Acasa Categorii - Deodorante Detalii - Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Tea tree - Schmidts's Deodorant
Deodorant stick cu magneziu pentru piele sensibila, Tea tree - Schmidts's Deodorant
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Schmidt's Deodorant
Prezentare 92 g
Greutate 155 g
Cod SCHM15
Stoc Nu este in stoc
Pret 60.82 RON
Pret Client Partener 54.7 RON
Pret Bio Member 57.8 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Descriere: Faimosul miros camforat al arborelui de ceai este relaxant, oferă o senzație de echilibru și o stare de stabilitate.
Persoanele cu piele sensibilă știu bine că trebuie să fie foarte selectivi în alegerea produselor pentru igiena personală, iar zona axilară este recunoscută ca având o sensibilitate crescută.
Schmidt's Naturals are plăcerea de a oferi o varianta pentru piele sensibilă. Ingredientul-star este magneziul. Pe lângă rolul vital pe care îl are în funcțiile corpului, acest mineral este extrem de eficient în neutralizarea bacteriilor care stau la baza mirosurilor neplăcute de transpirație. Combinat cu pudrele din plante și restul ingredientelor naturale, are ca rezultat o formulă fină și cremoasă, la fel de eficientă în lupta cu umezeala și mirosurile neplăcute ca și deodorantele clasice Schmidt's.

Ingrediente (stick): Hidroxid de magneziu (Mg(OH)2), ulei de cocos (Cocos Nucifera), pudră de arorut (Maranta Arundinacea), unt de shea (Butyrospermum parkii), trigliceride caprice/caprilice (ulei de cocos fracționat), ulei de semințe de Jojoba (Simmondsia Chinensis), ceară de candelilla (Euphorbia Cerifera), ulei esențial de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), tocoferol (vitamin E, din semințe de floarea soarelui).

Pret per Kg 661.10 Lei/Kg

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Afla mai multe despre setarile cookies aici | De acord