Acasa Categorii - Deodorante Detalii - MINI Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Geranium - Schmidts's Deodorant
MINI Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Geranium - Schmidts's Deodorant
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Schmidt's Deodorant
Prezentare 92 g
Greutate 45 g
Cod SCHM23
Stoc In stoc
Pret 22.99 RON
Pret Client Partener 20.7 RON
Pret Bio Member 21.8 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Descriere: Aroma îmbietoare a florii roz de mușcată este relaxantă, foarte florală.
Persoanele cu piele sensibilă știu bine că trebuie să fie foarte selectivi în alegerea produselor pentru igiena personală, iar zona axilară este recunoscută ca având o sensibilitate crescută.
Schmidt's Naturals are plăcerea de a oferi o varianta pentru piele sensibilă. Ingredientul-star este magneziul. Pe lângă rolul vital pe care îl are în funcțiile corpului, acest mineral este extrem de eficient în neutralizarea bacteriilor care stau la baza mirosurilor neplăcute de transpirație. Combinat cu pudrele din plante și restul ingredientelor naturale, are ca rezultat o formulă fină și cremoasă, la fel de eficientă în lupta cu umezeala și mirosurile neplăcute ca și deodorantele clasice Schmidt's.

Ingrediente (stick): Hidroxid de magneziu (Mg(OH)2), ulei de cocos (Cocos Nucifera), pudră de arorut (Maranta Arundinacea), unt de shea (Butyrospermum parkii), trigliceride caprice/caprilice (ulei de cocos fracționat), ulei de semințe de Jojoba (Simmondsia Chinensis), ceară de candelilla (Euphorbia Cerifera), ulei esențial de mușcată (Pelargonium graveolens), tocoferol (vitamin E, din semințe de floarea soarelui).

Pret per Kg 1 161.15 Lei/Kg

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Afla mai multe despre setarile cookies aici | De acord