cont  nou
Comenzi telefonice:    0767 24 24 23 Program: Luni-Vineri  10-18
Cosul tau,
0 produse / 0 lei
 
 
Aboneaza-te la newsletter
Email:
 

Ulei de Ricin BIO, virgin, 100 ml - Mayam 

Prezentare:
Cod:
Stoc:
Pret:
Pret Client Partener:
Pret Bio Member:
100 ml
6424414010075
In stoc
24.5 RON
22 RON
23.3 RON
adauga in cos
Rating:
Producator:
Comentarii:
Mayam
0 Comentarii
Spune-ne parerea ta
+ adauga la preferintele mele
 
Descriere

Este un ulei renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortifiere a părului, genelor şi sprâncenelor. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte şi hidratează tegumentele. Favorizează creşterea părului.
Este o plantă anuală ornamentală răspândită şi în zonele cu climat temperat. În zonele tropicale creşte până la 10m înălţime, tulpina are culoare verde sau roşie, florile sunt de un roşu intens, iar fructul este o capsulă ce conţine 3 seminţe bogate în ulei.
Uleiul de ricin mai este cunoscut şi sub denumirea INCI de ulei de castor, şi este un ulei dens, vâscos şi bogat în acizi graşi. Datorită texturii sale originale, este şi o bază ideală de dispersie pentru pigmenţi în produsele de machiaj.
Proprietăţi: fortifiant pentru păr, gene, unghii; promovează creşterea părului; emolient şi calmant; umectant; purifiant; dispersant pentru machiaj mineral; reduce petele şi pigmentaţiile pielii.   
Recomandări: păr casat, slab, devitalizat; stimularea creşterii părului; căderea părului; probleme ale unghiilor;   întreţinerea genelor; pete de ficat; piele deteriorată; piele întărită şi bătături

Ulei de ricin (ricinus communis oil) organic
Metoda de obtinere:  prin presare la rece din seminţe
Zona geografică de provenienţă: India
Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate ridicată, miros fin caracteristic
Componenţi principali: acid ricinoleic, palmitic, stearic, omega-6, omega-9, săruri minerale, enzime, vitamina E
 
Utilizare:
    aplicat ca atare nediluat pe piele, păr, unghii, gene, sau ca ingredient în compoziţii cosmetice
    ca ingredient în unguente pentru piele crăpată, deteriorată
    inclus în măşti de ten pentru prebenirea pigmentaţiei în sarcină
    ca bază pentru dispersarea pigmenţilor în machiaj: mascara, rujuri, farduri onctuoase
    ca bază pentru balsam de buze
    ca ingredient în balsam pentru mâini uscate sau cu pielea crăpată
    ca ingredient în prepararea şampoanelor şi măştilor capilare
    ca ingredient în demachiante inclusiv pentru ochi
    ca bază uleioasă pentru blenduri de alopecie
    ca bază uleioasă pentru uleiuri de masaj al scalpului
   
   Combinatii recomandate:
    cu apă de albăstrele pentru formularea unui demachiant bifazic pentru ochi
    cu ulei de crin alb şi ulei esenţial de morcov pentru prevenirea sau tratarea petelor pigmentare
    cu ulei de cocos şi ulei esenţial de cedru pentru mască de păr
    cu ulei de jojoba şi ulei esenţial de geraniu sau ylang-ylang pentru aplicare pe părul uscat
    cu ulei esenţial de tea tree, palmarosa, rozmarin sau dafin pentru masaj capilar antimătreaţă
    cu ulei esenţial de lămâie verde pentru îngrijirea unghiilor

Păstrare:
fiind un ulei puţin oxidativ, se păstrează până la 6 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer şi lumină, sub 35°C. Păstrat la frigider perioada se prelungeşte până la 12 luni
Date de siguranţă:    non toxic extern, non iritant, non sensibilizant,     uz extern!

adauga in cos
 
Acest produs a mai fost cumparat impreuna cu: