cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de susan BIO virgin , 100 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414010068
Nu este in stoc
11.5 RON
10.3 RON
10.9 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Intirzie procesul de imbatranire a pielii si protejeaza impotriva agresiunilor externe. Imbunatateste hidratarea si previne acumularea de grasimi. Ayurveda recunoaste si utilizeaza la scara larga uleiul de susan pentru o serie de tratamente corporale.
Susanul este o planta erbacee care creste in inaltime aproximativ 50-100 cm, are frunzele lungi si florile variaza in culoare de la violet la alb. In capatul florilor se gasesc semintele de susan, care contin 50-60% ulei de calitate superioara. Uleiul din seminte de susan presat la rece si nerafinat este o sursa excelenta de antioxidanti, de acizi grasi mono-nesaturati si poli-nesaturati, acizi grasi esentiali, complex de vitamine și glicoproteine care sunt componente importante ale stratului cornos.
PROPRIETATI:
    emolient excelent
    destresant, calmant
    antireumatic
    previne acumularea de grasimi pe piele
    restructureaza si hidrateza pielea
    condiționator al pielii și parului
    intirzie procesul de imbatrinire a pielii
    ecranare solara, prevenind efectele nocive ale expunerii indelungate sau improprii la soare
    ușor afrodisiac
RECOMANDAT PENTRU:
    intreținerea pielii de orice tip in special pentru ten gras și mixt
    ingrijirea pielii bebelusilor, excelent pentru masaj dar si pentru indepartarea crustelor de pe scalp!
    tratarea prin masaj a starilor de stres
    protectie solara
    imbunatatirea functiilor celulare de tipul adeziunii
    netezirea și catifelarea pielii
    ameliorarea durerilor reumatismale și musculare

INGREDIENTE: 100% Ulei din seminţe de Susan (sesamum indicum) organic.
Metoda de obtinere: prin presare la rece si filtrare
Zona geografica de provenienta: India
Aspectul: lichid de culoare galben-aurie, vâscozitate medie, miros caracteristic
Componenti principali: acizi grasi mono-nesaturati si poli-nesaturati, aminoacizi, lecitina si microelemente, vitamina E si complexul B, sesamin, sesamolin
UTILIZARE:
    se aplica pe piele ca atare, nediluat
    ca ingredient sau in compozitii cosmetice in proportie de 20-90%
    aplicat in masaje face minuni in ameliorarea oboselii organismului. Cel mai bine este sa se maseze cu ulei de susan putin incalzit, așa cum se procedeaza in tratamentele Ayurvedice. Ayurveda recunoaste si utilizeaza la scara larga uleiul de susan pentru o serie de tratamente corporale.
Pastrare:  fiind un ulei moderat oxidativ, se pastreaza pina la 3 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer și lumina, sub 25°C. Pastrat la frigider și suplimentat cu 0,5% vitamina E, perioada se prelungește pina la 6 luni
DATE DE SIGURANTA: non toxic, non iritant, non-sensibilizant; a nu se utiliza de persoanele alergice la susan, uz extern!

BIANCA    2011-11-08
Foarte bun pentru hidratare pe ten sau pe corp, insa este remarcabil pentru ingrijirea pielii bebelusilor! L-am folosit inclusiv pentru crustele de pe scalpul fetitei (foarte incapatanate la alte tratamente) si s-a dovedit cel mai eficient!
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor