Acasa Categorii - Detergenti bio pentru rufe Detalii - Sapun lichid bio pentru spalari grele si indepartare pete, 300 ml - Sodasan
Sapun lichid bio pentru spalari grele si indepartare pete, 300 ml - Sodasan
0 comentarii
Spune-ne parerea ta
Producator SODASAN
Prezentare 300 ml
Greutate 335 g
Cod RO-1803
Stoc In stoc
Pret 19.36 RON
Pret Client Partener 17.4 RON
Pret Bio Member 18.4 RON
Vrei sa castigi 10% din valoarea acestui produs?

Certificari

Descriere

Eficient impotriva petelor de fructe, cerneala, sange, pix, iarba, grasime sau pentru rufe cu zone murdare cum ar fi gulerele, sosete.
Folositi in cantitati mici aplicat pe pete inainte de spalare sau ca adaos la ciclul principal de spalare a rufelor cu murdarie intensa.
Fabricat din uleiuri vegetale organice si bila de bovine. Bovinele sunt crescute in mediu natural, nu in ferme artificiale, iar sacrificarea lor nu s-a facut in scopul obtinerii materiei prime pentru acest produs.

Ingrediente: Apa, sapun din plante organic, etanol (alcool din plante), extract bila de bovine, glicerina, citrati, uleiuri esentiale naturale (contin: d-limonen, citral, linalool).

UTILIZARE/DOZAJ
Pentru tratamentul local al petelor:
Aplicati sapunul lichid nediluat pe pata si lasati sa actioneze 10 - 15 minute. Spalati amanuntit sau asezati stofa direct in masina de spalat.
Ca intensificator al spalarii:
Pentru spalari la 30 - 60 C, adaugati 20 - 30 ml la ciclul principal de spalare al masinii de spalat de 4.5 kg.
ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR:
BILA DE Bovine e o solutie traditionala pentru indepartarea petelor. Ingredientele active principale, acidul biliar colic si taurocolic, sunt capabile sa descompuna fin grasimea si substantele asemanatoare, pe langa dizolvarea colorantilor si formarea de compusi cu acestia.
SAPUNUL, fabricat din ulei de rapita si ulei de masline umfla si dizolva murdaria, si contribuie la indepartarea petelor.
Fabricat in Germania

Pret per L 64.54 Lei/L
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide