cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de Smochin de Barbaria, 50 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
50 ml
6424414014660
Nu este in stoc
19.5 RON
17.5 RON
18.5 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

 

Este un ulei exotic antiage, fermizant, regenerant, recomandat pentru ingrijirea tenului imbatranit, a pielii lipsite de elasticitate, uscate sau deshidratate, revitalizarea tenului matur.

Smochinul de Barbaria este un cactus nativ in Mexic. Creste abundent necultivat si in zona bazinului mediteranean si ajunge pana la inaltimea de 5 metri.

Produce primavara flori galbene impresionante, in urma carora se formeaza fructele carnoase comestibile de un portocaliu-rosiatic intens.

Fructele contin o serie de elemente nutritive, fitosteroli si compusi liposolubili care trec prin macerare in uleiul de baza.

A nu se confunda maceratul din fructe cu uleiul din semnitele fructului care este un ulei vegetal rar si pretios.

Denumiri alternative: nopal, fig indian, cactus indian, fig de barbaria, opuntia.

PROPRIETATI:

  •     antirid
  •     regenerant
  •     reparator al pielii
  •     restructurant cutanat
  •     fermizant, tonic
  •     elasticizant
  •     hranitor
  •     catifelant
  •     protector al filmului hidrolipidic

RECOMANDAT PENTRU:

  •     ten ridat cu riduri fine sau chiar mai adanci
  •     piele uscata, deshidratata
  •     piele matura
  •     ten imbatranit
  •     ten lipsit de elasticitate
  •     piele devitalizata
  •     piele crapata sau afectata in urma ranilor

INGREDIENTE: ulei de floarea soarelui (heliantus annus oil), smochin de barbaria (opuntia tuna extract)

Metoda de obtinere: prin macerarea fructelor proaspete de smochin in ulei de floarea soarelui

Zona geografica de provenienta: Maroc (pentru fruct) si Franta (pentru uleiul de baza)

Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare galben-portocaliu, miros vegetal dulceag

Componenti principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic, trigliceride, fosfolipide, carotenoide, tocoferoli, fitosteroli

 

UTILIZARE:

  • aplicat pur ca atare, sau inclus ca si ingredient in diverse compozitii cosmetice la faza grasa, pentru ten, gat, decolteu
  • ca ingredient impreuna cu diverse active pentru prepararea de creme si lotiuni de ten, gat si decolteu, pentru zi sau noapteca ingredient in compozitii destinate elasticizarii si refermizarii pielii
  •     ca ingredient pentru prepararea cremelor hranitoare
  •     ca ingredient in tratamente antirid, inclusiv pentru conturul ochilor
  •     ca ingredient in unguente pentru pielea crapata, deteriorata
  •     ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea bustului

SINERGII SPECIALE:

  •     cu ulei de margarete sau germeni de grau pentru tonifiere si fermizare a bustului
  •     cu  ulei de rosa mosqueta, borago si ulei esential din lemn de trandafir pentru pielea ridata

Pastrare:  fiind un ulei puternic oxidativ, se pastreaza pana la 3 luni de la deschidere intr-un loc racoros, in recipient inchis, ferit de aer si lumina, sub 19°C, preferabil la frigider si suplimentat cu 0,5% vitamina E. Se evita contactul cu mainile neigienizate, metale, expunerea prelungita la aer

Date de siguranta:

  •     non toxic, non iritant
  •     uz extern!
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor