Acasa Categorii - Detergenti pentru curatenie si menaj Detalii - Tablete bio pentru curatarea toaletei, 15 buc - Sodasan
Tablete bio pentru curatarea toaletei, 15 buc - Sodasan
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator SODASAN
Prezentare 15 tablete
Greutate 415 g
Cod RO2080
Stoc In stoc
Pret 30.48 RON
Pret Client Partener 27.4 RON
Pret Bio Member 29 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Avantaje produs: eficienta maxima de curatare in locuri greu accesibile, dizolva murdaria persistenta, ofera prospetime si este usor de utilizat. De asemenea, potrivit pentru purificarea rezervoarelor de apa si pisoare. Tabletele sunt ambalate individual.

Avantaje de mediu: efectul WC-Tabs bazat pe acidul citric, cunoscut ca un material biodegradabil rapid și complet. La fel ca toate produsele SODASAN, detergentul de curatare efervescent pentru toaleta, este fără conservanți sau substanțe cu eliberare de clor, marcat cu logo-ul vegan. Certificare: toate ingredientele îndeplinesc criteriile stricte ale: Ecogarantie și Ecocert.

Recomandari de folosire: Se îndepărtează folia și se adaugă tab-ul direct în apă. Se lasă vasul peste noapte, asftel indepartand murdăria persistentă sau calcarul. Tab-ul se dizolvă rapid și imediat afișează efectul de curățare efervescent. Lăsați cel puțin 30 de minute pentru a acționa și apoi se clătește. Dacă este necesar, repetați procesul.

Ingrediente INCI: acid citric,carbonat de sodiu, celuloza, percarbonat de sodiu, sulfați de alchil C12-18 de sodi, sulfați de alchil C12-18 de sodi, ulei de rapita, glicerina, parfum.

Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Afla mai multe despre setarile cookies aici | De acord