LIVRARE GRATUITA peste 150lei

0 Comentarii

30% reducere la toate produsele Lavera

Campania de reduceri de vară îti aduce o ofertă specială: 30% reducere la toate produsele lavera make-up & care. Enjoy shopping!
Pasta de dinti BIO cu echinacea si propolis, Basis Sensitiv - LAVERA

Contine extracte naturale de echinaceea, propolis si sare de mare pentru un zambet alb de milioane. Xylitolul si siliciul indeparteaza placa dentara, protejeaza impotriva cariilor si are grija de aspectul dintilor. Echinaceea si propolisul calmeaza gingiile.

INGREDIENTE ACTIVE: XYLITOL, ECHINACEEA, PROPOLIS, SARE DE MARE, MIRT, EXTRACT DE ARNICA, EXTRACT DE COADA-SORICELULUI. 100% natural

Pret promoțional: 9.10 lei
mai multe detalii

Creion dermatograf pe baza de pigmenti minerali si ceara organica de carnauba pentru o culoare intensa si de durata. Mixul de ingrediente 100% naturale - ulei de jojoba, unt de shea - a fost atent selectionat pentru a nu determina alergii si iritatii ale pielii.

Pret promoțional: 16.80 lei
mai multe detalii

Fard de pleoape quattro Textura fardului cu minerale și pigmenti naturali oferă un finisaj neted, matasos, si o stralucire a culorii de lungă durată.
Colectia de 4 culori naturale complementare combină nuanțele delicioase pentru a crea un look trendy!

Pret promoțional: 27.30 lei
mai multe detalii

Samponul Colour & Shine Lavera este special formulat pentru parul vopsit si tratat chimic, care si-a pierdut stralucirea. Extractele de avocado si merisor confera nutrienti esentiali si ajuta la pastrarea culorii vopselei un timp mai indelungat si la redobandirea stralucirii parului. 

Pret promoțional: 18.20 lei
mai multe detalii

Deodorantul spray Lavera este puternic parfumat, efervescent si proaspat, avand o aroma citrica, fructata, de lamai verzi si verbina. Protectie 24h, prospetime si parfum pe toata durata zilei!

Ingrediente INCI:

Alcohol*, Water (Aqua), Triethyl Citrate, Verbena Officinalis Leaf Water*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract*, Camellia Oleifera Leaf Extract*...mai multe

Pret promoțional: 32.90 lei
mai multe detalii

Fondul de ten translucid iluminator Nude Effect are o textura ultra-fluida ce contine pigmenti minerali care reflecta lumina, rezultatul fiind uniformizarea tenului, ascunderea micilor imperfectiuni si a ridurilor fine, dar si o luminozitate aparte.

Fluidul Lavera are efect "second skin". Testat dermatologic.

Pret promoțional: 39.90 lei
mai multe detalii

Ruj de buze natural Lavera. Textura cremoasa a rujurilor LAVERA ingrijeste si rasfata buzele.
Rujurile LAVERA sunt un amestec bogat, luxuriant, de ceara si uleiuri naturale (trandafiri, jojoba, migdale, cocos), astfel incat buzele nu sunt doar imbracate in culori fascinante, ci sunt si perfect ingrijite si sanatoase.

Pret promoțional: 27.30 lei
mai multe detalii

Rimeluri bio Lavera. Usor de folosit si cu o aplicare de inalta precizie, periuta speciala aluneca printre gene pentru a realiza un finish matasos. Uleiuri atent selectionate (ulei organic de jojoba, ulei organic de floarea-soarelui) hranesc intens genele, dandu-le forta si stralucire.

Testat dermatologic si oftalmologic. Potrivit si pentru ochi sensibili.

De la: 23.10 lei
mai multe detalii
>> vezi toate reducerile
Iti răsplatim loialitatea! Îți oferim 5% sau 10% reducere pe viață la toate comenzile dacă ești Member sau Partener.
Oferă prietenilor 5% reducere la prima comandă și caștigi 10% din valoarea comenzilor primite la recomandarea ta !
Te așteptăm și în  showroom-ul din București, unde poți vedea, testa și achiziționa produsele de pe site. Program:  Luni-Vineri 09-18:00

Organik.ro oferă cea mai mare gamă de produse cosmetice, machiaj, îngrijire, igiena, menaj și curățenie numai din ingrediente 100% naturale. Comandă acum, livrare în 24h oriunde în România!

Foloseste MAJUSCULE