cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de rodie BIO din seminte, 10 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
10 ml
6424414011119
Nu este in stoc
19.5 RON
17.6 RON
18.5 RON
notificare
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
1 comentariu
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Redă fermitatea și densitatea pielii, restructurant tegumentar, ideal în îngrijirea pielii uscate, mature, ridate. Reface elasticitatea pielii. Conţinut ridicat de antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi. Hidratant în profunzime.

Originar în Asia, cultivat în Europa întâi în zona Granada a Spaniei, rodia sau mărul de granat, este un arbore cu înălţimea de 5-8 metri, are fructe rotunde cu o coajă tare de un roşu aprins. În interior se găsesc seminţele grupate ca nişte mici ciorchini, separate în compartimente de membrane.
Rodia a fost utilizată încă din antichitate, scrierile egiptene relatează utilizarea fructului și extraselor în scopuri medicinale.

Este un ulei scump, trebuie luat în consideraţie că peste 200 de kilograme de rodii proaspete sunt necesare pentru a produce doar o jumătate de kilogram de ulei din seminţe.

Uleiul din seminţe de rodie este extrem de bogat şi hrănitor, ce se remarcă prin beneficiile sale cosmetice și terapeutice.

PROPRIETĂŢI:

- antioxidant
- hidratant în profunzime
- echilibrant
- restructurant
- tonifiant
- reface elasticitatea pielii
 

RECOMANDAT PENTRU:

- prevenirea îmbătânirii pielii
- protejarea și hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
- calmarea pielii afectate de factori externi
- îngrijirea pielii dispuse la iritații
- îngrijirea pielii din zona ochilor
- regenerarea epidermei
- fermitatea și densitatea pielii
- eczeme şi alte probleme de piele
- pielea uscată, crapată, matură, iritată

ulei din seminţe de rodie (punica granatum seed oil) organic

Metoda de obţinere: prin presare din seminţele fructului
Zona geografică de provenienţă: Turcia
Aspectul: lichid clar galben, vâscozitate medie, miros fin caracteristic
Componenţi principali: acizi graşi punicic, stearic, icosanoic, linoleic, linolenic, oleic, palmitic, polifenoli, tanini, fitosteroli, vitamine

UTILIZARE:
- inclus în compoziţii cosmetice în concentraţie de 5-10%

Păstrare:  fiind un ulei puțin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer și lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungește până la 12 luni

DATE DE SIGURANŢĂ:

- non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
- uz extern!

coiciu    2011-10-28
foarte hidratant, catifeleaza pielea. eu l-am folosit pe fata si pot spune ca dupa, pielea e mai moale. recomand
notificare
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu:
 
 
SEO monitor