cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei din germeni de Grau, extras la rece, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 ml
6424414012765
Nu este in stoc
17.4 RON
15.6 RON
16.5 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Se remarcă datorită proprietăţilor de tonifiere şi regenerare. Promovează formarea celulelor pielii, hrăneşte şi ajută întinerirea pielii uscate, mature, atenuează cicatricile și vergeturile, recomandat și pentru masajul sânilor.

Uleiul extras din germenii de grâu se remarcă datorită proprietăţilor de tonifiere şi regenerare. Foarte bogat în vitamina E şi un puternic antioxidant, are o acţiune recunoscută de antiîmbătrânire şi protejează pielea de radicalii liberi.

Are un conţinut ridicat de carotenoide, care îl face excelent pentru pregătirea pielii îninte de expunerea la soare, îmbunătăţeşte starea generală a pielii, restructurează ţesutul conjunctiv.

PROPRIETĂŢI:

   - antioxidant puternic
   - emoilent
   - hidratant, previne pierderea umidităţii
   - epitelizant, promovează formarea celulelor pielii
   - cicatrizant
   - regenerant al pielii deteriorate
   - restructurant al ţesutul conjunctiv, normalizează tonusul

RECOMANDAT PENTRU:

   - pielea îmbătrînită prematur
   - ten mat, cenuşiu
   - cuperoză
   - favorizează eliminarea celulelor moartea de pe suprafaţa epidermei
   - pielea iritată după ras, epilat sau expunerea la soare
   - prevenţia şi tratatea zonelor uscate şi solzoase, a degerăturilor şi crăpăturilor
   - pielea uscată, devitalizată
   - atenuarea cicatricilor
   - prevenirea și atenuarea vergeturilor
   - calmarea arsurilor ușoare
   - circulaţie perifercă deficitară
   - are şi un efect estrogen, fiind indicat în masajul sânilor, având efecte tonifiante şi chiar de creştere

ulei din germeni de grâu (triticum vulgare germ oil)

Metoda de obţinere: prin extragere la rece din germenii bobului de grâu Ţara de provenienţă: Germania
Aspectul: lichid închis la culoare, miros caracteristic mai accentuat, poate prezenta sedimente, consistență densă

Componenţi principali: vitamine A, D, E, B1, B2, B3, B6, F, proteine, minerale, acizi graşi esenţiali: linoleic, oleic, palmitic

 UTILIZARE:

  -  aplicat pe piele ca atare, nediluat
  -  ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-90%
  -  ca ingredient în mască restructurantă şi nutritivă pentru ten uscat şi matur
  -  nediluat sau în combinație cu ingrediente cosmetice tonifiante, ca ulei de masaj al sânilor

Păstrare:  fiind un ulei puternic oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 19°C, preferabil la frigider și suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evită contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungită la aer

DATE DE SIGURANŢĂ:

    - non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
    - nu este recomandat persoanelor alergice la gluten
    - uz extern!

 

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor