cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei din samburi de struguri, 100 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414011102
Nu este in stoc
9.9 RON
8.9 RON
9.4 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

 LIPSA STOC PRODUCATOR! 
 INREGISTREAZA O NOTIFICARE SI TE ANUNTAM PE E-MAIL CAND PRODUSUL REVINE IN STOC 


Folosit în formulele de îngrijire a pielii cum ar fi creme de ten şi corp, loţiuni. Este astringent şi este potrivit pentru tenul gras, predispus la acnee. Lasă o urmă fină satinată pe piele. Protejează pielea, menţine hidratarea şi împiedică formarea ridurilor.

Descriere: Extractia uleiului din seminte de struguri este de data recenta, in pofida faptului ca vita de vie este cultivata de mii de ani. Initial a fost produs in Franta si Italia si a fost utilizat pentru prepararea salatelor.

Este un ulei foarte popular pentru utilizare în cosmetică datorită consistenţei sale foarte fine, uşoare.

Penetreaza rapid epiderma, nelăsând senzaţia de piele grasă. Datorită conţinutului ridicat de acid linoleic care este repede încorporat în piele, reduce pierderea de apă şi restabileşte elasticitatea pielii. Acizii graşi esenţiali trec repede în stratul cornos şi de aceea uleiul are efect ocluziv dar şi curativ.

De obicei transparent, cu o tentă galben-verzuie, inodor. Destul de subţire ca şi consistenţă, intra uşor în piele. Metoda de extracţie: presat la rece.

Componenţi principali: Uleiul din samburi de strugure este bogat in vitamina E şi vitamina F, precum şi unele minerale: zinc, cupru, seleniu. Conţinut în acizi graşi: Linoleic- 71%, Linolenic- 0.3%, Oleic- 18%, Palmitic- 7%, Stearic- 4%. pH- 3.8 - 4.0

Utilizări cosmetice: folosit în formulele de îngrijire a pielii cum ar fi creme de ten şi corp, loţiuni, masaj. Este astringent şi este potrivit pentru tenul gras, predispus la acnee. Lasă o urmă fină satinată pe piele. Conţine asa-numitele procianidine care sunt un agent anti-îmbătrânire recunoscut.

Piele uscată şi sensibilă la frig - La zece minute după baie, se masează întreg corpul, mai ales membrele, cu ulei de sâmburi de struguri. Tratamentul se face şase săptămâni la rând, mai ales în perioadele friguroase.  

Piele cu tendinţa de îmbătrânire - Uleiul de struguri penetrează rapid epidermă, nelăsând senzaţia de piele grasă şi protejând în schimb pielea de vânt şi de soare. Datorită conţinutului său ridicat de acid linoleic, care este repede încorporat în piele, reduce pierderea de apa din epidermă şi restabileşte elasticitatea pielii. Se foloseşte, de asemenea, după baie, pentru masaj.  

Ten uscat - Se masează obrajii, pomeţii, fruntea şi gâtul, cu acest ulei, simplu sau cu adaosuri de ingrediente active. Are efecte de protecţie, menţine hidratarea şi împiedică formarea ridurilor. 

Ingrediente: 100% Ulei din sâmburi de struguri rafinat (vitis vinifera), coldpress, provenineţă Chile.

Siguranţă: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant. Precauţii: Nu este cazul. Uz extern!

alina    2011-11-20
Doresc sa-mi "construiesc" un ulei de corp prin combinarea mai multor uleiuri de pe site-ul dvs, ca de exemplu: ulei de argan, samburi de struguri, migdale dulci, germeni de grau, samburi de caise si avocado. As dori sa stiu in ce masura acestea (sau altele) se pot combina pentru un efect optim, adica prin combinare elementele lor nutritive se atenueaza sau proprietatile lor individuale devin si mai puternice prin combinatie cu alte uleiuri? Cele enumerate mai sus se pot combina sau imi puteti sugera alte asocieri? Va multumesc anticipat!
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor