru mine. De precizat ca sunt alergica la toti crocobaurii gen parabeni, sulfati etc care se folosesc in cremele chiar si de la cele mai cunoscute firme cu untul de shea de la Akoma Ghana nu am probleme in nici un fel.
5142 Daniela Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 125 g  Untul de shea hidrateaza foarte bine, il folosesc atat pentru par, cat si pentru corp. Recomand pentru calitatea exceptionala!
5274 Elena Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 300g  Este o minune a naturii acest unt! Este extraordinar de bun pentru piele si par. Cand folosesc masca de par cu unt de shea (in combinatie cu alte uleiuri.. de susan, migdale dulci, jojoba, cocos  si topit la bainmarie) parul are mai mult volum, aspect sanatos si luciu deosebit. Multe persoane se sperie de faptul ca untul de shea este lipicios si le este teama ca nu vor putea sa curete scalpul si parul cu sampon. Eu folosesc sampon organic Urtekram (cu cocos) sau sampon 100%Pure (pt stralucire) dar este ff bun si cel cu brusture si neem ... am nevoie de 2 samponari si gata. In plus, untul de shea regleaza secretia de sebum. Face minuni si pentru ten/piele. Hidrateaza bine si protejeaza.
Pielea este cel mai mare organ al omului..  deci este fff important ce punem pe piele. Este foarte important sa renuntam DEFINITIV la sampoanele chimice din comert, la gelurile de dus pline de chimicale si parabeni tot din comert.. la vopselele chimice care "ajuta" la chelire. Natura ne ofera tot, absolut tot.  De cand am trecut la produse organice, nici nu mai imi cade parul, nici nu mai mi se despica varfurile..  pur si simplu ma simt bine in pielea mea.
Recomand acest unt din toata inima; tenul/pielea/parul va va multumi!
4724 Gabriela Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare  Excelent! Este delicat, fin, usor de folosit si este foarte bine tolerat atat de pielea bebelusului, cat si a parintilor :). Recomand cu drag!
4933 irina timar Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare  Excelent!il folosesc pe tot corpul dupa dus,înlocuieste cu succes orice lapte de corp,lasa pielea fina,matasoasa si hidratata.Il ador,o sa cumpar mereu in loc de creme de corp scumpe.
5269 Ana Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare  Îl folosesc în fiecare seară și înainte de machiaj, după ce am pulverizat un strat subțire de apă termală. Pielea este mai fină, iar mirosul este minunat. Intră destul de repede în piele și nu mi-am pătat fețele de pernă de la el.
Îl folosesc și pe corp, după duș, pe pielea umedă, atunci când simt că are nevoie de niște hidratare ân plus.
Pe păr dă luciu, dar mie mi-l încarcă prea tare, chiar și-n cantități mici.
Faptul că are grad alimentar îl face foarte sărutabil, mai ales când e folosit în combinație cu uleiul de lavandă pentru un parfum subtil pe încheieturi și după ureche.
4685 URSU Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare  noi il folosim pe piele, combinat cu alte unturi si pe par dupa uscarea acestuia. eu sunt foarte multumita. nu este ulei de gatit este doar cosmetic pentru lichefiere se pune in apa calduta sau pe un calorifer/soba. nu cred sa se foloseasca la sampon. poate la masca. este uleios
5216 Elena Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare  Se simte de la prima aplicare ca este un ulei de calitate, este nemaipomenit pentru par (ca masca inainte de spalare si pe parul uscat dupa spalare pentru hidratare), este minunat si pentu corp, mirosul este sublim..
Recomand cu drag!

@URSU: acest ulei nu este doar cosmetic, are grad alimentar.. este foarte bun pentru gingii, este sanatos sa-l consumi in alimentatie..
4794 Adriana Ulei de cocos certificat organic, presat la rece, grad alimentar, 100 ml - Akoma Skincare  un produs foarte bun . hidratant cu o aroma placuta . il folosesc si ca deodorant.
5000 Cornelia B. Crema organica antioxidanta de zi si noapte cu avocado - Essential Care  Imi place foarte mult aceasta crema! Seara, o intind din inertie si pe pielea din jurul ochilor si nu am avut niciodata probleme sau usturimi. Se absoarbe bine, iar dimineata nu ma trezesc cu crema la ochi, asa cum mi se intampla cu alte creme. Folosesc aceasta crema si pe timp de zi, in amestec cu BB cream sau crema nuantatoare; efectul este deosebit.
5373 Diana Argila verde Bentonite, 125g - Akoma Skincare  Nu se amesteca bine,nu se intinde bine,arde fata
5051 Andreea Ulei de masaj fara parfum - Earth Friendly Baby  Are un miros placut de lavanda, nu foarte puternic.  Nu intra in piele foarte repede, ceea ce il face foarte bun pentru masaj.
5115 Ligia Apa de gura naturala Healthy Mouth, pentru gingiile iritate - Jason  E o apa de gura de calitate, dar nefiind mentolata nu prea a fost pe gustul meu. Gust intens de scortisoara.
5211 Elena Sampon organic Aloe vera pentru par normal - URTEKRAM  Curata bine, tinand cont ca eu folosesc tot timpul masca cu ulei inainte de spalare...si nici nu usuca parul. Este un sampon bun, recomand!
4593 Kovacs Alex Sampon organic Nettle (Urzica) anti-matreata - URTEKRAM  Sunt foarte multumit, problemele de matreata au disparut
4726 Alina P Sampon organic pentru volum Rhassoul african - URTEKRAM  Curata foarte bine si confera volum insa folosit fara balsam usuca parul pe lungime. Este foarte importanta agitarea flaconului intrucat argila, fiind mai grea, se depune pe fundul acestuia.
5210 Elena Sampon organic Trandafir pentru toate tipurile de par - URTEKRAM  Este un sampon foarte bland, mi se pare potrivit pentru parul uscat mai ales.
4701 Luu Gel dus Brown Sugar, family size 500 ml - URTEKRAM  Este 100% natural, dar cu toate astea face spuma. Mirosul este discret si placut
5301 Rus Bianca Ulei esential de Tea Tree (melaleuca alternifolia) organic, 10 ml - Eco Cosmetics  Este un produs excelent pe care-l folosesc in preparatele mele cosmetice, dar si in produse cosmetice, in mod special in sampon pentru ca ajuta impotriva matretii.
Il recomand cu caldulara :)
5278 Cristina Argila alba caolin, uz cosmetic, 100g - Akoma Skincare  Îmi place aspectul pielii după ce am folosit această argila. Este mult mai luminos și curat, are putere de curatare a punctele negre.
4935 Evelyn Pasta de dinti organica Ceai verde si Menta - Urtekram  O pasta de dinti care curata eficient dintii si are un gust revigorant. Recomand.
5139 Daniela Crema bio de zi cu rodie si papaya - Eco Cosmetics  Este o crema care are o consistenta fina, nu necesita folosirea unei cantitati mari, hidrateaza, se absoarbe repede in piele si are un miros discret.
4610 Albu Crema bio de zi cu rodie si papaya - Eco Cosmetics  Este o crema care se absoarbe foarte usor si este potrivita pentru tenul meu , care este un ten mixt. Este si foarte hidratanta si poate fi folosita si de persoanele cu un ten putin mai uscat. Are un miros discret si placut si un mare plus este faptul ca nu este testata pe animale.
4662 Codruta Crema bio de zi cu rodie si papaya - Eco Cosmetics  Imi place foarte mult acesta crema, o recomand. Am cumparat-o deja de cateva ori. Nu incarca tenul, il hidrateaza si are un miros placut, destul de subtil. Eu am tenul mixt si este prima crema care imi lasa tenul mat, fara sa luceasca.
5132 Alex Balsam buze bio cu ulei de masline si rodie - Eco Cosmetics  Lasa buzele catifelate fara a le incarca. Sunt multumita de produs
5356 pricope Fond de ten mineral GRACIOUS, 12g - Barefaced Beauty  Produsele au venit intr-un timp foarte scurt. Ambalajul acestui fond de ten are un sistem de siguranta care nu permite risipirea produsului. Faptul ca nu contine talc si bismut constituie cel mai mare avantaj. Am cautat mult timp un fond de ten pentru un ten sensibil si acesta este perfect! Aspectul este natural si nu necesita o cantitate mare de produs pentru a obtine aspectul dorit. Raportul calitate-pret este excelent. Aceasta nuanta este potrivita pentru un ten deschis. Pudra minerala ofera luminozitate si nu usuca pielea. Din punctul meu de vedere este cel mai bun produs descoperit pana acum si cu siguranta il voi recumpara! Multumesc echipa oranik.ro
5357 pricope Fond de ten mineral GRACIOUS, 12g - Barefaced Beauty  Produsele au venit intr-un timp foarte scurt. Ambalajul acestui fond de ten are un sistem de siguranta care nu permite risipirea produsului. Faptul ca nu contine talc si bismut constituie cel mai mare avantaj. Am cautat mult timp un fond de ten pentru un ten sensibil si acesta este perfect! Aspectul este natural si nu necesita o cantitate mare de produs pentru a obtine aspectul dorit. Raportul calitate-pret este excelent. Aceasta nuanta este potrivita pentru un ten deschis. Pudra minerala ofera luminozitate si nu usuca pielea. Din punctul meu de vedere este cel mai bun produs descoperit pana acum si cu siguranta il voi recumpara! Multumesc echipa oranik.ro
5353 pricope anamaria MINI Fond de ten mineral SERENITY 2.5g - Barefaced Beauty  Am achizitionat acest produs datorita ingredientelor "safe" si consider ca isi merita banii. Aceasta nuanta este pentru un ten foarte deschis, eu o folosesc impreuna cu una mai inchisa pentru a oferi un aspect mai natural. Faptul ca nu contine bismut este un mare avantaj. Sub forma mini este foarte util pentru: calatorii sau a testa diverse nuante. E un produs care se aplica extrem de usor.
4703 Luu MINI Fond de ten mineral ELEGANCE, 2.5g - Barefaced Beauty  Bun, adera pe ten si nu incarca pielea. Nuanta asta mi s-a potrivit cel mai bine, si am un ten mediu. Am cumparat mai multe nuante, dar cea prezenta se potriveste cel mai bine.
5354 pricope anamaria Fard de obraz APHRODITE - Barefaced Beauty  Acest blush ofera un aspect extrem de natural, poate fi purtat zilnic.  Ofera o discreta stralucire si este foarte pigmentat. Consider ca poate fi utilizat de toate tipurile de ten. Un mare plus pentru ingredientele de calitate si pretul accesibil.
5281 Cristina Rimel bio Maximum Volume Smooth Brown (maro) - Benecos  Îmi place acest rimel, da volum genelor. Rezista, nu ma ustura ochii și nu curge.
5148 Diana Creion bio contur buze Brown (beige-rose) - Benecos  Moale, culoare placuta, intr-o tenta de roz apropiata de culoarea naturala a buzelor. Rezistent, nu se consuma repede, nu usuca buzele, nu irita. Recomand!
5444 Vasilica Creion Kajal bio pentru ochi, Verde - Benecos  Nu persist foarte bine, dar are o culoare frumoasa, este usor de folosit, ideal pentru linia de apa.
4995 Cornelia B. Creion Kajal bio pentru ochi, Maro - Benecos  Creionul este putin cam dur pentru mine. Avand in vedere ca pielea din jurul ochilor este foarte delicata, cea mai buna aplicare este dupa folosirea unui primer, astfel creionul va aluneca mai usor. Culoarea este un maro deschis pe o piele deschisa la culoare. Pentru un maro intens, trebuie insistat cu aplicarea sau aplicat un fard maro/negru peste creion.
5104 Ligia Creion Kajal bio pentru ochi, Negru - Benecos  E un creion foarte bun. E moale, negru intens si se demachiaza usor. Daca intra in ochi, nu ustura deloc. Imi place! Raportul pret-calitate excelent!
5215 Elena Creion Kajal bio pentru ochi, Negru - Benecos  Este un creion foarte bun, de calitate. Imi place textura lui, rezistenta si faptul ca nu irita ochii. Este cremos, se demachiaza usor dar in acelasi timp rezista bine pe pleoapa.
Recomand oricui vrea sa incerce un creion de ochi natural!
4583 Georgiana Creion Kajal bio pentru ochi, Negru - Benecos  Este un produs foarte bun si de calitate!
5304 Rus Bianca Fard de pleoape JEWEL - Barefaced Beauty  Este produsul de care m-am indragostit! Fiind o nuanta naturala, care nu incarca pleoapa, poate fi folosit dimineata si/sau seara si in plus, ai nevoie de o cantitate f mica pentru aplicare. Este excelent!
5087 LIGIA Crema bio cu protectie solara inalta FPS 50+, nuantata - Eco Cosmetics  Am comandat pentru vara trecuta aceasta crema si sunt incantata de ea. De obicei ma prinde soarele pe fata foarte repede (sunt bruneta), dar aceasta crema m-a protejat excelent. La mine functioneaza ca un fond de ten cu protectie mare, ceea ce ma multumeste pe deplin. Am aplicat peste ea o pudra de la Benecos ca sa nu luceasca pielea. Voi mai comanda.
5093 eden Fard de obraz bio Mallow Rose - Benecos  Cred ca se potriveste oricui si asta pentru ca se uniformizeaza foarte placut si usor.Aspectul este natural dar poate fi si mai accentuat daca se foloseste mai mult produs.Nuanta e usor mai inchisa.
4956 buia Lubrifiant organic pe baza de apa 50 ml - YES  Foarte bun! textura apoasa, fara senzatie neplacuta lipicioasa sau vascoasa, bun hidratant, nu da iritatii!
5089 eden Lubrifiant organic pe baza de apa 50 ml - YES  Nu e lipicios si nu mi-a provocat iritatii deloc.E la fel ca unul din comert doar ca este bio.
5022 Vatajita Lubrifiant organic pe baza de apa 100 ml - YES  Cel mai bun lubrifiant folosit vreodata
5241 Maria Ulei calmant colici pentru burtica bebelusului - Weleda  Are miros foarte placut, il folosesc cu succes pentru masarea burticii. Ajuta la eliminarea gazelor si usureaza procesul de defecatie.
5400 Catalin Aftershave Balsam pentru barbati - Weleda  - Aroma placuta
- Se absoarbe rapid in piele, nu lasa urme
5100 Ligia Spray fixativ bio pentru par cu extract de henna - SANTE NATURKOSMETIK  E un fixativ bun! Fixeaza parul, dar nu ca un produs traditional. Trebuie pulverizat mai mult. Are un miros placut. Parul se piaptana usor a doua zi, nu-l imbacseste.
5219 Albu Crema pentru ochi cu cafeina, 30 ml - 100 Percent Pure Cosmetics  Se absoarbe repede in piele, hidrateaza foarte bine si are un miros placut. Faptul ca produsul nu contine decat ingredientele naturale si faptul ca nu este testat pe animale il fac si mai valoros. Sunt foarte multumita de aceasta crema.
5359 Oana Cupa Menstruala (Marimea S) Roz - Iriscup  Cupa este buna atata timp cat fluxul menstrual este normal spre redus. In cazul unui flux mai abundent, ea ar trebui golita cam la 2 maxim 3 ore sau dublata protectia cu un absorbant.
4647 Oana Cupa Menstruala (Marimea L) Roz - Iriscup  Am 35 ani si o cezariana. Am folosit prima data aceasta cupa si sunt absolut incantata de ea. Prima incercare de a o introduce a fost mai grea, dar apoi am capatat indemanare si nu as mai schimba-o pt nimic in lume. Sunt incantata de libertatea de miscare pe care mi-o ofera (am putut sa ma dau cu sania fara nicio grija). Personal nu puteam folosi OB, deoarece aveam cazuri in care curgea pe langa el si ma patam. Cu aceasta cupa nu se mai intampla asa ceva. Nu a fost nevoie sa tai codita. Am introdus-o pana cand nu m-a mai deranjat la miscare. O voi folosi in continuare si am recomandat-o si prietenelor.
4595 Livia Creion bio pentru sprancene Brown - Benecos  Foarte bun!
Il folosesc de cativa ani doar pe acesta.
Este o nuanta potrivita de maro, nici prea roscata dar nici spre gri. Se aplica cu usurinta fara a incarca insa prea mult sprancenele astfel ca rezultatul este cat se poate de natural.
Imi place ca are si periuta care este foarte utila pentru aranjarea sprancenelor si uniformizare.
Mai apreciez faptul ca tenul meu sensibil il tolereaza.
4743 Pop Ruj de buze bio Soft Coral - Benecos  Culoarea rujului este mai deschisa decat in poza, este un fel de corai insa placut, nu puternic si deranjant. Se potriveste foarte bine pentru persoanele cu par/ten/ochi deschisi la culoare. Hidrateaza, hraneste si ramane pe buze destul de mult timp. Recomand!
5106 Ligia Ruj de buze bio Pink Rose - Benecos  Im place nespus culoarea acestui ruj. Nu e foarte gras, dar acest lucru nu ma deranjeaza prea tare pentru ca aplic intai unt de shea nerafinat. Raportul pret-calitate excelent!
4754 ELENA Ruj de buze bio Pink Honey - Benecos  Este un ruj cu o consistenta cremoasa, hidratanta si o culoare discreta.
Imi place foarte mult
5311 Gavrus Nuantator satinat pentru buze si obraji Peach Glow - 100 Percent Pure Cosmetics  Miroase placut; folosit ca fard de obraz arata foarte natural. Pe buze culoare este pala. Eu prefer sa-l folosesc pentru obraz.
4658 carmen Vopsea pentru par din plante Castaniu, 100g - SANTE NATURKOSMETIK  Am vreo 3 ani de cand folosesc aceasta vopsea si mi se pare o alegere foarte buna deoarece mascheaza in mod placut firele albe dand parului un aspect suvitat. Daca era sa folosesc o vopsea clasica probabil ca firele albe ar fi fost acoperite in totalitate, dar in 2 saptamani ar fi crescut parul si radacinile firelor albe se vad foarte urat in acest caz, contrastul este prea mare. Asa ca prefer varianta aceasta naturista care  este mai blanda cu parul si nici nu  imi creeaza vreun disconfort al scalpului in timpul vopsirii.
4672 Dana Vopsea pentru par din plante Terra, 100g - SANTE NATURKOSMETIK  Super buna! A prins extrem de bine pe blondul meu trist si spalacit si pe firele albe, a iesit un caramel foarte frumos. Ce-i drept am stat cu vopseaua 3,5 ore pe par. Recomand pentru a inchide o nuanta de blond deschis si pentru a acoperi parul alb.
5253 Elena Balsam de par pentru stralucire, cu brusture si mesteacan - SANTE NATURKOSMETIK  Este un balsam foarte bun. Printre cele mai bune balsamuri bio, daca nu cel mai bun... Descurca foarte bine si chiar ofera stralucire!! Mi s-a intamplat sa fiu intrebata cu ce-mi dau de-mi straluceste parul asa... sau cu ce m-am vopsit.. :))
Deci lasa parul hidratat, usor de pieptanat si la capitolul stralucire nu am cuvinte!
4740 Alina P Balsam de par pentru stralucire, cu brusture si mesteacan - SANTE NATURKOSMETIK  Este unul dintre cele mai bune balsamuri bio folosite pana acum. Eu am parul uscat pe lungime si acest balasam a reusit sa il hidrateze fara sa incarce. Descurca foarte bine si are un miros discret, placut. Recomand!
5086 eden Balsam de par pentru stralucire, cu brusture si mesteacan - SANTE NATURKOSMETIK  Un balsam intr-adevar foarte bun si spornic.Lasa parul moale si hidratat.
5195 Albu Alina Sapun bio cremos neutru, fara parfum - Sodasan  Imi place foarte mult consistenta acestui sapun. E cremos si catifelat, nu are miros, dar este perfect chiar si pentru fata, avand ingrediente bio.
5383 ANTON Roxana Sapun bio cremos neutru, fara parfum - Sodasan  Un săpun simplu, fara parfum care nu usucă pielea, din ingrediente naturale.
5107 Ligia Pudra minerala Sand - Benecos  Am mai comentat acest produs in 2014. De atunci am ramas fidela lui. Raman la aceeasi parere. E un produs bun, se aplica usor, culoarea imi place, lasa tenul nelucios. Raportul pret-calitate excelent!
4873 Georgiana Pudra minerala Sand - Benecos  O pudra fina si discreta care nu incarca tenul,nu intra in riduri si nu creaza efect de masca.
5384 Silvie Spuma de par bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Foarte interesanta aceasta spuma. Are un miros placut si nu iritant si puternic, precum produsele "de supermarket". Nu incarca parul. Merita!
5101 Ligia Spuma de par bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Imi fixeaza bine parul. Nu-l imbacseste. Trebuie timp ca parul se se obisnuiasca cu acest produs. La inceput nu prea mi-a placut, dar am insistat. Nu seamana cu produsele traditionale. Acum parul meu s-a obisnuit cu el si-i e foarte bine. Un flacon tine foarte mult. Eu aplic cam 7 pufuri de spuma dupa spalare de 2 ori pe saptamana (am par semi lung). Pun spuma in palma si aplic cu pieptanul pe toata lungimea firului de par. Rezultate excelente!
4893 Aura Spuma de par bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Sunt foarte multumita de acest  produs .... lasa parul lejer, sa respire, nu il imbacseste deloc si il hidrateaza, pe langa faptul ca ii confera volum maxim. Recomand !
4865 Mariana Spray fixativ bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Face minuni cu parul meu moale. Este minunat,cel mai bun!!!!
5102 Ligia Spray fixativ bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Imi place acest fixativ. Miroase bine si fixeaza bine! Nu imbacseste parul.
5151 Diana Spray fixativ bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Sunt foarte multumita de produs! L-am cumparat destul de sceptica in privinta efectului. Aveam nevoie pentru un eveniment si intrucat am inlocuit toate cosmeticele si produsele de menaj din casa cu produse comercializate de organik.ro, am zis sa il incerc. Speram sa fixeze coafura macar pentru un interval scurt de timp, insa am avut marea surpriza sa reziste toata noaptea. Este chiar mai bun decat orice fixativ clasic am inecrcat pana acum. Nu incarca parul, care isi pastreaza aspectul natural, miroase foarte placut si in plus nu e plin de ingrediente agresive. Multumesc, ORGANIK!
5046 Daniela Spray fixativ bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Un produs foarte bun, nu incarca parul, fixeaza coafura si are un miros placut!
5360 Otilia Spray fixativ bio cu rodie si goji - Eco Cosmetics  Un produs neasteptat de bun. Fixeaza foarte bine parul, nu incarca si are un parfum placut. Recomand!
5021 Diana Servetele uscate din bumbac bio, pentru bebelusi, 60 buc - Douce Nature  Sunt bune, grosute, nu se scamoseaza. Pot fi folosite si ca batistute si ca servetele umede, umezite cu apa plata, ca alternativa la servetelele umede  la care trebuie sa citim cu atentie ingredientele.
4607 Livia Sapun de Alep 12% ulei de dafin, 100 g - Douce Nature  Apreciez faptul ca nu are parfum si alte chimicale, este un sapun "corect".  Il folosesc dupa demachiere, este prietenos cu tenul meu alergic. Consider ca este potrivit pentru un ten gras pentru ca usuca putin pielea.
5082 LIGIA Sapun de Alep cu namol de la Marea Moarta, 100 g - Douce Nature  Imi place acest sapun. Face spuma bogata, nu lasa pielea uscata. Il folosesc pentru gomaj cu malai pentru fata, dupa care aplic o masca de la Lavera. Il am de multa vreme si nu se consuma usor. Are un miros natural, mi-ar fi placut sa fie putin parfumat.
5064 Avram Dischete demachiante din bumbac bio, 80 buc - Douce Nature  Pe langa faptul ca sunt mai sanatoase (nu sunt albite cu clor) sunt destul de groase si reusesc cu o discheta o curatare a intregului chip si gat! Am mai gasit si altele asemanatoare (marca Macdonald) insa foarte subtiri... Recomand!
4908 Aura Fard de pleoape bio quattro Beautiful Eyes - Benecos  Culorile sunt frumoase, putin sidefate . Imi plac !
5119 Otilia Crema abraziva pentru curatat suprafete solide, 500 ml - Sodasan  Sunt multumita de produs, curata foarte bine fara sa lase urme de zgarieturi. L-am cumparat deja a doua oara. Recomand!
5327 ANTON Solutie de curatare universala cu otet, 1L - Sodasan  Îmi place mult aceasta soluție de curățare pentru că este ecologica, nu poluează mediul și nu lasă mirosuri chimice in casă, mai ales că am și un bebe...și chiar curata foarte bine.Sincer, nu  aș mai folosi produsele clasice de curățenie.
5293 Radulescu Solutie bio pentru curatat toaleta, 750 ml - Sodasan  Curata ok, nu nemaipomenit.
4667 Ruxandra Solutie ecologica de curatat baia, 500 ml - Sodasan  Foarte multumita de acest produs, recomand! Miroase placut fata de alte produse cu otet si chiar curata bine!
5435 buia Detergent BIO lichid pentru rufe Sensitive Hipoalergen, 5L- Sodasan  SPALA FOARTE BINE, SI VARIANTA ASTA E FOARTE UTILA
5434 buia Detergent praf Comfort Sensitive pentru bebelusi si piele sensibila, 1.2 kg- Sodasan  FOARTE BUN, SPALA BINE( EVIDENT CA NU FACE MINUNI IN CAZUL PETELOR DIFICILE SAU VECHI, DAR EXISTA PRAF PENTRU PETE - IMPREUNA REZULTATE FOARTE BUNE), DAR PERSONAL AGREEZ MAI MULT VARIANTA LICHIDA
5436 buia Pudra de inalbire si indepartare pete, pe baza de oxigen activ, 500g - Sodasan  FOARTE MULTUMITA DE EL, IL FOLOSESC DE MULTI ANI, EXTREM DE FICIENTA PENTRU PETE DIFICILE ; EU IL FOLOSESC NUMAI INMUIND RUFELE IN SOLUTIE CONCENTRATA CU  APA FIERBINTE ; NU DECOLOREAZA!
4923 Anton Roxana Pudra de inalbire si indepartare pete, pe baza de oxigen activ, 500g - Sodasan  Nu mi-a plăcut niciodată mirosul pe care îl avea înălbitorul pe care îl foloseam in trecut...și în plus simțeam cum atacă pielea daca ajungea pe mâini.Pudra asta e magică, spăl la 95 grade hainele cu pete ale bebelușei și chiar le scot fara nicio pata...și știu că e safe si pentru mediu, așa că sigur o Voi folosi în continuare.
5430 buia Detergent bio pentru vase Lamaie, 500 ml - Sodasan  FOARTE BUN, CA TOTI DETERGENTII DE LA ACESTA MARCA ; FOARTE MULTUMITA DE MULTI ANI!
5429 buia Detergent praf pentru masina de spalat vase, 1 kg - Sodasan  FOARTE BUN, SPORNIC, DAR MAI USOR DE FOLOSIT FORMA DE PASTILE
5428 buia Sare regeneranta anticalcar pentru masina de spalat vase, 2 kg - Sodasan  CANTITATE MARE , AJUNGE MULT TIMP, EFICINTA EVIDENT CRESCUTA A DETERGENTULUI
5432 buia Tablete ecologice pentru masina de spalat vase, 25 buc - Sodasan  FOARTE MULTUMITA; AM INCERCAT SI DE LA ALTE FIRME, DAR MA INTORC TOT LA EL; EVIDENT DOZARE FACILA, SPALA FOARTE BINE, RAPORT CALITATE -PRET F. AVANTAJOS CRED EU ( FOLOSIT CORECT IMPREUNA CU SARE DE REGENERARE SI OTET LA CLATIRE)
5292 Radulescu Tablete ecologice pentru masina de spalat vase, 25 buc - Sodasan  Spala binisor, dar pe unele vase mai raman urme de mancare uneori. Cele de la Attitude spala mai bine.
4612 Albu Tablete ecologice pentru masina de spalat vase, 25 buc - Sodasan  Sunt multumita de aceste tablete. Lasa vasele curate si fara urme albe. Ingredientele, faptul ca sunt vegane si faptul ca nu sunt testate pe animale reprezinta un mare plus.
4760 Albu Burete natural exfoliant lufa pentru periaj umed sau uscat  Este foarte bun. Pielea se simte mai fina la atingere. Recomand.
4934 irina timar Burete natural exfoliant lufa pentru periaj umed sau uscat  Foarte bun,imi era un pic teama ca o sa imi zgarie pielea,dar nu,exfoliaza fara sa raneasca pielea sensibila,e mult mai bun decat ma asteptam.
5403 GACSI Burete natural exfoliant lufa pentru periaj umed sau uscat  Nu pot concepe un dus fara lufanaturala!pentru masaj exfoliere,pentru tot binele corpului.Cumparati cu incredere
5018 anca Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 1 kg  este un produs excelent!
am facut comparatia cu multe produse de pe piata.
 calitatea este minunata .
multumesc, pentru ca aduceti acest produs.
4994 Cornelia B. Balsam de buze bio cu extract de Goji - SANTE NATURKOSMETIK  Este un balsam bunut, dar nu atat de reusit precum cel de la Noni Care. Se intinde cam greu pe buze, lasand o pelicula mult prea subtire de produs ca sa reziste mai mult de o ora. Are un miros discret, cam de ulei vegetal. Culoarea lui este galben pai, deci nu este pigmentat.
5438 buia Sampon tratament cu ginkgo si masline, 200 ml - SANTE NATURKOSMETIK  FOARTE BUN CA SAMPON, TEXTURA BUNA A FIRULUI DE PAR DUPA, MIROASE BINE, INGRIJESTE BINE DE LA PLIMA APLICARE, SPORNIC
5159 Alexandra Crema de maini cu nuca de cocos - 100 Percent Pure Cosmetics  O crema minunata!!! Are o textura foarte placuta, hidratanta, nutritiva , se absoarbe usor in piele, e nevoie doar de o cantitate foarte mica si are un miros natural, deosebit de placut si relaxant!! O crema pe care o voi mai cumpara!!
4642 Albu Detergent lichid pentru rufe Magnolie, 1,5 litri - Earth Friendly Products  Sunt foarte multumita de acest detergent. Faptul ca este 2 in 1 (detergent + balsam) il face foarte avantajos ca pret. Mirosul este foarte placut si spala bine hainele. Este si foarte concentrat si nu trebuie folosita o cantitate  mare.
4922 Anton Roxana Detergent lichid pentru bebelusi Musetel si Lavanda, 1,5 litri - Earth Friendly Products  Mi-am dorit un detergent care sa spele bine, sa nu lase miros puternic în haine și să conțină ingrediente naturale...sunt foarte mulțumită de acest detergent și în plus nu mă mai gândesc că poluează mediul înconjurător.
5121 Chirita Detergent lichid pentru rufe FARA MIROS, 1,5 litri - Earth Friendly Products  Deoarece fac parte din categoria persoanelor care nu tolereaza parfumurile, acest produs este ideal pentru mine, mai ales ca spala bine . L-am cumparat de mai multe ori.
5423 buia Solutie pentru spalat vase si biberoane Grapefruit, 750 ml - ECOS  MIROASE BINE, NU USUCA, SPALA BINE
5114 Ligia Apa de gura naturala Power Smile, pentru albire si respiratie proaspata - Jason  Revin cu inca un comentariu. Aceasta apa de gura a ramas pana la urma preferata mea! Improspateaza si dureaza!
5066 GHITA Deodorant stick natural cu aloe vera - Jason  Are un parfum proaspat si se aplica usor. Mirosul persista mai multe ore. Sunt foarte multumita. Il voi mai comanda.
4681 URSU Deodorant stick natural cu aloe vera - Jason  una din preferatele noastre fetita mea este foarte incantata de gama
4594 Mariana Deodorant stick natural cu tea tree - Jason  Este un deodorant foarte bun, miroase frumos însă la mine își păstrează efectul câteva ore apoi mirosul devine mai intepator si neplăcut. In rest sunt mulțumită de el.
4668 Ruxandra Solutie de curatare toate suprafetele Patrunjel, 500 ml - ECOS  Preferatul meu :). Miroase super placut, discret si curata foarte bine toate suprafetele. Poate fi folosit oriunde
5323 Radulescu Solutie pentru curatat toaleta, 710 ml - Earth Friendly Products  Are un miros placut si curata destul de bine. Recomand!
4875 Samson Lotiune demachianta bio cu mesteacan Nordic Birch - URTEKRAM  Un produs calitate-pret bun.Il folosesc de ani buni si nu ma pot desparti de el.Este mai putin incarcat decat alte demachiante si o curatare blanda dar eficienta.
4868 Samson Tonic facial bio cu mesteacan Nordic Birch - URTEKRAM  Folosesc acest tonic de multi ani si sunt incantata deoarece este un produs delicat, fara a incarca tenul si-l hidrateaza.
4728 Alina P Sampon bio par uscat Nordic Birch, 250 ml - URTEKRAM  Este un sampon foarte bun, hidrateaza, calmeaza scalpul si cel mai important, nu incarca parul. Recomand!
5249 Ana Sampon solid Herbal Hair Care pentru par normal - Jovis Homemade Beauty  Curăță bine părul și nu mi-a uscat mai tare scalpul. Ca la toate șampoanele naturale, în cazul meu e nevoie de o clătire scurtă cu oțet de mere diluat în apă.

Apreciez și faptul că este ambalat ecologic, în carton, și că este produs în România.
4648 Albu Sampon solid Herbal Hair Care pentru par gras - Jovis Homemade Beauty  Imi place faptul ca are ingrediente natura si nu este folosit uleiul de palmier in fabricarea samponului solid. Parul este bine curatat si nu se mai ingrasa asa repede.
4683 URSU Ulei de cocos virgin organic, 150 ml - Jovis Homemade Beauty  foarte bun. noi il folsim de vreo 2 ani
5397 Nastase Ulei de cocos virgin organic, 150 ml - Jovis Homemade Beauty  hraneste pielea si miroase divin! este super produs!
5088 eden Sapun natural Bunatati din stup - Jovis Homemade Beauty  Este cremos si are un miros placut.Curata bine si nu usuca pielea.Mi-a placut mult.
5254 Ana Sapun natural Cinnamon and Orange - Jovis Homemade Beauty  Îmi plac mult săpunurile de la Jovis, au arome discrete și plăcute, fac spumă și curăță bine, sînt produse în România și ambalate eco, în carton. Cel de scorțișoară este preferatul meu, prima alegere ori de cîte ori e momentul să îmi iau unul nou. Faptul că e și un pic exfoliant, fără să zgîrie pielea, e un avantaj în plus. Îl recomand cu drag. S˜i miroase delicios.
4765 Albu Sapun natural Cucumber splash - Jovis Homemade Beauty  Un mare plus pentru faptul ca este natural , netestat pe animale si nu se foloseste uleiul de palmier in prepararea lui. Singura mea problema a fost ca s-a muiat destul de tare si a fost cam dificil de folosit.
5143 Daniela Sapun natural Morcov si Catina - Jovis Homemade Beauty  Acest sapun este foarte cremos si hidratant, are un miros dulceag, oriental care se simte pe piele intr-un mod discret, face o spuma abundenta. Recomand!
5027 Mihaela Sapun natural Secret Rose Garden - Jovis Homemade Beauty  Săpunul deține un miros placut de trandafiri si lasa pielea hidratata fara sa o usuce.
4921 Anton Roxana Sapun natural Sofia Baby Soap - Jovis Homemade Beauty  Îmi place mult acest săpun, îl folosim și eu și bebelușa mea, este blând cu pielea și are un miros foarte discret.
5380 Roxana Anton Sapun natural purificator The purifier - Jovis Homemade Beauty  In place acest săpun, lasă pielea moale, catifelata, îl folosesc pt întreg corpul.
5220 Albu Sapun natural purificator The purifier - Jovis Homemade Beauty  Sunt multumita de acest produs, care intr-adevar isi face treaba. Eu am tenul mixt si acest sapun il curata foarte bine. Elimina eficient sebumu, mirosul este placut si este facut numai din ingrediente naturale.
5015 Adelina Gel dus bio superhidratant mesteacan Nordic Birch, 500 ml - URTEKRAM  Miros discret, placut, foarte hidratant. Il recomand din multe alte geluri de dus incercate.
4666 Codruta Sapun lichid bio antibacterian cu mesteacan Nordic Birch, 380 ml - URTEKRAM  Un produs bun, nu usuca pielea, l-am recumparat si il recomand, mai ales ca are ingrediente naturale si este si antibacterian.
5012 Ioana Fluid autobronzant bio pentru fata si corp cu rodie si extract de goji, 75 ml - Eco Cosmetics  L-am ales citind comentariile celor care l-au folosit si pentru ca e vegan si fara nimic daunator. Intr-adevar, confirm ca e foarte bun si nu lasa urme, nici dupa aplicare, nici dupa dus. Nu trebuie aplicat mult, isi face treaba.
5377 Tonghioiu Gloss de buze bio Kiss Me - Benecos  Gloss-ul are o textura foarte cremoasa care hidrateaza foarte bine buzele,mai ales ca l-am achizitionat in sezonul rece. Este foarte rezistent si chiar dupa multe ore dupa ce l-ai folosit iti raman buzele hidratate si nuantate foarte frumos.
5273 Ana Sapun negru african autentic, din Ghana - Akoma Skincare  Îl folosesc ca șampon, face spumă, curăță bine, nu miroase nici bine, dar nici rău (oricum nu contează pentru că-l clătesc cu oțet de mere diluat în apă și apoi folosesc o loțiune pentru păr ondulat care acoperă orice alt miros). Cel mai important, Akoma e o firmă fair trade, ingredientele sânt puține și naturale, și face MINUNI pentru părul care și-a pierdut buclele. Am încercat câteva șampoane naturale și acesta este cel mai bun pentru părul meu ondulat în bucle mari. În combinație cu oțetul de mere, care le-ajută și el, mi-a readus viața ân onduleuri. Este șamponul meu preferat.
5272 Ana Sapun negru African lichid din Ghana, 250 ml - Akoma Skincare  Îl folosesc ca șampon, face spumă, curăță bine, nu miroase nici bine, dar nici rău (oricum nu contează pentru că-l clătesc cu oțet de mere diluat ân apă și apoi folosesc o loțiune pentru păr ondulat care acoperă orice alt miros). Cel mai important, Akoma e o firmă fair trade, ingredientele sînt puține și naturale, și face MINUNI pentru părul care și-a pierdut buclele. Am încercat câteva șampoane naturale și acesta este cel mai bun pentru părul meu ondulat în bucle mari. În combinație cu oțetul de mere, care le-ajută și el, mi-a readus viața în onduleuri. Este șamponul meu preferat. De menționat că prefer varianta solidă, întrucât ambalajul este mai ecologic decât sticla de plastic, dar când nu îl găsesc, versiunea lichidă este la fel de eficientă pentru păr precum cealalată.
5317 Andreea Ulei de avocado crud, certificat organic, 60 ml - Akoma Skincare  Îl folosesc în măștile pentru păr, sunt foarte mulțumită.
4686 URSU Ulei de morcov, 60 ml - Akoma Skincare  una din preferatele noastre
5382 ANTON Roxana Apa florala de Musetel Roman(chamaemelum nobile), 125 ml - Akoma Skincare  Curata tenul și lasă pielea fină, îmi place mirosul.
5140 Daniela Recipient cosmetic din plastic, 50ml - Akoma Skincare  Este un recipient cosmetic practic, plasticul este rezistent.
4635 Mihaela Vopsea de par naturala Henna pura (Rosu) - Khadi  Una din cele mai plăcute produse pe care le-am folosit, am culoarea naturală blond închis, a ieșit un roșu închis, foarte caldă. Eram anterior vopsită de multe luni cu un fel de roș-morcoviu, stearsă. Nu a influențat în nicun fel faptul că aveam o culoare artificială.  O să o achiziționez și la următoarea vopsire.
5098 Ligia Vopsea de par naturala Saten Deschis - Khadi  Sunt foarte multumita de aceasta vopsea. O folosesc cam de un an. Culoarea este excelenta. Firele albe raman mai deschise la culoare, dar pe mine acest lucru nu ma deranjeaza. Parul arata de parca as avea suvite (am par semi lung). Se aplica usor, e cremoasa. Eu o tin pe par cam 9 ore (dorm cu ea noaptea), iar rezultatul e pe masura. O aplic calda (tin vasul cu vopseaua intr-o oala cu apa fierbinte pana o aplic) si rezultatul e mai bun. A doua zi, clatesc bine parul si aplic un balsam natural tot cumparat de aici. Recomand cu caldura acest produs!
5396 Nastase Vopsea de par naturala Saten Nuca - Khadi  o vopsea de par pe care o recomand cu drag, acopera bine si firele albe, confera rezistenta si stralucire parului!instructoarea de fitness m-a intrebat in timpul cursului cu ce m-am vopsit ca vrea si ea!
5298 Daniela Vopsea de par naturala Negru - Khadi  Aceasta vopsea Khadi este de foarte buna calitate, se aplica relativ usor, culoarea rezultata este un negru frumos, parul ramane moale si stralucitor.
5443 Ana Sampon ayurvedic antimatreata cu Neem - Khadi  A rezolvat ceea ce nici H&S nu mai reusea sa faca. Este foarte bun impotriva matretii, dar are cateva dezavantaje: are un miros nu prea placut, dar se poate remedia cu balsamul folosit dupa; nu prea face spuma, trebuiesc folosite cantitati mar; in continuare trebuie sa spal parul foarte des. Voi incerca sa-l folosesc alternativ cu un alt sampon. Revin cu un feedback :)
5099 Natalia Dascalu Sampon ayurvedic pentru volum si stralucire cu Amla - Khadi  Am folosit jumatate din sticla ,acest sampon mi-a uscat parul tare rau ,desi am par gras ,mi-a facut matreata.
5047 Mita Sampon ayurvedic reparator cu trandafir de Damasc - Khadi  Produsele khadi sunt adevarate miracole. Eu sufar de multi ani de hipertiroidie, boala din cauza careia imi cadea foarte mult par. Am cautat tot felul de remedii dar fara folos. Recent am descoperit produsele khadi, folosesc samponul cu trandafir de damasc si pot spune foarte sincer ca parul meu dupa multi ani are volum, parul este stralucitor iar ceea ce este miracol, pot spune, este ca aproape nu imi mai cade parul. Inainte imi era frica sa ma pieptan, peria de par fiind evident ....plina de par. Acum doar dupa 3 ulilizari sampon si ulei pentru stimularea cresterii parului khadi pot spune ca daca imi cad cel mult 10 fire de par. Sincer aceste produse sunt minuni daruite de plante. Multumesc khadi si organik!
5242 Maria Sampon ayurvedic reparator cu trandafir de Damasc - Khadi  Trandafirii sunt preferatii mei, iar cu acest sampon e ca si cand i-as avea in par. Curata foarte bine si parul se mentine proaspat si frumos mirositor. Sfat pentru femeile singure : dupa ultilizare, lasati parul in vant si iesiti la agatat! :))
4705 Ina Sampon ayurvedic reparator cu trandafir de Damasc - Khadi  Un sampon bland pentru parul uscat, insa nu a tinut si locul balsamului. Miroase ca o gradina plina de flori taiate sau cel putin asa l-am perceput eu. Foarte placut, oricum.
5194 Elena Ulei tratament cu Amla impotriva caderii parului, 100 ml - Khadi  Folosesc acest ulei de cativa ani, l-am descoperit pe acest site si de-atunci sunt clienta fidela :) Vreau sa spun ca este extraordinar, face parul matasos, creste vizibil mai repede, stopeaza caderea. Amla are proprietati extraordinare, as zice miraculoase pentru par... cresc inclusiv fire noi daca este folosit in mod regulat. Eu folosesc ulei inainte de fiecare spalare (masez usor scalpul cu ulei 5-10 minute si pun o casca de dus - e nevoie de o casca de dus sau folie ceva.. ca sa mentina caldura) si diferenta este uriasa fata de atunci cand nu foloseam nici un ulei, deloc. Inchide culoarea naturala a parului (nu cred ca are vreun efect de inchidere daca parul unei persoane este decolorat.. pentru ca atunci nu mai are pigment) si-i da o nuanta usoara de roscat. Deci acest ulei este un must-have!
Indienii spun ca parul este ca o planta; dar nu trebuie udat cu apa, ci cu ulei. Natura le-a daruit plante minune pentru par.. de-asta indiencele au fost mereu admirate pentru parul extraordinar de frumos si sanatos (fara sa conteze varsta)...
Recomand din toata inima si sfatul meu este sa-l folositi in mod regulat.. ca sa vedeti rezultatele, nu doar atunci cand va amintiti.
4580 Monica Ulei tratament cu Amla impotriva caderii parului, 100 ml - Khadi  Il folosesc de cateva luni si desi nu pot sa spun ca a rezolvat problema caderii parului (unde pot fi si cauze interne), este foarte placut de folosit. Are efect de balsam, parul straluceste si se vede ca este sanatos. Miroase cam ciudat, dar se duce la spalat mirosul.
5184 Elena Ulei tratament pentru stimularea cresterii parului, 100 ml - Khadi  Este foarte, foarte bun. Imi place tare mult si mirosul, ma relaxeaza, imi da o stare de bine aroma aceea puternica de plante. Face firul de par mai puternic si creste mai repede. Recomand cu drag!
4795 Adriana Ulei tratament pentru stimularea cresterii parului, 100 ml - Khadi  Excelent produsul.Raport calitate/pret  bun.
5314 Andreea Ulei anticelulitic 10 plante, 100 ml - Khadi  Cu siguranță recomand :)
4946 Deliu Ulei antivergeturi cu centella asiatica, 100 ml - Khadi  Are un miros placut, intra usor in piele, hidrateaza foarte bine pielea si estompeaza vergeturile.
4840 Iulia Ulei antivergeturi cu centella asiatica, 100 ml - Khadi  Este un ulei foarte bun, hranitor pt. piele. Vergeturile par ca s-au mai estompat (le am de peste 10ani), la fel si o urma de arsura - am folosit uleiul aprox. 3 luni constant.
5315 Andreea Ulei antivergeturi cu centella asiatica, 100 ml - Khadi  Intră ușor în piele,miroase bine ,hidratează  pielea și estompează vergeturile.
4697 Ina Ulei antivergeturi cu centella asiatica, 100 ml - Khadi  Spre deosebire de alte produse incercate de-al lungul timpului, doar acesta a dat semne ca functioneaza. As spune ca a ameliorat aspectul vergeturilor cu 15% pana acum, dupa o sticluta si inca una inceputa, asa ca voi continua sa folosesc acest ulei. Poate ca va fi nevoie de mai multe sticlute pana cand liniile albe vechi de cel putin 10 ani se vor estompa de tot, dar macar stiu ca face treaba.
5313 Andreea Ulei cu trandafiri, toate tipurile de piele (ten si corp), 100 ml - Khadi  Miroase superb și hidratează bine pielea.
5402 Leila Ulei cu trandafiri, toate tipurile de piele (ten si corp), 100 ml - Khadi  Si eu l-am cumparat in urma review-ului Mariei, multumim pt pareri
Sunt foarte incantata de el ... O sa incep si folosirea pe ten, am emotii sa nu fie prea gras, dar incercam
5302 Rus Bianca Ulei cu violete, toate tipurile de piele (ten si corp), 100 ml - Khadi  Un ulei excelent, parfumat placut si care intra repede in piele, fara a lasa senzatia de grasime. Toate uleiurile de la Khadi sunt excelente ;)
4983 Ioana Lapte demachiant bland, pentru ten uscat sau sensibil - LAVERA  Consistenta densa, miros delicat foarte plăcut și eficient. Îmi place ca după demachiere pot sa nu ma spăl pe față căci rămâne pielea hidratantă.
4965 Irina Crema contur ochi antirid cu ceai alb, karanja si acid hialuronic, 15 ml - LAVERA  Este o crema consistenta si hidratanta. Are un miros fin, placut. Imi place! Cu siguranta o voi comanda din nou.
5076 LIGIA Crema contur ochi antirid cu ceai alb, karanja si acid hialuronic, 15 ml - LAVERA  Se intinde usor si se absoarbe foarte bine. Nu vad rezultate spectaculoase, dar probabil se poate constata acest lucru dupa mai mult timp de intrebuintare. Oricum, imi place. Voi mai comanda.
5105 Ligia Fond de ten BIO lichid Ivory Light 01 - LAVERA  Acopera bine, se intinde usor, dar la mine pe fata se alege in firimituri. Nu stiu de ce. Culoarea imi place. Il aplic cu o crema de zi de la Lavera. O sa incerc si alte fonduri de ten de la Organik.
5371 Lefter Fond de ten BIO lichid Ivory Light 01 - LAVERA  E bun, miroase plăcut, dar nepotrivit pentru femeile cu ten uscat. Se adună pe parcursul zilei ca niște pete maronii...
5189 Albu Alina Fond de ten BIO lichid Ivory Light 01 - LAVERA  Este fondul meu de ten preferat! In primul rand pentru ca imi face un ten perfect, fara cusur si apoi pentru ingredientele bio pe care le contine. Trebuie aplicat cu atentie si este perfect pentru tenul mixt sau gras!
4706 Luu Fond de ten BIO lichid Ivory Nude 02 - LAVERA  Mie nu mi-a placut nuanta, e putin spre portocaliu. Nici textura nu mi-a palcut prea mult, nu l-am folosit decat de 2 ori.
4841 Voicu Fond de ten BIO lichid Ivory Nude 02 - LAVERA  Pentru tenul meu (deschis, de obicei folosesc 02), este un pic cam inchis si da, cu o tenta de portocaliu, insa vine bine totusi, mie imi place. Eu am putut sa il aplic bine doar cu buretel, in niciun caz cu degetele (se faramiteaza) sau cu pensula (nu il pot intinde uniform). Acoperirea e mica, dar potrivita pt. mine. Fixat cu o pudra dureaza destul de mult. Este f bun pt uz zilnic.
4808 Eli Corector lichid pentru cearcane si imperfectiuni Ivory 01, 6.5 ml - LAVERA  Acoperire medie, textura usoara. Efect de luminozitate pentru ten mediu-deschis, folosit in zona de sub ochi. Miros specific produselor make-up Lavera: usor dulceag, dispare la putin timp dupa aplicare.
5358 Ioana Corector lichid pentru cearcane si imperfectiuni Ivory 01, 6.5 ml - LAVERA  Nu acopera aproape deloc, nici nu se vede ca l-am dat si nu am cearcane. Daca ar fi avut un grad de acoperire mai mare, era un produs bun. L-am folosit doar de 2-3 ori ca mi se pare ca cu el sau fara el e la fel. Poate altora li se potriveste mai bine..
4585 maria felicia Pasta de dinti Powersmile fara fluor pentru albirea dintilor, 170g - Jason  Este pasta mea preferata, lasa o senzatie de dinti curati ca oglinda.
4589 Porosnicu Pasta de dinti Powersmile fara fluor pentru albirea dintilor, 170g - Jason  Este una din cele mai bune paste de dinti pe care le-am folosit. Pe langa faptul ca te tine foarte mult, calitatea ei este impresionanta. Simti pentru ceva timp foarte improspatata cavitatea bucala, ceea ce nu intalnesti la multe alte categorii de paste de dinti. Recomand !
5113 Ligia Pasta de dinti Powersmile fara fluor pentru albirea dintilor, 170g - Jason  Imi place nespus aceasta pasta! Curata bine si e foarte mentolata. Tubul e mare si tine mult. Folosesc si apa de gura din aceeasi gama. Imi plac prodeusele de la Jason. Recomand.
4871 Samson Pasta de dinti pentru prevenirea tartrului si cariilor Nutrismile, 120g - Jason  O pasta de dinti iubita de copiii mei, curata bine si lasa o prospetime placuta.
4738 Alina P Ulei tratament antimatreata din seminte de mustar brun, 100 ml - Khadi  Am achizionat acest produs pentru sotul meu care se confrunta cu dermatita seboreica. Iritatiile, cojile si mancarimea s-au diminuat. Recomand!
5316 Andreea Ulei antiage cu plante ayurvedice pentru ten si corp, 100 ml - Khadi  Foarte mulțumită.
4951 buia Skin Food, crema nutritiva piele uscata, ten si corp, 30 ml - Weleda  foarte folositoare, absorbtie rapida, nu necesita o cantitate mare pentru administrare; pe fata nu am testat-o, dar pentru maini si calcaie e foarte buna...
4950 buia Deodorant spray natural cu salvie unisex, 100 ml - Weleda  Foarte bun, miros placut, nu pateaza.
4874 Samson Deodorant spray cu rosa mosqueta, note florale 100 ml - Weleda  Deodorant eficent insa, pentru perioada de vara nu am fost atat de multumita,.Dar fata de alte deodorante bio mi se pare ok.
5320 Radulescu Fard de obraz bio Toasted Toffee - Benecos  O culoare naturala si placuta. Recomand!
5028 Irina Fond de ten acoperire totala si protectie solara, White Peach - 100 Percent Pure Cosmetics  Un fond de ten care mi-a placut foarte mult, mai ales datorita ingredientelor naturale, lucru care il face o alternativa foarte buna fata de alte produse pline de chimicale de pe piata.
5078 eden Deodorant roll-on BIO cu galbenele si aloe vera, Basis Sensitiv - LAVERA  miroase placut si natural.Daca se adauga o lingurita de bicarbonat in el,isi face treaba perfect.Se desface usor pentru a adauga bicarbonat.
4920 Ioana Crema hidratanta multifunctionala cu unt de shea Basis Sensitiv, 150ml - LAVERA  Imi place aceasta crema deoarece: este hidratanta, foarte potrivita pentru anotimpul rece, nu lasa urme grase, intra bine in piele, are miros foarte placut si discret, ambalajul nu este din plastic si vine in cantitate mare la pret bun.
4696 cristina Crema hidratanta multifunctionala cu unt de shea Basis Sensitiv, 150ml - LAVERA  Nu ma mai despart de aceasta crema de cand am achizitionat-o. Este chiar multiuz, o folosesc si pt ten, si pt buze, si pt corp, si pt maini. Hidrateaza suficient de bine si intra rapid in piele. Si mirosul este unul placut, natural.
5364 Otilia Sapun lichid pentru intreaga familie, Basis Sensitiv - LAVERA  Un produs bun, cu miros discret. Mie nu mi-a priit, imi usuca pielea.
5053 Andreea Pasta de dinti BIO cu echinacea si propolis, Basis Sensitiv - LAVERA  Cea mai buna pasta de dinti fara flour pe care o folosesc. De cand am descoperit-o numai pe aceasta o folosesc. Recomand
4758 Albu Pasta de dinti BIO cu echinacea si propolis, Basis Sensitiv - LAVERA  Este o pasta de dinti buna. Curata bine dintii si nu face prea multa spuma.
4709 Ina Pasta de dinti BIO cu echinacea si propolis, Basis Sensitiv - LAVERA  O pasta de dinti buna. Efect si senzatie comparabile cu cea de la Eco Cosmetics, favorita mea.
5186 Albu Alina Pasta de dinti BIO cu echinacea si propolis, Basis Sensitiv - LAVERA  O pasta de dinti naturala, mentolata, care isi face treaba de minune! o voi recumpara!
5363 Otilia Pasta de dinti BIO cu echinacea si propolis, Basis Sensitiv - LAVERA  Un produs bun, natural, curata bine si improspateaza. Recomand!
5112 Ligia Pasta de dinti BIO cu menta si fluor, Basis Sensitiv - LAVERA  Imi place aceasta pasta de dinti. curata bine, e destul de mentolata. Raportul pret-calitate excelent!
4638 Nicoleta Pasta de dinti BIO cu menta si fluor, Basis Sensitiv - LAVERA  Va recomand din tot sufletul aceasta pasta de dinti. Am incercat foarte multe, dar niciuna nu este ca aceasta. Este exact cat trebuie de mentolat, lasa dintii stralucitori, simti cum chiar iti curata dintii. Plus ca este vegana. Produsele Lavera sunt de foarte buna calitate. Am devenit fan Lavera.
4799 Adriana Pasta de dinti BIO pentru copii cu capsuni si zmeura, Basis Sensitiv - LAVERA  Am cumparat aceasta pasta de dinti pt fiul meu de 4 ani . este foarte incantat de ea . spalatul dintilor nu mai reprezinta o problema pt noi de cand o avem. Are un gust placut .
Recomand
4627 maria felicia Pasta de dinti BIO pentru copii cu capsuni si zmeura, Basis Sensitiv - LAVERA  Am cumparat-o pentru fiul meu acum 1 an sau 2 ani. De atunci o folosim cu regularitate, este prefecrata lui.
5050 Mona Skin Food, crema nutritiva piele uscata, ten si corp, 75 ml - Weleda  Wow! Cu adevarat exceptionala! Nu stiu cum am stat pana acum fara ea. Hidrateaza exceptional buzele, mai bine decat orice balsam, iar mirosul este unul de lavanda, terapeutic as zice....aproape ca imi vine sa deschid tubul doar ca sa o mai miros
5024 Maria Rimel bio pentru volum NEGRU, 9 ml - LAVERA  Are efect natural, nu ofera foarte mult volum, insa pentru mine este ok. Nu incarca prea tare si se demacheaza usor.
5199 Albu Alina Rimel bio pentru volum NEGRU, 9 ml - LAVERA  Il folosesc zilnic si simt ca imi protejeaza genele. Rezista bine si nu incarca genele, iar ochii nu lacrimeaza!
4792 Adriana Ulei de cocos organic virgin, grad alimentar, 250g - KHADI  este un produs foarte bun, hidratant , cu o aroma foarte placuta .
Recomand
5044 Ioana Balsam de buze shea si jojoba, Basis Sensitiv - LAVERA  Super fain
Balsamul.
5282 Cristina Gel colorant de styling si ingrijire pentru sprancene Hazel Blonde - LAVERA  Acest produs e ceea ce căutam. Este extraordinar, culoare plăcută, aspect cat se poate de natural, ușor de aplicat și rezistent. Îl voi comanda din nou, cu siguranta!
4744 Alina P Gel colorant de styling si ingrijire pentru sprancene Hazel Blonde - LAVERA  Am achiztionat acest produs datorita multitudinii de comentarii pozitive gasite aici. Am fost sceptica la prima utilizare insa efectul m-a convins imediat. Eu am sprancenele blond inchis si destul de rare, orice am folosit pana acum a avut un efect de incarcare si colorare a pielii dintre firele de par, inestetic. Acest produs are un efect natural dar care face o mare diferenta, contureaza foarte bine sprancenele datorita periutei de aplicare doar pe fire, hidrateaza si hraneste. Sprancenele nu cad. Recomand!
5048 Raluca Gel colorant de styling si ingrijire pentru sprancene Hazel Blonde - LAVERA  E super ...si nu e doar pentru persoanele cu parul deschis la culoare, cum sugereaza numele. Eu am parul  saten inchis dar genele si sprancenele rare. Nu mi-a placut niciodata ideea de vopsea pentru sprancene, mi se pare ca arata foarte nenatural - foloseam un fard maro inchis pentru a da culoare si arata relativ decent - dar cu gelul e mult mai bine. E usor de aplicat, nu se prinde pe piele, doar pe sprancene, inchide putin la culoare si le si aranjeaza - pentru mine e perfect. Exact cum mai zicea cineva, l-am cumparat si eu dintr-un moft, era ok si cu fardul, dar cu siguranta il voi cumpara din nou acum ca l-am testat si am vazut ca se poate mai bine.
5244 Maria Gel colorant de styling si ingrijire pentru sprancene Hazel Blonde - LAVERA  Pentru sprancene seducatoare, recomand acest gel magic. Pacat ca nu pot adauga si imagine cu rezultatul before/after. Eh, poate in viitorul apropiat va fi posibil.
5228 Georgiana Iluminator pentru ten Highlighter Shining Pearl 02 - LAVERA  Un iluminator discret pentru machiajul de zi cu zi. Prin textura sa cremoasa este mai usor de controlat, nu exista riscul de incarcare cum se mai intampla uneori la cele pudra aplicate cu pensula.
5374 Tonghioiu Tus lichid pentru contur ochi Negru - LAVERA  Am achizitionat acest tus pentru ca am ochii foarte sensibili si cosmeticele imi irita ochii in general. Sunt foarte multumita de acest tus pentru ca nu mi-a provocat nici un disconfort la ochi si se demachiaza foarte usor. Rezista foarte bine la ochi toata ziua, nu se crapa si nici nu se intinde la ochi desi l-am folosit pe timp de ninsoare. Daca folosesti in general tus stil carioca o sa-ti fie usor si cu acest tus.
4980 Ioana Tus lichid pentru contur ochi Negru - LAVERA  Eu îl folosesc cu o peniță de la alt tuș, asta e mai groasa și mi-e mai greu. Culoarea rezista ok pe durata zilei.
5437 buia Demachiant bland pentru ochi, Trend Sensitiv - LAVERA  EFICIENT, TOTUSI IRITA PUTIN OCHII
4925 Natalia Dascalu Dizolvant pentru lac de unghii fara acetona, cu ulei de portocale - SANTE NATURKOSMETIK  Pur si simplu il ador ! Miroase extraordinar si hidrateaza unghia si cuticula.
5440 buia Sampon Lava Power cu argila, pentru par gras si matreata - SANTE NATURKOSMETIK  MIROSUL ESTE EVIDENT ARGILOS, TEXTURA FLUIDA, NU SPUMEAZA EXCESIV DAR CURATA FOARTE BINE ( PARUL SCARTAIE), ATAT DE BINE INCAT NU CRED CA E PREA BUN PENTRU PARUL VOPSIT
4750 Anitescu Fond de ten cremos Porcellan 01 - SANTE NATURKOSMETIK  Fondul de ten este f. bun , cremos, cu acoperire medie ,culoare deschisa , luminoasa,  se potriveste f. bine pentru tenul meu uscat si creaza impresia de ten natural , fara sa incarce si nu se stringe.Cel mai important este ca nu contine chimicale.
Un produs bun , multumim Organik!
5126 Alex Spuma de ras Homme II, Cafeina & Acai - SANTE NATURKOSMETIK  Este un produs super! Este fina, nu irita pielea si inmoaie foarte bine barba!
4712 Luu Crema de zi pentru fata bio cu protectie solara UV, Garden of Eden - NONICARE  Mi se pare ca miroase mult prea puternic pt o crema asa zis naturala. Am avut creme mai bune.
5182 Albu Alina Crema de zi pentru fata bio cu protectie solara UV, Garden of Eden - NONICARE  O crema minunata! Usoara, fluida, non-grasa, o folosesc ziua sub fondul de ten bio de la Lavera.
4714 Luu Masca purificatoare pentru fata Garden of Eden, plic 11 ml- NONICARE  Buna
5059 Cornelia B. Crema antirid bio pentru ochi +40 ani, Deluxe - NONICARE  A fost un cadou, iar doamna a fost extrem de incantata. Se pare ca nu a dezamagit, ca de altfel nici alte produse de la NoniCare.
5190 Albu Alina Crema antirid bio pentru ochi +40 ani, Deluxe - NONICARE  Folosesc aceasta crema in fiecare zi si imi place ca nu este grasa. In acelasi timp, isi face treba perfect si se absoarbe repede in piele.
5445 hellen Crema hidratanta bio 24h, Intensive - NONICARE  E o crema foarte buna , racoritoare, cu miros placut.O recomand.
4936 Deliu Unt de corp modelator pentru slabire, Garden of Eden - NONICARE  Este cel mai bun unt de corp pe care l-am folosit vreodata! Am o piele uscata si care se irita usor, acest unt de corp nu este doar tonifiant, ci hidrareaza foarte bine si calmeaza iritatiile. In plus are un miros placut! Il recomand!
5001 Cornelia B. Pensula fard pleoape 16 cm - Benecos  Perii sunt un pic cam duri pentru acest tip de pensula. Perii au 1,4 cm, dar doar varful (2 mm sa zicem) se indoaie. Nu strica sa fie mai pufoasa. Pare a fi o pensula pentru pleoapa inferioara, unde se poate folosi indeosebi varful.
5003 Cornelia B. Pensula pentru blush si pudra, 12 cm - Benecos  Este micuta, dar perii au volum. Vine cu protectie de plastic si este usoara, deci merge pastrata in portfard.
4717 GEORGESCU Pensula pentru pudra minerala, 22.5 cm - Benecos  F buna.
4716 GEORGESCU Pensula pentru pudra minerala, 22.5 cm - Benecos  Foarte buna. O recomand.
5002 Cornelia B. Pensula pentru pudra minerala, 22.5 cm - Benecos  O pensula foarte buna si moale. Perii au o lungime de 5 cm. Pensula are suficient volum pentru o aplicare rapida a pudrei si vine cu o protectie de plastic. Recomand!
5125 Alex Solutie de curatare universala Citrus Zest, 800 ml - ATTITUDE  Un produs foarte bun pentru curatenie. Are un miros placut, dar discret, iar rezultatele se vad dupa cateva pulverizari.
5037 mocan Solutie ecologica de indepartat depunerile de piatra din baie Citrus Zest, 800 ml - ATTITUDE  am curatat cada cu el si rezultatul e ca si cum as fi dat cu cif  dar fara chimicale
4815 Vitu Solutie ecologica de indepartat depunerile de piatra din baie Citrus Zest, 800 ml - ATTITUDE  Eram sceptica in eficienta acestuia, dar mi-am zis sa-l încerc. Nu am fost atenta la cantitatea produsului și am rămas plăcut surprinsă când am văzut ca e destul de mare. Imediat ce am ajuns acasă am pulverizat in baie pe faianța și dus. După 5 minute deja ma minunam de cât de bine și-a făcut treaba și cât de frumos miroase.
4616 Albu Solutie ecologica de indepartat depunerile de piatra din baie Citrus Zest, 800 ml - ATTITUDE  Inainte sa trec la produsele cruelty free eram putin sceptica in legatura cu eficienta acestor produse care au ingrediente mai naturale si care sunt extrase din plante, dar cand am inceput sa folosesc acest produs mi-am schimbat parerea. Isi face treaba foarte bine si obiectele sanitare raman curate si placut parfumate. L-am achizitionat deja de cateva ori si nu cred ca o sa-l inlocuiesc. Sunt foarte multumita.
4619 Albu Solutie de curatat pardoseli, gresie si parchet, Citrus Zest, 1.04L - ATTITUDE  Am folosit acest produs pentru a spala atat parchetul cat si gresia si face o treaba foarte buna. Are un miros placut de citrice si nu lasa urme. Faptul ca are ingrediente naturale ma face sa-l apreciez si mai mult fiindca poate fi folosit in siguranta si intr-o casa in care sunt copii si animalute.
5286 kiss Solutie de curatat pardoseli, gresie si parchet, Citrus Zest, 1.04L - ATTITUDE  Sunt foarte multumita.Imi place cum curata si cum miroase.O recomand.
4761 Albu Purificator de aer ecologic, cu ulei esential din fructul pasiunii - ATTITUDE  Mirosul este foarte subtil. Nu mi s-a parut ca s-a descurcat prea bine la eliminarea mirosurilor neplacute.
4669 Codruta Sapun lichid pentru maini cu lime si lavanda, 300 ml - ATTITUDE  Un sapun excelent, cu miros placut. Raportul calitate-pret este foarte bun. Recomand.
4682 URSU Unt organic de shea nerafinat Akoma Skincare - refill 50g  una din preferatele noastre
4976 Ioana Balsam de rufe concentrat (40 spalari), Wild Flowers - ATTITUDE  Am postat în vara, ziceam ca nu tine mirosul. L-am tot comandat de atunci pentru ca m-am îndrăgostit de miros. Pun mai mult balsam decat e indicat pe el și tine mult mai bine. Parfumul sau e absolut MINUNAT, merita încercat!
5011 Cornelia B. Balsam de rufe concentrat (40 spalari), Wild Flowers - ATTITUDE  Il folosesc de vreo 3 ani de zile si a ramas la fel de bun cum il stiu. Cei de la Attitude nu se dezmint cu acest produs.
4622 Albu Balsam de rufe concentrat (40 spalari), Wild Flowers - ATTITUDE  Imi place foarte mult acest balsam de rufe. Parfumeaza discret si foarte placut rufele.
5038 mocan Detergent BIO pentru masina de spalat vase, all in 1, 26 tablete - ATTITUDE  folosit doar de cateva ori pana acum dar pare f bun;
5324 Radulescu Detergent BIO pentru masina de spalat vase, all in 1, 26 tablete - ATTITUDE  Spala bine, asemanator cu produse de pe piata mult mai putin eco-friendly. Recomand!
4632 maria felicia Detergent BIO pentru masina de spalat vase, all in 1, 26 tablete - ATTITUDE  Sunt foarte bune
5387 ANTON Servetele umede fara parfum, 100 % biodegradabile 72 buc - ATTITUDE  Îmi place ideea fara parfum, mai ales la produse pentru bebeluși.Mi-au plăcut aceste șervețele.
5084 eden Sampon cu ovaz si urzica, par uscat si fragil - Bjobj  Cel mai bun sampon pe care l-am folosit vreodata.Numai pe acesta in comand mereu.
5197 Elena Masca de par restructuranta cu ovaz, jojoba si migdale - Bjobj  Niciodata nu-mi lipseste aceasta masca! Este cea mai buna din cate am folosit..  confera luciu, hidrateaza (dar nu incarca), parul nu se incurca absolut deloc cand o folosesc si-l indreapta. Intr-adevar, se consuma repede pentru ca se da pe parul uscat.. dar merita. Din cate masti am folosit aceasta este THE BEST!
5208 Irina Apa demachianta bio pentru ochi sensibili, Petale d'Iris - CATTIER  Ma bucur ca am gasit acest demachinat, ochii mei nu mai sunt suparati pe mine! au suferit de la atatea demachiante testate  la care se iritau si deveneau sensibili.
5389 Irina Solutie micelara demachianta Perle d'Eau - CATTIER  O apa micelara foarte buna, curata, calmeaza si improspateaza tenul. Nu ustrura ochii.
5229 Georgiana Crema hidratanta antirid cu coenzima Q10 Basis Sensitiv, 50 ml - LAVERA  O crema destul de lejera, mai potrivita pentru perioada verii, cred. Nu am observat neaparat un efect antirid.
4719 Luu Iluminator pentru ten Highlighter Golden Shine 03 - LAVERA  Are o textura mai cremoasa si  sclipici ( pt gustul meu putin prea mult sclipici pt a-l folosi si cand merg la munca)
5040 Raluca Iluminator pentru ten Highlighter Golden Shine 03 - LAVERA  Imi place textura, e cremos si se aplica usor, insa din punctul meu de vedere e prea "sclipicios" pentru a-l putea folosi pentru machiajul de zi (adica mers la job). Nu mi se pare nici ca ma avantajeaza - tenul meu e palid cu o tenta usor "galbuie" si cred ca m-ar fii ajutat mai mult nuanta  "Shining Pearl" care pare mai rozalie - acesta are o tenta galbuie la randul lui si doar imi accentuaza aspectul de palid. Poate vara, pe un ten bronzat, ar arata mai ok.
5163 IZA Iluminator pentru ten Highlighter Golden Shine 03 - LAVERA  Sunt de accord cu Raluca. Mult prea sclipicios pentru zi si nici nu ma incanta in mod deosebit cum se intinde.
5029 Gina Iluminator pentru ten Highlighter Golden Shine 03 - LAVERA  Un produs foarte bun.Confera tenului un aspect frumos si sanatos.
5188 Albu Alina Fond de ten spuma Natural Mousse, Ivory 01 (ten deschis) - LAVERA  Am achizitionat aceasta nuanta si se adapteaza atat de frumos tenului meu! Am senzatia ca aplic matase pe fata si desi senzatia e de crema matasoasa, tenul ramane atat de frumos mat. Mentionez ca am tenul mixt.
4802 Adriana Gel intim fara sapun Gynea - CATTIER  Am cumparat de curand acest produs . sunt foarte multumita . are un miros discret . Recomand!
4768 Elena Gel intim fara sapun Gynea - CATTIER  Am rezolvat o problema iritantă cu acest gel. Îl folosesc atât eu, cât și soțul meu, de câțiva ani.
5063 Avram Gel intim fara sapun Gynea - CATTIER  Un pic cam prea lichid dupa parerea mea. Nu are pompita de dozaj sau ceva de genul, dar oricum e de 5 stele. De cand l-am descoperit sunt fan!
4803 Adriana Pasta de dinti bio cu argila si propolis pentru probleme gingivale, Dentargile - CATTIER  curata dintii foarte bine desi nu face multa spuma.
o ador !
5248 Maria Sampon si gel de dus pentru bebelusi, 500 ml - CATTIER  Căutam un săpun lichid cumsecade pentru utilizări frecvente și l-am găsit. Îl folosesc pe poponețul celui mic, la fiecare schimbare de scutec, îi trag o săpuneală bună și e fresh.
5061 Avram Sampon si gel de dus pentru bebelusi, 500 ml - CATTIER  Recomand si eu atat pentru raportul calitate / cantitate / pret cat si pentru rezultatul de la baie! Este a doua oara cand il comand si pot spune ca e excelent pentru baietelul meu!
4902 Aura Gloss de buze bio FLAMINGO (mat) - Benecos  Glossul de buze are o culore naturala , hidtrateaza destul de bine si are aroma de fructe !
4857 Natalia Dascalu Crema hidratanta si antirid pentru barbati - LAVERA  Miroase foooooarte frumos ,sotul spune ca e si hidratanta .Deja i-o mai cumpar :)
5072 LIGIA Crema de zi antirid si regeneranta cu merisor si fitocolagen, 50 ml - LAVERA  Este o crema foarte buna, se aplica usor, insa pe tenul meu nu se absoarbe total. Surplusul il indepartez cu un servetel. Nu ma deranjeaza. E cremoasa, fina si parfumata placut. Sunt foarte multumita.
5212 Elena Sampon pentru stralucire cu extract de yuzu si pomelo - 100 Percent Pure Cosmetics  Curata bine dar in acelasi timp este foarte delicat, foarte bland! Folosesc uleiuri tratament inainte de spalare si e foarte ok. Indeparteaza uleiul fara sa usuce parul,  confera luciu, este super! Recomand acest sampon si brandul 100% Pure! Intotdeauna la inaltime..
4599 maria felicia Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio  Am achizitionat de 2-3 ori produsul, hidrateaza foarte bine. De multe ori il luam cu mine când plecam undeva sa nu mai car dupa mine crema in borcanel sau alte produse.
4804 Adriana Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio  hidrateaza foarte bine.
Sunt foarte incantata de acest produs.
5052 Andreea Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio  Inca nu imi dau seama de efectele antiaging, insa l-am folosit de cateva ori si este foarte placut. Este un pic mai uleios decat uleiul de argan. Capacul se infileteaza  cam greu
4704 irina timar Ulei pretios bio din seminte de cactus Opuntia Ficus, 10 ml - Malak Bio  Sunt foarte foarte încântata de acest ulei,il folosesc de doua saptamani,atat dimineata cat si seara,a înlocuit pt mine toate cremele scumpe folosite pana acum.Tenul meu e unul foarte sensibil cu o usoara cuperoza,si tot ce incercam imi crea diverse reactii urâte,mancarimi,iritatii,cu acest ulei nu am niciun fel de problema,imi hidrateaza pielea,iar dimineata tenul e catifelat si luminos.In privinta atenuarii ridurilor si a cearcanelor e prea devreme sa imi dau o parere,dar per total,e super ok,merita cumparat.Multumesc organik,pt seriozitate si rapiditatea livrarii produselor!
5328 ANTON Roxana Detergent de vase ecologic cu aloe vera, 1L - Ecodoo  Mie îmi place acest produs, îl folosesc deja de aproape un an cred, spala bine și nu usucă pielea de pe mâini...pun puțin deoarece este concentrat, mă bucur că nu poluează mediul și îl folosesc cu încredere.ERSEM
4657 Dalia Detergent de vase ecologic ultradegresant, 1L - Ecodoo  Este un detergent bun, foarte delicat cu mainile, are un miros placut, am incredere sa-l folosesc deoarece nu contine chimicale in cazul in care mai ramane ceva dupa clatirea cu apa a vaselor.
5245 Maria Detergent de vase ecologic ultradegresant, 1L - Ecodoo  Spala excelent vasele (mai putin pacatele), destul de puternic in cantitati mici, ceea ce inseamna utilizare indelungata.
5077 Diana Detergent bio hipoalergenic FARA PARFUM pentru bebelusi sau piele sensibila, 1.5 L - Ecodoo  E bun
4814 Vitu Doina Balsam de rufe bio cu aroma de levantica, 750 ml - Ecodoo  Sunt foarte incantata de acest produs. In ambalaj miroase foarte puternic, dar  parfumul ce rămâne după spălat pe haine e unul foarte fin și extrem de plăcut. INTR-adevăr își face efectul și catifeleaza țesăturile. O sa revin cu siguranța la el
4859 Natalia Dascalu Bicarbonat de sodiu ecologic, 500g - Ecodoo  L-am folosit pentru menaj ,nu sunt sigura ca e si pentru bucatarie. Pret ok .
4630 maria felicia Tablete bio pentru masina de spalat vase, 30 buc - Ecodoo  Folosesc aceste pastile pentru masina de spalat vase de cateva luni, pentru noi sunt foarte bune, curata bine. Daca sunt vasele mai murdare pun doua tablete, daca nu o tableta si este ok
4763 Albu Tablete bio pentru masina de spalat vase, 30 buc - Ecodoo  Sunt foarte multumita de aceste tablete. Vasele raman curate si fara urme albe.
5426 buia Detergent bio lichid pentru masina de spalat vase, ultraconcentrat 1L - Ecodoo  este bun, spornic, dar nu cel mai bun incercat
5427 buia Detergent bio lichid pentru masina de spalat vase, ultraconcentrat 1L - Ecodoo  spornic, spala bine dar nu cel mai bun incercat
4678 URSU Apa de gura bio concentrata, cu propolis si menta - CATTIER  gust puternic, dar neplacut. mie imi place foarte mult. se pune foarte putin si dureaza
5111 Ligia Pasta de dinti pentru albire fara fluor sau sulfati, Eridene - CATTIER  Imi place aceasta pasta de dinti. Curata bine. Nu este atat de mentolata cat mi-as fi dorit.
5275 Irina Crema light bio cu extract de melc si acid hialuronic - Bioearth  Este o crema foarte buna, chiar daca este light hidrateaza, calmeaza, ofera luminozitate si intra foarte repede in piele. O folosesc si ca baza de machiaj peste care fondul de ten se fixeaza super.  Recent am achizitionat serul Loom si merg foarte bine impreuna.
5035 Cristina Ser antirid bio cu extract de melc si acid hialuronic - Bioearth  Fain serul. E singurul produs pentru ingrijire pe care reusesc sa il si folosesc. Imi place
5138 Irina Ser antirid bio cu extract de melc si acid hialuronic - Bioearth  Nu m-am asteptat sa fie asa placut acest ser, chiar daca are consistenta mai apoasa este foarte eficient. Il folosesc impreuna cu crema light Loom si pielea arata mai luminoasa, hidratata si am observat o imbunatatire a ridurilor din zona ochilor. Merita!
5103 Ligia Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril  E un rimel peste asteptarile mele! Nu credeam ca un rimel natural poate crea gene spectaculoase! Negru intens, periuta curbeaza genele, nu se scutura. Se intinde usor si se demachiaza usor. Nu ustura ochii. Imi place!
5131 Alex Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril  Este primul produs de acest gen pe care l-am incercat. Sunt multumita de el. Nu incarca genele, nu curge, nu irita - sunt aspectele care ma intereseaza pe mine :)
4720 GEORGESCU Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril  Foarte bun, nu curge, nu se intinde, nu imi face genele tepene. Recomand!
5067 Bosinceanu Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril  Il folosesc de 2 ani si sunt foarte multumita de el, este de un negru intens, nu incarca si nu lipeste genele.
5116 Stamate Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril  Un rimel excepțional. Fără a irita ochii și facandu.si foarte bine treabă ofera genelor o culoare intensa. Nu incarca genele. Recomand având în vedere și un raport pret-calitate excelent.
4634 Dorina Rimel negru bio cu ulei de marula - Avril  Un rimel foarte bun.
4904 Aura Lac de unghii French Rose 88 - Avril  Culoarea e superba si e destul de rezistenta. Sunt foarte multumita de lacurile Avril
4992 Janine Lac de unghii Rose Bollywood 57 - Avril  Culoare frumoasa, se intinde usor si se usuca repede.
5342 Matei Lac de unghii Red Opera 19 - Avril  l-am ales in primul rand pentru compozitia sa. se aplica relativ usor si vopseaua acopera bine, chiar de la primul strat.
5369 aida Sapun de Alep cu chimen negru, 100 g - NAJEL  Spala foarte bine si lasa parul curat si moale.
4710 cristina Sapun de Alep cu argila rosie, 100 g - NAJEL  Acest sapun a devenit preferatul meu. Il folosesc pt corp. Nu usuca pielea, se simte ca este usor exfoliant, iar mirosul lui, de pamant, este divin.
5343 Matei Sapun de Alep cu lamaie, 100 g - NAJEL  Un produs de nota 10! il folosesc atat pentru tenul meu acneic, dar si la dus - pentru intregul corp. Si are un parfum placut.
4591 Albert Gel dus cu sapun de Alep si iasomie, 500 ml - Najel  Este un gel de dus grozav. Lasa piele moale si catifelata. Desi are un miros caracteristic  in combinatie cu iasomia, care mi-ar fi placut sa se simta mai intens, dupa folosire este foarte placut.
4661 Ruxandra P Gel de curatare cu melissa si nalba pentru toate tipurile de ten, Basis Sensitiv - LAVERA  Un produs foarte bun! Il folosesc de multi ani. Curata foarte bine si inlatura machiajul cu succes.
5365 Otilia Crema de maini cu ulei de migdale, toate tipurile de piele, Basis Sensitiv - LAVERA  O crema de maini buna, hidratanta, are un parfum placut. Am cumparat acest produs de mai multe ori. Recomand!
5083 Avram Pasta de dinti naturala pentru copii, capsuni organice - Jack n' Jill  Este preferata baietelului meu din toate aromele incercate de la Jack N'Jill. Aroma super placuta, igiena orala de nota 10 si stau linistita ca nu inghite chimicale, nu degeaba e cotata cea mai sigura pasta de dinti din lume!!!
4927 Janine Blush natural trio Fall in Love - Benecos  Are o textura placuta si  poti combina culorile in functie de ten.
5367 Aida Blush natural trio Fall in Love - Benecos  Foarte multumita de produs . Se aplica foarte usor si rezista toata ziua .
5004 Bobe Blush natural trio Fall in Love - Benecos  Imi place foarte mult, mai ales ca are trei culori si permite  o aplicare combinata. Eu o aplic dupa BB cream, deoarece nu folosesc fond de ten. Rezultatul este deosebit, ma simt foarte fresh si sunt imbujorata, ca si cum as fi urcat 8 etaje pe scari.
5375 Tonghioiu Blush natural trio Fall in Love - Benecos  Sunt foarte multumita de acest produs. Se aplica foarte usor si rezista foarte bine intreaga zi. Am tenul foarte deschis si cele trei nuante ma ajuta sa ajustez culoarea potrivita pentru mine. Blush-ul are o nuanta usor sidefata care ofera luminozitate oricarui tip de ten.
5180 Albu Alina Blush natural trio Fall in Love - Benecos  Un fard de obraz deosebit, in trei culori diafane, naturale!
5073 Bosinceanu BB Cream bio 8-in-1, Fair (ten deschis) - Benecos  Folosit ca atare, este putin cam uscat, se intinde greu si incarca tenul dar am incercat mai multe combinatii cu diferite uleiuri pentru a-l face mai usor de manevrat iar castigatorul a iesit uleiul de cocos. Asa reusesc sa-l intind uniform si da un aspect placut pielii. Ce mai doresc sa mentionez este ca inainte de aplicare folosesc si apa micelara hidratanta.
4869 Georgiana BB Cream bio 8-in-1, Beige (ten mediu) - Benecos  Este o crema nuantatoare si hidratanta buna dar nu acopera imperfectiunile mai deloc si nici nu se mentine pe fata. In plus, are un miros puternic care poate fi deranjant.
4957 buia Absorbante de zi ultrasubtiri cu aripioare, 14 buc - VIVICOT PURO COTONE  Sunt foarte multumita de ele; delicate, inperceptibile pe timpul zilei, nu irita, absorbtie buna, adeziv OK, nu miros!
5172 Delia Absorbante de zi ultrasubtiri cu aripioare, 14 buc - VIVICOT PURO COTONE  Super multumita de ele. Nu au miros, sunt moi, putere de absorbtie mare, nu te iriti de la ele, se lipesc bine si nu ai probleme sa se miste de unde trebuie, chiar daca merg la sala. Am mai incercat si pe cele de la Natracare, dar Vivicot castiga detasat.
5170 titianu Tampoane NORMAL fara aplicator, 20 buc - VIVICOT PURO COTONE  Super multumita de ele. Isi fac treaba. De cand le-am achiziionat prima data acum 2 ani, nu am mai testat al tip de tampoane interne: de bumbac sau cele normale din comert, care contin si fibre artificiale.
5136 Irina BIO Protej slip ultra subtire din bumbac organic, 35 buc - VIVICOT BIO  Protejeaza, confortabile si delicate pentru utilizarea zilnica.
4757 G. BIO Absorbante de noapte din bumbac organic cu aripioare, 10 buc - VIVICOT BIO  Super produs! Pielea ramane fina, fara iritatii sau roseli - cum se intampla in cazul altor absorbante. Absoarbe bine si este de o lungime corespunzatoare, protejand excelent pe parcursul noptii.
5361 Otilia BIO Absorbante de noapte din bumbac organic cu aripioare, 10 buc - VIVICOT BIO  Un produs foarte bun, neiritant, confortabil, ideal pentru un flux abundent si pentru perioada noptii. Recomand! Mai bune decat cele de la Natracare!
4958 buia BIO Absorbante de zi din bumbac organic cu aripioare, 14 buc - VIVICOT BIO  FOARTE BUNE! ISI FAC TREABA BINE SI NU DERANJEAZA IN NICI UN FEL, NU LE SIMTI, NU IRITA!
4690 Mihaela BIO Absorbante de zi din bumbac organic cu aripioare, 14 buc - VIVICOT BIO  Folosesc de ani de zile absorbantele Bio și le recomand cu căldură pe cele de la Vivicot și Natracare.
5117 Otilia BIO Absorbante de zi din bumbac organic cu aripioare, 14 buc - VIVICOT BIO  Un produs bun, calitativ, neiritant. De cand l-am descoperit nu am mai folosit alt tip de absorbant.
5081 eden Deodorant roll-on bio Lime si Verbina, 50 ml - LAVERA  toate deodorantele functioneaza perfect daca se adauga o lingurita de bicarbonat in ele.Conditia e ca deodorantul sa aiba capac care se desface iar cele de la Lavera au.
5039 cristina Deodorant roll-on bio fara alcool Portocale si Catina, 50 ml - LAVERA  foarte prost deodorantul se usuca foarte greu lasa urme albe si in plus nu este bun impotriva mirosului de transporatie .
4636 Dorina Creion BIO contur ochi Negru 01 - LAVERA  (achizitie ne-verificata) Nu este foarte bun. Traseaza linia foarte greu si trebuie umezit pentru o nuanta intensa.
4745 Alina P Creion BIO contur ochi Negru 01 - LAVERA  Este un produs foarte bun, nu se intinde si rezista pe parcursul intregii zile. Recomand!
4981 Ioana Creion BIO contur ochi Negru 01 - LAVERA  Mie nu îmi rezista mai mult de câteva ore
5325 Radulescu Creion BIO contur ochi Negru 01 - LAVERA  Mina moale, negru intens, nu foarte rezistent.
5200 Albu Alina Creion BIO contur ochi Negru 01 - LAVERA  Negru intens, cremos, rezistent si fara ingrediente chimice! Daca se aplica un primer inainte sau un fard mat, rezista intreaga zi!
4909 Ioana Pudra libera transparenta pentru matifiere si fixare machiaj, 8 g - LAVERA  Aceasta pudra lasa tenul lejer, nu am senzatia ca port o pudra. Este rezistenta desi dupa 8-10 ore tenul se ingrasa in zona T. Nu are miros puternic si nu am reactii alergice asa cum am de la pudrele care contin talc. Utilizez si buretelul cu care este dotat ambalajul.
4819 maria felica Gloss bio pentru buze, Rosy Sorbet 08 - Lavera  Are o culoare mata, mie mi se pare mult mai discret decat un gloss din mass-market. Este potrivit pentru un look natural
4910 Dobre Sare Epsom (sare amara), 1kg - Akoma Skincare  Sarea o combin cu ulei esential de lavanda si ierburi aromate (vanilie sau scortisoara ) !
Exact ce ai nevoie pentru un rasfat total !
5368 aida Creion-ruj bio Silky Tulip - Benecos  M-am indragostit de acest produs . Are o culoare superba ,ce rezista .
4734 Alina P Creion-ruj bio Rusty Rose - Benecos  Nu sunt foarte multumita de acest produs. Daca il folosesti strict pe post de balsam de buze este foarte hidratant insa daca il achizitionezi pentru efectul de culoare aceasta nu se vede deloc pe buze.
4870 Samson Sapun traditional de Alep cu 30% ulei de dafin, 170g - NAJEL  Un sapun bun pentru intreaga familie.Foarte bun mai ales pentru pielea copiilor, hidrateaza si curata bine chiar si parul.
4993 Cornelia B. Sapun traditional de Alep cu 40% ulei de dafin, 200g - NAJEL  Este sapunul meu preferat si, de 4 ani, inlocuitorul ideal pentru sampoanele pline de chimicale. Mirosul este intens, de produs natural, dar nu ramane pe par dupa spalare. Face foarte multa spuma si curata de la prima spalare. Fiind de 200 g, tine foarte mult. Este perfect si pentru copii, datorita proprietatilor antiseptice si purifiante ale uleiului de dafin. Recomand!
5213 Elena Sapun traditional de Alep cu 40% ulei de dafin, 200g - NAJEL  Este un sapun minunat, il folosesc cu incredere. Este natural, mirosul este natural si-ti da o stare de bine cand il folosesti. Nu usuca pielea absolut deloc, curata si vindeca in acelasi timp. Este sapunul perfect!
Recomand din toata inima!
5401 Leila Sapun traditional de Alep cu 40% ulei de dafin, 200g - NAJEL  Vreau sa revin cu feedback
Il folosesc de aproape un an si am tenul la care am visat toata viata
Nu mai am probleme cu cosulete mici aparute pe ten, sau bubite neplacute
Dimineata si seara spal tenul cu sapunul si il las 1-2 minute sa isi faca efectul; apoi clatesc cu apa calda
Aaa si baiatul meu il foloseste pt ten, am inceput adolescenta si datorita sapunului, tinem sub control micile 'probleme' de pe fata
Un sapun excelent!!!
4692 stanciu Sapun de Alep cu ulei de argan si rhassoul, 100g - NAJEL  vi l recomand cu  incredere, atunci cind fiul meu a fost  diagnosticat cu  psoriazis am avut sansa  de a gasi dupa multe incercari esuate un sapun   cu adevarat natural, curata, ingrijeste si hraneste  pielea sensibila scuamoasa,merita cu adevarat
5167 Iza Dizolvant pentru lac de unghii fara acetona, 200 ml - Avril  Foarte okay si miroase placut. O sa revin mereu la ea - asta daca o gasesc pe stoc atunci cand comand :)
5204 Albu Alina Creion pentru sprancene Brown 01 - LAVERA  O nuanta placuta, naturala, cu o consistenta fina si placuta. Recomand!
5201 Albu Alina Creion BIO contur ochi Maro 02 - LAVERA  E o nuanta frumoasa, destul de intensa de maro. Eu o folosesc pentru machiajul de zi si imi evidentiaza frumos ochii albastri. Recomand!
4901 Aura Stick corector pentru imperfectiuni si acnee, Ivory 01 - Lavera  Acopera destul de bine  imperfectiunile si uniformizeaza aspectul tenului . Sunt multumita de corector !!!
4914 Ioana Stick corector pentru imperfectiuni si acnee, Honey 03 - Lavera  Acesta este unul dintre produsele mele preferate de la Lavera. Am ten acneic si aplic zilnic acest corector acolo unde este nevoie, fara a mai aduga alte produse precum fond de ten. Usuca cosurile, are rezistenta medie 6-7 ore, miros discret, textura cremoasa, se poate estompa cu degetele. Nuanta ar putea fi usor mai calda. Nu am incercat nuanta inory dar banuiesc ca este si mai rece decat aceasta. Cu siguranta voi mai cumpara.
4809 Eli Stick corector pentru imperfectiuni si acnee, Honey 03 - Lavera  Acopera bine imperfectiunile. Textura nu este nici prea cremoasa, ca sa dispara repede de pe zonele pe care se aplica pe fata, nici prea uscata, ca sa fie inconfortabila. Nuanta mi se pare un bej-galbui. Si acest produs are miros specific produselor make-up Lavera: usor dulceag.
5205 Albu Alina Creion BIO contur buze Pink 02 - LAVERA  O nuanta  foarte frumoasa de roz, mai naturala decat in fotografie. Mie imi place mult si il folosesc zilnic impreuna cu un ruj roz Lavera.
Intentionez sa-mi achizitionez si nuanta de rosu.
4620 P.Georgiana Fard de pleoape quattro Cappuccino Cream 02 - LAVERA  Placut surprinsa! culorile sunt placute, se intind bine si rezista! mi-am mai cumparat farduri naturale in trecut, dar nu aveau rezistenta si se strangeau... sunt multumita si recomand!
4899 Dobre Fard de pleoape quattro Cappuccino Cream 02 - LAVERA  Sunt foarte multumita de acest fard ...culorile sunt frumoase , se intind usor pe pleoapa  si sunt rezistente.  Recomand !
4897 Aura Fard de pleoape iluminator wet & dry, Indian Dream 03 - LAVERA  Culorile sunt foarte frumoase , se aplica usor pe pleoapa si sunt foarte rezistente  !
4896 Aura Fard de pleoape iluminator wet & dry, Indian Dream 03 - LAVERA  Culorile sunt pigmentate , se aplica usor pe pleapa si sunt rezistente. Recomand !
4996 Cornelia B. Fard de pleoape iluminator wet & dry, Indian Dream 03 - LAVERA  Fardurile sunt bune; pentru mine sunt suficient de pigmentate. Pe cel maro il folosesc ca eyeliner, combinat cu un creion maro. Fardurile crem inchis si maro contin particule stralucitoare, celelalte sunt sidefate si dau o tenta foarte naturala pielii. Sunt potrivite si pentru machiajul de vara. Recomand!
4978 Ioana Fard de pleoape iluminator wet & dry, Indian Dream 03 - LAVERA  Sunt super rezistente! Le-am folosit la machiaj de seara și au rezistat impecabil pana la 5am, fără prime.
4767 Elena Fard de pleoape iluminator wet & dry, Indian Dream 03 - LAVERA  Textură superbă, se aplică de minune chiar și fără pensulă. Finger make-up.
4911 Ioana Fard de pleoape iluminator wet & dry, Indian Dream 03 - LAVERA  Toate nuantele sunt foarte frumoase. Preferatul meu este cel rosiatic. Sunt sidefate si le-am aplicat atat  uscat cat si umed. Am impresia ca rezista mai bine daca sunt aplicate umed si neaparat cu o baza inainte. Produsul nu imi provoaca iritatii sau alergii. Rezista in jur de 6-8 ore.
5259 Ana Fard de pleoape iluminator wet & dry, Lavender Couture 02 - LAVERA  Mama nu se mai farda pentru că i se iritau ochii de la majoritatea produselor (non-organice). I-am cumpărat această paletă și nu mai are nicio problemă. Culorile sînt frumoase și aplicate uscat, și umed.
5277 Nicoleta Henna Rosu Rece, 100 g - Erbe di Janas  M-a apucat vopsitul cu henna in toiul iernii. Si bine am facut! E prima oara cand folosesc acest tip de henna, desi ma vopseam de ani de zile cu henna, iar in ultimul timp trecusem la vopsea clasica pentru ca nu mai gaseam culoarea mea preferata la nicio marca si tot ce am folosit (la un pret acceptabil) iesea altceva.
Am amestecat henna doar cu apa si a iesit o pasta ca o ciocolata, s-a intins foarte usor pe par. Nu am adaugat nici otet, nici lamaie cum se recomanda, nici cafea cum obisnuiam la celelalte in schimb am lasat amestecul la macerat timp de mai bine de 8 ore (nu am avut rabdare sa las 12 ore cum scria pe eticheta, dar am fost aproape).
Apoi am stat toata noaptea cu henna in par , cu folie de plastic alimentara infasurata si cu 2 caciuli. Da, nu e o priveliste placuta pentru barbatul de langa voi, asa ca puteti sa il trimiteti o seara cu prietenii la distractie si voi sa chemati o prietena sau mai multe sa va ajute la vopsit si sa va si distrati.
Folia de plastic si caciulile o sa va tina cald noaptea oricat de frig ar fi, deci nu va faceti probleme ca o sa raciti iarna cu vopseaua pe cap. Nu recomand sa inlocuiti cu pungi simple sau casca de dus (intra aer rece la fiecare miscare si nu e placut, va spun din experienta).
A doua zi am constatat ca henna m-a patat putin pe frunte, este prima henna care imi face asa ceva, de obicei la spalat cu apa si sapun iesea orice urma, ceea ce imi confirma ca este prima henna adevarata pe care o folosesc. Aveti grija sa va stergeti pe frunte dupa ce puneti henna in par. Oricum nu e o tragedie, nu se vede rau si probabil ca maine dimineata la o noua spalare pe fata se va duce. Asa pare. Nu se vede rau, nu se vad pete urate, ci o nuantare usoara a pielii.
Am stat putin cu sufletul la gura pana s-a uscat parul si cand m-am uitat in oglinda am vazut cel mai sexy par, un rosu superb, natural.
Va recomand sa il cumparati, merita toti banii!
5128 Alex Solutie ecologica pentru curatat fructe si legume, 800 ml - ATTITUDE  Desi este prima data cand folosesc un astfel de produs sunt multumita de el si chiar se simte diferenta pe diferite fructe.
4847 Rotaru Balsam ECO pentru rufele bebelusilor 40 spalari, Sweet Lullaby - ATTITUDE  F bun
5425 buia Detergent ecologic de spalat vase si biberoane Mar verde si Busuioc, 700 ml - ATTITUDE  FOARTE MULTUMITA; spornic, curata bine, miros discret si placut
4643 Albu Detergent ecologic de spalat vase si biberoane Mar verde si Busuioc, 700 ml - ATTITUDE  Imi place foarte mult acest produs. Mirosul este foarte placut , face suficienta spuma si curata bine vasele.
5202 Sorin Purificator de aer ecologic, pentru copii - ATTITUDE  Excelent!  Aer proaspăt în cameră fără mirosuri,recomand pentru camera copilului,ține 4 luni,am mai comandat și pentru alte camere.
5145 Ligia Balsam de stralucire cu mesteacan pentru intreaga familie, 150 ml - SANTE NATURKOSMETIK  Revin cu inca un comentariu. Sunt multumita de acst balsam. Il folosesc in special dupa vopsirea cu vopsea naturala din aceeasi gama. Dupa cel clatesc parul de vopsea, aplic DOAR  acest balsam si i las sa actioneze 5 minute, dupa care clatesc din nou. Parul ramane usor parfumat si se poate pieptana foarte usor.
5395 Nastase Sampon de stralucire pentru intreaga familie cu portocala si cocos, 500 ml - SANTE NATURKOSMETIK  este un sampon foarte bun, parul ramane matasos si stralucitor!
5399 IULIA Rimel bio 3 in 1 Butterfly Effect, 11 ml - LAVERA  Sunt deja la al doilea tub si mi se pare ca este cel mai bun rimel natural pe care l-am folosit pana acum. Rezista foarte bine, se demachiaza usor siiii cel mai important este ca nu curge atunci cand plang :)
4907 Aura Primer bio, baza pentru fard de pleoape 9 ml - LAVERA  E ok,  se absoarbe repede  in piele.
4979 Ioana Primer bio, baza pentru fard de pleoape 9 ml - LAVERA  Mi se pare ca fardul de pleoape în 4 culori de la lavra rezista perfect și faza baza, asa ca n am prea folosit o...
4602 Albu Gel de dus cu aroma de vanilie, tub 236 ml - 100 Percent Pure Cosmetics  Sunt foarte incantata de acest gel de dus. Are un miros foarte placut de vanilie si parfumeaza discret pielea. Un mare plus pentru ingrediente si pentru faptul ca acest produs nu este testat pe animale.
4606 Albu Gel de dus cu aroma de nuca de cocos, tub 236 ml - 100 Percent Pure Cosmetics  Aroma de cocos este una dintre preferatele mele si in acest gel de dus este foarte bine evidentiata. Parfumeaza discret si placut pielea si o lasa catifelata. In plus, produsul nu este testat pe animale.
5120 Aurora Popescu Ruj de buze bio Frosty Pink 19 - LAVERA  Rujul meu preferat!
4982 Ioana Rimel vegan Endless Definition Perfect Black - LAVERA  E ok, nu încarcă genele, e finuț. Se de machiază ușor, nu curge. Nu m-a impresionat la capitolul volum, dar e bun.
5227 Diana Rimel vegan Endless Definition Perfect Black - LAVERA  Imi place foarte mult acest rimel. Rezista foarte bine pe gene, defineste discret, nu irita ochii. Folosesc acelasi tub de aproximativ o luna si are aceeasi consistenta ca la inceput, spre deosebire de rimelurile clasice care se ingrosau/uscau destul de repede la contactul repetat cu aerul. Se demachiaza foarte usor (eu folosesc demachiantul pentru ochi Trend Sensitiv tot de la Lavera).
4659 Carolin Belciug Argila Ghassoul pudra, 50 g - Erbe de Janas  Mai mult decat multumita :)
Dupa exfolierea cu sapun negru,aplica aceasta argila ( sub forma de pudra fina) pe piele,masezi usor si gata,piele fina:))))
Foarte bun produsul!
5049 mony Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr  100% natural , nu pătează , nu blocheaza glandele sudoripare , reglează mirosul ,.perfect ! Recomand !
5019 Diana Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr  Cea mai simpla, curata si eficienta metoda de a ne pastra fresh
4660 Oana Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr  Folosesc piatra de alaun de aproape 2 ani de zile. Este foarte eficienta. Nu folosesc alt deodorant de atunci.
5193 Albu Alina Piatra de Alaun (deodorant mineral), stick 120 gr  Nu am crezut ca un deodorant atat de banal poate fi atat de eficient! Ma incanta ideea de a  nu mai folosi deodorante cu saruri de aluminiu, parfum si parabeni!
5333 Diaconescu Sare roz de Himalaya, grunjoasa, 1 kg - Akoma Skincare  Cea mai buna baie facuta in ultimii 10 ani!
Recomand cu mare drag!
5217 Vio Sare roz de Himalaya, grunjoasa, 1 kg - Akoma Skincare  Sarea de Himalaya este unul dintre cele mai contrafăcute produse din România, la nivel similar mierii. De ce? Este scumpă iar culoarea dată de minerale poate fi usor reprodusă prin metode chimice. Nu găsesti sare naturală făra impuritați datorate extractiei si costuri de transport sub 10 lei/kg decat dacă cumperi material antiderapant.
Oameni buni, comerțul mondial este plin de însalatorii. În calitate de laborant într-o institutie de prestigiu vă asigur că acest produs este cel mai apropiat de minele de sare din Pakistan decat orice sare trecută printr-un proces de colorare și conglomerare.
Eu am cumparat-o din curiozitate profesională si după testare am ramas cu 2 râsnițe mari plus un borcan jumatate gol pentru baie.
4741 Alina P Tratament expres 2 in 1 pentru par, cu mango - SANTE NATURKOSMETIK  Nu sunt multumita de acest produs. Indiferent de cat timp este lasat pe par, folosit ca balsam ori masca, incarca foarte mult. Chiar si dupa clatire intensa parul ramane uleios si arata nespalat, imbacsit.
5097 LIGIA Balsam impotriva caderii parului cu jojoba, 454 g - Jason  Un balsam excelent! Il las sa actioneze cam 5 minute dupa ce ma spal cu samponul din aceeasi gama. Clatesc parul si acesta ramane descurcat, parfumat placut si .... nu mai cade! Il folosesc de vreo 2 ani si n-am mai renuntat la el. la inceput nu mi s-a parut prea bun pentru ca parul meu era obisnuit cu balsamuri traditionale. Insa dupa ce am inceput sa ma vopsesc cu vopsea naturala cumparata tot de aici, dupa mai multe folosiri parul meu s-a adpatat si acum ii prieste de minune balsamul. Cred ca e nevoie de timp si rabdare ca organismul, in general, sa se obisnuiasca cu produse naturale.
5096 LIGIA Sampon cu jojoba impotriva caderii parului, 473 ml - Jason  Samponul meu preferat! Face spuma din abundenta, spala foarte bine, are un miros placut si ceea ce este cel mai important pentru mine: faptul ca s-a oprit caderea parului dupa primele folosiri. Dupa spalare aplic balsamul din aceeasi gama si-l las sa actioneze cam 5 minute dupa care clatesc. Parul se poate descalci si pieptana usor. Doar cu sampon fara balsam parul meu nu s-ar fi putut pieptana. Cred ca rezultatele apar dupa folosirea celor doua produse impreuna. L-am descoperit acum vreo 2 ani si de atunci n-am mai renuntat la el. Pentru caderea parului eram nevoita sa inghit anual in cate-o cura, capsule de Revalid. Acum nu mai e nevoie pentru ca parul nu mai cade! Un produs excelent!
4722 Luu Contur ochi antirid organic cu acid hialuronic si rosa mosqueta - Bioearth  Este bun, dar nu Wow si  nu se absoarbe chiar imediat in piele.
4805 Adriana Gloss bio pentru buze, Soft Mauve 11 - Lavera  Multumita de acest gloss de buze . nuanta  placuta .
recomand!
4645 Albu Absorbante zilnice Normal, ambalate individual, 18 buc - Natracare  Sunt foarte confortabile, dar sunt cam scurte. Per total sunt multumita de acest produs.
4986 Ioana Absorbante Ultra Extra de noapte (3 picaturi), 12 buc - Natracare  Preferatele mele, nici prea lungi, nici prea scurte. Le folosesc de multa vreme, atât ziua, cât și noaptea.
5109 Ligia Crema antiimbatranire si anti pete pentru maini, cu argila alba si crini de mare - Cattier  Este grasa si cremoasa, adica are tot ceea ce ii trebuie unei creme de maini bune. Imi place!
5262 Ana Burete Konjac cu argila verde pentru ten mixt si gras  Eu îl folosesc pe cel cu cărbune, pe acesta i l-am luat surorii mele și mi-a spus că îi lasă aceeași senzație de catifelare pe care am descoperit-o eu la bureții Konjac. Cînd îl voi înlocui pe al meu, îl voi încerca pe acesta.
5390 Irina Burete Konjac cu carbune din bambus pentru acnee si puncte negre  Exfoliaza delicat dar eficient, tenul ramane luminos si foarte fin. Prefer sa il folosesc doar cu apa calduta dupa demachiere.
5339 Matei Burete Konjac cu carbune din bambus pentru acnee si puncte negre  Imi place produsul pentru ca  pielea ramane catifelata dupa spalare. momentan nu am sesizat vreo diferenta in ceea ce priveste acneea.
5261 Ana Burete Konjac cu carbune din bambus pentru acnee si puncte negre  Îl folosesc în fiecare seară, împreună cu un săpun pentru față. Exfoliază perfect, nu mai folosesc niciun scrub săptămînal, doar benzi pentru punctele negre de pe nas, pentru care nu e suficient buretele. Apreciez că este ecologic și natural. Lasă o senzație plăcută și mult mai curată după spălare decît prin simpla folosire a unui săpun.
5310 Gavrus Nuantator pentru obraji si buze rezistent la apa, Cherry - 100 Percent Pure Cosmetics  Este intr-adevar rezistent mentinandu-si culoarea, dar gustul este amarui, neplacut.
5309 Rus Bianca Unt pentru corp French Lavender - 100 Percent Pure Cosmetics  Am primit cadou de la sora mea acest produs si este unul dintre cele mai bune unturi folosite. Avantajul care primeaza ( pe langa mirosul delicios si faptul ca hidrateaza si intra bine in piele) este ca dintre toate unturile folosite, acesta este cel mai putin gras la atingere, dar are exact acelasi efect ca unul mai uleios. Poate fi comparat cu o crema mai grasa de corp. Excelent produsul!
4730 Alina P Spray balsam cu trandafir pentru hidratarea si descurcarea parului - URTEKRAM  Sunt foarte multumita de acest produs. Miroase extraordinar, hidrateaza, descurca parul si nu incarca. Pentru momentele in care esti in viteza este cea mai buna alegere. Recomand!
5174 Andreea T. Pudra minerala iluminatoare Golden Goddess, 4g - Barefaced Beauty  Este o pudra minerala potrivita mai ales pentru decolteu si brate. Pentru fata trebuie aplicat foarte foarte putin doar asa poti obtine un efect discret.
Nuanta Golden Goddes este potrivita pentru tenurile cu subton galben.
Imi place sistemul de siguranta care nu permite ca pudra sa se imprastie.
5191 Albu Alina Fard de pleoape bio quattro Coffee & Cream - Benecos  Mi-am aruncat zecile de farduri si am reinceput colectia de farduri naturale, de aceasta data. Aceasta trusa are nuante superbe si pot fi folosite atat ziua, cat si seara, deoarece nuantele pot fi reaplicate si intensificate. Avantajeaza si scot in evidenta ochii albastri!
5447 HELLEN Ceara epilatoare naturala de zahar Cirese, 600 g - Simoun  Trebuie incalzita?
5265 Ana Kit de epilare cu ceara naturala din zahar roll-on si benzi, 140g - Simoun  M-am indragostit de ceara de zahar, e mult mai suportabila ca temperatura, trage bine firele si - cel mai important - daca se intampla sa te doara prea tare o zona si sa nu mai vrei sa tragi, sau sa trebuiasca sa raspunzi la un telefon important, poti pur si simplu sa speli zona si sa o iei de la capat (spre deosebire de ceara de albine, care pe masura ce se intareste, devine mai greu de smuls fara toate straturile de piele). Trebuie aplicata in strat subtire, altfel nu este prea eficienta. Iubesc benzile refolosibile, sunt eco, fac epilarea mult mai usoara decat era cand foloseam ceara de albine, se spala extrem de usor, mai ales daca au stat putin la inmuiat inainte, si se usucaƒ imediat daca sunt puse pe un prosop, pe calorifer (desi am deja stranse suficiente din kituri, voi cumpara direct ceara la un kilogram de acum). Roll-on-ul mi-a fost mai dificil de utilizat decat varianta la borcan, si recomand incalzirea in cuptorul cu microunde, nu in bain-marie. Dureaza mai putin si clar e mult mai usor de scos ceara din recipient.
5266 Ana Kit de epilare cu ceara de zahar Oriental, spatula si benzi, 380 g - Simoun  M-am indragostit de ceara de zahar, e mult mai suportabila ca temperatura, trage bine firele si - cel mai important - daca se intampla sa te doara prea tare o zona si sa nu mai vrei sa tragi, sau sa trebuiasca sa raspunzi la un telefon important, poti pur si simplu sa speli zona si sa o iei de la capat (spre deosebire de ceara de albine, care pe masura ce se intareste, devine mai greu de smuls fara toate straturile de piele). Trebuie aplicata in strat subtire, altfel nu este prea eficienta. Iubesc benzile refolosibile, sunt eco, fac epilarea mult mai usoara decat era cand foloseam ceara de albine, se spala extrem de usor, mai ales daca au stat putin la inmuiat inainte, si se usucaƒ imediat daca sunt puse pe un prosop, pe calorifer (desi am deja stranse suficiente din kituri, voi cumpara direct ceara la un kilogram de acum). Roll-on-ul mi-a fost mai dificil de utilizat decat varianta la borcan, si recomand incalzirea in cuptorul cu microunde, nu in bain-marie. Dureaza mai putin si clar e mult mai usor de scos ceara din recipient. Am folosit-o panaƒ acum in toate zonele si nu e prea dureroasaa, nu mi s-a inrosit pielea si a smuls bine firele din radacinaƒ. O recomand cu caƒldura (dar nu prea multaƒ, caƒ nu-i nevoie, nu e cearaƒ de albine ^_^).
5090 LIGIA Ser anti-pete cu efect de albire - 100 Percent Pure Cosmetics  Sunt deja la al doilea flacon. Petele maronii nu au disparut de tot, dar s-au mai decolorat. Se aplica usor, nu are consistenta grasa deloc, pare ca se evapora la un moment dat de pe fata prin masaj.  Peste ea aplic o crema anti-ageing de la Lavera si un fond de ten tot de la Lavera, apoi o pudra de la Benecos. Una peste alta, sunt multumita de produs.
5299 Nadia Lac de unghii Golden Sand 06 - Avril  Culoarea este exactca in poza. Este foarte placutasi rezistenta i.preuna cu baza si topul
5070 Bosinceanu Creion ruj bio Violine - Avril  Este  bun, pentru un ruj creion este destul de cremos. Imi place ca este foarte usor de folosit si este putin mai rezistent decat alte rujuri naturale.
4653 Cenan Gel de curatare ten, corp si igiena intima, 500 ml - Biofficina Toscana  Este un produs foarte bun, are un miros foarte placut si poate fi folosit atat pentru fata cat si pentru corp, inclusiv pentru igiena intima.
4711 Alina P Gel de curatare ten, corp si igiena intima, 500 ml - Biofficina Toscana  Folosesc acest produs de multa vreme si sunt foarte multumita de efectul combinat de hidratare si curatare eficienta pentru tenul meu mixt. Indeparteaza cu usurinta machiajul si toate impuritatile fetei acumulate peste zi. Recomand!
4742 Alina P Balsam de par pentru volum - Biofficina Toscana  Acest balsam descurca bine parul, nu incarca, hidrateaza bine. Aspectul care m-a deranjat a fost faptul ca are un miros foarte puternic care ramane pe par chiar si dupa clatire. Nu este un miros neplacut insa eu asociez produsele bio cu un parfum mai discret. Este vorba strict de preferinta. Il recomand pentru efectele asupra parului.
4861 Natalia Dascalu Balsam de par pentru volum - Biofficina Toscana  Descurca bine parul ,dar are un miros prea puternic si ...nenatural ,chiar ma face sa cred ca nu e 100% natural .Mi se pare ca miroase f asemanator cu parfumul Code woman de la Armani ,prea greu pt mine.In rest ,isi face treaba ,dar regret ca am dat 51 lei pe el.
5270 Ana Lotiune protectoare par ondulat si rebel, 100 ml - Biofficina Toscana  Folosesc șampoane naturale, după care am nevoie de o clătire cu oțet de mere diluat care, din păcate, nu se evaporă complet nici după uscarea părului. Această loțiune a rezolvat problema, chiar și la șase zile după spălare încă îi simt mirosul ușor dulceag, ca de miere, în păr. Îmi electrizează părul, dar am echilibrat acest lucru ținându-mi părul ud într-un tricou de bumbac, în loc de prosop. Folosesc o cantitate cât o monedă (atenție, e foarte lichidă), pe părul proaspăt spălat și încă foarte ud. O frec între palme ca pe o cremă și, cu capul aplecat în față, îmi strâng buclele, fără să îmi ating scalpul. Se usucă mult mai ondulat așa decât fără loțiune. Am folosit-o și după uscare, pentru extra fixare, dar puțină, pentru că altfel încarcă părul.
4829 Vitu Masca antirid pentru toate tipurile de ten, coenzima Q10, Basis Sensitiv - LAVERA  Da, este hidratanta, sporește elasticitatea, dar nu a fost pentru mine. Eu personal după ce am îndepărtat masca aveam senzația de piele grasa
5271 Ana Fard de obraz natural 03 Cashmere Brown - LAVERA  I l-am luat mamei, care nu mai putea folosi niciun fard fără să i se irite pielea, și e mulțumită de el.
5321 Radulescu Fard de pleoape quattro Smokey Grey 01 - LAVERA  Culori placute, destul de rezistent.
4735 Alina P Ruj Brilliant Care Creamy Nut 04 - LAVERA  Este un produs foarte bun, este un produs 3 in 1, balsam de buze hidratant si nutritiv, ruj cu o culoare nude frumoasa si gloss pentru ca buzele raman lucioase dupa utilizare. Singurul regret ar fi ca se termina prea repede. Recomand!
4617 maria felicia Ruj Brilliant Care Oriental Rose 03 - LAVERA  Imi place foarte mult consistenta rujului, este cremos. Stickul rujului este intr-adevar foarte subtire, trebuie aplicat cu grija
5187 Albu Ruj Brilliant Care Strawberry Pink 02 - LAVERA  Preferatul meu! E o nuanta delicata de roz, cu o consistenta cremoasa, superba! Perfect pentru orice anotimp!
5334 Alexandra Gel de dus revitalizant cu portocale si catina - LAVERA  Catina - sanatate curata + Portocalele care dau un plus de vitamina C si revigorare pielii! Cea mai frumoasa combinatie.
Recomand cu mare caldura!
4582 Ioana Balsam de par hidratant pentru intreaga familie cu aloe si mango - SANTE NATURKOSMETIK  Cel mai bun balsam de par atat pentru copii cat si pentru adulti.
5203 Elena Masca de par reparatoare cu alge rosii si colagen - 100 Percent Pure Cosmetics  Este foarte buna, o folosesc in loc de balsam si este singura care face minuni dupa ce ma vopsesc cu henna. Dupa henna, trebuie sa folosesc un balsam/masca foarte hidratanta pentru ca parul ramane incurcat, mai ales ca am firul de par subtire.. si aceasta masca este perfecta! Confirm ce a spus Andreea: parul este mai stralucitor si NETED. Produsele 100% Pure, ca intotdeauna sunt exceptionale.
Recomand din toata inima acest produs!
4626 Albu Masca faciala hidrogel cu cofeina - 100 Percent Pure Cosmetics  Sunt foarte multumita de aceasta masca. Pielea este mai catifelata dupa folosirea ei si faptul ca este din hidrogel o face destul de usor de folosit. Am achizitionat-o si mamei mele care a fost la fel de multumita.
4694 Ina Masca faciala hidrogel cu cofeina - 100 Percent Pure Cosmetics  Voi mai cumpara aceasta masca daca va reveni in stoc si as vrea sa le incerc si pe cea cu ceai verde si pe cea cu ginseng. Are efect de inviorare datorita cofeinei si de hidratare in acelasi timp. As vrea sa dau un pont: lichidul in care a stat masca se poate colecta intr-un mic recipient si folosi pe post de tonic/ser hidratant, de preferat in cateva zile pentru ca nu contine niciun conservant. De asemenea, vreau sa precizez ca timpul indicat pentru a purta masca, de 15-20 minute este cel minim. Spun asta pentru ca am urmarit un videoclip in care fondatoarea 100% Pure Cosmetics explica cu cat o tinem mai mult pe fata cu atat ea transfera mai mult din continutul sau in pielea noastra, masca devenind astfel tot mai subtire, mai deshidratata, iar pielea noastra mai hidratata. Eu am tinut-o 40 de minute dar tot ar mai fi avut ce oferi.  Nu are sens sa se clateasca fata dupa utilizarea ei pentru ca nu e lipicioasa, totul se absoarbe complet (si nici nu se precizeaza asta la indicatiile de utilizare pe site-ul oficial 100percentpure).
4849 ANA BB cream compact 5 in 1 cu FPS 50 (01 ten deschis) - JONZAC  Incepand cu o apa micelara pe care am cumparat-o de la acest producator , nu m-a dezamagit nici un produs de la Jonzac. Imi ziceam ca toate cremele sunt "apa de ploaie" si numai reclama e de ele. Dar Jonzac mi-a schimbat parerea si voi continua sa-l comand. Cat despre acest BB Cream, chiar face ce zice. Eu n-am gasit nici o tenta de galben.
4850 ANA Crema antirid bio pentru ten normal si mixt, Sublimactive - JONZAC  Sublima! I LOVE JONZAC!
4762 Albu Crema maini intens nutritiva, piele uscata sau sensibila, Nutritive - JONZAC  Pielea se simte mai catifelata imediat dupa utilizare, dar bineinteles ca efectele se pot vedea dupa mai multe aplicari.
5162 Iza Apa micelara calmanta ten sensibil reactiv, REactive 500ml - JONZAC  In principiu e okay. 80% din timp o simt foarte okay pe ten insa sunt si dati cand ma ustura tenul dupa ce o folosesc. O sa incerc si altceva.
4862 Georgiana Gel demachiant fara sapun, ten sensibil normal si mixt, REhydrate 200ml - JONZAC  Un produs foarte bun si delicat pentru demachiere. Curata bine machiajul si rimelul lasand pielea catifelata si hidratata, nu uscata cum se intampla cu majoritatea produselor demachiante pentru ten normal si gras.
5376 Bota Camelia Gomaj delicat pentru toate tipurile de ten, inclusiv sensibil, REhydrate 75ml - JONZAC  Un gomaj delicat care curatat delicat si in profunzime. Il recomand.
4863 Georgiana Apa micelara rehidratanta, toate tipurile de ten, REhydrate 500ml - JONZAC  O apa micelara buna si hidratanta, pe care am cumparat-o de multe ori. Curata eficient si rapid, exact ceea ce am nevoie, seara dupa o zi aglomerata.
5146 DIANA Apa termala spray, 50 ml - JONZAC  Am cumparat produsul pentru a inlocui clasicele tonifiante din comert. Am fost atat de multumita de efectele obtinute intr-un timp foarte scurt, incat am cumparat recipientul de 300 ml, pe care acum il impart cu sotul (el il foloseste ca inlocuitor de aftershave). La un eveniment recent l-am utilizat si pentru fixarea machiajului. Rezultatele au fost excelente. Recomand!
5250 Ana Apa termala spray, 50 ml - JONZAC  Iubesc această apă termală, o folosesc în fiecare seară, înainte de ulei/aloe vera, iar tenul se simte mai hidratat. Îmi place că este un pic sărată, are același efect benefic asupra mea ca apa de mare. O folosesc și înainte de machiaj și pentru fixarea acestuia. Versiunea de 300 de ml este numai bună pentru uzul zilnic, iar aceasta este minunată pentru purtat în geantă. (Vara trecută, pe plajă, a fost tare răcoritoare, și intra la fix într-unul dintre buzunarele rucsacului)
5252 Ana Sapun natural hidratant Simple 3 Lavender - Jovis Homemade Beauty  Îmi plac mult săpunurile de la Jovis, au arome discrete și plăcute, fac spumă și curăță bine, sînt produse în România și ambalate eco, în carton. Iar lavanda este extrem de relaxantă.
5074 LIGIA Masca hidratare intensa pentru ten uscat, cu trandafiri salbatici, 10 ml - LAVERA  Imi place aceasta masca. E parfumata placut si se intinde usor. O aplic dupa un gomaj bun  si  o spal cu apa dupa 10 minute, dar am vazut ca se poate si doar sterge. Lasa pielea fina, catifelata si usor parfumata.
5075 LIGIA Masca regeneranta antirid cu argan si merisor, 10 ml - LAVERA  Im place foarte mult. E parfumata discret si are o consistenta excelenta. Se intinde usor. Lasa pielea catifelata.
5069 GHITA Ulei regenerant antirid pentru ten cu merisor, argan si Q10, 30 ml - LAVERA  E un ulei care nu se absoarbe total, dar eu indepartez surplusul cu un servetel. Are un miros placut, se aplica usor. Il folosesc indeosebi dupa baie. Lasa pielea catifelata si parfumata fin. Il recomand.
4864 Chitu Crema de ochi iluminatoare antirid & anticearcan cu extract de perle si cafeina - LAVERA  Nu sunt foarte incantata de aceasta crema. Mi se pare ca usuca pielea din jurul ochilor si nu se absoarbe foarte bine facand fondul de ten sa fie neuniform si cu pete. Nu am vazut nicio imbunatatire in cazul cearcanelor.
5235 Papuc Lac de unghii Parme 71 - Avril  Culoarea este exact ca in poza.
5234 Papuc Lac de unghii Parme 71 - Avril  Forte bun si rezistent! L am folosit impreuna cu baza si topul de la wibo. Totusi trebuie aplicat repede.
4905 Aura Lac de unghii Pink Grapefruit 569 - Avril  Culoarea e superba, perfecta pentru zilele de vara  si e destul de rezistenta. Sunt foarte multumita de lacurile Avril
4806 Adriana Deodorant roll-on bio cu Aloe Vera - Benecos  excelent produsul! Recomand!
4608 maria felicia Tus de ochi lichid eyeliner Black Tea (negru) - 100 Percent Pure Cosmetics  Nu mi-a placu acest produs. Dupa ce se intareste pe ochi, este ca o pelicula cauciucata, care se dezlipeste inestetic in cursul zilei.
4966 Irina Rimel cu maracuja Black Tea (negru) - 100 Percent Pure Cosmetics  Culoare este intensa, are un miros placuta, fructat, insa culoarea se intinde sub ochi si nu ofera prea mult volum.. sunt un pic dezamagita.
5263 Ana Deodorant natural cu bicarbonat Lavender & Sage, borcanel - Schmidts's Deodorant  Iubesc deodoratele acestea. Nu se consumă repede, se aplică ușor, ambalajul este mai ecologic decît în cazul versiunilor din plastic, lasă pielea să transpire, dar absoarbe orice fel de miros, și nu rămîn pete pe haine după spălare (rămîn, totuși, dacă mă îmbrac în ceva negru imediat după ce am aplicat, ceea ce e normal, trebuie așteptat puțin să intre în piele. De altfel, eu prefer să-l aplic seara, după duș, și ține chiar mai bine a doua zi). Mi-am propus să încerc toate aromele de la Schmidt's. Acesta miroase mai plăcut decît cel de dinainte (cedru și ienupăr, care e prea ierbos și masculin pentru gustul meu), lavanda se simte puternic, dar este ceva mai usturător în zilele de după epilare (nu iritant, totuși, nu înroșește pielea). Preferatul meu, pînă acum.
5068 GHITA Deodorant natural cu bicarbonat Bergamot & Lime, borcanel - Schmidts's Deodorant  Are un miros foarte placut si proaspat. Se aplica relativ usor in sensul ca trebuie intai sa se topeasca pe pielea calda si apoi se poate intinde. Eu aplic deodorantul cat un bob de mazare. Este eficient. Mirosul dispare dupa cateva ore, dar nu transpir si nu miros. Imi place. Il recomand.
4860 Natalia Dascalu Deodorant natural cu bicarbonat Bergamot & Lime, borcanel - Schmidts's Deodorant  Este foarte eficient ,nu pateaza ,imi place la nebunie mirosul. Nu e rapid de aplicat .
5243 Maria Deodorant natural cu bicarbonat Bergamot & Lime, borcanel - Schmidts's Deodorant  Usor de aplicat si cu iz proaspat de lime (recipientul contribuie foarte mult), face fata de fiecare data mirosului meu de sconcs :))
5251 Ana Apa termala spray, 300 ml - JONZAC  Iubesc această apă termală, o folosesc în fiecare seară, înainte de ulei/aloe vera, iar tenul se simte mai hidratat. Îmi place că este un pic sărată, are același efect benefic asupra mea ca apa de mare. O folosesc și înainte de machiaj și pentru fixarea acestuia. Versiunea de 300 de ml este numai bună pentru uzul zilnic, iar cea de 50 de ml perfectă pentru purtat în geantă.
5065 Claudia Deodorant roll-on hipoalergenic cu apa termala, 50 ml - JONZAC  Este extraordinar! Recomand acest deodorant persoanelor cu piele sensibila deoarece este delicat, protejeaza piele de mirosuri neplacute pe perioada zilei, are un parfum discret. Personal il folosesc de cateva luni deoarece nu pot folosi deodorantele din categoria cosmeticelor de masa. Sunt foarte multumita deoarece nu-mi agreseaza pielea in nici un fel, nu blocheaza transpiratia, dar nici nu stau cu grija de teama mirosului neplacut. Merita!
5326 Radulescu Capsule absorbante mirosuri animale de companie - ATTITUDE  Poate ca absoarbe un pic din mirosuri, dar nu va asteptati la minuni. Este un carbune cu un miros foarte discret.
5287 kiss Capsule absorbante mirosuri animale de companie - ATTITUDE  Sunt multumita.Are un miros placut.
5446 HELLENE Fluid hidratant pentru inchiderea porilor & ten gras, cu menta, zinc si acid salicilic, 50 ml - LAVERA  Recomand. Dupa aplicare porii sunt mai redusi vizibil. Nu are miros.
4598 Albert Ruj de buze natural Purple Star 33 - LAVERA  Este cremos, se intinde frumos pe buze iar culoare este foarte placuta pe buzele mele.
5442 Ana Fard de obraz bio Mousse Blush, Classic Nude 01 - LAVERA  Cel mai bun blush folosit! Este exact ca in descriere, se intinde foarte usor, lasa un aspect natural. Ca dezavantaj, se consuma repede :)
4581 Lavinia Fard de obraz bio Mousse Blush, Soft Cherry 02 - LAVERA  Se întinde excelent, nu ridează pielea, culoarea este mai deschisa decât in poze insa este potrivit pt persoanele cu ten mai închis.
4596 Ioana Servetele demachiante cu musetel si galbenele - Bjobj  Sunt de acord cu Bianca. Singurul "inconvenient", daca pot sa ii zic asa.. este mirosul de plante, dar este normal acest lucru pentru ca este un produs natural, fara parfumuri sintetice din comert.
5268 Ana Pensula Kabuki retractabila - Avril  Foarte fină, bună și pentru pudră, și pentru blush.
4733 Alina P Fard de obraz organic din petale de flori, Peach - ZUII Organic  Este unul dintre cele mai bune blush-uri bio folosite pana acum.  Nuanta Peach este perfecta pentru tenul si ochii deschisi la culoare, textura este ultra-lejera, nu incarca si rezista pe piele intreaga zi. Folosesc acest blush de 5 luni deja zilnic si abia se observa ca incepe sa se consume. Desi pretul produselor ZUII este ceva mai ridicat compenseaza cu calitatea foarte buna a produselor. Recomand!
5016 Daniela Fard de obraz organic din petale de flori, Melon - ZUII Organic  Fardul de obraz Melon are o textura fina, confera   pometilor un aspect satinat de lunga durata. Nuanta roz pudrat este potrivita persoanelor cu tenul deschis. Se aplica frumos si completeaza perfect machiajul!
4917 Ioana Creion corector organic pentru imperfectiuni, Fair - ZUII Organic  Are acoperire medie, culoare foarte deschisa, textura cremoasa. Ce nu imi place la acest creion este ca atunci cand il ascut lemnul se rupe in aschii mici., ceea ce nu ma asteptam de la un produs destul de scump.
5294 Radulescu Creion organic pentru definirea sprancenelor, Taupe (inchis) - ZUII Organic  Excelent! Rezistent pe sprancene, arata bine si se consuma incet.
4866 Samson Creion organic pentru contur ochi, Negru - ZUII Organic  Este unul dintre cele mai bune creioane organice pe care le-am folosit pana acum.O culoare intensa si rezistenta pe intreaga zi.
L-am comandat de doua ori pana acum si cu siguranta nu va mai fi schimbat.
5030 Irina Pudra compacta organica, cu ingrediente florale, Ivory - ZUII Organic  Apreciez foarte mult aceasta pudra, inclusiv peste fond de ten si am fost multumita de rezultat :)
5062 Gavrus Ruj organic cu ulei de trandafiri, Sheer Rose - ZUII Organic  Este obligatorie folosirea prealabila a unui primer, altfel usuca buzele foarte tare. Culoarea nu corespunde cu mostra de imagine, este spre violet. Rujul miroase a trandafiri.
4852 ANA Ruj organic cu ulei de trandafiri, Wine - ZUII Organic  Ma asteptam la un ruj mai cremos, care se intinde usor, insa are o textura mata, pudrata. Acum nu stiu daca asa ar trebui sa fie sau e vechi. Culoarea e frumoasa.
5439 buia Sampon bio fara sulfati, pentru par vopsit - CATTIER  FOARTE BUN! SUNT FOARTE MULTUMITA DE EL! SPALA BINE, SPORNIC, MIROASE FOARTE BINE, DESCURCA PARUL
5152 Diana Deodorant stick cu bicarbonat, Cedarwood & Juniper - Schmidts's Deodorant  Fara indoiala cel mai bun deodorant stick utilizat vreodata! Pielea respira, transpira, dar mirosul ramane proaspat pana la sfarsitul zilei. Daca sunt respectate indicatiile de utilizare nu pateaza. Cu siguranta voi ramane fidela acestei marci.
4845 Gavrus Deodorant stick cu bicarbonat, Cedarwood & Juniper - Schmidts's Deodorant  Foarte eficient. Conform unor pareri de pe site, varianta stick este mai greu de aplicat fiind tare, dar am observat ca daca este tinut langa o sursa de caldura cum ar fi caloriferul, devine moale si usor de aplicat.
4737 Costin Deodorant stick cu bicarbonat, Lavender & Sage - Schmidts's Deodorant  Am incercat pana acum mai multe deodorante bio, de care nu am fost multumit.
Este unul dintre putinele deodorante care imi asigura protectie pentru intreaga zi, chiar si in zilele foarte calduroase de vara.
Are un miros  placut de lavanda, potrivit pentru un deodorant barbatesc.
Ca si continut, spre deosebire de alte deodorante 90% si ceva la suta bio, toate ingredientele acestui deodorant sunt ok.
De asemenea, sunt foarte multumit si de durata de utilizare. La o folosire zilnica, un recipient imi ajunge pentru o perioada de aproape 3 luni.
In concluzie, il recomand!
5296 Irina Deodorant stick cu bicarbonat, Lavender & Sage - Schmidts's Deodorant  Este un deodorant foarte bun, lasa intr-adevar ceva urme albe, dar se rezolva la prima spalare. Are un miros delicat si e usor de aplicat.
5124 Alex Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot & Lime - Schmidts's Deodorant  Depaseste cu mult asteptarile mele in privinta deodorantelor naturale. Miros placut si eficient pe durata intregii zile.
4588 Mariana Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot & Lime - Schmidts's Deodorant  Imi place foarte mult  acest deodorant, miroase foarte proaspăt și rezista foarte bine la 12 ore de activitate. Sunt foarte mulțumită de el.
Am mai incercat si alte deodorante naturale însă acesta chiar functioneaza si rezista efectul.
5141 Daniela Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot & Lime - Schmidts's Deodorant  Imi place pentru ca asigura prospetime pe toata durata zilei, are o formula blanda pentru pielea sensibila si un miros fresh. Recomand!
5221 Albu Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot & Lime - Schmidts's Deodorant  Sunt foarte multumita de acest deodorant. Are un miros placut si este foarte eficient. Este unul dintre cele mai bune deodorante naturale.
4618 Gheorghe Deodorant stick cu bicarbonat, Bergamot & Lime - Schmidts's Deodorant  Un produs cumparat pentru folosirea de catre copii, recomand, foarte bun, miros natural si persistent
4723 Luu Masca relaxanta pentru ochi cu lavanda si cristale de turmalina - Irisana  Nu mi-a alungat migrena, dar a avut intr-adevar un efect calmant si e buna de dormit cand e lumina.
4656 Carolin Laurentia Belciug Sapun negru de Alep exfoliant cu eucalipt, 180 g - NAJEL  Am primit coletul ieri si am vrut sa testez acest sapun negru.prima impresie,miros placut. Aplicat pe piele are o textura fina.masajul cu buretele din lufa si rezultatul,o piele senzational de curata.
Recomand acest produs.
5144 Ligia Sapun Alep cu 100% ulei de masline, 170g - NAJEL  Revin cu alt comentariu. A rams preferatul meu. Nu usuca pielea. Il folosesc si pentru par, spala excelent dar e neaparat nevoie de balsam. La mine s-a oprit caderea parului. I-am cumparat si mamei mele care e la fel de incantata. Si ea il foloseste pentru par. M-a rugat sa-i mai comand. Recomand acest sapun!
5222 Albu Crema de maini Classic Sensitive - Benecos  Sunt multimita de aceasta crema. Are un miros discret, se absoarbe rapid si hidrateaza bine pielea.
4801 Eli Fond de ten translucid iluminator Nude Effect, Ivory Nude 02 - LAVERA  Am observat textura mai degraba lichida, confortabila a produsului, ceea ce se regaseste si in descriere (textura ultra fluida). Imediat dupa aplicare, pare sa aiba usor o nuanta galbuie, pe tenul meu (mediu-deschis, subton neutru), dar se mai neutralizeaza in timp. Are un miros "cosmetic", pe care incep sa-l recunosc la produsele make-up Lavera, dupa ce am cumparat mai multe din gama lor. Pentru mine, e ok.
4746 Alina P Fond de ten translucid iluminator Nude Effect, Ivory Nude 02 - LAVERA  Este un produs bun, se aplica usor, hidrateaza, uniformizeaza. . Nu il recomand insa pentru persoane care doresc sa acopere mai multe imperfectiuni pe fata. Este intra-adevar translucid, asa cum indica si denumirea.
5023 Maria Fond de ten translucid iluminator Nude Effect, Ivory Nude 02 - LAVERA  Foarte cremos, nici nu se observa ca  am fond de ten pe fata.  Potrivit pentru un machiaj natural.
4713 irina timar Fond de ten translucid iluminator Nude Effect, Ivory Nude 02 - LAVERA  Foarte multumita de acest fond de ten,aproape ca nu se cunoste ca sunt machiata,doar in locurile cu roseata e nevoie sa mai aplic un strat,se întinde foarte usor si rezista bine pe parcursul zilei
5280 Cristina Fond de ten translucid iluminator Nude Effect, Ivory Nude 02 - LAVERA  Îmi place mai mult acest fond de ten decât cel lichid Bio Ivory Nude 02, tot de la Lavera. Acesta are o textura mai ușoară, o nuanță deschisă plăcută și da, parca tenul este mai luminos. Rezultă într-adevăr un aspect foarte natural.
4919 Ioana Primer organic corector Mint (verde), pentru roseata, cuperoza, acnee - ZUII Organic  Este un primer bun pentru tenul gras sau pentru acoperirea zonelor rosiatice ale pielii. are acoperire medie, nu lasa urme verzi, hidrateaza fara a ingrasa pielea, are un miros putin ciudat, dar care dispare in timp.
5257 Ana Primer organic corector Mint (verde), pentru roseata, cuperoza, acnee - ZUII Organic  I l-am luat cadou surorii mele, care este foarte mulțumită de el. S˜i eu l-am încercat pe o porțiune de obraz care e mai iritată de la o vreme și, deși nu acoperă singur roșeața, pe sub pudră se simte diferența cînd e folosit acest primer. Pe măsură ce e consumat, are un disc care ridică produsul spre pompă, astfel încît nu cred că se va risipi prea mult produs pe marginile sticlei, și e și limpede cît a mai rămas din el.
5231 Irina Ruj organic cu ulei de trandafiri, Plum - ZUII Organic  Se simte placut pe buze si este rezistent, culoarea este mai mult un visiniu cu tenta de rosu insa  parfumul este destul de puternic a trandafir .
4637 Albu Gel intim organic, Rose (+200 spalari) - YES  Are un miros discret de trandafir si pompita care spumeaza il face foarte usor de folosit. Sunt foarte multumita de acest produs.
4624 Albu Gel intim organic, fara parfum (+200 spalari) - YES  Este foarte potrivit pentru pielea sensibila deoarece nu are parfum. Imi place foarte mult faptul ca are pompita care spumeaza si faptul ca este foarte delicat si nu irita pielea. Il folosesc zilnic si sunt foarte multumita de acest produs.
4775 Miruna Gel intim organic, fara parfum (+200 spalari) - YES  Este un produs organic cu ingrediente foarte bune , curata in mod gentil zona intima ,ofera o senzatie de prospetime pe intreaga durata a zilei.
Am fost extrem de incantata sa constat cat de mult produs se afla in recipient , folosind zilnic , timp de cateva luni,acest gel intim. Sunt la a doua achizitie si cu siguranta il voi recumpara.
5091 barabanciu Ulei demachiant bio cu polen si propolis, 125 ml - Acorelle  Extrem de uleios si neplacut.In mod normal ar trebui sa se transforme in emulsie dar nu se transforma prea mult.E ca si cum te-ai demachia cu ulei obisnuit.
5247 Maria Benzi depilatoare cu ceara rece pentru fata, 20 buc - Acorelle  Foarte bune, într-adevăr, te lasă cu lacrimi în ochi, dar fără pic de mustață.
4831 Mariana Apa de parfum bio Terre de Cedre, 50 ml - Acorelle  Este un parfum dulce. Nu persista mult
5007 Cornelia B. Apa de toaleta naturala Vanille Gardenia, 50 ml - Acorelle  Un miros delicat, care nu se mentine mai mult de o ora. Nu ma deranjeaza acest lucru deoarece nu irita pielea la aplicarea dupa dus/baie, atunci cand porii sunt deschisi si sensibili la diversi compusi, mai ales la alcool. Isi merita banii! Ar fi bine sa aduceti testere pentru aceste parfumuri Acorelle.
4652 GACSI Detergent ecologic pentru rufe colorate, Aloe si Lotus, 25 spalari - Biopuro  pret calitate exceptional sant foarte multumita de acest prods
4766 Albu Detergent ecologic pentru rufe colorate, Aloe si Lotus, 25 spalari - Biopuro  Sunt multumita de acest produs. Spala bine rufele, este vegan si netestat pe animale si mirosul este placut.
4654 GACSI Balsam ecologic pentru rufe, Orhidee si Iris, 20 spalari - Biopuro  de cand am descoperit acest balsam nici nu vreau sa aud de altul!
economic si foarte placut atat mirosul cat si calitatea rufelor dupa ea
4670 Ruxandra Balsam ecologic pentru rufe, Orhidee si Iris, 20 spalari - Biopuro  Miroase placut, discret. Lasa rufele placute la atingere si fresh
4777 Albu Balsam ecologic pentru rufe, Orhidee si Iris, 20 spalari - Biopuro  Nu prea m-a incantat mirosul, dar hainele au fost placute la atingere dupa folosirea produsului.
5433 buia Detergent ecologic pentru bebelusi, fara parfum, 25 spalari - Biopuro  SPALA BINE, NU RAMAN RESTURI DE DETERGENT IN TESATURA, NU DECOLOREAZA, NU LASA MIROS
4969 Diana Detergent ecologic pentru bebelusi, fara parfum, 25 spalari - Biopuro  Spala foarte bine!
4655 GACSI Acid citric pentru menaj, 450g - Biopuro  cum se spune MULTIFUNCTIONAL,bun pentru toate ecologic,economic la un pret bun.Nu trebuie mai multe comentarii,trebuie incercat,recomand
4604 ciotlaus Detergent bio pentru masina de spalat vase, pudra 500g - Biopuro  Vasele sunt cele mai importante..si apoi hainele.. spal vasele la masina de  spalat cel putin o data pe zi..deci..conteaza ENORM pentru mine detergentul….recomand cu incredere acest Detergent bio
5431 buia Detergent bio pentru vase Lamaie, 1L - Sodasan  FOARTE BUN SPUNE TOTUL; MIROS PLACUT, NU USUCA MAINILE, EFICIENT LA FOLOSIREA UNEI MICI CANTITATI
4664 Popovici Loredana Detergent bio pentru vase Lamaie, 5L- Sodasan  Foarte bun pentru vase și prietenos cu mediul . Folosesc produsul de câțiva ani. Recomand cu tot dragul produsul.
4929 maria felicia Detergent de vase cu balsam Portocala, 500 ml - Sodasan  Eu am achizitionat de 2-3 ori varianta cu lamaie. Imi place foarte mult, nu contine coloranti, nu usuca pielea, curata bine, e foarte bun
4663 Ruxandra P Detergent de vase cu balsam Portocala, 500 ml - Sodasan  Recomand! Face destula spuma, miroase placut si curata bine. La vasele cu mai multa grasime trebuie folosit un pic mai mult decat la detergentii chimici, dar face fata. Nu usuca pielea
4731 Alina P Gloss bio pentru buze, Hazel Nude 12 - Lavera  Este unul dintre cele mai bune lip gloss-uri bio folosite pana acum. Nuanta este foarte placuta si naturala, un nude delicat, nu lipeste, hidrateaza si are un miros discret si cremos de cocos. Recomand!
4842 Crina Gloss bio pentru buze, Hazel Nude 12 - Lavera  Si mie imi place foarte mult, culoarea seamana bine cu poza, are o usoara tenta beige-rose, iar pe buze arata senzational! Da volum si in acelasi timp are aspect natural si elegant. A devenit glossul meu preferat.
4954 buia Sapun lichid-gel de dus Citrice si ulei de masline, 1L - Sodasan  CALITATE FOARTE BUNA, MIROS PLACUT SI DELICAT, EFICIENT, NU USUCA NICI PIELEA COPIILOR!
5009 Cornelia B. Sapun lichid-gel de dus Citrice si ulei de masline, 1L - Sodasan  Este preferatul meu in materie de gel de dus. Poate fi recunoscut usor ca sapun lichid natural datorita ingredientului Hidroxid de Potasiu -KOH cu care se fac sapunurile lichide. Face suficienta spuma pe un buretel tip floare, iar mirosul este fresh, de lamaita. Recomand cu mare placere!
4989 Ioana Gel de curatare 3-in-1 par, ten, corp, pentru barbati, 200 ml - LAVERA  L-am cumpărat pentru iubitul meu și i-a plăcut. Are un miros masculin, foarte plăcut. Cred ca o sa îl cumpăr din nou.
4613 ciotlaus Detergent lichid pernute lavanda si grapefruit, PACHET 1+1 GRATUIT - ATTITUDE  Da, eu am folosit acest detergent pentru copiii cu piele atopica, eu avand probleme la fetita cea mica, de 4 ani.Il recomand cu incredere, mai ales ca e din nou la reducere..:)) si in general, la cateva luni este la reducere..:) +++ CALITATE/PRET+++
5385 Diana Detergent lichid pernute lavanda si grapefruit, PACHET 1+1 GRATUIT - ATTITUDE  Este prima dată când folosesc detergent bio și mă declar mulțumită.  Hainele sunt pufoase, au un miros discret și nici nu a mai fost nevoie de balsam. L-am cumpărat la reducere, deci e un bun raport calitate-preț.
5393 Daniela Detergent lichid pernute lavanda si grapefruit, PACHET 1+1 GRATUIT - ATTITUDE  Este un detergent bun, spala bine, lasa hainelor un miros placut, discret. Recomand!
4769 Elena Detergent lichid pernute lavanda si grapefruit, PACHET 1+1 GRATUIT - ATTITUDE  Mie îmi place că are dozajul la pernuțe, face super spuma, are și puțin miros iar hainele ies curate.
4783 Avram Detergent lichid pernute lavanda si grapefruit, PACHET 1+1 GRATUIT - ATTITUDE  Si eu recomand, mai ales la promotie, ies ieftin si bio si multumita. Spala bine, nu e nevoie de balsam, hainele miros "a curat".
4839 Udila Detergent lichid pernute lavanda si grapefruit, PACHET 1+1 GRATUIT - ATTITUDE  Sunt foarte multumita. RECOMAND.
5256 Ana Balsam de buze cu protectie solara FPS 25 - Bioearth  La mare și-a făcut efectul de protecție solară, însă batonul este foarte dur, cu o textură nisipoasă și un gust cam neplăcut. I-am găsit totuși o utilizare, îl țin puțin pe pervazul de deasupra caloriferului, cît să se înmoaie un pic, apoi îl folosesc pe post de scrub pentru buze. Folosesc alte balsamuri mai cremoase pentru hidratare.
4673 Codruta Gel de dus hipoalergen Blooming Belly, sarcina si alaptare - ATTITUDE  Recomand acest produs, mai ales pe timpul sarcinii, are miros foarte subtil, nu usuca pielea. Este foarte spornic, sunt suficiente cateva picaturi pentru o folosire, astfel ca eu il folosesc deja de cateva luni si nu s-a terminat inca. Eu sunt multumita de produs.
4675 Codruta Sampon hipoalergen Blooming Belly, sarcina si alaptare - ATTITUDE  Un sampon  bun, face multa spuma, are miros placut, imi place.
5058 Cornelia B. Pasta de dinti bio pentru copii, menta - Douce Nature  Este preferata baietelului meu (a avut si pasta de la Lavera si Cattier), datorita gustului mentolat. Nu face multa spuma, ceea ce este un lucru bun pentru copii.
5080 Bosinceanu Apa micelara bio anti-age Sublimactive, 500 ml - JONZAC  Super multumita, chiar hidrateaza si lasa pielea fina.
5290 kiss Periuta de dinti cu xylitol pentru prevenirea cariilor, Mediu - Irisana  Sunt ff multumita.Le folosesc de 1 an.O recomand.
4851 Adelina Periuta de dinti cu carbon activ, pentru albirea dintilor - Irisana  Aceasta periuta este soft/medium? Cat de moale este?
5279 Cristina Periuta de dinti cu carbon activ, pentru albirea dintilor - Irisana  Este foarte buna, curata intensiv, fara a fi agresiva cu dinții și gingiile. Este net superioara produselor din comerț.
4689 Mihaela Periuta de dinti cu carbon activ, pentru albirea dintilor - Irisana  Excepționale aceste periuțe, le folosim de când au apărut pe acest site.
5134 Irina Periuta de dinti cu carbon activ, pentru albirea dintilor - Irisana  O periuta foarte buna, mult superioara fata de periutele din comert. Merita!
5133 Alex Periuta de dinti cu carbon activ, pentru albirea dintilor - Irisana  Sunt foarte multumita de produs. Are perii foarte fini si moi care ajuta foarte mult la curatarea dintilor si masarea usoara a gingiilor.
5094 eden Detergent pudra pentru spalari grele, 1.2 kg - Sodasan  Cel mai bun detergent posibil.Nici in comert nu am gasit ceva mai bun de atat.Scoate pete,inclusiv pete vechi de ulei si curata perfect.Folosesc doar 2 linguri plus bila de spalare care se vinde pe site.
4778 Albu Gel bio pentru scos pete, 200 ml - Sodasan  Ajuta la estomparea petelor, dar in cazul meu nu le-a eliminat complet.
5095 eden Detergent bio pentru vase Rodie, 500 ml - Sodasan  E foarte gros asa ca se poate adauga apa in el ca sa fie mai spornic.Curata bine si nu mi s-a parut ca mi-ar usca mainile.
4953 buia Sapun lichid-gel de dus Sensitive fara parfum, 1L - Sodasan  FOARTE BUN! Miros neutru, spornic, nu usuca nici cea mai sensibila piele! este o placere pentru intreaga familie.
4639 Albu Sapun lichid-gel de dus Spicy Orange (portocala), 1L - Sodasan  Sunt destul de multumita de acest produs, dar nu este cel mai bun din cate am incercat. Mirosul mi se pare putin cam dur si pare sintetic, dar curata bine si pe piele mirosul se mai estompeaza si devine mai placut.
4764 Albu Sapun lichid-gel de dus Herbal Sandal (santal), 1L - Sodasan  Imi place produsul. Apreciez faptul ca este vegan , dar mirosul este putin cam puternic.
5260 Ana Fard de pleoape mono Hey Girl (mat) - Benecos  Îmi plac mult fardurile mate de la Benecos, le am în mai multe nuanțe. Palide și discrete, de regulă, pot fi intensificate după gust prin aplicarea peste un iluminator sau cu o pensulă umedă.
5322 Radulescu Fard de pleoape mono Choco Cookie (sidefat) - Benecos  Intr-adevar mai deschis decat in poza, dar o culoare placuta.
5258 Ana Fard de pleoape bio quattro Smokey Eyes - Benecos  Nu irită și rezistă, iar culorile se combină frumos. Pentru intensitate, chiar pentru conturarea ochilor, e suficient să fie umezită pensula. Eu folosesc cîte un colț al pătratelor de pe paletă, pentru a putea varia intensitatea, deoarece adesea locul umezit rămîne mai intens. Pentru o igienă mai bună, totuși, decît rezultă din introducerea apei în produs, se poate pune fardul pe dosul mîinii cu o pensulă uscată, apoi luat de acolo cu una umedă - la fel se pot combina nuanțele pe mînă pentru a da altele de gri. Sau, mai simplu, folosită o bază pe pleoapă, cum ar fi un iluminator deschis, alb sau rozaliu, care intensifică apoi fardul aplicat peste.
5149 Diana Fard de pleoape bio quattro Smokey Eyes - Benecos  Pigment uniform, usor sidefat, nu incarca pleoapa. Nu irita si nu se aglomereaza inestetic pe pleope. Machiajul realizat dimineata rezista perfect pana seara. Neasteptat de bun si usor de utilizta pentru un produs organic.
5388 Diana Gloss de buze bio Glam - Benecos  Dă strălucire buzelor, nu le usucă, nuanța este discretă. Sunt mulțumită.
5005 Cornelia B. Pudra bronzanta duo Ibiza Nights - Benecos  Foarte buna alegerea de culori a producatorului!  Pigmentarea este buna (sunt mai deschise decat in poza prezentata). Perfect pentru cine nu vrea sa care in poseta doua produse diferite - blush si bronzer. Eu am tenul foarte deschis la culoare si aceste nuante si mi potrivesc de minune. Recomand!
5192 Albu Alina Pudra translucida pentru matifiere Mission Invisible - Benecos  Desi pare micuta, are acelasi gramaj ca si celelalte pudre compacte. O folosesc pentru retus sau pentru a lumina putin centru fruntii. Se aplica uniform si e invizibila.
4628 Dalia Fond de ten natural light fluid Sahara (ten mediu) - Benecos  Il folosesc zi de zi cu incredere, are o acoperire medie si da aspect natural tenului :)
4997 Cornelia B. Pensula retusare machiaj no. 05 - PuroBio  Aceasta pensula este perfecta pentru crearea unui machiaj tip eyeliner. Este foarte moale si subtire. In acelasi timp, atunci cand este trecuta prin fardul de pleoape, strange fard suficient si permite o aplicare fina fara probleme. Aproape ca se curata singura atunci cand este frecata de un servetel, desi eu folosesc numai farduri inchise.
4998 Cornelia B. Pensula pentru fond de ten no. 03 - PuroBio  Este cam scumpa, dar ramane o pensula extraordinara cu perii foarte fini. O folosesc la aplicarea BB cream si a cremei nuantatoare. Recomand!
5206 Irina Pensula pentru fond de ten no. 03 - PuroBio  Este cea mai buna pensula folosita pana acum, ideala pentru aplicarea fondului de ten mineral dar si cel lichid. Nu incarca tenul
 chiar daca pensula este plina,  fondul de ten se distribuie uniform cu un finish impecabil.
4872 Georgiana Pudra bronzanta iluminatoare (sidefata) no. 03 - PuroBio  Este minunata si se vede foarte frumos pe fata, sidefata exact cat trebuie. Imi place foarte mult, o folosesc pe pometi si are un efect iluminator si bronzant foarte placut, se vede mult mai bine decat un blush.
5230 Georgiana Pudra matifianta compacta 03 (ten mediu) - PuroBio  Este o pudra matifianta buna. Diferenta dintre nuanta acestei pudre 03 si urmatoarea nuanta 04 este cam mare si  nu exista o nuanta intermediara. Trebuie adaugat un bronzer, ceva pentru ca te poate face palida.Este potrivita tenului gras, usuca tenul destul de repede chiar si aplicata in cantitati mici.
4797 Eli Pudra matifianta compacta 01 (ten deschis-mediu) - PuroBio  Mi-a placut ca nu incarca tenul si nu-i da un aspect foarte uscat, daca este aplicata cu masura. In cazul meu, se potriveste foarte bine cu BB Cream PuroBio, dar am incercat-o si cu 100 Percent Pure Bamboo Tinted Moisturizer. Chiar daca in descriere se precizeaza ca nu modifica nuanta fondului de ten, mie mi s-a parut ca mai neutralizeaza din "portocaliul" produsului 100% Pure mentionat mai sus (am nuanta Sand), ceea ce e bine. Precizez ca am ten sensibil uscat, deschis spre mediu, (sub)ton neutru  si produsul mi se potriveste.
5020 Diana Sampon hidratare si ingrijire par uscat si scalp sensibil, Basis Sensitiv - LAVERA  Foarte bun
4603 felicia maria Balsam bio cu trandafiri pentru reparare intensiva, par uscat si deteriorat - LAVERA  Impreuna cu samponul, isi face bine treaba.
4601 maria felicia Sampon reparator cu trandafiri, pentru par uscat si deteriorat, 250ml - LAVERA  Este samponul meu preferat, curata foarte bine. Nu l-am folosit niciodata singur, doar impreuna cu balsam, aceeasi gama de la Lavera. Sunt produse foarte bune
5054 Mincu Crema de maini anti-aging cu argan si merisor - LAVERA  Hidrateaza foarte bine si intra in piele rapid. O recomand
5108 Ligia Crema de maini anti-aging cu argan si merisor - LAVERA  Imi place aceasta crema. E grasa, se absoarbe bine in piele si are un miros placut.
4671 Codruta MINI Crema 2in1 pentru maini si cuticule cu masline si musetel, 20 ml - LAVERA  O crema cu miros subtil, placut, hidrateaza bine pielea fara sa lase pelicula grasa, intra usor in piele. Este foarte potrivita pentru geanta fiind mini. O recumpar cu siguranta.
4752 ELENA Corector lichid cu aplicator Sublime 03 (ten mediu) - PuroBio  Este un produs foarte bun. Are o textura cremoasa, se intinde bine,  nu se strange in riduri, are putere de acoperire.
4751 MATEI ELENA Corector lichid cu aplicator Sublime 03 (ten mediu) - PuroBio  Este un produs foarte bun. Are putere de acoperire, este cremos, nu se aduna in riduri.
4913 Vladoiu Primer baza de machiaj bio pentru ochi, 7ml - PuroBio  Este un primer cu acoperire medie, textura cremoasa, rezistenta medie. Pleoapele mele devin uleioase destul de repede, deci nu prea face fata, insa produsul in sine nu este unul rau.
4906 Ioana Fond de ten bio Sublime no. 02 (ten deschis) - PuroBio  Am cumparat nuantele 2 si 3. Nuanta 2 merge mai bine pe tonuri reci, iar nuanta 3 pe cele calde neutre. Cel putin asa arata pe tenul meu. De regula le combin. Textura este cremoasa, se intinde bine cu ajutorul degetelor, insa trebuie lucrat repede deoarece se usuca rapid. Lasa un strat mat cu acoperire medie, deci este bun pentru tenurile grase. Are un miros de cocos sau prajitura cu cocos :) Est un produs ok.
4973 Ioana Fond de ten bio Sublime no. 02 (ten deschis) - PuroBio  Sunt la al doilea flacon, nuanță 03. Acoperire medie spre mare, mare dacă pui 2 straturi, rezistenta cam 8 ore pe ten normal, pe ten gras cred ca vreo 6. Se simte ft plăcut pe ten, miros frumos, hidratant și lasă pielea sa respire. Recomand!
4784 Miruna Ruj & fard de pleoape creion Sienna 17 - PuroBio  Creionul se aplica foarte usor pe buze, rezista multe ore, pigmentat, are un finish mat iar nuanta acestuia-caramizie.
5297 Irina Creion bio contur ochi si buze Sienna 10 - PuroBio  Il folosesc impreuna cu un strugurel si da o culoare delicata care se mentine mai mult decat un ruj.
4900 Ioana Creion bio contur ochi si buze Mauve Pink 08 - PuroBio  Este un creion cu rezistenta medie, textura placuta, nici prea dur nici prea cremos, aplicare precisa, calitatea lemnului buna, nu se strica in momentul ascutirii, culoare roz-bej.
4798 Miruna Fard pleoape bio Cupru no. 5 (sidefat) - PuroBio  Un caramiziu sidefat foarte pigmentat si usor de aplicat. Textura sa este cremoasa dar rezista foarte bine pe pleoape.
4912 Ioana Fard pleoape bio Negru no. 4 (mat) - PuroBio  Folosesc acest fard mat impreuna cu tusul cremos de la Sante. Sunt foarte multumita de rezultat. Este un negru destul de pigmentat. Are in compozitie niste particule stralucitoare aurii dar sunt foarte discrete.  In viitor voi incerca si alte nuante din aceasta gama de farduri. In general sunt incantata de produsele Puro Bio.
4796 Miruna Fard pleoape bio Maro no. 3 (mat) - PuroBio  O nuanta mata de maro ce se imbina foarte bine cu restul culorilor. Devine mai intens dupa 2 sau 3 utilizari sau aplicat cu o pensula usor umeda.
4793 Miruna Fard pleoape bio Maro deschis no. 2 (mat) - PuroBio  Pigment puternic. Un fard de tranzitie foarte bun dar poate fi aplicat si singur pe pleoapa mobila pentru obtinerea unui machiaj de zi , natural.
4903 Ioana Creion bio pentru sprancene Maro Deschis 27 - PuroBio  Este un creion foarte bun, il folosesc alternativ cu gelul de la Lavera, insa cred ca pe viitor voi reachizitiona acest creion deoarece este din lemn.
4788 Eli Creion de ochi kajal Gri 03 - PuroBio  E un gri mediu lucios. Formula cremoasa.
5207 Irina Creion de ochi kajal Negru 01 - PuroBio  Este un creion potrivit pentru persoanele cu ochii sensibili. La inceput culoarea este intensa insa se estompeaza cu timpul dar intr -un mod placut fara a lasa impresia ca s -a sters.
4688 Dana Sampon si gel de dus natural cu miere de Manuka, 400 ml - BIOBAZA  Excelent parfumul de miere de Manuka exact ca si mierea in sine! Foarte buna gama Biobaza, toate produsele sunt exceptionale.
5183 Albu Alina Sampon si gel de dus natural cu miere de Manuka, 400 ml - BIOBAZA  Imi place atat de mult acest gel de dus! Are un miros subtil si e calmant atat pentru piele, cat si pentru scalpul meu sensibil!
5169 Delia Sampon si gel de dus natural cu miere de Manuka, 400 ml - BIOBAZA  Miros placut, textura buna pentru un gel de dus- face spuma, chiar daca se lauda cu ingrediente naturale. L-am testat  ca si sampon, si da rezultate bune- trebuie sa folosesti neaparat un balsam sau masca de par, dupa el. Dar nu irita scalpul, si parul scartie de curat. Ce nu mi- a placut la el e ca tot imi usuca usor pielea si trebuie sa folosesc dupa dus ulei sau crema de corp. Voi reveni la geluri de dus Natura Siberica, desi au miros mult mai slab decat Biobaza, dar lasa pielea mult mai hidratata si elimin crema de corp sau uleiul dupa dus. Poate nu am ales eu combinatia buna de ingrediente de la Biobaza :)
4756 Costin Sampon si gel de dus natural cu miere de Manuka, 400 ml - BIOBAZA  Un gel de dus cu un miros foarte placut.
Spre deosebire de alte geluri de dus bio, are o consistenta perfecta si  face si spuma.
Si ingredientele sunt  ok.
Il recomand!
4684 Dana Sampon si gel de dus natural cu cocos, 400 ml - BIOBAZA  Delicios parfumul :-))! Ador cocosul si acum pot sa il port si pe piele. Foarte bun gelul de dus, lasa pielea fina si hidratata!
5379 Ina Sampon si gel de dus natural cu ierburi Mediteraneene, 400 ml - BIOBAZA  Il foloseste mama mea ca sampon si i se potriveste foarte bine. Ea are parul sanatos cu tendinta de ingrasare, iar cu acest produs se spala o data la patru zile, timp in care parul i se mentine proaspat. Are putere de spumare si curatare buna, iar mirosul este foarte natural, parfumul provenind din uleiurile esentiale ale plantelor enumerate in descriere.
5171 Delia Sampon si gel de dus natural cu trandafiri si geranium, 400 ml - BIOBAZA  Miros dulce, de trandafiri. E ok ca si gel de dus, nu l-am testat ca si sampon- inca.
4707 cristina Sapun natural pentru ten, cu carbune activ si ulei de dafin - BIOBAZA  Personal nu as mai achizitiona a doua oara acest sapun. Pt tenul meu a fost prea dur si face "multa mizerie". Adica ramane negru in savoniera. Insa pt un ten gras, s-ar putea sa fie foarte potrivit.
5225 Florin Deodorant natural pentru barbati POWER UP (lamaie si bergamot) - BIOBAZA  Slab..
5161 Iza Deodorant natural pentru barbati COOL DOWN (menta) - BIOBAZA  Sotul e foarte multumit de el, ii place foarte mult mirosul de menta si de fresh. I-am mai comandat unul tot de la ei. Ar mai trebui reaplicat odata in cursul zilei insa nu e o mare problema - poti sa stai pana seara cu el in caz ca nu apuci sa te mai improstatezi.
5416 buia Deodorant natural pentru barbati COOL DOWN (menta) - BIOBAZA  SPORNIC, EFICIENT, MIROS PLACUT
5415 buia Balsam natural 3 in 1 pentru picioare si calcaie, 100 ml - BIOBAZA  PLACUT, SE ABSOARBE REPEDE, MIROS USOR CAMFORAT, RACORITOR, EFICIENT IN EMOLIREA PIELII SI PREVENIREA MIROSULUI NEPLACUT; SUNT MULTIMITA!
4807 Adriana Balsam de buze cu ulei de masline si grapefruit - BIOBAZA  excelent produsul! Recomand!
4623 maria felicia Balsam de buze cu unt de shea si avocado - BIOBAZA  Mie nu mi se pare hidratant. Nu pare a fi un balsam
4674 Dana Balsam de buze cu unt de shea si avocado - BIOBAZA  Perfect pentru buzele mele extrem de uscate si crapate. Cand este la temperatura camerei are textura potrivita, dar cand este la temperaturi mai scazute este cam greu de aplicat.
4781 Albu Sapun lichid natural cu miere de Manuka, 300 ml - BIOBAZA  Este un sapun bun, curata si catifeleaza pielea, dar ar fi fost perfect daca era vegan.
4952 buia Sapun lichid natural cu miere de Manuka, 300 ml - BIOBAZA  FOARTE MULTUMITA DE EL! spornic, delicat , placut de copii, miros  delicat si persistent, ieftin!
4939 Deliu Sapun lichid natural cu vanilie si lavanda, 300 ml - BIOBAZA  Parfumul acestui sapun lichid nu mi-a placut, in schimb nu usuca pielea.
5405 Ligia Sapun lichid natural cu vanilie si lavanda, 300 ml - BIOBAZA  Spala bine, face spuma, sunt incantata ca nu are SLS. Mirosul nu e grozav si nici nu persista.....
4791 Ana Maria Crema corp antivergeturi pentru gravide si mamici, 500 ml - BIOBAZA MAMA  Este foarte hidratanta, pătrunde bine în piele, nu este uleioasa. Miros plăcut. O recomand
5362 Otilia Deodorant natural pentru femei PURE NATURE (neutru) - BIOBAZA  Un deodorant bun, cu miros discret, nu pateaza.
4695 Grigoriu Deodorant natural pentru femei GREEN SPIRIT (verbina si rozmarin) - BIOBAZA  Deodorantul  e foarte bun, este eficient.  Mirosul de rosmarin este  destul de intepator , ar putea dranja. Una  peste alta produsul merita.
5370 aida Deodorant natural pentru femei GREEN SPIRIT (verbina si rozmarin) - BIOBAZA  Miroase foarte frumos si tine toata ziua . Nu am avut surprize neplacute .
5160 Iza Deodorant natural pentru femei HONEY KISS (miere de Manuka) - BIOBAZA  Are un miros dulceag si intr-adevar, ar mai trebui reaplicat odata pe parcursul zilei. Sunt multumita de el in general. Urmeaza sa-l incerc pe cel netru de la ei - nu ma deranjeaza ca trebuie sa-l mai aplic odata cat mirosul dulceag pe care il are.
4959 buia Deodorant natural pentru femei HONEY KISS (miere de Manuka) - BIOBAZA  bun, eficient, miros delicat floral dulceag
4702 cristina Deodorant natural pentru femei HONEY KISS (miere de Manuka) - BIOBAZA  Dintre toate deodorantele Biobaza, acesta mi-a placut cel mai mult. Merge foarte bine si pe pielea proaspat epilata, eficienta este foarte buna, si mirosul foarte placut, natural.
4776 Avram Deodorant natural pentru femei HONEY KISS (miere de Manuka) - BIOBAZA  Intr-adevar bun. Insa, ar trebui reaplicat inca o data pe parcursul unei zile, pentru mai multa siguranta... Am avut momente cand a trebuit sa fac asta.
4770 Patricia C Deodorant natural pentru femei HONEY KISS (miere de Manuka) - BIOBAZA  Un deodorant care are un parfum foarte frumos  si foarte eficient.
4940 Deliu Deodorant natural pentru femei SPRING FLOWERS (trandafiri si geranium) - BIOBAZA  Acest deodorant provoaca iritatii! Nu este potrivit pentru pielea sensibila, in schimb are un miros placut.
4615 Georgiana Deodorant natural pentru femei SPRING FLOWERS (trandafiri si geranium) - BIOBAZA  Are miros foarte placut!! Dar nu-si face treaba pe care mi-o doream, din pacate. O sa incerc si alte produse, poate totusi il gasesc pe "the one"
4810 Adriana Deodorant natural pentru femei SPRING FLOWERS (trandafiri si geranium) - BIOBAZA  excelent produsul! Recomand!
5025 Mihaela Deodorant natural pentru femei SILKY COMFORT (shea si jojoba) - BIOBAZA  Excelent! Folosesc acest deodorant de mai bine de un an si nu am de gand sa il schimb cu alt produs prea curand. Are un miros placut si este rezistent pe intreaga zi chiar si pe timpul verii.
5350 Andreea Deodorant natural pentru femei SILKY COMFORT (shea si jojoba) - BIOBAZA  Miroase frumos și este rezistent.
5332 Alexandra Deodorant natural pentru femei SILKY COMFORT (shea si jojoba) - BIOBAZA  Recomand cu mare caldura! L-am folosit la recomandarea unei prietene si rezultatul a fost uimitor - durata de mentinere a fost de aprox. 12 ore.
5122 Chirita Deodorant natural pentru femei SILKY COMFORT (shea si jojoba) - BIOBAZA  Un produs bun, eficient si cu un parfum foarte placut. Recomand!
5168 Delia Deodorant natural pentru femei PURPLE FRESHNESS (lavanda si bergamot) - BIOBAZA  Isi face treaba. Miros placut, se bate bine cu mirosurile personale si castiga detasat( cu mirosurile, fluxul de transpiratie este alta poveste). Problema lui este ca are POTASSIUM ALUM si acest Alum contine aluminiu, adesea hidratat de sulfat de aluminiu de potasiu (KAl(SO4)2·12H2O). Asa ca specificatia lor ca este natural nu incalzeste cu ceva- Nu exista nici o indoiala ca astfel de produse sunt naturale, deoarece aluminiul este un mineral gasit in natura. Acum fiecare dupa preferinte. Nu este dovedit ca sarurile de Aluminiu provoaca cancer, dar eu una prefer sa il elimin din produsele cosmetice, mai ales cele care se aplica direct pe piele. N-am fost atenta cand l-am achizitionat, dar dupa ce am citit cu atentie eticheta am decis ca nu voi repeta comanda. Sunt alte antiperspirante pe site, de unde pot alege.
5420 buia Sampon natural pentru copii cu aroma de pepene, 250 ml - BIOBAZA  FOARTE BUN, FLUID, EFICIENT, MIROS DEOSEBIT SI PLACUT, SPORNIC, USOR ACCEPTAT DE COPII MOFTUROSI
5417 buia Pasta de dinti naturala pentru copii 6+ cu aroma de mar verde, 75 ml - BIOBAZA  PASTA CREMOASA CA TEXTURA, NECESITA O CANTITATE FOARTE MICA , SPUMEAZA BINE, NU ESTE MENTOLATA, FOARTE PLACUTA SI EFICIENTA, COPII SUNT INCANTATI
5419 buia Pasta de dinti naturala pentru copii 1+ cu aroma de ananas, 75 ml - BIOBAZA  INTRADEVAR COLEREAZA USOR PERII PERIUTEI IN GALBEN
5418 buia Pasta de dinti naturala pentru copii 1+ cu aroma de ananas, 75 ml - BIOBAZA  PLACUTA LA GUST SI MIROS (VARIANTA UTILA LA CEI CU ALERGII LA CAPSUNI - MAJORITATEA PASTELOR DE COPII AU ACEASTA AROMA), CURATA BINE, COPII AU ACCEPTAT-O IMEDIAT, SPORNICA
4629 maria felicia Pasta de dinti naturala pentru copii 1+ cu aroma de ananas, 75 ml - BIOBAZA  Si aceasta pasta este foarte buna, curata bine dintii copiilor. Atentie doar ca pateaza perii periutei in galben deoarece contine turmeric, dar nu este asta o problemă
5154 Diana Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  5 stele sunt insuficiente pentru acest produs! Spre deosebire de reclamele mincinoase ale produselor clasice pentru igiena orala, aceasta pasta de dinti chiar face ceea ce "spune". Si intr-un mod neagresiv cu dantura. Aroma de menta este intensa si se mentine timp indelungat, ceea ce nu reuseam sa obtin niciodata cu o pasta de dinti clasica. Utilizata dimineata si seara are rezultate exceptionale. Sper sa nu dispara din oferta Organik.ro, nu as vrea sa o inlocuiesc cu nimic altceva.
4838 klus Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  Această pastă de dinți m-a facut să-mi schimb atitudinea despre produsele de igienă orală ! Pentru că pastele de dinți comerciale nu-mi satisfăceau cerințele , am decis să renunț la ele și să mă orientez către ingrediente naturale ajungând chiar să-mi prepar singură un fel de pastă de dinți din bicarbonat, argilă, sare Himalaya și alte ingrediente, amestec care pt mine s-a dovedit benefic la acel moment, dar care in timp mi-a cam subțiat smalțul dinților. Disperată că trebuie să revin la formula comercială, am inceput să caut alternative și unde altundeva decât in magazinul on-line preferat  ORGANIK ! Cel mai mult la acest magazin imi place că este consecvent in păstrarea standardelor de calitate și imi confera așa o stare de siguranță știind că dacă ceva nu găsesc, sigur in magazinul Organik voi afla alternativa. Mulțumesc, Corina Klus
4753 ELENA Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  Este cea mai buna pasta de dinti folosita de mine pana acum.
Curata foarte bine dintii, este foarte fresh, nu este deloc dulce.
Sunt fan al acestei paste de dinti
4584 maria felicia Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  Este o pasta de dinti foarte bună, curata foarte bine dintii (...)
5421 buia Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  FOARTE EFICIENTA SI SPORNICA, ARE UN MIROS  SI UN GUST DEOSEBIT FATA DE MAJORITATEA PRODUSELOR DE ACCEST TIP; MULTIMITA INTRU-TOTUL
5110 Ligia Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  Imi place foarte mult aceasta pasta de dinti. Este foarte mentolata ceea ce pentru mine este un punct forte. Curata bine, albeste dintii si improspateaza intreaga gura.
5335 Alexandra Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  Minunata! Iar efectele se vad aproape instant. Concentratie mare, trebuie pus foarte putin.
Ma bucur ca putem sa o gasim si in Romania - Organik.ro sunteti cei mai tari!
4772 Patricia C Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  O pasta de dinti foarte eficienta, albeste dintii dupa 3 aplicări, lasa o senzatiue puternic mentolata. sa nu va speriati de culoarea gri a pastei de dinti , este foarte placuta . V-o recomand.
5129 Alex Pasta de dinti pentru albire intensa cu carbon activ DEEP WHITE, 100 ml - BIOBAZA  Un produs de 5 stele! Este mentolata, insa este un gust suportabil, iar rezultatele se vad dupa primele 2-3 spalari!
5092 eden Spuma demachianta bio cu aloe si galbenele - Bioearth  Hands up! Spuma asta e cel mai bun demachiant pe care l-am folosit vreodata.E foarte spornica,hidratanta,curata foarte repede si perfect din doar 2 pompite.
4924 Natalia dascalu Sapun lichid-gel de dus Citrice si ulei de masline, 5 L - Sodasan  Miroase f bine ,chiar am primit complimente de la cei care mi -au vizitat baia .A fost adorat si de o femeie gravida care avea multe greturi. Mie nu mi-a placut pt ca imi usuca prea tare mainile.
4665 Ruxandra P Gel Power Bio pentru curatarea toaletei, 750 ml - Sodasan  Este un produs bun,miroase placut.trebuie lasat mai mult pe suprafata vasului ca sa isi faca efectul.
4646 Albu Gel Power Bio pentru curatarea toaletei, 750 ml - Sodasan  Este usor de folosit, foarte concentrat si curata eficient vasul de toaleta. Singurul minus ar fi mirosul care este destul de intepator.
5424 buia Ecobag cu bile ceramice pentru masina de spalat vase, 1000 spalari - Irisana  FOARTE UTIL INTRADEVAR! SUNT MULTUMITA; FOLOSESC UN DETERGENT DE CALITATE SI SARE DE REGENERARE ( SODASAN), OTET LA CLATIT, IAR VASELE NU LE PUN IN MASINA PLINE DE RESTURI ALIMENTARE SI MURDARIE INTARITA DE ZILE - LE INMOI SI CURAT CU PERIUTA RESTURILE FOARTE ADERENTE; CEL MAI INCANTATA SUNT DE CURATAREA PAHARELOR, EFECTIV STRALUCESC!
4977 Ioana Fard de obraz natural Plum Blossom 02 - LAVERA  Culoare e ca în poza, poate o idee mai deschisa. Rezista cam 6 ore pe fond de ten cu pudra. Nu usucă pielea, îmi place.
4715 cristina MINI Sapun de Alep cu tamaie, 30g - NAJEL  Pana acum am folosit doar 2 sortimente de sapunuri de la aceasta marca si au fost minunate. Voi incerca, cu siguranta, mai multe sortimente.
4687 stanciu MINI Sapun de Alep cu tamaie, 30g - NAJEL  un sapun extraordinar ,  cu  o textura fina il recomand tuturor persoanelor  cu ten sensibil si nu numai
5398 Nastase Unt de shea organic cu aroma de cacao, 150g - NAJEL  acest unt de shea miroase superb a cacao si este un rasfat pentru piele!
4600 Albert Unt de shea certificat organic, 150g - NAJEL  Cel mai bun unt de shea pe care l-am incercat. Recomand!
4975 Ioana Unt de shea certificat organic, 150g - NAJEL  Foarte bun, extrem de hidratant, miros plăcut, suav. E primul pe care l am încercat la recomandarea unei prietene și îl recomand!
4846 Daniela Ruj lichid Lip Caramel, Ganache - 100 Percent Pure Cosmetics  Imi place acest ruj pentru ca are o formula intens pigmentata, se aplica usor si uniform avand o textura placuta cu un finisaj lucios, nu se sterge repede. Culoarea rujului este un roz neutru frumos. Este un produs de calitate ce merita incercat.
5071 Gavrus Ruj de buze cu pigmenti din fructe Melontini - 100 Percent Pure Cosmetics  Textura este cremoasa si are un aspect usor sidefat.
4828 Vitu Masca de par reparatoare cu ienupar si armurariu Alladale, 120 ml - Natura Siberica  Foarte hidratanta, miroase fin, textura fina, mi-a lăsat parul foarte moale. Singurul minus - cam puțină :)))
5305 Rus Bianca Gel de dus hidratant cu armurariu si catina siberiana Alladale, 400 ml - Natura Siberica  Este un gel de dus extrem de delicat si placut. In plus fiind incolor, nu are niciun fel de colorant, nici macar natural, ceea ce este binevenit :)
4881 Ioana Sampon reparator pentru par uscat sau deteriorat Arctic Rose, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  sora mea cu parul foarte lung foloseste acest sampon impreuna cu balsamul din aceeasi gama si este foarte nultumita. Isi simte parul mult mai fin si catifelat ca de obicei
4782 Albu Sampon vitaminizant pentru par gras Frozen Berries, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  Are un miros foarte placut, dar nu pare sa tina parul fara sa se ingrase mai multe decat celelalte sampoane pentru par gras.
4621 Gheorghe Sampon vitaminizant pentru par gras Frozen Berries, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  Produs cu miros placut, proaspat, folosit pentru par gras , dupa 3 saptamani de uz, inca nu vad imbunatatiri, singurul lucru in momentul de fata care ma incanta este mirosul foarte placut si foarte spumant, cu o cantitate mica de sampon se face foarte multa spuma .
4882 Ioana Sampon volum pentru toate tipurile de par White Cedar, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  Tine parul curat mai mult timp
4937 Deliu Gel de dus revigorant Silver Birch, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  Este o incantare sa folosesti acest gel de dus! Are un miros cu adevarat placut care parfumeaza pielea foarte frumos! Daca sunteti in cautarea unui gel de dus natural, dar cu un miros asemanator produselor de lux, acest gel de dus este cel potrivit! Il recomand!
5413 buia Gel de dus hidratant Polar Blueberry, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  MIROS REVIGORANT SI PLACUT, SPUMEAZA DELICAT, CURATA SI HIDRAREAZA BINE, O EXPERIENTA PLACUTA PER TOTAL
4990 Ioana Lapte demachiant hidratant, ten sensibil sau uscat, 200 ml - Natura Siberica  Are un parfum foarte delicat, plăcut. E gros ca și consistenta. Demachiază bine.
4894 Ioana Lapte demachiant hidratant, ten sensibil sau uscat, 200 ml - Natura Siberica  Un demachiant potrivit tenurilor normale sau mai uscate. Eu am tenul gras insa nu mi l-a lasat incarcat dupa folosire. L-am cumparat pentru altcineva si l-am testat si eu.  Ca toate produsele  Natura Siberica, are un parfum delicat, vegetal, natural.
4732 cristina Peeling delicat pentru ten normal sau uscat cu acizi AHA, 150 ml - Natura Siberica  Este chiar un peeling delicat. Uneori simt nevoia de o exfoliere mai puternica si folosesc o perie de fata. Sunt multumita si de acest produs de la Natura Siberica.
4930 maria felicia Peeling delicat pentru ten normal sau uscat cu acizi AHA, 150 ml - Natura Siberica  Imi place acest produs foarte mult. Este exact ce imi trebuie, il folosesc o data pe saptamana pe fata. Pentru mine este suficient
4605 Costescu Lotiune curatare si tonifiere ten mixt sau gras cu salvie arctica, 200 ml - Natura Siberica  Aceasta lotiune tonica imi place ENORM de mult. Nu contine alcool, deci nu usuca tenul, si chiar imi calmeaza tenul, atenueeaza iritatiile sau inflamatiile minore. Este a 3-a sticluta, si cu siguranta o voi mai cumpara!
4748 Cosoveau Crema de zi lifting cu FPS 15 Snow Cladonia, 50 ml - Natura Siberica  Folosesc cam de 4 ani gama Natura Siberica, iar cu crema aceasta a fost dragoste la prima vedere. Am incercat si varianta pt ten uscat care merge de minune iarna, iar aceasta e perfecta pt primavara-vara-toamna. Intra repede in piele, dar mai mult decat atat lasa fata luminoasa cumva, mai neteda, mai intinsa. Am mai testat si alte variante de creme de fata pt ten sensibil/cuperotic, insa aceasta este pentru mine, de departe, cea mai buna. Stiu ca suntem diferite, insa crema aceasta chiar cred ca se adapteaza la o multitudine de tipuri de piele. Recomand cu mare drag!!
5166 Iza Crema de zi hidratanta ten sensibil cu FPS 20, Rhodiola Rosea, 50 ml - Natura Siberica  Sunt la al doilea recipient - e okay crema pentru zi. Nu face vro' minune dar am revenit la ea pentru ca nu imi irita tenul (greu gasesc o crema care sa nu-l irite), il hidrateaza si il protejeaza. Seara un ulei si ziua crema. O sa tot revin la ea pentru ca e singura crema de la care nu am reactii si care are FPS.
4587 Cusma Crema de zi echilibranta ten mixt sau gras cu FPS 15, Sophora Japonica, 50 ml - Natura Siberica  Mulțumire și recunoștința!
  Am reușit sa găsesc după îndelungi " săpături"  o cremă care sa se plieze perfect pentru toate "mofturile " tenului meu . În felul acesta am reusit sa il excludem pe domnul "sebum " insistent și sa îl integram pe domnul "aspect matifiant și revigorat". 
După căutări "pe bune " , au venit și vremuri "bune ".
4597 maria felicia Filler pentru riduri cu colagen si caviar Beluga, Royal Caviar 40 ml - Natura Siberica  Nu am vazut nici un rezultat vizibil, după utilizarea acestui produs
4718 cristina Masca nutritiva pentru ten normal si uscat cu plante siberiene, 75 ml - Natura Siberica  Sunt foarte multumita de aceasta masca de ten. Si de tot ce am folosit pana acum de la Natura Siberica. Isi face treaba exact ca in descrierea produslui.
5010 Cornelia B. Masca energizanta toate tipurile de ten cu ginseng siberian, 75 ml - Natura Siberica  Este o masca foarte buna pentru tenul meu mixt, are culoarea galben pai si miroase placut, a curat. Este densa, ca o crema obisnuita si permite combinarea cu alte ingrediente (argila, pudra de trandafiri sau turmeric).
5295 Radulescu Masca de zi pentru fermitate si elasticitate, 75 ml - Natura Siberica  O masca care se absoarbe in piele, lasand tenul catifelat si moale. Imi place!
5406 buia Crema maini Taiga cu ulei de pin siberian, protectie zilnica, 75 ml - Natura Siberica  FOARTE BUNA! ABSORBTIE RAPIDA, EMOLIENTA, MIROS DISCRET, PLACUT, VARIANTA MICA NUMAI BUNA DE PURTAT IN POSETA!
5412 buia Crema de maini pentru iarna cu plante siberiene, 75 ml - Natura Siberica  MIROS FOARTE FRUMOS,TEXTURA FINA, FLUIDA, ABSORBTIE  BUNA, EMOLIERE BUNA; TOTAL MULTUMITA!
4888 Ioana Sapun negru detoxifiant cu carbon activ pentru curatarea porilor in profunzime, 120 ml - Natura Siberica  Pt ten uscat nu recomand. Pt ten gras da, dar o data pe saptama doar pt ca usuca destul de tare
4834 Alexandra Sampon anti matreata pentru scalp sensibil, cu extract de pelin, 400 ml - Natura Siberica  Este un sampon foarte bun si chiar te ajuta sa scapi de matreata uscata.Imi place sa il las 1-2min sa actioneze dupa ce il masez bine prin par si pe scalp.
4884 Ioana Sampon anti matreata pentru scalp sensibil, cu extract de pelin, 400 ml - Natura Siberica  Recomand 100%. Este un sampon delicat, care te ajuta sa scapi de matreata! Nu agreseaza si nu usuca scalpul. E a 3a oara cand il achizitionez! Samponul meu preferat
4749 laura Sampon volum si reglare sebum pentru par gras, cu zmeur arctic, 400 ml - Natura Siberica  Foarte bun acest sampon imreuna cu balsamul pentru par gras.Il recomand.
4885 costantea Sampon volum si reglare sebum pentru par gras, cu zmeur arctic, 400 ml - Natura Siberica  Samponul este foarte bun! Mama mea il foloseste de cativa ani si este foarte multumita. Inainte se spala la 2 zile pe par, acuma sta 5-6 zile si nu io se ingrasa parul deloc
4614 Mariana Baroana Sampon nutritiv si protector pentru par uscat, cu cedru siberian, 400 ml - Natura Siberica  Este un sampon foarte bun. Parul meu a devenit mai  moale si usor de pieptanat. E super!!!
4886 costantea Sampon nutritiv si protector pentru par uscat, cu cedru siberian, 400 ml - Natura Siberica  Super sampon. Folosesc majoritatea sampoanelor natura siberica si pot spune ca acesta este un sampon foarte hidratant.
4991 OLGA Sampon de stralucire pentru par vopsit si deteriorat cu rhodiola, 400 ml - Natura Siberica  Sunt foarte multumita de produsele de la Siberica. Chiar se simte diferenta dupa o luna de folosire la par deteriorat, varfurile nu mai sunt despicate si are aspect sanatos.
Recomand cu incredere aceasta gama!
4832 Alexandra Sampon energizant si protector pentru par deteriorat cu schisandra, 400 ml - Natura Siberica  Am parul uscat si scalpul si mai uscat iar acest sampon este unul dintre sampoanele mele preferate.Curata bine fara sa usuce,intareste firul de par si ofera volum si stralucire.
4887 Ioana Sampon reparare intensiva par deteriorat, vopsit, Northern Cloudberry, 400ml - Natura Siberica  Recomand! L'am folosit si fara sa fiu vopsita si a avut un efect de hidratare perfect
5414 buia Balsam reparare intensiva par deteriorat, vopsit, Northern Cloudberry, 400ml - Natura Siberica  FOARTE BUN, ONCTUOS, DESTUL DE GROS, APROAPE FARA MIROS, EFICIENT ( DESCURCA PARUL, FIRUL DE PAR E HIDRATAT)
5411 buia Sampon barbati impotriva caderii parului cu caviar Beluga, 250 ml - Natura Siberica  PLACUT, REVIGORANT, EFICIENT
4878 costantea Pasta de dinti naturala pentru respiratie proaspata Siberian pearl, 100g - Natura Siberica  Folosesc de mult timp produsele Natura Siberica. Aceasta pasta este foarte buna si chiar am observat o albire vizibila dupa cateva luni de folosire. Recomand
4879 Ioana Pasta de dinti naturala pentru dantura sensibila Arctic protection, 100g - Natura Siberica  Recomand, mereu folosesc acesta pasta in combinatie cu Siberian Pearl
5408 buia Pasta de dinti naturala cu calciu activ Kamchatkan mineral, 100g - Natura Siberica  FOARTE INCANTATA! GUST SI MIROS FRESH PLACUT, CURATA FOARTE BINE, NU FACE SPUMA EXCESIV!
5407 buia Spumant de baie organic pentru copii 0+, cu salvie si nalba 250 ml - Little Siberica  FOARTE FRUMOS MIROSUL, SPUMEAZA FOARTE BINE, COPII SUNT INCANTATI  SI SE DISTREAZA DIN PLIN LA BAIE INVENTAND TOT FELUL DE JOCURI!
5410 buia Balsam de buze pentru copii si bebelusi Polar Baby, 10ml - Little Siberica  CREMOS, USOR GRAS, USOR DE APLICAT, FORMAT MIC CE SE POATE STRECURA SI IN BUZUNAR, EFICIENT, ABSORBTIE DESTUL DE RAPIDA
5329 maria felicia MINI Sampon volum si nutritie toate tipurile de par, cu pin siberian, 50 ml - Natura Siberica  Este varianta pentru calatorii, foarte buna din punctul meu de vedere. Este un sampon bun, insa nu l-am folosit niciodata singur, utilizez si balsam de par intotdeauna
5409 buia MINI Sampon volum si nutritie toate tipurile de par, cu pin siberian, 50 ml - Natura Siberica  INTRADEVAR UTIL IN CALATORII, DAR SPALA SI BINE!
5155 Avram MINI Crema maini extra fermitate cu schisandra si ginseng siberian, 30 ml - Natura Siberica  Intradevar buna, confera hidratare si elasticitate insa forma de prezentare chiar e micuta... Acestea ar trebui sa fie mai mult de
 testare. Totusi buna pentru gentute mici. ;-)
4941 Deliu MINI Crema maini Taiga cu ulei de pin siberian, protectie zilnica, 30 ml - Natura Siberica  Este o crema de maini care se absoarbe usor in piele, are un miros placut. Eu o recomand pentru folosirea zilnica.
4771 dana ioana Deodorant natural roll on 24h pentru barbati - Weleda  un produs eficient care tine toata ziua si miroase discret dar masculin.
4721 cristina Balsam de buze bio pentru volum, Chilled - PuroBio  Eu nu am observat absolut deloc efectul de marire al buzelor. Il voi folosi ca un balsam normal pt perioada mai calduroasa din an.
4729 Alina P Sampon bio reparator cu fructe de padure - URTEKRAM  In general sunt foarte multumita de produsele URTEKRAM. Samponul acesta nu s-a ridicat insa la inaltimea asteptarilor. Nu am simtit efectul reparator iar parul a ramas uscat dupa folosire.
5318 Andreea Sampon natural hidratant pentru par cret, 250 ml - BIOBAZA  Este perfect pentru părul meu creț. Foarte mulțumită. Recomand.
4811 Adriana Sampon natural hidratant pentru par cret, 250 ml - BIOBAZA  excelent produsul! Recomand!
4915 Nico Deodorant stick cu bicarbonat, Charcoal & Magnesium - Schmidts's Deodorant  Este cel mai eficient deodorant  folosit pana acum. Am incercat diverse solutii, si nu au fost putine, pana am descoperit acest produs. Lasa corpul sa transpire, fara sa te simti jenat de acest proces, fiziologic pana la urma, dar deranjant.
4649 Albu Deodorant stick cu bicarbonat, Charcoal & Magnesium - Schmidts's Deodorant  Este un produs eficient, dar avand culoarea gri , in cazul in care este aplicat in exces , pateaza hainele. Miroase foarte bine.
5153 Diana Deodorant stick cu bicarbonat, Charcoal & Magnesium - Schmidts's Deodorant  L-am facut cumparat sotului, pentru a inlocui stick-ul clasic plin de aluminiu si multe alte ingrediente daunatoare. A fost sceptic, dar a acceptat sa il incerce. Acum nu isi imagineaza ca ar mai putea folosi alt produs. Dupa o zi activa se simte ca proaspat iesit de sub dus, iar faptul ca aplica o cantitate mai mica de produs decat in cazul unui stick clasic ii asigura si o durata mai mare de utilizare a unei doze.
4942 Deliu Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Geranium - Schmidts's Deodorant  Este un deodorant extrem de eficace, poate chiar mai bun decat deodorantele cu aluminiu! Am incercat numeroase tipuri de deodorant natural si pot spune ca acesta este cel mai bun. Variantele cu bicarbonat imi irita pielea, dar acesta este cu adevarat potrivit pentru pielea sensibila. Se aplica usor, are un miros foarte placut, nu blocheaza transpiratia si ajunge pentru mai multe luni cu aplicare zilnica. Il recomand cu drag!
5013 Ioana MINI deodorant stick cu bicarbonat, Rose & Vanilla - Schmidts's Deodorant  Cand va reveni pe stoc?
4960 buia MINI deodorant stick cu bicarbonat, Rose & Vanilla - Schmidts's Deodorant  TEXTURA USOR GRANULATA, MIROS NEMAIPOMENIT , PERSISTENT SI DUPA 2 ZILE, PE HAINE ALBE USOR MURDARESTE, SPORNIC, EFICIENT!
5355 pricope Pudra minerala corectoare antiroseata CALM, 4g - Barefaced Beauty  Am fost initial destul de sceptica in privinta achizitionarii unui corector de tip pudra, insa am fost foarte placut surprinsa atunci cand am incercat acest produs. Ingredientele sunt foarte bune si nu agraveaza acneea. Este foarte fin si necesita o cantitate mica pentru o acoperire eficienta. Neutralizeaza roseata inaintea aplicarii fondului de ten din aceeasi gama  si formeaza impreuna un aspect uniform. Personal il aplic cu o pensula mai mica decat cea pentru fondul de ten, pentru a-l distribu strict zonelor cu roseata.
5240 Maria Sampon si gel de dus 2 in 1 pentru copii, cu Portocala - Weleda Kids  Miros delicios de portocala, lasa parul matasos si cu un parfum discret. Dupa fiecare baita, stau numai cu nasul in parul celui mic :)
5255 Ana Lapte de plaja bio pentru piele sensibila cu ulei de zmeura FPS 30, 75 ml - Eco Cosmetics  Vara trecută am fost pentru prima oară la mare după șapte ani. Pe o piele palidă și dezobișnuită cu soarele, în mijloc de august, a fost un scut fantastic. Abia cînd am furat un pic de soare înainte de plecare m-am ars pe umeri, pentru că am uitat să-mi dau cu cremă după ce am ieșit din apă, deci mi-e limpede că această loțiune a fost întru totul responsabilă pentru un bronz fără dureri. Se absoarbe ușor în piele, nu lasă urme albe sau uleioase, a ieșit la spălat de pe costumul de baie și mirosea fabulos. Mă ajută să suport mai bine soarele și în oraș. O voi comanda din nou de îndată ce vor reveni căldurile.
5236 Papuc Lac baza Incredible Gel - Wibo  Chiar daca pensula nu e atat de prietenoasa iti faci treaba foarte nine cu ea
5175 Tache Lac baza Incredible Gel - Wibo  Foarte bun, nu numai pentru lacurile gel dar pentru orice fel de lac de unghii. Adevarat ca daca il folosesc cu lacurile tip gel acestea dureaza mai mult.
5198 Albu Alina Lac baza Incredible Gel - Wibo  Il folosesc intotdeauna inaintea lacului de unghii. Oja dureaza mai mult iar unghiile nu se ingalbenesc.
4773 Patricia C Lac baza Incredible Gel - Wibo  Nu este prea eficient acest lac de unghii. se curata dupa o zi de la aplicare.
5232 Papuc Lac baza Incredible Gel - Wibo  Super!Spre surpriderea mea chiar rezista oja impreuna cu baza si topul.Le voi recomanda
5233 Papuc Top coat Incredible Gel - Wibo  Sunt multumita de acest produs chiar daca nu se intinde bine. Dupa uscare e un rezultat profesional si de durata. Voi incerca totusi altul care sa se intinda mai bine de la inceput. Mentionez ca nu sunt foarte rapida cand intind oja
4774 Eli Lac de unghii Incredible Gel no.12 - Wibo  Este un gri usor mai inchis, comparativ cu imaginea de prezentare. Oja este rezistenta, de buna calitate.
4816 Vitu Lac de unghii Incredible Gel no.11 - Wibo  Nota 10
Îl aplic intr-un singur strat și arată impecabil. Se usucă foarte repede, iar cu un top-coat rezista destul de mult. O sa-mi iau și alte nuanțe
5176 Tache Lac de unghii Incredible Gel no.7 - Wibo  Culoarea este un nude, este frumoasa si decenta. Rezista 4-5 zile destul de bine daca aplici si un lac deasupra. Se usuca repede.
4972 Ioana Lac de unghii Incredible Gel no.4 - Wibo  Culoare e ca în poza, rosu Ferrari, iar oja ma tine 3 pana la 5 zile, fără sa aplic baza și top. E printre cele mai rezistente oje pe care le-am testat. Recomand!
4725 Luu Tratament hidratant pentru unghii cu proteine din lapte si Calciu - Wibo  Buna, lasa o nunata discreta pe unghii. Inca nu am observat ca ar fi intarit unghiile, dar e placut si se usuca repede.
4962 buia Tratament hidratant pentru unghii cu proteine din lapte si Calciu - Wibo  FOARTE BUN! SE USUCA REPEDE, ADMINISTRARE FACILA FARA URME, ASPECT PLACUT PE UNGHI - CA UN LAC SEMITRANSPARENT, REZISTENTA BUNA!
5264 Ana Tratament complet pentru unghii 9 in 1, Argan Power - Wibo  Lasă un luciu plăcut și natural pe unghii, și am observat că încep să se întărească, nu s-au mai crăpat atît de des. Uneori folosesc și ojă colorată peste, funcționează bine și ca bază.
5346 Matei Baza si tratament vitaminizant pentru unghii, Lemon Vitamin Bomb - Wibo  folosit cu regularitate, da rezultate ft bune. unghiile mele nu mai sunt casante si functioneaza ft bine ca baza pentru oja.
5283 Irina Tratament BB cream intaritor pentru unghii cu tea tree - Wibo  Este  foarte buna aceasta oja-tratament, o folosesc mereu ca baza pentru oje sau o folosesc singura oferind o culoare discreta si naturala. Ca si tratament a functionat in cazul unghiilor mele care se exfoliau. Calitate - pret excelent!
4727 Luu Foite absorbante sebum pentru matifiere ten, 40 buc - Wibo  Foarte buna si mult mai ieftine fata de ce gadesti in alte magazine de cosmetice. Recomand.
4880 Ioana Gel de dus cu alge marine si verbina Faroe Islands, 400 ml - Natura Siberica  Acest gel de dus miroase foarte fresh. Lasa pielea foarte catifelata cu un usor parfum placut
4963 buia Gel de dus cu alge marine si verbina Faroe Islands, 400 ml - Natura Siberica  MIROS DELICAT, SPUMEAZA BINE, EFICIENT, PLACUT!
5173 Delia Gel de dus cu alge marine si verbina Faroe Islands, 400 ml - Natura Siberica  Super incantata de el. Miros delicat , lasa pielea foarte hidratata- nu mai am nevoie sa folosesc ulei sau crema de corp dupa dus sau pe durata zilei. Recomand!
4736 Pop Sampon anti-matreata pentru barbati Stag Power, 250 ml - Natura Siberica  Am achizitionat acest produs pentru sotul meu care se confrunta cu dermatita seboreica. In combinatie cu uleiul tratament antimatreata din seminte de mustar brun de la Khadi folosit inainte de spalare a inceput sa functioneze. Scalpul ramane curat mai mult timp iar iritatiile s-au diminuat. Recomand!
4961 buia Gel de dus bio pentru copii cu extract de tei si sunatoare, 250 ml - Little Siberica  BUN SPUMANT, MIROS DELICAT, PLACUT DE COPII!
4821 Vitu Crema bio pentru iritatii scutec cu extract de nalba, 75 ml - Little Siberica  Foarte hidratanta și prietenoasa cu pielea nou-născutului. Chiar ajuta la vindecarea acesteia atunci când este cazul.
4926 Andrea Sampon protectia culorii pentru par vopsit, galbenele si brusture, 500 ml - Oma Gertrude  Am devenit clienta a acestui site din dorinta de a inlocui produsele de ingrijire din comertul de hypermarket cu unele cat mai naturale si, daca se poate, chiar organice. Acest sampon l-am cumparat dupa o cautare rapida a unui produs care sa nu fie cu mult mai scump decat samponul pe care-l foloseam la momentul respectiv, nici acela disponibil in comertul mainstream, si etichetat "Sensitive. Medical grade", dar care totusi nu continea niciun ingredient natural. Asa ca am achizitionat acest sampon impreuna cu balsamul de par complementar datorita raportului foarte bun CANTITATE/PRET. Acum regret alegerea pripita. N-as zice ca produsele sunt "de proasta calitate", ci doar ca puteam face o alegere mult mai  "educata" chiar pe acest site, chiar daca pretul ar fi fost ceva mai mare. Cu siguranta asa voi face data viitoare si de fiecare data de acum incolo. Din moment ce ingredientele Sodium Cocoa-Sulfate (care e tot un surfactant, nu foarte diferit de toxicele SLS si SLES) si Sodium Benzoate pot cauza alergii si e posibil  sa fie chiar cancerigene, nu vad de ce sa nu renunt la aceasta gama cat ai zice peste. Eu nu sunt o statistica si nu ma intereseaza zeflemeaua "specialistilor" in chimie sau alte stiinte EXACTE, care considera ca oamenii ca mine ar trebui sa ia calea extinctiei. Suntem prea saraci ca sa cumparam ieftin, spun romanii care gandesc ca si mine. In traducere in limbi de circulatie internationala: A little bit of research while shopping goes a long way, sau Arbeit macht Frei! :))
5288 kiss Sampon reparator pentru par uscat sau deteriorat, ovaz si urzica, 500 ml - Oma Gertrude  Sunt multumita.
5033 Doina Sampon reparator pentru par uscat sau deteriorat, ovaz si urzica, 500 ml - Oma Gertrude  Un produs foarte bun, il recomand!
5034 Doina Balsam reparator pentru par uscat sau deteriorat, ovaz si urzica, 500 ml - Oma Gertrude  Il recomand, parul este mai matasos!
5381 Roxana Anton Balsam uz frecvent toate tipurile de par, rozmarin si musetel, 500 ml - Oma Gertrude  Balsamul descurca foarte repede parul, îl lasă moale, ușor de pieptănat.EMVIZ
5127 Alex Gel de dus hidratant cu menta si zmeura, 500 ml - Oma Gertrude  Cu un miros placut si discret, gelul nu irita pielea si cred eu ca isi face treaba bine :)
4967 Thea Gel de dus nutritiv cu piersica si vanilie, 500 ml - Oma Gertrude  Are  un miros putin puternic, dar pe piele mea nu se simte ,( dupa dus). Cel mai important este ca nu usuca pielea!
4812 Adriana Masca de par nutritiva reparatoare cu ulei de struguri si masline, 300 ml - Oma Gertrude  excelent produsul! Recomand!
5352 Andreea Masca de par nutritiva reparatoare cu ulei de struguri si masline, 300 ml - Oma Gertrude  Foarte mulțumită, recomand.
4739 Janine Crema de maini nutritiva cu ulei de struguri si lamaie, 75 ml - Oma Gertrude  Intra bine in piele,  miros neutru
5276 Nadia Crema de picioare nutritiva cu extract de miere si castan, 75 ml - Oma Gertrude  Sunt foarte multumita de aceasta crema. Intra foarte repede in piele,iar picioarele raman atat de fine si usoare...Recomand cu siguranta o voi mai comanda. Multumesc Organik ca m-a convins sa cumpar dupa acest prin publicarea parerilor pro si mai ales contra. Mentionez ca eram foarte sceptica de produsele bio
4943 Deliu PACHET PROMO Solutie micelara demachianta Perle d'Eau - CATTIER  Curata foarte bine machiajul, nu ustura ochii, in schimb, dupa folosire, tenul meu se inroseste. Voi continua sa folosesc apa micelara doar pentru demachierea ochilor.
5303 Rus Bianca PACHET PROMO Solutie micelara demachianta Perle d'Eau - CATTIER  Este o solutie excelenta si curata si machiajul intens, fond de ten, fard de ochi, inclusiv tus de ochi sau rimel. Eu il folosesc in ultimul pas de demachiere, atat seara , cat si dimineata. Se poate adauga in el daca se doreste ulei esential ;)
4609 Cristescu Sampon bio nutritiv pentru par uscat sau deteriorat, 500 ml - Dr. Konopka  Am incercat multe sampoane pt ca  am parul foarte uscat ,acesta chiar m-a multumit.
4641 Nicoleta Balsam bio tratament anti matreata, 500 ml - Dr. Konopka  Apa pe care o am eu este dura. Orice sampon folosesc fac matreata. Cautam pe site-ul dvs un sampon anti matreata, dar parca niciunul nu mi-a facut cu ochiul, mai ales ca aveam deja 3 sampoane acasa pe aceeasi tema si fara rezultat. Am descoperit acest balsam si am zis sa incerc. Este de vis! Matreata dispare de la prima folosire si nu mai apare daca folosesti o data pe saptamana. Lasa parul placut la atingere, nu prea moale cum fac unele balsamuri. Nu iti ingrasa parul. Ba chiar parca ii ofera o curatare suplimentara. Trebuie lasat pe par exact cat se recomanda si pune cu incredere la radacina. Puteti sa folositi orice sampon, daca la urma folositi acest balsam. Chiar face minuni
4844 Chira Serum bio de par, tratament pentru volum, 20 ml - Dr. Konopka  Tocmai l-am cumparat a doua oara, din pacate mai era unul singur pe stoc, da volum parului dupa spalare.
4820 Adriana Masca bio fortifianta pentru par fragil, 200 ml - Dr. Konopka  excelent produsul! Recomand!
4817 Vitu Masca bio fortifianta pentru par fragil, 200 ml - Dr. Konopka  Geniala!
Îmi lasă parul foarte moale, deși îl am foarte uscat, textura este una cremoasă foarte plăcută iar mirosul este pe placul meu - rozmarin proaspăt
4944 Deliu Crema de corp hidratanta cu trandafir, toate tipurile de piele, 300 ml - Dr. Konopka  Este o crema de corp cu miros placut si discret de trandafir, se absoarbe usor in piele.
5306 Rus Bianca Crema de corp calmanta pentru piele sensibila cu lavanda, 300 ml - Dr. Konopka  Mie imi place toate produsele pe baza de lavanda, dar aceasta in mod special pt ca este suficient de grasa cat sa hidrateze si pielea f uscata. Se poate folosi oricand dupa baie, sau chiar in timpul zilei. Iti vine s-o iei in geanta mereu :)
5336 Alexandra Scrub de corp pentru curatare in profunzime, 500 ml - Dr. Konopka  Curatare in pronfuzime? Putin spus!
Pe langa parfumul discret si placut, lasa pielea fina si catifelata.
Recomand cu mare caldura!
4700 cristina Scrub de corp pentru remodelare corporala, 500 ml - Dr. Konopka  Imi place foarte mult acest scrub de corp. Nu este foarte agresiv, dar nici prea bland. Il simti ca exfoliaza aunci cand il utilizezi. Mirosul este unul foarte placut, care chiar iti da senzatia de SPA la tine acasa.
4938 Deliu Gel de dus calmant cu musetel, 500 ml - Dr. Konopka  Acest gel de dus are un miros discret, curata fara sa usuce pielea, mi se pare potrivit chiar si pentru pielea bebelusilor, bun raport calitate-pret.
4837 Alexandra Gel de dus calmant cu musetel, 500 ml - Dr. Konopka  Este un gel de dus  bun.Curata delicat, nu usuca pielea si are un miros placut.Are o consistenta interesanta care imi aminteste de jeleu.
5307 Rus Bianca Gel de dus calmant cu musetel, 500 ml - Dr. Konopka  Este un gel de dus cu o aroma delicata, placuta, la un pret excelent. In plus imi place foarte mult si ambalajul. Se poate folosi de mai multe ori pe zi
5372 AndraG Crema activa anti-rid pentru ten matur si uscat, 50 ml - Dr. Konopka  Am cumparat crema pentru mama si a fost foarte incantata. E lejera, cu un parfum delicat foarte placut si hidrateaza in profunzime.
4843 NicoBadea Crema activa anti-rid pentru ten matur si uscat, 50 ml - Dr. Konopka  Are o textura placuta, nici foarte light, sa intre repede in piele si sa simt ca nu mi-a hidratat deloc zonele uscate, nici foarte grasa, ca sa ramana unsuroasa pe fata. Am tenul mixt, ma impac bine cu ea.
4592 Ioana Crema de fata nutritiva pentru ten normal sau uscat, 50 ml - Dr. Konopka  Initial am avut reticenta in a cumpara aceasta crema pentru ca nu comentase nimeni nimic despre ea. Pot spune ca se impaca foarte bine cu tenul meu, este hidratanta si simti piela ca si cum ar fi a unui bebelus. Sunt multumita si nu imi pare rau de alegerea facuta. Calitate-pret foarte bune
5308 Rus Bianca Serum regenerant pentru ten cu extract de violete, 30 ml - Dr. Konopka  Abia am inceput sa folosesc acest serum , dimineata si seara pt un efect maxim. Imi place ca nu are deloc parfum, are o consistenta placuta si intra f repede in piele. Cum il folosesc de putin timp, momentan am vazut ca mai estompeaza petele de fata si s-au dus si o parte din cosuri.
4947 Deliu Crema contur ochi regeneranta pentru ten uscat sau sensibil, 20 ml - Dr. Konopka  Este o crema care hidrateaza foarte bine zona din jurul ochilor, se absoarbe usor in piele, machiajul se poate aplica imediat dupa folosirea cremei. Are un miros placut si discret. O recomand!
5130 Alex Ulei organic No.37, tratament pentru matreata, 30 ml - Dr. Konopka  Produsul nu a dat rezultatele asteptate desi stiu ca tine foarte mult si de pielea fiecaruia. Voi mai incerca si alte produse.
5246 Maria Sapun lichid cu extract din frunze de portocal Superleaves, 473 ml - ATTITUDE  Produsele din gama Attitude sunt preferatele mele, de fiecare data cand apare un item nou, il achizitionez cu incredere. La fel s-a intamplat si cu sapunul lichid, cu toate ca nu avea recenzii, m-am aventurat si l-am comandat, calitatea a fost pe masura, iar ulterior l-am adaugat la wishlist :(
5392 Irina Paleta magnetica pentru 7 produse machiaj, cu oglinda - Purobio  O folosesc pentru aplicarea machiajului, este suficient de mare si eleganta. Materialul pare rezistent si de buna calitate.
4787 Miruna Paleta magnetica pentru 7 produse machiaj, cu oglinda - Purobio  Paleta este de dimensiuni medii, foarte utila oglinda din dotare. Dintr-un material de buna calitate.
4790 Miruna Fard de obraz satinat Peach Satin 03 - Purobio  O nuanta frumoasa de piersica. Arata natural si se aplica foarte usor. Lumineaza mult fata. Consistenta este cremoasa, finish mat, pigment puternic.
4679 Codruta Pensula dreapta pentru contouring no.12 - Purobio  Este o pensula cu perii moi, iar forma ei o face perfecta pentru conturare si iluminare. Imi place.
4789 Miruna Pudra bronzanta mata no. 03 (ten mediu si deschis) - PuroBio  Nuanta  maronie perfecta , din punctul meu de vedere, pentru un ten mediu, cu subton cald.Arata natural pe piele.
Primele aplicari se dovedesc a fi mai dificile.Nu se ia foarte mult produs pe pensula insa dupa 2 sau 3 utilizari acest lucru nu mai este valabil.
5319 Andreea Gomaj bland pentru ten cu cafea Morning Coffee, 75 ml - Organic Shop  Este perfect pentru ten, folosesc de două ori pe săptămână, lasă pielea fină, sunt mulțumită, recomand.
4932 irina timar Gomaj bland pentru ten cu cafea Morning Coffee, 75 ml - Organic Shop  Super multumita!il folosesc de doua ori pe saptamana,curata pielea,o lasa fina si catifelata.Recomand cu incredere!
4825 Vitu Masca faciala cu namol si extract de alge Sea Depth, 75 ml - Organic Shop  Iubesc masca asta. Are o textura fina, miroase bine, curată bine tenul și-l hidratează. Pentru mine se potrivește de minune.
5156 Cornelia B. Masca faciala cu namol si extract de alge Sea Depth, 75 ml - Organic Shop  Masca este oarecum buna, se intinde frumos, dar din cauza faptului ca este ca o crema, nu am observat efectele pe care le are o masca cu efect astringent (cum ar fi cea cu argila). Banuiesc ca nu ma avantajeaza din cauza tenului mixt. Dupa ce am aplicat-o si am stat cu ea (5-10 min) am observat ca o parte intrase deja in piele. Are culoarea gri-verzui si miroase a curat, chiar a sapun daca se poate spune.
4835 Alexandra Masca de par bio reparatoare cu miere si avocado, 250 ml - Organic Shop  Am parul uscat si scalpul foarte uscat iar aceasta este masca mea preferata. Ajuta la repararea parului/scalpului si ii da parului un luciu foarte frumos.Singurul minus este ca trebuie clatit foarte foarte bine parul dupa utilizare altfel raman reziduri care dau parului un aspect foarte neplacut.
5177 Tache Masca de par bio reparatoare cu miere si avocado, 250 ml - Organic Shop  Nu ma asteptam sa fie atat de buna. Eu vopsesc parul blond la maxim o luna si jumatate asa ca este destul de agresat si stresat si plus este un par fin. Masca este foarte hidratanta, ma ajuta sa descurc parul mai usor si ii confera si densitate. Foarte buna!
5344 Matei Masca de par bio pentru stralucire cu migdale si smochine, 250 ml - Organic Shop  din pacate, produsul nu m-a impresionat. parul meu se descurca greu dupa spalare, chiar si cu aceasta masca. electrizat la fel de tare. iar mirosul un pic cam greu. pacat de ingrediente.
5179 Tache Sampon fortifiant cu argila si extract de alge Blue Lagoon, 280 ml - Organic Shop  Mai am inca un balsam si o masca de la acest brand, Organic Shop si sunt foarte incantata de aceste produse. In primul rand, hidrateaza foarte bine parul. Apoi, miros placut, au consistenta iar ingredientele continute sunt ok. Acest balsam, in mod special, mi se pare, ca ofera si ceva mai mult volum parului, eu avand un par subtiat si fin.
5178 Tache Sampon reparator cu portocala si maslin Moroccan Princess, 280 ml - Organic Shop  Are un miros foarte placut. Este mai consistent in comparatie cu alte sampoane din comert. Hidrteaza foarte bine si ajuta la descurcarea parului. Curge cam greu din tub din cauza consistentei. ESte un produs foarte bun calitativ la un pret foarte foarte bun. Am mai incercat sampoane/ masti de acest gen (organice) insa nu mi-au placut aproape deloc. Insa aceasta gama este foarte buna.
4945 Deliu Sapun lichid vitaminizant cu rodie si patchouli Pomegranate Bracelet, 500 ml - Organic Shop  Are un miros placut si nu usuca pielea.
4955 buia Sapun lichid hidratant cu menta si iasomie Minty Jasmine, 500 ml - Organic Shop  RELATIV BUN SPUMANT, MIROS FLORAL DESTUL DE SLAB PERCEPTIBIL, DELICAT CU PIELEA, RAPORT BUN CALITATE PRET!
5337 Alexandra Spumant de baie cu salvie si orhidee Purple Orchid, 500 ml - Organic Shop  Desi eram oarecum sceptica la acest produs privind utilizarea si in cazul copiilor de 3 ani, am hotarat sa o folosesc totusi pentru piciul meu care e innebunit dupa "bulbuci".
Recomand cu mare caldura! Succes garantat, petrecere reusita, zambete de copil indeplinite!
5330 maria felicia Spumant de baie cu minerale Dead Sea Spa Resort, 500 ml - Organic Shop  Face multa spuma si are un miros foarte placut. Fiului meu i-a placut mult. Are si un pret foarte atractiv, merita recumparat
5338 Alexandra Scrub de corp delicios cu zahar si portocala Sicilian Orange, 250 ml - Organic Shop  Chiar ca ... delicios! Si cea mai frumoasa combinatie!
Si certificat! Si hidratant! Si tonifiant! Si anticelulitic!
4824 Vitu Scrub de corp delicios cu zahar si portocala Sicilian Orange, 250 ml - Organic Shop  Este cu siguranța preferatul meu. Este blând cu pielea și miroase delicios
4779 Avram Scrub de corp delicios cu zahar si portocala Sicilian Orange, 250 ml - Organic Shop  Isi face treaba minunat!
5345 Matei Scrub de corp delicios cu zahar si cacao Belgian Chocolate, 250 ml - Organic Shop  un pic cam grunjos zaharul din compozitie, dar in rest este OK.
5285 Meltei Scrub de corp delicios cu zahar si zmeura Raspberry Cream, 250 ml - Organic Shop  Recomand! Miros&textura foarte placute.
5331 maria felicia Mousse delicios pentru corp Strawberry Yoghurt, 250 ml - Organic Shop  Are o textura foarte interesanta și consistenta unui iaurt.
Este hidratant acest mousse și are un miros fructat, placut, în plus este si o cantitate destul de generoasa in cutie, cred ca o sa-mi ajunga multa vreme. Recomand
5017 Madalina Sufleu delicios nutritiv pentru corp Royal Chocolate, 450 ml - Organic Shop Body Desserts  Cand a venit coletul si a desfacut fi-miu cutia, s-a dus si si-a luat o lingurita, zicand ca vrea si el sa manance inghetata :)) In rest, lotiunea e hidratanta si se absoarbe repede...
4590 maria felicia Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Jasmine Tea - Schmidts's Deodorant  Am achizitionat acest deodorant si sunt multumita de el. Folosesc aceste deodorante de 1 an sau mai mult (de când au aparut pe acest site), initial am cumpărat varianta cu bicarbonat si am folosit-o aprox. 6 luni, dupa care am inceput sa am probleme cu bicarbonatul, nu il mai suporta pielea, aveam niste iritatii foarte urate. Asa ca, am trecut la aceasta varianta cu magneziu si sunt multumita.
Comparand cele doua tipuri de deodorante, varianta cu bicarbonat cred ca este cava mai puternica, insa lasa niste urme pe haine care necesitau spalarea lor dupa fiecare purtate. Cel cu magneziu nu lasa urme asa puternice, hainele mai pot fi purtate si isi face treaba, e ok.
4948 Deliu Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Jasmine Tea - Schmidts's Deodorant  Am incercat mai intai varianta cu bicarbonat care mi-a iritat pielea. Acest deodorant este cu adevarat bun pentru pielea sensibila si pentru toate persoanele care nu tolereaza bicarbonatul. Este la fel de eficient ca deodorantele cu aluminiu, sau poate chiar mai bun si nu reprezinta un pericol pentru sanatate. Se aplica usor, are un miros placut, floral, nu blocheaza transpiratia, are un bun raport calitate-pret, avand in vedere faptul ca poate fi folosit zilnic pentru mai multe luni. Il recomand, este cel mai bun deodorant natural pe care l-am folosit si cu adevarat eficace!
4650 Albu Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Coconut Pineapple - Schmidts's Deodorant  Mirosul mi se pare putin cam chimic, dar este destul de eficient.
4876 Bota Camelia Maria Crema cu vitamina C pentru netezirea tenului, Perfection 40ml - JONZAC  este o crema lejera, care hidrateaza foarte bine si nu lasa urme grase. In plus imbunatateste textura tenului. O recomand
4877 Bota Camelia Maria Ten perfect - tratament de noapte anti-oboseala, Perfection 40 ml - JONZAC  este o crema usoara care imbunatateste vizibil tenul, micsoreaza porii.  Sunt foarte multumita de ea. Recomand. tenul devine perfect
5135 Irina Sapun bio de Marsilia cu lavanda, 100g - DOUCE NATURE  Un sapun delicat insa eficient, curata pilea foarte bine si o lasa discret parfumata a lavanda.
4747 Cosoveau Lac de unghii sidef Diamonds are forever no.1 - Wibo  Lacurile de unghii Wibo cred ca sunt marea mea descoperire de anul trecut!!! In afara de faptul ca au multe nuante, ca sunt prietenoase cu organismul, mai sunt si super rezistente; adica la mine nu rezista nicio oja mai multe de doua zile fara sa se ciobeasca pe margini, iar astea au rezistat o saptamana!!! Sa nu mai vorbim de pretul fantastic pe care il au!  Eu sunt super incantata, urmeaza sa testez noi culori!
5196 Albu Alina Lac de unghii French Manicure no.3 - Wibo  In realitate e o nuanta mult mai placuta de roz. Naturala, fara chimicale, perfecta pentru o manichiura discreta.
5031 Irina Lac de unghii French Manicure no.2 - Wibo  Sunt foarte incantata de existenta unui lac de unghii rezistent si mai ales care nu are in componenta atat de multe ingresiente despre care s-a demonstrat ca sunt daunatoare pe termen lung.
4800 dana ioana ZZ Sensitive Crema de noapte fortifianta ten sensibil, 50 ml - Annemarie Borlind  o crema foarte buna pentru tenul sensibil, cu exceptia iernii cand consider ca nu e suficient de grasa pentru ten.
5057 Cornelia B. Rose Dew Crema de zi pentru ten deshidratat, 50 ml - Annemarie Borlind  Imi place si o voi mai achizitiona. Este foarte buna pentru tenul meu mixt dar care tinde totusi sa se usuce foarte mult, probabil din cauza inaintarii in varsta.
5056 Cornelia B. LL Regeneration Gel tonifiant pentru primele riduri, 150 ml - Annemarie Borlind  Isi merita denumirea de tonifiant! Este mai fluid decat un gel obisnuit, dar acest lucru nu ma deranjeaza deloc, chiar dimpotriva, mai ales ca atunci cand intra in piele, nu ramane ca un lipici. Nu mi-a iritat zona ochilor, eu avand pielea destul de uscata in aceasta zona. Recomand pentru zilele cand se doreste o hidratare usoara, fara eforturi de a intinde creme si lotiuni!
4999 Cornelia B. Crema nuantatoare matifianta Apricot (ten mediu), 30 ml - Annemarie Borlind  Am preferat o nuanta mai inchisa decat ce imi trebuia in mod normal. Pentru ca m-am saturat de tenul meu deschis la culoare si am dorit sa obtin un look mai colorat/bronzat, dar care sa mi se si potriveasca, am combinat crema nuantatoare cu crema de zi si rezultatul a fost perfect. A rezistat opt ore fara probleme.
4759 Albu Pura Soft Crema antirid pentru ochi cu coenzima Q10, 15ml - Annemarie Borlind  Se absoarbe foarte usor , este hidratanta si chiar se vad efectele folosirii. Un mare plus pentru faptul ca este vegana.
5137 Irina Balsam de buze protector cu unt de shea - Annemarie Borlind  Un balsam de buze ideal pentru buzele uscate si sensibile, le repara si  le protejeaza. Se simte foarte placut, fara efect de luciu, parfumul este  discret iar buzele arata foarte bine.
5158 Cornelia B. NatuPerfect Fluid iluminator si anti-pigment, 50 ml - Annemarie Borlind  La prima citire, denumirea de iluminator m-a incantat foarte tare... Dar aceasta crema nu contine particule sidefate/iluminatoare, doar are nuanta pielii, probabil pentru a uniformiza culoarea. Nu am observat nimic deosebit pe pielea mea, intrucat nici nu am probleme majore, doar un pic de cearcane si cateva alunite si pete pe care evident nu le acopera. Nuanta cremei nu este roz, ca in poza, ci mai degraba crem. Mirosul este placut.
5008 Cornelia B. Energynature Gel tonic racoritor pentru ten normal sau uscat, 150 ml - Annemarie Borlind  Ofera o hidratare a tenului pe masura spray-urilor de la firme mult mai scumpe si un parfum suav. Se absoarbe rapid in piele. Recomand!
4755 Cosgarea Beauty Shots Concentrat intensiv pentru ten sensibil, 15 ml - Annemarie Borlind  un produs foarte bun pentru persoanele cu ten sensibil.
5378 Mihaela Trascau Fond de ten hidratant cu acid hialuronic, Ivory 61k - Annemarie Borlind  Am testat mai intai fondul acesta de ten dintr o mostra si apoi am decis sa il cumpar. Eu am ten mixt, as spune, dar fruntea este uscata dimineata, chiar si dupa ce imi dau cu crema. Acesta a fost singurul fdt care nu imi facea cojite uscate pe frunte dupa aplicare. Se intinde f placut, are acoperire medie.
5300 Radu Petruta Fond de ten hidratant cu acid hialuronic, Beige 36k - Annemarie Borlind  Bună ziua , un fond de ten  ușor ,care nu încarcă tenul, cremos o nuanță foarte naturală și plăcută .
5441 Ana Fond de ten anti-ageing, Beige 02k - Annemarie Borlind  Este potrivit pentru tenul uscat. Se intinde usor, nunudar creeaza efetul de masca, dar are o acoperire mica.
4854 ANA Fard de pleoape natural Stone 46 - Annemarie Borlind  O nuanta frumoasa. Se aplica usor. Imi place ca are si pensula.
5006 Cornelia B. Corector pentru cearcane si imperfectiuni cu pensula, Natural - Annemarie Borlind  Se poate aplica si pe pielea curata, fara alte produse. Eu am tenul deschis si am fost la limita cu aceasta nuanta. Parca totusi mi s-ar fi potrivit cealalta nuanta (beige). Aplicarea o fac cu degetul, pentru ca, astfel, corectorul se incalzeste si se intinde mai frumos.
4855 ANA Ruj de buze cu acid hialuronic Rosewood 74 - Annemarie Borlind  Am vrut un ruj cu o nuanta nu prea inchisa, nu prea deschisa, pentru a-l purta ziua. L-am gasit!  Are si o textura cremoasa, usor de aplicat.  Hidrateaza buzele si tine destul de mult. Sigur il voi recumpara si vreau sa incerc si gloss-urile.
5214 Elena Ruj de buze cu acid hialuronic Sienna 82 - Annemarie Borlind  Imi place mult acest ruj, cu siguranta il voi mai comanda. Culoarea este foarte placuta, naturala si hidrateaza buzele foarte bine.
Recomand cu drag!
4974 Ioana Luciu de buze Soft Pink 22 - Annemarie Borlind  Culoarea e ca în poze, baby pink foarte plăcut,  rezistenta medie, ma așteptăm sa aibe mai mult sidef, în rest e ok. Gustul lui nu e neapărat pe placul meu și nu cred ca l as mai cumpăra, dar per total e ok. Pensula e foarte buna
4698 cristina Lotiune de corp melissa, 150 ml - Benecos  Singurul lucru "contra" la aceasta crema este ca dureaza mai mult pana cand o intinzi pe corp. In rest este o crema lejera, cu miros placut. Pt cei mai sensibili, mirosul poate fi un pic prea puternic.
4780 Miruna Creion contur cu pensula de buze, Nude - Annemarie Borlind  Un creion de buze vegan, cu ingrediente foarte bune.
Mina este ideala, din punctul meu de vedere, nici prea dura, nici prea moale, permite conturarea buzelor cu multa precizie iar nuanta creionului - bej cu subton roz.
4813 Cristina Sampon toate tipurile de par cu flori de soc si caise, 200 ml - Benecos  Inca nu l-am folosit, dar livrarea a fost exemplara, in 30h de la comanda.
4968 Diana Sampon toate tipurile de par cu flori de soc si caise, 200 ml - Benecos  Miroase divin, nu incarca parul, un rasfat pentru cine isi doreste un pic de volum si in acelasi timp un sampon natural!
5223 Albu Crema de maini cu flori de soc si caise, 75 ml - Benecos  Imi place aceasta crema de maine pe care o folosesc zilnic. Se absoarbe rapid in piele, hidrateaza si are un miros placut , dar discret. Inca un plus pentru faptul ca este un produs vegan.
5181 Albu Alina Pudra compacta matifianta Fair - Benecos  O pudra fina, matasoasa, nici nu o simt pe fata! Dureaza mult si se aplica uniform.
5404 GACSI Gel de dus bio cu acai berry si cafea, Brazilian Acai - Organic Shop  cel mai bun si placut  gel de pana acum,foarte multumita
recomand cu placere
4833 Alexandra Gel de dus bio cu acai berry si cafea, Brazilian Acai - Organic Shop  Este un gel de dus bun dar din pacate mi-a uscat putin pielea iar mirosul de cafea mi s-a parut putin cam tare.
4822 Vitu Gel de dus bio cu macadamia si avocado, Kenyan Macadamia - Organic Shop  Are o textura foarte cremoasă și hidratează foarte bine, miroase foarte fin  și Îmi place foarte mult!
4883 Ioana Balsam reparator par uscat sau deteriorat Arctic Rose, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  Acest balsam are un miros placut. Folosit impreuna cu samponul artic rose , lasa parul foarte fin si catifelat
5026 Mihaela Balsam volum toate tipurile de par White Cedar, Copenhagen 400 ml - Natura Siberica  Un balsam excelent! Lasa parul matasos si are un miros placut. Problema parului care se incurca destul de repede a disparut de cand utilizez acest balsam.
5348 Cornelia B. Crema de zi light cu extract de macese Youth Protection, 50ml - White Agafia  In sfarsit o crema care se absoarbe repede, nu imi incarca tenul (mixt) si nu este lipicioasa. Are culoarea verde deschis si miroase discret.
5347 Cornelia B. Crema de noapte cu extract de macese Youth Protection, 50ml - White Agafia  Aceasta gama este o revelatie! De cand am cumparat aceasta crema, o folosesc mai des decat pe celelalte. Este lejera, se absoarbe repede si nu lasa reziduuri grase pe fata. Crema este alba si un alt avantaj ar fi ca mirosul nu este puternic. De pret nici nu mai vorbim. Cu siguranta o voi recumpara.
5349 Cornelia B. Serum tonifiant pentru ten cu extract de macese Youth Protection, 30ml - White Agafia  Acesta este un ser cu consistenta unei creme de culoare alba. Dar se intinde foarte bine si se comporta bine in combinatie cu crema nuantatoare sau BB cream. Recipientul este cu pompita, ca in imaginea cremei-gel pentru ochi.
4823 Adriana Sampon pentru stimularea cresterii parului Hair Growth Miracle, 400ml - Natura Estonica  excelent produsul! Recomand!
4856 iuhas Sampon fortifiant cu taurina si coenzima Q10 Long´N´Strong, 400 ml - Natura Estonica  Il folosesc de  vreo 2 saptamani, impreuna cu balsamul,si  sunt foarte multumita de el. Parul ramane fin si nu se electrizeaza. De obicei ma spal  pe par in fiecare seara dar mai nou am redus la zile alternative.  Pentru 20 de lei mi se pare genial.
4836 Alexandra Balsam de par Seven Benefits cu macese, vitamina B5 si cafeina, 400ml - Natura Estonica  Eu il folosesc atat pe par cat si pe scalp si este un balsam foarte bun.Lasa parul moale,hidratat,usor de pieptanat,lucios,nu incarca parul si nici nu il ingrasa.
4826 Adriana Balsam pentru stimularea cresterii parului Hair Growth Miracle, 400ml - Natura Estonica  excelent produsul! Recomand!
4818 Vitu Detergent ecologic pentru vase cu Portocala, 500 ml - Organic People  Îmi place, spală și degresează foarte bine, doar ca ma așteptam la un miros mai plăcut și mai puternic.
4970 Vatajita Solutie ecologica pentru toaleta cu ulei de pin, 750 ml - Organic People  E perfect! Nu are rost sa folosim detergenti chimici pentru curatare cand avem la indemana solutii sanatoase!
4918 Ioana Primer bio pentru buze, efect nutritiv - SANTE NATURKOSMETIK  Acest primer este un balsam pentru buze care hidrateaza. Nu a oferit rezistenta mai mare a creionului/rujului decat daca nu l-as fi folosit.
4898 Ioana Tus bio pentru ochi rezistent la apa - SANTE NATURKOSMETIK  Este un tus destul de rezistent, insa l-am "fixat" cu fardul negru mat de la Puro Bio si a rezistat in jur de 12h fara sa se miste deloc. Culoarea nu este de un negru intens, insa aplicat in mai multe straturi devine destul de opac. Per total sunt destul de multumita si avand in vedere ca este un tus cremos si nu lichid prevazut cu pensula, il voi reachizitiona cu siguranta.
4611 maria felicia Fard de obraz multi-efect Beauty Blush 02 Cranberry - SANTE NATURKOSMETIK  Este foarte pigmentat, comparativ cu cel de la Benecos (varianta trio) este mult mai puternic. Mie imi place mai mult acesta
4895 Ioana Rimel negru Curl Extend Extreme, 10ml - SANTE NATURKOSMETIK  Un rimel cu o textura destul de uscata, poate prea uscata, insa periuta cuprinde toate genele dintr-o singura miscare. Genele nu sunt incarcate, sunt alungite usor si nu se lipesc intre ele.
4848 ANA Corector camuflaj pudra-crema 01 Beige - SANTE NATURKOSMETIK  Are o textura lejera, acoperire destul de mica. Eu il folosesc mai mult pe post de pudra.
4786 Miruna Corector 3in1 roseata, cearcane, pete pigmentare - SANTE NATURKOSMETIK  Un corector foarte bun. Toate cele trei culori isi fac treaba extraordinar. Zona ochilor este extrem de luminoasa dupa aplicare . Pigmentat, cu acoperire medie spre mare ,rezista foarte bine timp de cateva ore.
4916 Ioana Iluminator pentru ten Beautifying Highlighter 01 Nude - SANTE NATURKOSMETIK  Acest iluminator  cuprinde nuante potrivite si tenurilor mai reci si celor mai calde. Ofera o lumina discreta tenului, care nu straluceste ci este usor sidefata. Are miros foarte placut.
5032 Irina Paleta farduri de pleoape bio Nudy Shades - SANTE NATURKOSMETIK  Este genul de cutiuta care te salveaza in multe situatii, indiferent ca e vorba de machiaj de zi sau de seara. se pastreaza foarte bine pe parcursul intregii zile, daca fardurile sunt aplicate dimineata. Personal sunt un fan al ingredientelor cat mai naturale, astfel incat consider ca e o varianta excelenta pentru fardurile din comert si la un pret accesibil, sau poate chiar mai mic fata de multe alte produse 'de marca'.
4964 buia Balsam de buze natural cu monoi si cocos FPS 15 - Beauty Made Easy  l-am cumparat din farmacie, dar nu are miros aproape deloc, in schimp este placut ca textura, usor de aplicat, rezistent cateva ore pe buze, lasa o usoara nuanta rozepe buze
4827 Adriana Deodorant natural pentru femei GREEN TEA SENSATION (ceai verde & bicarbonat) - BIOBAZA  excelent produsul! Recomand!
5351 Andreea Deodorant natural pentru femei GREEN TEA SENSATION (ceai verde & bicarbonat) - BIOBAZA  Foarte mulțumită, recomand.
4931 Mirela Sapun de Alep oriental cu ambra si lemn de agar (oud), 150g - NAJEL  Cel mai bun sapun cu cel mai minunat parfum arabesc care persista pe piele cateva ore dupa dus.
4644 Anca MINI Deodorant stick cu bicarbonat, Charcoal & Magnesium - Schmidts's Deodorant  Multumesc pentru raspuns. In afara de confuzia legata de greutate, produsul este excelent. Este cel mai bun din gama Schmidts si le-am testat aproape pe toate. Este mai bun decat cele doar cu bicorbonat si decat cele doar magneziu. Si miroase foarte bine, neutru, deci potrivit si pentru femei si pentru barbati.
5224 Albu MINI Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Jasmine Tea - Schmidts's Deodorant  Ador mirosul de iasomie al acestui deodorant. Isi face bine treaba si protejeaza impotriva mirosurilor neplacute. Foarte practic pentru calatorii fiindca este micut :)
5226 Stanescu Corina Unt de Shea Nilotica presat la rece, 100g - Akoma Skincare  O minunatie! Este pufos ca o spuma, mult-mult peste asteptari!
5157 Avram Mini balsam masaj dureri musculare Muscle Rub, 21g - Badger  Nu contest ca ar fi buna, insa la mine, pentru durerea muscular osoasa de umar, nu a avut efect. Mi se par mai puternici plasturii din farmacie cu ardei iute decat acest balsam. Imi pare rau.
Foloseste MAJUSCULE