LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

Crema de protectie solara bio pentru copii Eco Cosmetics vine cu o carte cadou

Dacă și tu te bucuri că se apropie Ziua Copilului și o dată cu ea o ????mini-vacanță, atunci concursul ăsta este pentru ❤️tine. Suntem curioși ce surprize sau activităti distractive pregătești pentru a serba minunea din viața ta, fie că e vorba de o ieșire în parc, la iarbă verde, o vacanță scurtă la mare, munte sau bunici, sau, ???? dacă timpul nu-ți permite - cum plănuiești să sărbatoriți Ziua Copilului "în incintă" .
Noi ne-am pregătit pentru ambele scenarii, așa că daca ieșiti ☀️ la soare aveți ⛱️protecția solară asigurată, iar dacă rămâneți acasă, puteți petrece ???? timp de calitate împreună cu cei mici răsfoind o carte cât o lume întreagă !
Concursul se desfăsoară pe pagina noastră de facebook în perioada 22.05 - 29.05.
Oferim 3 premii, fiecare constând în: o cremă de protecție solara bio pentru bebeluși și copii Eco Cosmetics și o carte "Hoinari prin anotimpuri - Vara" de la Editura Casa
Regulamentul concursului îl găsești aici.
Tot în această perioadă, dacă achiziționezi de la noi o cremă de protecție solară bio pentru copii de la Eco Cosmetics, primești cadou o minunată surpriză pentru 1 iunie!
Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viață la toate comenzile dacă ești Membru sau Partener.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Te așteptăm și în showroom-ul din București, unde poți vedea, testa și achiziționa produsele de pe site.
Organik.ro oferă cea mai mare gamă de produse cosmetice, machiaj, îngrijire, igiena, menaj și curățenie numai din ingrediente 100% naturale. Comandă acum, livrare în 24h oriunde în România!

 

Foloseste MAJUSCULE