LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

APITERRA cosmetice cu miere de salcam si laptisor de matca Bio. 15% Reducere la produse si 30% la pachetele exclusive

  • Folosită în compoziţia multor produse de îngrijire, mierea oferă hidratare şi catifelare, regenerează, întarzie îmbatranirea pielii și apariția ridurilor şi poate trata numeroase afecţiuni dermatologice. Zaharurile din miere acționează ca umectanți naturali și emolienți care măresc conținutul de apă și reduc uscăciunea pielii chiar și după ce au fost îndepărtate de pe ten.
  • Enzimele din miere funcționează și ca un exfoliant delicat, ajutându-vă tenul să arate sănătos și radiant. ✨ Pielea voastră va străluci!
  • Mierea este si un excelent antibacterian natural, ceea ce o recomanda pentru tenul cu probleme, irițatii și acnee. Antioxidanții din miere (în special mierea de Manuka) hrănesc pielea afectată, ajutând în procesul de vindecare a cicatricilor.
  • În plus, proprietațile antiseptice naturale ale mierii de Manuka ajută la prevenirea infecțiilor, ceea ce reduce timpul de vindecare.
Dublează procentul reducerii promoționale achizitionând pachetele exclusive Apiterra din magazinul nostru
Împreună cu Herbagetica ți-am pregatit un concurs????
Achiziționează în valoare de 50 lei produse pentru sănătate Herbagetica din magazinul nostru si poți caștiga pachetul Slim Ferox pentru o siluetă de invidiat. Tragerea la sorți se va face pe 1 Martie

???? Enjoy being healthy and prepare for the summer
Noi chiar Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viață la toate comenzile dacă ești Member sau Partener.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Foloseste MAJUSCULE