Acasa Categorii - Deodorante Detalii - Deodorant natural cu bicarbonat Rose & Vanilla, borcanel - Schmidts's Deodorant
Deodorant natural cu bicarbonat Rose & Vanilla, borcanel - Schmidts's Deodorant
1 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator Schmidt's Deodorant
Prezentare 56.7 g
Greutate 135 g
Cod SCHM10
Stoc In stoc
Pret 50.79 RON
Pret Client Partener 45.7 RON
Pret Bio Member 48.2 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Descriere: Un buchet divin de trandafiri, cu o aluzie de vanilie pudrată. Luxuriant, elegant și îmbietor.

100% natural. Fara aluminiu, coloranti, conservanti, parfum.

Rezultatul este extrem de eficient, dar fără ingrediente nocive. Suntem în topul clasamentelor de specialitate, am câștigat premii după premii, am ridicat ștafeta la standarde noi: o senzație de lux, o formulare centrată perespectul față de om și de sănătatea sa, arome captivante și o eficiență care spulberă competiția. S-au dus zilele chimicalelor periculoase din deodorantele convenționale sau cele ale adierilor cu iz de transpirație din deodorantele naturale. Acesta este deodorantul la care ați visat. Vă provocăm să îl încercați în călduri toride, la sala de sport, în aventurile extreme sau la o primă întâlnire. Nu vă veți mai uita înapoi. Deodorantul nostru are super puteri. Încercați-l. Testați-l. Comparați-l.

Produsul contine bicarbonat de sodiu. Daca aveti sau dezvoltati o sensibilitate la acest ingredient in timpul utilizarii produsului, va sfatuim sa intrerupeti aplicarea.

Ingrediente (borcănaș): Unt de shea (Butyrospermum parkii), bicarbonat de sodiu, pudră de arorut (Maranta arundinacea), unt de cacao (Theobroma cacao), tocopherol (vitamina E, din semințe de floarea soarelui), parfum natural.

Pret per Kg 895.75 Lei/Kg
Mihaela2018-04-04

Este nemaipomenit. Abia mai astept sa il testez si in zilele toride de vara, dar pana acum sunt foarte multumita de el. Nu este antitranspirant ceea ce este un lucru bun, transpiratia fiind un proces natural si benefic, dar este in schimb antiperspirant. Chiar si dupa ce transpir miroase a vanilie si trandafir. O cantitate mica cat un bob de mazare este suficient pentru fiecare axila. Nu il folosesc de foarte mult timp, dar nu am observat sa imi pateze hainele.

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide