Acasa Categorii - Creme - uleiuri - tratamente Detalii - Lotiune de corp cu galbenele, 200 ml - Weleda Baby
Lotiune de corp cu galbenele, 200 ml - Weleda Baby
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Weleda
Prezentare Flacon 200 ml
Greutate 220 g
Cod NE096539
Stoc In stoc
Pret 53.44 RON
Pret Client Partener 48.1 RON
Pret Bio Member 50.8 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Laptele de corp cu gălbenele este o loţiune răcoritoare, cu ulei de migdale dulci, pe care o poţi folosi pentru a curăţa şi hrăni pielea bebeluşului, din prima zi de la naştere. 
Cum acţionează: Uleiul de corp cu gălbenele are la bază un amestec din ulei de migdale dulci şi apă pentru a păstra fineţea şi supleţea pielii bebeluşului tău. Apa conţinută de loţiune se evaporă imediat după aplicarea loţiunii, conferind o senzaţie plăcută de răcoare. Adaosul de gălbenele şi ceară de albine dăruiesc laptelui de corp un efect nutritiv şi protector.
Indicat pentru: curăţarea şi hrănirea pielii bebeluşului – din prima zi. Sfat: Ca o alternativă la şerveţelele umede, adaugă puţin Lapte de corp cu gălbenele pe un material umed sau pe o bucată de vată cu care vei şterge blând zona scutecului. Extractul de gălbenele curăţă pielea foarte delicat, fără a afecta stratul protector al acesteia. 

Produs natural certificat Natrue.

INGREDIENTE:

Extract de gălbenele pentru curăţarea pielii; Ulei de migdale pentru protejarea pielii delicate de iritanţii externi, menţinând-o moale; Xantan, un produs obţinut din micro-organisme, fiind un agent de îngroşare natural şi un stabilizator al emulsiei; Ceară de albine saponificată, emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs) obţinut prin tratarea cerii de albine cu leşie şi hidroxid de sodiu; Glicerină, obţinută din uleiuri vegetale, pentru a da produselor consistenţă, luciu şi pentru a regla absorbţia şi secreţia de apă la nivelul pielii; Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier combinate cu glicerină vegetală; acţionează ca şi emulsor (combină elementele de apă şi ulei din produs).Apa acţionează ca un solvent în prepararea extractelor. Alcool din sfeclă de zahăr, ale cărei fructe şi seminţe au rol de solvent în prepararea extractelor şi de conservare a acestora;Amestec de uleiuri esenţiale naturale, incluzând uleiul esenţial de lavandă, portocal şi muşeţel, pentru parfumarea şi conservarea produselor.

Mod de aplicare: După băiţă, aplică laptele de corp cu gălbenele pe tot corpul, masând uşor. Loţiunea va fi rapid absorbită de pielea bebeluşului.

Pret per L 267.21 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide