cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de Trandafir Rosa Mosqueta rafinat, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 ml
6424414014691
Nu este in stoc
13.6 RON
12.3 RON
13 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Regenerator de ţesut, îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, previne îmbătrânirea prematură. Renumit pentru atenuarea cicatricilor. Promovează sinteza de colagen şi elastină.

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, fiind foarte asemănător cu măceşul nostru, crește însă în Anzi, Chile și Brazilia. Are tulpină spinoasă şi flori clolorate în roz. După ofolirea și căderea florilor rămân fructele (măceşe) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc numeroasele seminţe

Este considerat un ulei ”uscat” întrucât se absoarbe rapid în piele și nu lasă urme grase. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pe scară largă datorită capacității de ameliorare și reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee până la operații chirurgicale. Continua aplicare a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii.

Sinonime: rosa moschata, rosehip oil, rosa affinis rubiginosa, ulei de măceșe

PROPRIETĂŢI:

    regenerant
    cicatrizant excepțional
    penetrant, nu lasă urme grase
    stimulant al producției de colagen și elastină
    împiedică devitalizarea pielii
    atenuează petele pigmentare
    menține elasticitatea pielii
    stimulează refacerea epidermei
    promovează regenerarea 


RECOMANDAT PENTRU:

    piele matură, devitalizată
    pielea lipsită de elasticitate
    cuperoză
    ingredient de bază pentru serumuri antiage
    netezirea ridurilor
    ameliorarea semnelor de expresie
    ameliorarea cearcănelor
    întreținerea zilnică a tenului de orice tip
    prevenirea și ameliorarea vergeturilor
    ameliorarea cicatricilor inestetice mai vechi sau mai noi
    daune UV de la supraexpunerea la soare

Ingrediente: ulei de trandafir sălbatic (rosa mosqueta seed oil) rafinat

Metoda de obţinere: prin presare la rece din semințele fructului, uleiul rezultat este apoi rafinat nonchimic
Zona geografică de provenienţă: Brazilia
Aspectul: lichid clar, culoare galben-maroniu, vâscozitate medie, miros slab caracetristic
Componenţi principali: acizi graşi esenţiali: oleic, linoleic, linolenic, omega-7, retinol, vitamina E, vitamina K, squalane

UTILIZARE:

    aplicat pe piele ca atare, nediluat. Pentru absorbţie este bine ca tenul să fie proaspăt igienizat
    ca ingredient inclus în compoziţii cosmetice destinate îngrijirii tenului de orice tip, în concentraţie de 5-90%
    încorporat într-o cremă, loţiune, ulei facial, sau de ulei de masaj facial, alături de diverse ingrediente cosmetice specifice
    ca ingredient în măști cosmetice de întinerire sau regenerare, stimulare și elasticizare a pielii

Păstrare:  fiind un ulei puternic oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 19°C, preferabil la frigider și suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evită contactul cu mâinile neigienizate, metale, expunere prelungită la aer


Date de siguranţă:

    non toxic, non iritant, non sensibilizant
    uz extern!

notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor